Продам большую (106м2) шикарную 3-х комнатную квартиру с кухней-столовой (20м2), большой ванной (6м2), гардеробной и большим (9м2) коридором в красной 9-ти этажке с грузовым лифтом. Не угловая. Цена 22000$. Вся информация по тел. Вайбер/Ватсап: +380957056662

владелец
Лермонтова, 20
rieltor.ua

Продам затишну однокімнатну квартиру. Середній поверх ( 3) , квартира не кутова , вікна виходят на стадіон. Поряд школа, парк, необхідні магазини. В квартирі багато що зроблено, а саме: - Встановлено нові вхідні двері, та металопластикові вікна; - Тепло та шумоізоляція стін; - З середини стіни перед встановленням теплоізоляції було оброблено засобом від плісняви та грибку; - Нові секції і труби системи опалення; - Нова проводка; - Стіни та стеля готові до поклейки шпалерів або фарбування; - Підлога оновлена стяжкою; Залишилося трішки доробити на свій лад. Телефонуйте з великим задоволенням відповім на всі Ваші запитання.

владелец
Продам однокімнатну квартиру (3 поверх) вул Спортивна буд 3
olx.ua

Продаётся хорошая 1 комнатная квартира в центре посёлка Слобожанское (Комсомольский). Хорошее расположение квартиры в кирпичном доме на 3 этаже, качественный свежий ремонт, новая сантехника, коммуникации под кондиционер! Ламинат, хорошо утеплённый застеклённый балкон. Пишите здесь или все виды месенджеров.

владелец
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам свою 1 кімнатну квартиру в смт.Слобожанське (Харківська область, Чугуївський район) . 3 поверх 5 поверхового цигляного будинку. Загальна площа 29,2 кв.м., житлова площа 15, кв.м, кухня 5,4 кв.м., балкон 2,8 кв.м. Поряд розташована вся інфраструктура.

владелец
Продам 1-кімнатну квартиру, Слобожанське, Зміївський район
olx.ua

Продам 3-х кімнату квартиру в п.Слобожанське на 5-м поверху в 5-ти поверховому будинку по вул.Спортивна. Кімнати та санвузли роздільні, велика кухня з вбудованою кухнею, в квартирі дві лоджії, МПВ, частково замінено батареї опалення , стоять лічильники на воду. Загальна площа - 71.1 кв. м По всім питанням звертайтеся за телефоном 09*********74 (Сергій,власник)

владелец
Продам 3-х кімнату квартиру в п.Слобожанське
olx.ua

Продається 1-но кімнатна квартира 39 м/кв. 1й поверх в 5-ты поверховому будинку, усі вікна м/п. Встановлений лічильники на воду та газ, квартира тепла, не вуглова. Детальнішу інформацію за телефоном.

владелец
olx.ua

Продам 1-м кімнатну квартиру з пристройкою на 1-му поверсі 5-ти поверхового будинку. СМТ Слобожанське, Чугуївський район, Харьківська обл. Квартира углова. Опалення централізоване. Загальна площа 42 кв.м. Вікна металопластикові, нові міжкімнатні двері. Встановлені лічильники на воду та електричество. Проведен інтернет. Під квартирою в підвале комора-майстерня в подарунок. Торг.

владелец
Продам 1-комнатную квартиру
olx.ua

Продам свою квартиру в посёлке, возле парка, на 2-ом этаже 4- этажного дома. Шевченко, 2. Состояние жилое или под ремонт. Квартира очень тёплая. Документы в порядке. Есть подвал. 06******70 Елена

владелец
Продам свою 2-комн. квартиру в смт Слобожанське (Комсомольске)
olx.ua

Популярные запросы

География, Слобожанское (Комсомольское)