Продам унікальну 2 кімнатну квартиру, яка буде альтернативою будинку, тому що є власний гараж, два величезних підвали, а також власна земельна ділянка. Квартира знаходиться в районі залізничного вокзалу м. Дубно, поруч є все для комфортного проживання(школа, супермаркет, поліклініка, ринок і т.д.), зручний доїзд в будь-який район міста. Будинок збудований ще за Польші, з якісних будматеріалів, стіни товщиною 1м, стелі висотою-3,20м, 1 під"їзд. Житлова площа площа 31,5 м.кв. кухня 14,0 м.кв.із вбудованою шафою 2,0 м.кв. кімнати - 15,5 та 16,0 м.кв. коридор 5,0 м.кв. загальна площа 52,5 м.кв..Тетяна-05******77

власник
Терміново!!! Продам 2 кім квартиру з гаражем, 2 підвалами р-н ЖД вокза
olx.ua

Продається 3х кімнатна квартира в м. Дубно, квартира в доглянутому будинку в районі Базарчик, підходить для проживання але потребує сучасного ремонту, інші питання по телефону або при огляді.

власник
Продається 3х кімнатна квартира в м. Дубно
olx.ua

Продам приміщення під бізнес по вул.Скарбова м.Дубно.55 м .кв.Зроблений новий добротний ремонт -нові стіни ( до цегли), пошпакльовані і повністю готові, пофарбовані,стяжка, плитка на підлозі, нові вікна, стеля і якісне освітлення , повністю нова сантехніка у ванній кімнаті ( душ.кабіна, унітаз, умивальник), двері, кухня з усіма необхідними виходами .Можна під стомат.кабінет, салон краси, перукарню , взагалі під будь -що . Зроблений вихід на центральну вулицю, окрім того ще вхід з під’їзду .Зовні зроблений повністю фасад , сходи та дашок , доріжка з Костки до будинку головної дороги .Усі деталі -запитуйте тут! Не дзвоніть, а пишіть .Власник .Телефон власника-06******03! Ціна вказана .Можлива оренда.

власник
Продам квартиру з ремонтом під бізнес , готова до роботи, усі вигоди !
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Місто Дубно, ( р-н Механічний ) ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ!!! А також Надаємо безвідсоткове розтермінування до 1,5 року з першим внеском 50% від повної вартості обраної Вами нерухомості!!! Кількість пропозицій обмежена!

власник
Продаж Квартира Новобудова 2к
olx.ua

Місто Дубно, ( р-н Механічний ) ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ!!! А також Надаємо безвідсоткове розтермінування до 1,5 року з першим внеском 50% від повної вартості обраної Вами нерухомості!!! Кількість пропозицій обмежена!

власник
Квартира Новобудова квартири нерухомість Craft
olx.ua

Продаю квартиру на Цукровому районі в хорошому стані. Квартира утеплена з автономним опаленням. на другому поверсі. Хороший дорогий кондиціонер на всю квартиру і інше.

власник
Продам квартиру на Цукровому з автономним опаленням
olx.ua

Продам квартиру площею 82,8кв. м. Є балкон. Вікна металопластикові. Вхідні двері тамбурні, дерев’яні, сучасні. Ремонт в сучасному стилі - стелі опущені окрім спальні. Ванна та санвузол обложені плиткою. В хорошому мікрорайоні »Базарчин», Військове містечко.Зупинки,що сполучають 4 кінця міста на відстані 500метрів. Дититяча площадка , поряд безліч торгових комплексів, як промислових Так і продуктових. Вікна виходять на дві сторони: у двір та на вулицю. Є школи , ринок. Є гараж за окрему плату. Усі питання в телефонному режимі. 09*********31.

власник
Квартира
olx.ua

Продам квартиру,стіни з цегли,поштукатурені,вікна пластикові, опалення,мідь,вода та світло підведені, два коридора,можна зробити дві квартири,є підвал,город.

власник
Продам велику квартиру
olx.ua

двохкімнатна квартира розташована в районі базарчика, зроблено капітальний ремонт якісними матеріалами, всі меблі та техніка лишаються, є кондиціонер, квартира знаходиться в середині будинку, дуже тепла та комфортна. Комунальні послуги обходяться дуже мало завдяки якісному опаленню та заміні всіх комунікацій, підходить під єоселю

власник
двохкімнатна квартира з ремонтом та меблями
olx.ua

Продам квартиру,м.Дубно Рівненська обл!загальна площа 35 квм! Вартість 28 тис дол! Всі деталі за номером телефону -06*********77- Дмитро

власник
Продам квартиру!!!
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру в м.Дубно.Загальна площа 50.1 м.кв.Автономне опалення двох контурний котел, лічильники води, газу та світла!Не євро,але гарний ремонт, натяжні стелі, ламінат, балкон засклений!Гарне місце,поруч шостий садочок та 5-6 школа, поліклініка. Можливість обміну на будинок в м.Дубно Можливий торг!

власник
Продам  3х  кімнатну квартиру
olx.ua

Трикімнатна квартира в місті Дубно (район цукрового заводу). Інформація про квартиру: - Хороше розташування будинку - Будинок цегляний - Квартира утеплена з зовнішньої сторони, є автономне опалення, сучасний ремонт. Переваги та зручності: -Затишний двір. -Є земельна ділянка з фруктовими деревами. - Можливий варіант під бізнес. Будемо раді відповісти на Ваші питання! Дзвоніть за номером телефону (09********66

власник
Квартира в м. Дубно ( 3-кімнатна)
olx.ua

Продам утеплену 3-х кімнатну квартиру в районі райлікарня в цегляному будинку. Всі лічильники, автономне опалення, балкон , кладовка, підвал, присадибні ділянки для ведення господарства

власник
olx.ua

Продається 3х кімнатна квартира у місті Дубно. Перший поверх з 2. Підходить як для бізнесу(офіс/магазин/і тд) так і для проживання. Потребує сучасного ремонту. Хороша шумоізоляція завдяки широким стінам та високій стелі ( три метри) Вул Замкова. Центр. Інші питання по тел. Чи при огляді. Розумний торг.

власник
3кімн. квартира в центрі міста (житло чи бізнес)
olx.ua

З питаннями можна двонити за телефоном +38 09*********16

власник
olx.ua

Простора,затишна,сонячна,комфортна квартира

власник
З-кімнатна простора, сонячна квартира
olx.ua

Продаж світлої 3-х кімнатної квартири в м. Дубно. Квартира знаходиться по вулиці Заводській (р-н Цукрового). Знаходиться на 2 поверсі 2-х поверхового будинку, утеплена з зовнішньої сторони. Загальна площа квартири 67,7 м2. В квартирі металопластикові вікна, на підлозі вставлено ламінат в жилих кімнатах, плитка в коридорі, кухні та ванній, під ними тепла підлога (водяна). Стіни пошпакльовані та пофарбовані, замінено міжкімнатні двері, встановлені натяжні стелі та світильники, з залу є вихід на відкритий балкон. В кухні є кухонні шафи, в які встановлено конденсаціонний котел (BAXI), холодильник (Samsung), вмонтовані варильна поверхня та духова шафа (Whirlpool). В ванній встановлена душова кабіна та душова система. В одній із кімнат встановлено містку шафу та велике ліжко+матрас (розміром 2.20х2.00). Разом з квартирою продається 2 гаражі в дворі будинку на приватизованій земельній ділянці (площею 0,0055 га). Один з них має 2 поверхи, погріб та огороджену територію за ним. Додатково на прибудинковій території знаходяться садок та ділянка землі під с/г обробку. Для перегляду квартири - телефонуйте 09******56! Торг можливий при перегляді квартири!

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири
olx.ua

Продам світлу, затишну квартиру в спокійному районі центру (вул. Шевченка) Квартира 48 кв.м. Засклена лождія, тепла підлога: кухня, ванна кімната, коридор. Встановлений новий котел, вхідні двері, та кондиціонер. Вигляд з вікна - ланшафтна доглянута територія зі всіх вікон. Поруч коледж, школа, супермаркети. Дуже зручне розташування. Перегляд за попередньою домовленістю. Мінімальний торг присутній після перегляду.

власник
Продам двокімнатну квартиру (р-н центру)
olx.ua