1 кімнатна квартира 6 поверх Жк Варшавский плюс (євродвушка) з дизайнерським ремонтом та функціональним плануванням у ЖК Варшавский микрорайон МОЖЛИВИЙ продаж ЄОСЕЛЯ Продам квартиру з якісним і дуже стильним ремонтом, все зроблено по дизайну: Якісна іспанська сантехніка, душова система з термостатом, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол). Виконано розведення під мультиспліт систему кондиціювання зі зливом у каналізацію. Ліжко з підйомним механізмом під матрац 160х200см, великий розкладний диван (спальне місце завширшки 160см). Дві великі шафи 1)Сантехніка прихованого монтажа 2)Двері прихованого монтажа 3)Вся техніка Samsung Whirlpool кондиціонер cooper&hanter 4) 2 великі шафи 5) теплі поли 6) Підсвітки 7) Два Телевізори Samsung 8) Бойлер з сухим теном 9) Духовка 10) варильна панель 11) Посудомийка Вікна на торговий центр Поряд є великий торгівельний центр де є все. По проєкту поряд з будинком буде станція метро. Жк варшавський перспектива у майбутнє

владелец
возможна продажа по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 19
rieltor.ua

Продаж однокімнатної кімнатна квартира Продаж по перепоступці, з можливістю отримання права власності під Є-оселю. Затишна та світла квартира на 3 му поверсі 16 поверхового будинку. В основі ремонту була ідея не просто зробити затишок і зручність, а й переробити існуюче планування від забудовника таким чином, щоб максимально розширити існуючу житлову площу і замість обмеженої кухні і напівбалкону зробити повноцінну затишну, світлу та простору кухню з якісним ремонтом. Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, душова кабіна, пральна машина, сучасна кухня з технікою та вбудованим холодильником, телевізор, двухспальне ліжко з ортопедичним матрасом. Відео огляд по запросу. ЖК Скай Авеню-сучасний комплекс з повноцінну інфраструктура з усіма необхідними зручностями та гарною розвʼязкою. Запис на перегляд по домовленості Нові параметри квартири: Загальна площа: 34 Житлова: 11 Кімната-кухня: 13 Спальня: 17.86 Ванна: 4.86

владелец
возможна продажа по єОселя
Святослава Хороброго вул. (Народного Ополчення), 11Б
rieltor.ua

Продаж світлої 1-кімнатної квартири в сучасному ЖК «Сирецькі сади», Подільський район, Квартира загальною площею 42,51 м2. Розташована на 12 поверсі 25 поверхового будинку ∙ Панорамні вікна , окрема спальня 15,21м2, кухня 12,00м2. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, вбудована техніка, бойлер . Власна котельня , територія з власною інфраструктурою –аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

владелец
возможна продажа по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири в НОВОМУ ЖК «Сирецькі сади», Подільський район по вул. Івана Виговського, 12К . Квартира загальною площею 47, 70м2. Розташована на 15 поверсі 26 поверхового будинку. Панорамні вікна , окрема спальня 17.73 м2, кухня 16.03 м2.- з вбудованою технікою. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, якісна сантехніка.. Власна котельня , територія з власною інфраструктурою аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

владелец
возможна продажа по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК Академ-Квартал, метро Академмістечко, м. Київ Підходить для молодої родини, а також під орендний бізнес. Основні характеристики: - Будинок зданий, закрита територія на три будинки - Загальна площа: 33,90 м² - Житлова площа: 18,11 м² по документах - Кухня: 12,49 м² - Поверх: 9 із 24 - Стан: зроблено якісний ремонт, ніхто не проживав - Меблі та техніка: все залишається - Тепла підлога: кухня, ванна кімната та коридор Переваги квартири: - Просторий коридор з місткою шафою - Зона кухні з плитою, духовкою, посудомийною машинкою та вбудованим холодильником - Чудова обідня зона з великим диваном та телевізором - У спальні двоспальне ліжко із тумбами для зберігання речей Ванна кімната: - Душова кабіна - Бойлер на 60л. - Велика раковина та дзеркало - Стильна сушка для рушників - Виведене місце під пральну машину та сушку - Територія ЖК закрита та охороняється - Усі необхідні зручності та транспортна доступність.У пішій доступності мережеві супермаркети "Novus", "Велика Кишеня"," Фора". До метро Академмістечко, Житомирська 10 хв пішки, на автомобілі 5 хв. Без комісії Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, телефонуйте за номером: (096)757-77-75 Не пропустіть можливість придбати комфортне житло в одному з найкращих районів Києва напряму від власника!

владелец
возможна продажа по єОселя
Приладний пров., 10/В
rieltor.ua

Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

владелец
Магістральна вул., 33
rieltor.ua

Продається світла та затишна 1-кімнатна квартира в центрі міста. Шевченківський район, вул. Старокиївська 1/5. Я власник квартири. - 8 хв. до метро Політехнічний інститут, 4 хв до ТРЦ SmartPlaza - 2/5 поверх - не кутова - цегляний будинок Квартира газифікована, опалення та ГВП центральне. Зимою тепло. Також є опалення підʼїзду, паркувальні місця як у дворі так і на вулиці навпроти квартири. В квартирі є: - нові меблі ІКЕА + два якісних робочих столи - оновлена сантехніка - нові опалювальні батареї - нові пластикові вікна - нові пральна машина та холодильник + багато техніки для кухні(сокодавка, соковижималка, микрохвильовка) - залізні вхідні двері - просторий функціональний світлий балкон з видом на бузок навесні та спокійну тиху вулицю. Всі меблі та побутова техніка йдуть у подарунок. Поряд знаходяться Київський Політехнічний Інститут, метро та станція швидкісного трамваю Політехнічний інститут, ТРЦ Smart Plaza, SportLife, Rozetka, Нова пошта, клініка Mediland, зоопарк, Парк КПІ та парк ім. І. Багряного Будь ласка, пишіть у Viber +380983386975

владелец
Старокиївська вул., 1/5
rieltor.ua

Квартира від власника! В вересні встановлюється в будинку генератор( ліфт, вода, опалення) Продається видова 1 кімнатна квартира в сучасному ЖК Перовський, спецпроект 2012 р . Квартира з сучасним ремонтом , з продається з меблями та технікою( бойлер, пральна машина, витяжка , духова шафа, варильна поверхня, холодильник, кондиціонер, 2 ТВ ) Інтернет, лічильники на теплу, холодну воду та опалення( повірка 2023) . В будинку консьєрж та система контролю доступу, 3 ліфти . Гарна зелена прилегла територія ,дитячий майданчик , школа та садочок , продуктові магазини, банки, кафе, аптека Нова пошта, розетка, пральня, поряд парк Перемоги , та м. Дарниця . Зручна транспортна розв’язка. Квартира тепла . Вікна виходять на проспект, дуже гарний вид.

владелец
Проспект Алішера Навоі, 69
rieltor.ua

Пропонується на продаж власна світла, комфортна і простора квартира з шикарним панорамним видом на правобережжя Києва. Додатково, і це входить у вартість квартири, передаю гараж в 150 метрах від дому. Зручно і безкоштовно)) В квартирі зроблений якісний ремонт із використанням сучасних оздоблювальних матеріалів відомих європейських виробників. Квартира обладнана всією необхідною, якісною побутовою технікою та всіма необхідними засобами для надзвичайно комфортного проживання великої родини, або людей, що цінують комфорт та простір в сучасному продуманому до дрібниць інтерєрі. Квартира дуже тепла, виконано професійну звукоізоляцію, меблі, елементи інтерєру та оздоблення, сантехніка тільки високої якості. Всі деталі краще дізнатися телефоном або при перегляді квартири. Ця пропозиція того варта. Можливий безготівковий розрахунок та надання необхідних документів для платників. А якщо простіше - це простора квартира з панорамним видом на місто і парк. Квартира обладнана інвертором 10 кВт та акумуляторами на 25 кВт для безперебійного електроживлення протягом мінімум 40 годин.

владелец
возможна продажа по єОселя
Білицька вул., 20
rieltor.ua

Двохкімнатна в ЖК Skyline на Печерську На четвертому поверсі престижної вежі Skyline, яка є найбезпечнішою в Києві. Квартира велика і світла з ремонтом як у французькому палаці: високі стелі, паркет, гардеробна шафа з масиву дерева, артизанальна кераміка, вікна з алюмінієвими рамами Shuco... В ЖК Skyline особливий акцент був зроблений на цілодобовій охороні потрійна система доступу: повністю закрита територія, підйом на поверх із карткою, гіперброньовані двері та навіть тривожна кнопка. Для мешканців безкоштовний доступ в красивий доглянутий сад, де ви можете приготувати гриль із друзями, доступна клубна кімната з каміном і гігантським TV і безперебійним WI-fi, також є ділова кімнатою для переговорів, якщо буде потрібно. Зверніть увагу, що у Skyline майже завжди є електрика, на випадок рідкісних вимкнень є величезний генератор. - вул. Коновальця 26-А - Площа: 66,1 м2 - Поверх: 4 із 24 - Планування, велика простора вітальня, кухня-ніша, окрема спальня, сумісний санвузол із ванною - Невеликий балкон - Форма правління ОСББ - Повністю закрита териррія, приватизована земля, відеоспостереження по всьому периметру ззовні і зсередини - В будинку на першому поверсі спортзал тільки для мешканців - Паркінг:3-х рівневий підземний із ліфтом. На території закритий гостьовий паркінг - 4 високошвидкісних ліфти ( в т.ч. 1 вантажний) - Німецькі вікна Shuco з високою шумо- і термоізоляцією із ультрафіолетовим фільтром - Сільпо прямо під будинком - Метро Печерська 7 хв пішки Будинок монолітно-каркасний. Є лічильники на все, в тому числі і на опалення. На електроенергію двухтарифний лічильник (вночі знижений тариф). Опалення централізоване. Є незалежне електроживлення. Комплектація квартири: Сучасна вбудована кухня Величезна гардероба шафа в довжину 7 метрів у висоту 3 метри 2 кондиціонери Пральна машина (9 кг) Сушильна машина (9 кг) Потужна вентиляційна система Індукційна плита Духовка Посудомийка Холодильник Вся техніка Siemens, Bosh Телефонуйте за додатковими запитаннями, або пишіть на Ватсап по вказаному номеру. Продаж напряму від власника (не по довіреності), комісії немає. Документи в порядку, більше 3-х років. Перегляди за домовленістю, тільки для справжніх покупців з грошима на руках.

владелец
Євгена Коновальця вул., 26а
rieltor.ua

Пропонується квартира з шикарною терасою в клубному будинку ЖК «Солом’янський». ЖК з власною закритою охороняємою территорією, підземним паркінгом, зоною відпочинку та дитячим майданчиком. До ЖК підведені всі міські комунікації. Квартира з проектом дизайнерського ремонту. Стан-від забудовника. В ЖК є власний генератор.

владелец
Університетська вул., 17а
rieltor.ua

Прекрасний варіант як для життя так і для здачі в оренду! Красива та стильна квартира в популярному ЖК. Дизайн проект виконаний в сучасному стилі з використанням якісних матеріалів, техніки відомих брендів та вбудованих меблів. Все продумано до дрібниць! Комфортний третій поверх, що важливо в даний час! Діє хороша пропозиція на швидку угоду!

владелец
Олександра Олеся вул., 7
rieltor.ua

🏡 Пропонуємо затишну квартиру в Дніпровському районі, Русанівка, з чудовим видом на канал! ✨ Опис: Площа: 45 квадратних метрів. Після ремонту, з сучасною технікою. Прекрасний вид з вікна. Розташування поруч з магазинами АТБ та Фора. Це ідеальний варіант для людей, які цінують комфорт та спокійне місце проживання з чудовим краєвидом. Зателефонуйте за номером, щоб домовитися про перегляд квартири!

владелец
Ентузіастів вул., 17
rieltor.ua

Продам уютную, с душой сделанную квартиру, где царит атмосфера гармонии и семейного счастья в комфортно и удобно расположенном для жизни месте! Без комиссии для покупателя, 3-х комн. квартира серии КТ с качественным дизайнерским ремонтом рядом с метро Героев Днепра по адресу ул. Озёрная 26. Планировка: тамбур, большой коридор, 2 спальни, гостинная, кухня, ванна, туалет, 2 балкона (один со шкафом). Оснащение: все полы в квартире новые сделаны с дубового паркета, на кухне- теплый пол плитка. Балконы застеклены. Двери выполнены из высококачественного дерева премиум класса - черешни, а на кухне-раздвижные. Установлен новый боллер и кондиционер на кухне. Также имеется 7-ми ступенчатая очистительная система воды для питья. Новая проводка, счётчики воды и канализационные трубы. Отопление: централизованное, регулируемые батареи в каждой комнате, на 2-х балконах также выведены батареи и дополнительно есть подогрев пола. Наружные стены квартиры утеплены. Кухня производства Меркс с качественной столешницей, мойкой с натурального камня под мрамор и новой индукционной плитой. Все шкафы в квартире встроенные, выполнены по индивидуальному заказу. Шкафы в спальнях внутри доп. с подсветкой. Интернет скоростной на 3 провайдера. Квартира оснащена датчиками движения охранной системы, договор с государственной службой полиции. При входе, в тамбуре имеется 2 больших шкафа для хозяйственных нужд. Квартира продается практически со всей мебелью, шторами, кухней и бытовой техникой В подъезде новый ремонт, установлены 3 видео камеры. Месторасположение: 100 м. Героев Днепра, удобная транспортная развязка, рынок Оболонь, Оазис, Дримтаун-2, 2 детских сада, гимназия, школа, совбез, ЦНАП и др. Перед домом всегда есть место для вашего автомобиля и в ваше окно не будут заглядывать с окон соседнего дома, как в новостройках!

владелец
Озерна вул., 26
rieltor.ua

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Секція "Г" ЖК INTERGAL CITY, вул. Старонаводницька 16Б 15 поверх, площа: 86.8 м2 Телефонуйте, відповім на всі запитання)

владелец
Старонаводницька вул., 16Б
rieltor.ua

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Секція "Д" ЖК INTERGAL CITY, вул. Старонаводницька 16Б 6 поверх, площа: 57 м2 Телефонуйте, відповім на всі запитання)

владелец
Старонаводницька вул., 16Б
rieltor.ua

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. ТРЕТЯ ВЕЖА ЖК Taryan Towers, вул. І. Павла ІІ, Печерський район Іде будівництво. Здача через пів року. Планування 2D, 9 поверх, 91.37 м2

владелец
Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12
rieltor.ua

Продається видова 3-к квартира. Будинок монолітно-каркасний, поверх середній 9 -й из 17. В БУДИНКУ встановлено ГЕНЕРАТОР, Є СВІТЛО, ВОДА постійно, ПРАЦЮЮТЬ ЛІФТИ. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт, функціональне планування. Будинок монолітно-каркасний, 9 поверх/17 . Квартира тепла, внутрішня, затишна. Кухня, вітальня, дитяча орієнтовані на схід, спальня на захід. Поєднана зона кухні, столової та вітальні в один великий простір. Кухня італійська з великим дизайнерським островом, красива і практична, має доступ до шаф з усіх боків. В наявності вбодована техніка провідних світових виробників Electrolux, Gorenie, Liebher: духова шафа, плита, пусодомийна машина, холодильник, пральна машина. У вітальній кімнаті великий розкладний сучасний диван, крісло, ефектні декоративні світильники ручної роботи та настінне декоративне пано. Також встановлена дизайнерська шафа з великим акваріумом. Спальня кімната - вбудована шафа-купе, kings size ліжко з якісним матрасом. В дитячій: нові дизайнерські меблі із еко матеріалів, ліжко з якісним матрасом, великий робочий стіл під вікном, тумбочки. В дитячій кімнаті спеціально зроблене зонування, яке розділяє зону сну та зону навчання та ігрової активності дитини. Підлога - у спальні та дитячій натуральний паркет, у вітальні австрійське натуральне пробкове покриття, дуже тепле. Ванна: велика джакузі на двох Ravak Love story, сантехника провідних світових виробників. При вході знаходиться окремо санвузол з рукомийником. Плитка в санвузлах та на кухні італійська, великого формату, двері фабричні. При вході в квартиру простора вбудована гардеробна шафа. В квартирі встановлені електро, тепло та лічильники на воду. Квартира має дві великі утеплені лоджії в кухні та в спальні. В кухні лоджія має дві вбудовані шафи. В квартирі є все необхідне для того, щоб переїхати і відразу жити. Будинок дуже якісний, нові ремонти на поверхах, чистота, охайнсіть, консєрж, кодові відео замки на вході в підїзд, в будинку гарне ОСББ, дружні сусіди, огороджена територія двору, новий дитячий майданчик, приватне паркування зі шлагбаумом тільки для машин мешканців. Метро Осокорки та метро Позняки 7 хвилин пішки. Відразу у дворі школа Київська Русь та дитячий садочок, через дорогу школа Скандинавська гімназія, ще три дитячі садки, багато магазинів, ресторани, гуртки для заняття вокалом, танцями, художня студія, у нашому будинку школа «Винахідник», 5 хв до Епіцентру та «Метро», "Новус", "Спортмайстер", клініка "Добробут", 10 хв "Спортлайф", 15 хв в пішій доступності 2 красивих озера. Комфортний район для мешкання з дітьми. Продає власниця, торг можливий. Співпрацюємо з рієлторами для перегляду з потенційним покупцем. Чекаємо на перегляд. Для звʼязку краще Viber чи Telegram. // Продается видовaя 3-к квартира. Дом монолитно-каркасный, этаж средний 9-й из 17. В ДОМЕ установлен ГЕНЕРАТОР, ЕСТЬ СВЕТ, ВОДА постоянно, РАБОТАЮТ ЛИФТЫ. В квартире сделан дизайнерский ремонт, функциональная планировка. Дом монолитно-каркасный, 9 этаж/17. Квартира теплая, внутренняя, уютная. Кухня, гостиная, детская ориентированы на восток, спальня на запад. Совмещенная зона кухни, столовой и гостиной в один большой простор. Кухня итальянская с большим дизайнерским островом, красивая и практичная, имеет доступ к шкафам со всех сторон. В наличии встроенная техника ведущих мировых производителей Electrolux, Gorenje, Liebherr: духовой шкаф, плита, посудомоечная машина, холодильник, стиральная машина. В гостиной большой раскладной современный диван, кресло, эффектные декоративные светильники ручной работы и настенное декоративное панно. Также установлен дизайнерский шкаф с большим аквариумом. Спальня - встроенный шкаф-купе, kingsize кровать с качественным матрасом. В детской: новая дизайнерская мебель из эко материалов, кровать с качественным матрасом, большой рабочий стол под окном, тумбочки. В детской комнате специально сделано зонирование, которое разделяет зону сна и зону учебы и игровой активности ребенка. Пол - в спальне и детской натуральный паркет, в гостиной австрийское натуральное пробковое покрытие, очень теплое. Ванная: большая джакузи на двоих Ravak Love story, сантехника ведущих мировых производителей. При входе находится отдельный санузел с умывальником. Плитка в санузлах и на кухне итальянская, большого формата, двери фабричные. При входе в квартиру просторный встроенный гардеробный шкаф. В квартире установлены электросчетчики, теплосчетчики и счетчики на воду. Квартира имеет две большие утепленные лоджии на кухне и в спальне. На кухне лоджия имеет два встроенных шкафа. В квартире есть все необходимое для того, чтобы переехать и сразу жить. Дом очень качественный, новые ремонты на этажах, чистота, аккуратность, консьерж, кодовые видеозамки на входе в подъезд, в доме хорошее ОСМД, дружные соседи, огороженная территория двора, новая детская площадка, частная парковка со шлагбаумом только для машин жильцов. Метро Осокорки и метро Позняки 7 минут пешком. Сразу во дворе школа Киевская Русь и детский садик, через дорогу школа Скандинавская гимназия, еще три детских сада, много магазинов, рестораны, кружки для занятий вокалом, танцами, художественная студия, в нашем доме школа «Изобретатель», 5 минут до Эпицентра и «Метро», "Новус", "Спортмастер", клиника "Добробут", 10 минут "Спортлайф", 15 минут пешком до 2 красивых озер. Комфортный район для проживания с детьми. Продает владелица, возможен торг. Сотрудничаем с риелторами для просмотра с потенциальным покупателем. Ждем на просмотр. Для связи лучше Viber или Telegram.

владелец
возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 6
rieltor.ua

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Квартиру робив під себе, дизайнерський ремонт. Все якісне, все добротно зробляно. Ремонт свіжий, в квартирі практично взагалі не проживали! ЖК поруч з метро Оболонь. Закрита територія під охороною та відеонаглядом. Косьєрж, домофон. У дворі гостьова парковка, дитячий майданчик, вихід до озера і паркової зони. Також комплекс має підземний паркінг. Ріелтори, кого цікавить рекламувати даний обєкт, згоду надаю, можете рекламувати на своїх ресурсах. Квартира актуальна. Я власник. Документам більше 3х років, в квартирі ніхто не прописаний.

владелец
Оболонський просп., 1к3
rieltor.ua

Загальна площа квартири складає 47,62 м2, кухня 12,26 м2, кімната 18,47 м2, санвузол 4,90 м2, коридор 8,93 м2, кладова 1 м2, лоджія 2,04 м2 Стан квартири - після будівельників. 12-й поверх, 26-ти поверхового. Будинок монолітно-каркасний, має свою закриту територію, магазини, фітнес-студію, кавярні. Поруч гімназія Ерудит, НАУ, КПІ, садки, школи, ТРЦ Космополіт, ТРЦ Аркадія. Зручна транспортна розвязка, швидкісний трамвай до метро Шулявська 10 хвилин. Розглядаємо продаж за безготівковим розрахунком у грн, а також є-оселя, є-відновлення та інші програми. Продаж по переуступці, квартира повністю виплачена Введеня в експлуатацію другої черги будівництва (секції Б, Ж, М) заплановано на 3 квартал 2024 року.

владелец
Новопольова вул., 2
rieltor.ua

Електрично автономна двокімнатна квартира у ЖК Акцент знаходиться на високому першому поверсі (встановлено інвертор) Переваги першого поверху : наявність водопостачання, не треба користуватись ліфтами, більш безпечно в порівнянні з високими поверхами. Можливо використовувати для бізнесу. Є тепла електрична підлога у санвузлах та кухні. 2 кондиціонера. Бойлер ( також наявне централізоване гаряче постачання) Телевізори. Пральня машинка, посудомійка, варільня поверхня , духова шафа , холодильник , витяжка, СВЧ, чайник, тостер, осмос для очищення води і тд Встановлено усі лічильники. Усі меблі та техніку плануємо залишити. Відеоогляд по запиту 1 власник. Право власності більше 3 років. Для покупця без комісії та податків. ТОРГ Телефон ☎️ 066 836 88 55

владелец
возможна продажа по єОселя
Глушкова академіка просп., 9є
rieltor.ua

Продається затишна, з продуманим плануванням квартира-студія в центрі Лісового масиву. В середині будинку (не кутова, не крайня). Площа 32 м кв. Світла, простора. Утеплений, великий, засклений балкон. В кімнаті, коридорі та на балконі ламінат, на кухні й в санвузлі кахель. Кондиціонер. У квартирі залишається частково техніка та меблі(Холодильник, Кондиціонер, Шафи...). Ремонт робився для себе з використанням якісних матеріалів (Сантехніка, електрика). Поруч з будинком розвинута інфраструктура (Садочки, школи 3-5 хв. АТБ, Фора, Сільпо, Ринок 5-7 хв. Пошта, Банки, Стоматологія, Аптеки, Фітнес Клуб, Спорт Майданчики, Салони краси 5-10 хв). Трохи далі великий ринок ЮНІСТЬ, ТРОЄЩИНА РЕЧОВИЙ та ТРОЄЩИНА ОВОЧЕВИЙ, ЛІСОВИЙ. ТЦ Проспект,Школа верхової їзди та активного відпочинку PONYCLUB (Велопрогулянки, їзда на конях, квадроциклах). До Метро Лісова, Чернігівська, Петрівка, Харківська, Червоний Хутір за бажанням довезе як Маршрутка, так і Автобус із Тролейбусом. Поруч великий, чистий ліс, де приємно влітку і взимку прогулятися, займатися спортом чи влаштувати пікнік. Фото відповідають дійсності. Прямий продаж від ВЛАСНИКА.

владелец
Лісовий просп., 19
rieltor.ua

Двостороння квартира з новим дизайнерським ремонтом з використанням якісних натуральних матеріалів відомих світових виробників, укомплектована новою швейцарською побутовою технікою і необхідними меблями. Вікна кухні-вітальні виходять у затишний зелений двір , а спальні та лоджії на парк. Квартира нова, ніхто не проживав, ремонт здійснювався для себе. Правоустановчий документ: Договір купівлі-продажу, укладений більше 3 років тому. Єдиний власник. Ніхто не зареєстрований за адресою (не прописаний). Однокімнатна двостороння квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2. 4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8. Вікна виходять у двір та на парк. Новий ремонт з використанням високоякісних натуральних матеріалів відомих світових і українських виробників . Мармурові поверхні та підвіконня, італійська паркетна дошка, італійський керамограніт та покриття стін, класичні двері з натурального масиву, укомплектована новою швейцарською та німецькою високотехнологічною побутовою технікою і необхідними сучасними меблями. Підлоги оздоблені італійською паркетною дошкою та керамогранітом, є підігрів підлоги з найсучаснішими терморегуляторами Devi з програмуванням. Стіни декоровані фарбою Sanmarco Cadorro з ефектом шовку. Підвіконня, стільниця у ванній та ступінь на лоджію виконані з іспанського мармуру Bianco Ibiza. Елегантні міжкімнатні двері з натурального дерева доповнені витонченими патиновими ручками. У квартирі є шафи, ліжко з підйомним механізмом і нішами для зберігання, прально-сушильна машина, кондиціонери, лічильники. Кухня оснащена швейцарською технікою Franke, холодильником Liebherr із зонами Biofresh, посудомийною машиною, витяжною шафою, індукційною поверхнею з гнучкими полями нагріву Flexi, духовою шафою, фільтрами води, сенсорним змішувачем з виносним виливом і ламінарним потоком (без розбризкування). Встановлений водонагрівач обємом 120 літрів. Кухонна поверхня виконана з кварциту Caesarstone, є диспоузер (подрібнювач) та аквастоп. Всі меблі в квартирі виконані компанією СТЄРХ і мають гарантію 5 років, вся техніка також на гарантії. Ціна квартири 155 000 у.о., без комісії. Власниця. За запитом доступний відеотур.

владелец
Салютна вул., 2 В
rieltor.ua

Найкраща ціна за м2 в новобудові з ремонтом! Можлива єОселя. Квартира знаходиться в новому закритому житловому комплексі клубного формату. Будинок зданий, право власності на руках. У пішій доступності до кращої інфраструктури міста: ТРЦ Республіка, Столичний ринок, Епіцентр, Метро, Магелан. Поруч АТБ, Британський квартал, зупинки громадського транспорту, чудова транспортна розвʼязка з виїздом на Кільцеву дорогу (до м. Теремки, м. Іподром, ВДНГ), так і в сторону м.Васильківська та м.Голосіївська, ЖК Нова Англія, PARKLAND, LIKO-GRAD. Планування: спальня з нішею під вбудовану шафу, кухня-вітальня, великий гардероб, ванна кімната. У квартирі виконані всі інженерні та косметичні роботи, майбутній власник зможе завершити меблювання за своїм смаком та насолоджуватись життям. Дана квартира також дуже добре підходить під орендний бізнес, здача від 12000 грн/місяць Територія житлового комплексу Club House закрита від посторонніх осіб, встановлені домофони та відеонагляд, дитячий майданчик, є велика кількість безкоштовних паркомість та можливість придбати індивідуальні місця в критому паркінгу. Поруч приватний та державний дитячі садочки, до школи хвилин 10 пішки Дзвоніть та записуйтесь на перегляд, краще все побачити вживу, пропозиція вартує вашої уваги!

владелец
возможна продажа по єОселя
Грушева вул., 4
rieltor.ua
1 - 24 из 2364 результатов

Выгодно приобрести квартиру в Киеве от хозяина – это реально?

Кому-то необходимо купить квартиру в Киеве без посредников, причем, как можно быстрее, кому-то, наоборот, продать жилую недвижимость на максимально выгодных условиях и без каких-либо рисков. При этом к помощи посредников, которыми обычно выступают агентства недвижимости или частные брокеры, специализирующиеся на сделках с недвижимостью, обращаются далеко не все, ведь купить квартиру в Киеве у хозяина можно дешевле, чем через агентство. Многие сегодня уверены в том, что услуги агентств – это лишние расходы, считая, что операции с недвижимостью можно проводить самостоятельно. А действительно возможна ли покупка или продажа квартиры в Киеве без посредников в наше неспокойное время?

Кому выгодно иметь дело с посредниками

Иметь дело с посредниками выгодно, прежде всего, тем, кому необходима продажа квартир в столице. Почему? Дело в том, что для продавцов столичных квадратных метров услуги риэлторов бесплатные. Достаточно будет обратиться в агентство, предоставив необходимую информацию об объекте недвижимости для того, чтобы брокеры принялись за дело – поиск покупателей. Более того, часто в услуги агентства по недвижимости входит бесплатная помощь в оформлении документов, необходимых для продажи объекта.

Для продавцов такие условия часто бывают достаточно привлекательны, ведь для них продажа квартиры на вторичном рынке без посредников может представлять определенные риски, а также значительные временные затраты на поиск и общение с потенциальными покупателями.

Однако, не только продавцы обращаются к маклерам за помощью. Услугами брокеров предпочитают пользоваться и некоторые покупатели, которым порой сложно найти выставленные на продажу квартиры в Киеве без посредников. Опасаясь квартирных мошенников, люди, которым необходимо купить квартиру, предпочитают обращаться в проверенные и надежные агентства по недвижимости, считая, что лучше заплатить комиссию, чем потерять деньги в ходе проведения операции с недвижимостью. Покупка квартиры в Киеве без посредников от хозяина – это всегда определенный риск, ведь самостоятельно порой достаточно сложно квалифицировать продавца как добросовестного или как мошенника.

С агентами по недвижимости продать или купить квартиру в столице надежнее и безопаснее: проверка документов на квартиру, правильно составленный договор купли-продажи, передача денег на территории агентства в присутствии нотариуса – все это сводит возможные риски к нулю. Хотя перспектива купить квартиру в Киеве на вторичном рынке без посредников напрямую от хозяина по-прежнему является для многих привлекательной, благодаря реальной возможности сэкономить, ведь квартира от собственника всегда продается более дешево.

А спрос с кого?

Однако, вне зависимости от того, выступает в качестве посредника агентство по недвижимости или нет, необходимо понимать, что ответственность за операцию с недвижимостью, все же, лежит исключительно на самом продавце или покупателе. Совсем другое дело, если квартира в Киеве от хозяина покупается через банк, в кредит. В этом случае можно быть уверенными в том, что сделка состоится без участия в ней квартирных мошенников. Давая ссуду, банк возьмет на себя проверку квартиры, под залог которой он выдает заем, даже если она продается без агентства от собственника.

Сам в поле воин!

Итак, подводя итоги, отметим, если вы располагаете свободным временем и не желаете оплачивать услуги агентов по недвижимости, считая, что сможете справиться без посредников – начинайте действовать! Продажа квартир в Киеве от хозяев достаточно распространена и найти среди большого количества предложений свою квартиру и купить ее действительно недорого при желании не составит труда.