продам 3 кімнатну квартиру з ремонтом, утеплена, всі батареї замінені на сучасні радіатори, евровікна, нова сантехніка, та електрика, можна з меблями та тахнікою з балкону зняте скло, лоджія перероблена в кабінет.

власник
продам 3 кімнатну квартиру з ремонтом
olx.ua

Продається квартира у м. Ватутіне по вул. С. крушильницької 3. Площа 42 кв. 2 поверх internet автонрмне опалення, гаряча вода. Зроблений ремонт. Умеблевана.

власник
Продається квартира у м. Ватутіне по вул. С. крушильницької 3
olx.ua

Продам затишну квартиру в центрі міста Ватутіне, проспект Незалежності (Ватутіна) 28, кв. 5 2 поверх, трьох поверхового будинку. До квартири належне підвальне приміщення. Опалення централізоване (взимку тепло). Обмін та оплата частинами не розглядається. Реальному покупцю реальний торг.

власник
Продам затишну квартиру в місті Ватутіне
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю квартиру по вулиці Звенигородська 8 в двух поверховому будинку,туалет з ванною сувмісні.Житлова площа квартири 38,3 плюс гараж на території входить у вартість.Детальну інформацію надам по телефону.Возможно домовитись про зустріч і побачити на власні очі.Документи готові для продажу.

власник
Продам квартиру 1 кімнатну
olx.ua

Продається 3 кімнатна квартира в місті Ватутіне Черкаської області на 2 поверсі пятиповерхового будинку за адресою проспект Ватутіна 34 а. Квартира тепла, всі зручності, євроремонт, продаж з побутовою технікою та меблями. Деталі за телефоном 06******01

власник
Продам 3 кімнатну квартиру Ватутіне
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в місті Ватутіне по вулиці Миру 3, 5 поверх. Будинок цегляний 5 поверховий. Нові вхідні двері, пластикові вікна, балкон зроблений, квартира мебльована, повністю жилий стан. Всі меблі залишаються.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

Продається двокімнатна квартира на пятому поверсі квартира з ремонтом при договорі частково з уміблюванням обща площа квартири 60 квадратів кухня 13 два балкона один з яких застекленный взимку в квартирі тепло так як є технічний етаж то влітку не жарко поблизу знаходиться магазин АТБ звонить за номером вказаному в описі ціна договірна 09******71.

власник
Продається двокімнатна квартира
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру, свіжий ремонт,вікна пластикові,у квартирі всі зручності,деталі за телефоном,не вуглова

власник
3-х кімнатна квартира
olx.ua

Продається двокімнатна квартира у м.Ватутіно за адресою пр.Незалежності 28 (Ватутіна) на третьому поверсі трьох поверхового будинку. Квартира тепла, є засклений балкон, комора, кондиціонер, газова плита, не великий єлектричий нагрівач для води. Також є комора у підвалі для зберігання речей. Площа квартири 42.8. 07******88 Анастасія

власник
Продажться двокімнатна квартира 42.8 кв.м. в центрі міста.
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира. Дуже в доброму стані. Квартира утеплена, металопластикові вікна. Вхідні і внутрішні двері нові. Меблі та побутова техніка в доброму стані. В наявності підвальне та підсобне приміщення. Квартира знаходиться в будинку в районі професійно - технічного училища. Валерій.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру.
olx.ua

Квартира в центрі міста. Зручне розташування. В доброму стані. Заходь і живи. Були замінені вікна, двері, труби та електро кабелі. З автономним опаленням. Італійський котел , сучасні радіатори, дуже економне. Стіни рівні. Все в гіпсокартоні. Також до квартири надається сарай та погріб. Звертатись через WhatsApp за телефоном +34603170029 Проспект Незалежності 2

власник
Квартира в місті Ватутіне
olx.ua

Квартира по вул Звенигородська . 8 . Поруч школа садок магазин лікарня!

власник
Квартира ватутіне
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира на першому поверсі 2х поверхового будинку.До центра міста 3 хвилини. Загальна площа 40 кВ.м Мебльованна,частковий ремонт. Тепло,газ,вода централізоване. Своя кладова (3 кв.м)на першому поверсі,у дворі свій сарай великий з ямою і стілажами. Приходьте на перегляд За інформацією дзвоніть 06*********00 Ігор.

власник
Продам квартиру 2-х комнатну
olx.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру, м. Ватутіне, Черкаської області. 5 поверх. Ремонт тільки на кухні(плитка на підлозі, кухонні шафи, витяжка, варильна поверхня). Пластикові вікна, заскленний балкон, в кімнаті цегляна перегородка, що дає можливість відділити спальню і оформити вітальню за своїм смаком. Поряд зупинка, магазини, відділення нової пошти.

власник
Ватутіне. Продам 1-кімнатну квартиру, 5 поверх
olx.ua

3-кімнатна квартира, на 3-му поверсі (не кутова) Вікна металопластикові, вхідні двері металеві (не Китай), балкон засклений, кондиціонер, зала та більша спальня з натяжними стелями, в дитячій кімнаті стяжка. Коридор в процесі ремонту, туалет і ванна окремі (без ремонту, під старою плиткою, сантехніка свіжа) вул.Ювілейна Вся інфраструктура поряд Можливий варіант продажу з меблями та технікою. Розгляну варіант обміну на будинок.

власник
Продаж або обмін 3-х кімнатної квартири
olx.ua

Квартира на першому поверсі в центрі міста з ремонтом та частково з меблями. Своє автономне опалення з теплою підлогою, нова електро проводка та двох тарифний лічильник. Біля будинку погріб та місце для гараж.

власник
olx.ua

Продам затишну 2к квартиру в м.Ватутіне, вул. Євгена Іванченка Загальна площа 43.2 кв.м Поверх 2/2. Житловий стан, мебльована, утеплена, встановлені металопластикові вікна. Газ, вода, цетральне опалення. Встановлений бойлер. В кватирі лишаються пральна машинка, холодильник, вся техніка, що на фото. Проведений інтернет, супутникове телебачення. Гарне місцерозташування: два квартали до центру, поруч дитячий садочок, парк, магазини. Гарні, тихі сусіди.

власник
2к квартира Ватутіне, Черкаська область
olx.ua

Квартира знаходиться по вулиці Грушевського ( стара Чайковського) з ремонтом, технікою та меблями. Тепла підлога, власне опалення, склопакети та грати на вікнах, замінена вся система водопостачання. Перший поверх, утеплена підлога

власник
Продається двокімнатна квартира
olx.ua

Продам затишну квартиру в місті Ватутіне по вул. Ювілейна (біля атб). Близько знаходяться магазини, парк, базарчик. До квартири належне підвальне приміщення. Опалення централізоване(взимку тепло). Обмін та оплата частинами не розглядається. 06******03

власник
Продам квартиру по вул.Ювілейна( біля атб)
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з ремонтом. Із усіма зручностями. Вся детальна інф за телефоном

власник
olx.ua

Продається квартира в місті Ватутіне Черкаської області. Трьохквмнатна квартира на четвертому поверсі пятиповерхового будинку. Квартира знаходиться за адресою вулиця Ювілейна 12. Площа квартири складає 64.3 кВ метри. Всі питання за телефонами: 09******20 06******15

власник
Продається квартира місто Ватутіне
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру район ювілейна 1,квартира в доброму стані замінені вхідні двері і встановлені плстиконі вікна і двері балкона,на першому поверсі знаходиться магазин АТБ, телефонуйте або пишіть на viber

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Продам кВ в Звенигородці, вул.Небесної Сотні 83/1 (колишня Піонерска)

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру на 5 поверсі у м.Ватутіне. Затишна квартира, у ванній кімнаті свіжозроблений сучасний ремонт (тепла підлога). Меблі всі, що на фото залишаються, а також кондиціонер).Зручне розташування квартири, поблизу вся інфраструктура міста (дитячий садок, школа, ігровий майданчик, автобусна зупинка, магазини, аптека). Детальніше за телефоном: 09*********19 -Анастасія

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів