Продам неспешно СВОЮ, РЕАЛЬНУЮ! без комиссии, 2- комнатную квартиру на Парусе, Диевская 52, 1 этаж, хорошее жилое состояние, все остается, садик, через 10 метров, школа-через 100 метров, АТБ-100 метров. МПО на окнах, везде решетки, счетчики, нет прописанных. Можно под бизнес, сейчас живут квартиранты. Аргументированный торг.

владелец
Велика Діївська вул. (Братів Трофімових), 52
rieltor.ua

Простора 3-кімнатна квартира з євроремонтом та технікою на ж/м Парус Пропонуємо до продажу затишну 3-кімнатну квартиру загальною площею 65 кв.м. у сучасному житловому масиві Парус. Ця квартира вражає своїм стильним євроремонтом, що додає простору особливого шарму та затишку. У кожній кімнаті встановлено кондиціонери, що забезпечують комфортну температуру в будь-яку пору року. Вікна у квартирі - 2-камерні, що забезпечують хорошу тепло- та звукоізоляцію, створюючи атмосферу спокою та затишку. Міжкімнатні двері виготовлені з високоякісного ясеня, прикрашені вітражним склом, що додає інтерєру вишуканості та стилю. Вхідні двері - надійні та міцні, виготовлені на замовлення для додаткового рівня безпеки. Кухня облаштована меблями та технікою від італійських виробників, що свідчить про високий рівень якості та елегантності. Всі меблі залишаються у квартирі, що дозволяє одразу заселитися та жити без додаткових турбот. Для вашої безпеки встановлено відеоспостереження та сигналізацію, що забезпечує повний контроль за квартирою. Будинок знаходиться під управлінням ОСББ, що гарантує порядок і дбайливе обслуговування. Житловий масив Парус славиться розвиненою інфраструктурою: поруч є магазини, супермаркети, аптеки, школи та дитячі садки. Все необхідне для комфортного життя - у кроковій доступності.

владелец
None 80000.0 USD
lun.ua

Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом чешку без посередників на Парусі пров. Парусний 12. Квартира продається з меблями та технікою. Все як на фото і з додатковою коморою для велосипедів. Поруч з будинком супермаркет Варус, тупік маршруток, ринок, школи, садок, стоянка для авто. Торг у квартирі з реальними покупцями.

владелец
Продам свою 1 кімнатну квартиру чешку.
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Срочно продам квартиру 3 комн. ж/м Парус , ул.Мониторная 10, от СОБСТВЕННИКА. Теневая сторона,тихая,уютная,тёплая. Торг уместен.

владелец
Продам свою 3х комнатную квартиру ж/м Парус не риелтор
olx.ua

владелец
Гидропарковая улица, 1, Парус, Днепр, Днепропетровская 56000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3-ком. квартиру Парус 2-ой этаж 9 этажного дома Площадь 68. 7/46.6/8 м.кв., комнаты 2+1, двухстороняя, санузел совмещенный, лоджия и балкон. Корридор 6.5 Жилая 16.7 Жилая 17.0 Жилая 12.9кухня 9.4 Санузел 3.3 Балкон 0.8 Лоджия 2.1 В детской, на кухне, санузел, Корридор с ремонтом. Заменены стояк и трубы Под ремонт, МП-окна, лоджия застеклена МП-О. чистый подъезд, площадка с тренажёрами Отличное расположение, рядом, садик, 3школы, рынок, АТБ, Варус, отделения банков, поликлиника Тупик маршруток с помощью которых можно добраться в любую часть города. , Набережная, ДНЕПР, пляж, рыбалка *** Цена 45 000 $ ***

владелец
3-х комнатная квартира на Парусе
olx.ua

ЖК в городе Днепр