Привіт Продається унікальна 3-кімнатна квартира з плануванням мрії Без ремонту! Оформлене право власності Відео тур по квартирі тут https://drive.google.com/file/d/1c78B5Zi-3dNOnyE5J1F1z8SlMI9nfGNl/view?usp=drivesdk - 3 спальні - 2 санвузла - 2 гардероби - Кухня-вітальня Закрита лоджія Квартира виходить на 3 сторони

власник
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12
rieltor.ua

Лукянівська, вул. Зоологічна, 6в., поверх 1. Будинок панельний, побудований у 1998 році, утеплений мінеральною ватою та обшитий декоративними панелями «термодім». Простора, світла, затишна квартира з трьома окремими кімнатами, довгими коридорами з облаштованими арками, великою кухнею, загальною площею 86кв.м. Квартира з якісним, капітальним ремонтом, зробленим нещодавно. Встановленні індивідуальні лічильники на опалення, воду, газ та електрику. Поміняна електрика, натяжні стелі з вмонтованими потайними алюмінієвими карнизами, сучасними люстрами та підсвітками. Стіни перешпакльовані та пофарбовані, встановлено кондиціонери. Санвузол суміщений, встановлена нова душова кабіна та сантехніка. Вбудована кухня з посудомийною машиною, електрична поверхня. В коридорах встановлено гардеробну та вбудовані шафи. На підлозі - дубовий паркет, в суміщеному санвузлі та робочій зоні кухні - плитка. Пральна машина встановлена в санвузлі. Наявні засклені та обшиті велика лоджія у спальні та еркерний балкон у вітальні. З вікон квартири відкривається абрикосово-вишневий сад та створена власними руками велика огороджена клумба. Квартира частково мебльована. На поверсі лише 4 квартири. Чистий підїзд. Тихий, непроїжджий закритий двір. Облаштовані дитячий та спортивний майданчики. В дворі є місце для паркування авто, стоянка для авто під охороною. Є можливість паркування авто у побудованому поруч багатоповерховому паркінгу. В будинку ОСББ з числа мешканців. Вся необхідна інфраструктура поряд. Метро Лукянівська-10 хв, КПІ - 15 хв пішки. Поєднує практичне розташування близько до центру і водночас велику зелену прогулянкову територію. В квартирі після капітального ремонту ніхто не проживав. Документи готові до продажу. Торг можливий для реального покупця. Можливий безготівковий розрахунок, продаж під Є-оселя.

власник
Зоологічна вул., 6В
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії, пропозиція від власника! Шевченківській район, м. Київ, вул. Дегтярівська 11в. Будинок цегляний, 5 поверх, квартира з новим ремонтом, продається зі всіма меблями та технікою! Підігрів підлоги, кондиціонер, газова плита, холодильник, бойлер, пральна машина, телевізор, вайфай роутер.

власник
Дегтярівська вул., 11в
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК UNIT Home видова 1к квартира перша черга інноваційного комплексу Юніт Хоум Поверх 12/22 Площа 48.8м2/14м2/19.3м2, сан вузол 5.9м2, засклена лоджія 3.3м2. Ідеальне планування. Видова. Швидкісні ліфти що спускаються у паркінг. Є права власності Стан квартири після будівельників: на підлозі лазерна стяжка, заповнення стін червоним керамоблоком, встановлені панорамні металопластикові вікна, радіатори опалення з терморегулятором. Усі лічильники та комунікації винесено в коридор, пожежна сигналізація, обладнані місця під кондиціонери, вихідні броні двері. Технологія розумний будинок, надається система безпеки Ajax в подарунок від забудовника. ЖК UNIT Home - комплекс бізнес класу з унікальним дизайном що складається з 9 будинків різної поверховості, які будуються за концепцію". Двір , зі своїми розумними скверами, дитячими та спорт майданчиками. Свій дитячий садок, школа. ЖК UNIT Home будується за монолітно-каркасною системою будівництва, утеплювач мінеральна вата, фасад будинків навісний вентильований. Висота стелі 3м. Опалення у комплексі централізоване. Підземний паркінг розрахований на усіх мешканців. Місцерозташування та інфраструктура: Тихий центр Києва, 10 хвилин до історичного центру міста. UNIT City, Академія ДТЕК, спортклуби, дитячі садочки, школи, сквери для відпочинку, парк, ресторани, супермаркети, державні та часні поліклініки (Охматдит, Добробут), стоматологічні клініки, відділення банків, поштові відділення. Транспортна розвʼязка, можливість дістатися в будь-яку точку міста. Близькість до центру міста - 15 хвил. на авто. Поруч станція метро Дорогожичи та Лукʼянівська.

власник
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 8
rieltor.ua

---===ОБЪЯВЛЕНИЕ СОБСТВЕННИКА===--- Документы есть, больше 3-ёх лет есть, объявление актуальное, цена актуальная Квартира в новом доме возле метро Лукьяновна (2 минуты ходьбы до метро). В наличии есть готовый детализированный дизайнерский проект для этой квартиры. Полностью установлены новые счётчики на тепло и воду. Квартира без ремонта после строителей. вулиця Юрія Іллєнка (Мельникова), 51б, Київ, улица Юрия Ильенко (Мельникова), 51б, Киев

власник
Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 51Б
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в хрущовці зі зручною локацією Опис квартири: Загальна площа - 31,6 кв.м. 1 кімната (16,5 кв.м), суміжна ванна (2,90 кв.м), кухня (6,10 кв.м), коридор (2,40 кв.м), балкон (0,9 кв.м) Стан: хороший, квартира готова до проживання Вікна: Металопластик, виходять у внутрішній двір, забезпечуючи спокій та тишу Зручності та комунікації: Центральне опалення Гаряча вода з газової колонки Інтернет на оптоволокні Лічильники на газ, воду, світло Техніка та меблі: Чайник, плита, духовка, телевізор, холодильник, пральна машина Кухонні меблі, шафа купе, стіл, стільчики, диван Прибудинкова територія: Зелений двір та дитячий майданчик Піцерія в будинку та продуктовий магазин у дворі Місця для парковки Інфраструктура та транспорт: Метро Політехнічний Інститут та метро Лукянівська Прогулянкова відстань до проспекту Берестейського, парку КПІ Розвинена інфраструктура: школи, дитячі садочки, супермаркет Сільпо Зручний доступ до громадського транспорту та швидкий доїзд до центру міста До центру: На громадському транспорті 20-30 хвилин На автомобілі 10-15 хвилин Якщо вас зацікавила ця пропозиція, будь ласка, звяжіться зі мною за телефоном або через будь який зручний месенджер. Буду радий відповісти на всі ваші запитання та показати квартиру у зручний для вас час.

власник
Зоологічна вул., 4А
rieltor.ua

Продам простору та затишну квартиру 55 м², яка складається з великої кухні-студії, спальні, гардеробної, ванної і прихожої. Квартира сучасна і дуже охайна, в ідеальному стані з максимальним наповненням. Меблі виконані на замовлення, кухонна техніка вбудована біла Gorenje, індукційна плита, посудомийна машина Bosch, бойлер 80 л, пральна машина Samsung, кондиціонер інверторний CH, (все має стан практично новий), лічильники на все, в тому числі на опалення. Квартира дуже тепла, рахунки на опалення цієї зими не перевищували 500 грн. Велика гардеробна 5м² вирішує майже всі проблеми зі зберіганням. Підігрів води забезпечує бойлер, але централізована гаряча вода є також. Квартира на 9му поверсі 26 поверхового будинку ЖК "Герцен Парк", який оснащений трьома пасажирськими ліфтами і одним вантажним, також ліфтом до підземного паркінгу. Будинок побудований по монолітно-каркасній техногії, заповнений цеглею, утеплений зовні, здан у 2017 році. Вже декілька років будинок обслуговується ОСББ. На теріторії комплексу працює охоронна компанія, є відеонагляд, в під’їзді чергує консьєрж. ЖК «Герцен Парк» дуже вдало розташований - до м Дорогожичі 12 хвилин пішки, до м Лук’янівська – 20 хв, до зупинок наземного транспорту 3 хвилини, просто поруч велика паркова зона Кирилівський Гай. Також поряд багато різних об’єктів інфраструктури – школи, садочки, Інститут Міжнародних Відносин, лікарні, магазини, спортивні заклади, кафе, ринок, тощо. Документам більше 3-х років. Залишається майже все, окрім деяких предметів декору.

власник
можливий продаж по єОселя
Герцена вул., 35
rieltor.ua

Переуступка квартири в ЖК UnitHOME. Секція А0501. Будинок введено в експлуатацію Ріелторів прошу не турбувати. Власник. Прошу ТІЛЬКИ писати в Telegram, WhatsApp, Viber.

власник
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 8
rieltor.ua

Квартира з документами. вул. Ґарета Джонса, буд. 12 Найкращі видові характеристики з усіх квартир комплексу. Вид в сторону метро Лук’янівка. Вікна на південний схід. Висота потолків 3 метри. До метро Лук’янівка та Дорогожичі 1,3 км. Без додаткових затрат зі сторони покупця.

власник
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12
rieltor.ua

ВЛАСНИК!!! ЖК Герцена Парк. Знаходиться у 10 хвилинах від метро Дорогожичі та в 15 хвилинах від метро Лукянівська. На территорії відеоспостереження, ЖК під охороною, заїзд через шлагбаум, у ЖК є підземний паркінг. Є мінімаркет та кафе. Зроблене невеличке перепланування. Зроблений новий техпаспорт. Кухня-студіо, спальня з гардеробною. Ще одразу на вході є комора/гардеробна. В квартирі закінчений ремонт. Залишилося тільки купити меблі. Наразі не в країні, тому на вказаний номер пишіть/дзвоніть на месенджери (телеграм, вайбер, вацап). А в Києві родичка покаже квартиру.

власник
Герцена вул., 35
rieltor.ua

ЖК Старт. Point 2.2. Дім введений в експлуатацію і присвоєна адреса вул. Котарбінського Вільгельма, 24. Для тих хто любить тишу. Поверх 16/16. Всього два сусіди. Пішки до Лукянівки 5 хвилин і до КПІ 15 хвилин. Перед домом стадіон і парк. Поруч будують ТРЦ. Отримання права власності у червні. Без додаткових платежів. Власник.

власник
можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 30
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Unit Home: 2 спальні та кухня-вітальня. Загальна площа - 81,8 m2. Квартира розташована на 3-му поверсі 8-ми поверхової секції (секція А0505). Квартира двох-стороння, вікна спалень виходять на внутрішню пішохідну вулицю, вікна вітальні та лоджії - в затишний закритий внутрішній двір. ПРАВО ВЛАСНОСТІ. Можлива переуступка до набуття права власності, або за договором купівлі-продажу (з травня-червня). Будинок вже ВВЕДЕНИЙ в експлуатацію. Очікується поштова адреса для набуття права власності. Планування: • 2 спальні, • кухня-вітальня, • 2 санвузли, • відкрита лоджія, • гардероб. Висота стелі - 3м. На поверсі розташовано 3 квартири. В секції є кімната для зберігання велосипедів та колясок. У будинку використовується преміальний ліфт KONE, сучасні системи доступу та управління. Дизайн холів та місць загального користування виконаний відомим бюро MONO. Доступ автомобілів на територію обмежений, є двох-рівневий підземний паркінг. Ми можемо запропонувати продаж, або оренду парко-місця, розташованого одразу біля виходу з ліфта. Передбачена вся необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа, фітнес-центр, супермаркет та ін. Unit Home - найкраща інвестиція в якість життя вашої сімї. Ви проживаєте поруч з інноваційним IT кластером Unit City, зможете дізнаватись першими та відвідувати різноманітні заходи, лекції, конференції, концерти, знаходити однодумців, бути в центрі технологічних досягнень та інновацій.

власник
можливий продаж по єОселя
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 8
rieltor.ua

Квартира в ідеальному стані. До метро Лукьянівка 500 метрів. Ремонт з використанням якісних матеріалів. Є вся необхідна техніка і меблі для комфортного життя: вбудовані холодильник і посудомийка, пральна машина, два інверторні кондиціонери, два великих шафи купе та багато іншого. Квартира дуже тепла, тиха. Вікна виходять у двір. Встановлені лічильники на все. Продаж від власника без комісії. ДОПОМОГА З ПРОДАЖЕМ НЕ ЦІКАВИТЬ !

власник
Білоруська вул., 3
rieltor.ua

Продається квартира біля метро Лукʼянівка на вулиці Іллєнка 7. Дві кімнати, роздільний санвузол та окрема кухня. В квартирі також є балкон та просторий коридор. Покупець може залишити собі меблі та техніку яка зараз є в квартирі. Продаємо без ріелторів чи посередників. Документам на житло більше 3 років. За потреби з покупцями готові зустрічатися в зручний для обох сторін час у будні чи вихідні.

власник
Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 7
rieltor.ua

Власник!Продається однокімнатна квартира в цегляному будинку на Лукʼянівці за адресою Деревлянська(Якіра)21А.Квартира знаходиться на 2 поверсі,поміняні всі вікна,надійні вхідні двері та замки,засклений балкон,встановлена охоронна сигналізація,на вікнах встановлені решітки .Поруч дитячий садочок,аптека ,зоопарк,супермаркети.Дуже зручна транспортна розвʼязка ,до метро Лукʼянівська 12-15хв пішки,поруч зупинка Автобус-Тролейбус на вул Юрія Іллєнка (600 метрів),Трамвай 14 та 15 маршрути (100метрів) Право власності більше 3р

власник
Деревлянська вул. (Якіра), 21А
rieltor.ua

Двокімнатна світла квартира з двома роздільними кімнатами, від власника. Дуже тепла, затишна та світла, має приємну енергетику) Зроблено косметичний ремонт у всіх кімнатах. 50кв.м Санвузол роздільний. Подвійні вхідні двері, роблять квартиру теплою та затишною. На підлозі гарний ламінат. Квартира оздоблена кондиціонером, пральною машиною, холодильником, газовою плитою. Також меблями. Все як на фото. Є лічільники на воду, газ, світло. Невеликі комунальні платежі. Опалення центральне взимку дуже тепло. В будинку був зроблений капітальний ремонт криші, питань з нею не має. Під час відключень світла, світло завжди було оскільки будинок під’єднанний до лінії критичної інфраструктури) Дуже розвинена інфраструктура, 15 хвилин пішки до метро Лукьянівська, є маршртуки біля дому. В 3 хвилинах пішки торговий центр, школи, садочки, магазини, перукарні все що потрібно для життя. Права властності більше 3х років, діти та чоловіки не прописані, розглядаємо варіанти програм “Е-Відновлення” Вартість 7000$ - 1400$ кв.m Дозволу на розміщення рієлторам не даємо! Просимо зайвий раз з пропозиціями «співпраці» не турбувати, та не марнувати не свій ні наш час. Зазделегідь вдячні.

власник
None 70000.0 USD
lun.ua

Квартира знаходиться в цегляному будинку. Зручний перший поверх. Лукянівський ринок, парки, зоопарк, АТБ через дорогу, поряд Сільпо. Місце тихе. Стан квартири хороший. Вирівняна стеля, оновлено підлогове покриття, замінена на мідну проводка, санвузол в кахелі. Невисокі комунальні платежі. Велика кімната, великий балкон. Квартира одностороння (вікна на захід). Ексклюзивний договір. БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ. Перегляди за домовленістю. Телефонуйте О девяносто три, 2Ч6, 22, ІО. Документи в порядку. ЦЕНТР МІСТА. Є відеоогляд (за запитом). Зараз живуть квартиранти. Швидке звільнення. Ключі на угоді.

власник
Квартира, вул. Шолуденка, 31А
olx.ua

ВЛАСНИК !! БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1 кімнатної квартири unit.home unit city. Будинок введено в експлуатацію. Документи готові. Квартира 54кв м. Секція 07. 7 поверх з 8 поверхового будинку після забудовників. +38********54

власник
ВЛАСНИК! Продаж (54кв) 1 кімнатної квартири unit.home unit city
olx.ua

Двоповерховий пентхаус , у новому ЦЕГЛЯНОМУ будинку зі стінами у 3 цегли! Всі вікна з шикарним видом на Київ, Вишгород, Бровари та Дніпро . А щоб було ще краще видно, частина вікон - від підлоги до стелі. 120м² загальної площі, Все дуже оптимізовано . Перший поверх - зі всіма шафами під одяг та взуття (під взуття зроблено окрему шафу купе з поличками під нахилом) + кухня студія + балкон + санвузол з душ.кабіною . На 2-му поверсі - 3 спальні + санвузол з ванною , Зроблено так для того, щоб нічого не носити з поверха на поверх. Квартира повністю мебльована , вся фурнітура зроблена під замовлення. Величезний бойлер , нові пральна машинка та сушка , кодиціонери з віддаленим керуванням, сигналізація та багато чого іншого . Також є обладнані зарядкою под електромобіль по домашньому тарифу два парко-місця. Житловий комплекс "Герцен Парк" знаходиться у парку з дитячими майданчиками, велосипедними доріжками, зонами відпочинку та велосипедним парком у лісовій частині парку. Один вихід з комплексу- у парк, другий вихід - на вул.Мельникова (біля Інституту міжнародних відносин). У 5-10 хв ходьби - дві школи, садки та Обласна лікарня. 7 хв пішки до метро Дорогожицька (через вул.Мельникова) або 13 хв. до метро через парк. Дуже відповідальне ОСББ. Весь комплекс прибраний, як назовні, так і в середині. Крізь - квіти. Адреса: м. Київ, вул Герцена 35 Записуйтесь на перегляд. Обмін не пропонувати

власник
Пентхаус мебльований , 120м² з шикарним видом
olx.ua

Зручне розташування, метро Лукянівська 5хв та метро Політехнічний 10 хв пішки. Розвинута інфраструктура. Тихий район. Якісний ремонт. Вбудована техніка і меблі залишаються. Кімнати роздільні. Не потребує жодних вкладень. Більше 3х років у власності. Від власника, без комісій. Допомога ріелторів не потрібна, якщо цього не хоче сам покупець! Моє оголошення розміщено на ОЛХ і DOM RIA. Ріелторські компанії розміщують його у себе на платформах без згоди власника з зміненою ціною, своїм описом або з своїми комісійними.

власник
Квартира без комісій, Коперника 14
olx.ua

Продам 1к кв ЖК Кирилівський Гай 43,2 м2 Шевченківський р-н Лукьянівка 4 секція, 12 поверх вул. Багговутівська 1а Будинок №1 Від власника, по переуступці. Забудовник Київміськбуд, здача 4 кв 2025 року

власник
Продам 1к кв ЖК Кирилівський Гай 43,2 м2 Шевченківський р-н Лукьянівка
olx.ua

Оголошення від власника. Рієлторів прохання не турбувати!!! Продається 3кімнатна квартира в ЖК "Герцен парк", вул. Герцена 35, Шевченківський р-н. Будинок здано в експлуатацію в 2018 році. Наявні всі комунікації від міста, лічильники опалення, гарячої та холодної води. Встановлено бойлер на 80 л. Будинок дуже теплий. В 2021 створено ОСББ, яке прекрасно виконує свої функції. В будинку є підземний паркінг( наявне паркомісце (18 м2) для продажу за окремою домовленістю). Стан квартири на фото. Також є санвузол із ванною кімнатою. Квартира продається зі всією вбудованою побутовою технікою. Також готові залишити більшість меблів за деяким виключенням. В пішій доступності парки і сквери. 15 хвилин пішки до ст. метро "Дорогожичі", 25 хвилин до ст. м. "Лукянівська".

власник
Від власника 3-кімнатна квартира, ЖК "Герцен Парк"
olx.ua

Дом СДАН, ПРИСВОЕН ПОЧТОВЫЙ АДРЕСС.Продам 2х комнатную квартиру (район лукьяновки) в жк.Баггоутовский по ул.Баггоутовская 17-21, Шевченковский район, 18 этаж 1секция,с видом на Днепр с одной спальни, подключен к центральным комуникациям,продажа от собственника, без комиссии для покупателя. Право собственности получено.

власник
Жк. Баггоутовский, район лукьяновки
olx.ua

Предлагаем к продаже 2-комнатную квартиру в новом доме по ул. Белорусская 3. Готовый, действующий бизнес под сдачу в аренду или для проживания. Дом бизнес класса, кирпичный, утеплен. Находится в 3 мин. ходьбы от ст. м. Лукьяновская с парковкой возле дома и подземным паркингом. Подъезд с круглосуточной охраной, видеонаблюдение, кодовый замок, 2 лифта. Квартира находится на 16 этаже 22 этажного дома с прекрасным панорамным видом на город. Общая площадь 50 м2, высота потолка 3 метра. Перепланирована под 2 гостиничных номера–2-местный и 3-местный с ремонтом, мебелью, техникой. В каждом номере кровати с ортопедическими матрасами, шкаф для одежды. Оборудована мини-кухня со встроенным холодильником, электроплитой, электрочайником, микроволновой печью, посудой. Есть телевизор с плоским экраном, кондиционер, бесплатный Wi-Fi. В санузлах есть душевая кабина, полноценная ванна, фен, вытяжка. Не нужно тратить время на ремонт и обустройство квартиры. И самое приятное- вы сразу же будете получать пассивный доход. В пешей доступности вся необходимая инфраструктура и транспортная развязка. Продажа от хозяина без %.

власник
От хозяина. Лукьяновка. 2-комн. квартира, евроремонт, мебель, техника
olx.ua
1 - 24 з 35 результатів