Ви отримаєте ключі від прекрасної квартири в світлих тонах, декорованої зі смаком в сучасному мінімалістичному стилі. Це житло створено для любителів простоти, функціональності та комфорту. Високі стелі, великі вікна, що наповнюють простір природним світлом, та вид на двір ЖК - все це доповнює атмосферу спокою та гармонії.Ця квартира розташована в новому житловому комплексі з відмінною інфраструктурою, поруч з магазинами, стадіоном, зоною для барбекю, спортмайданчиками, кафе та школами. Не втрачайте шанс стати власником цієї прекрасної квартири, яка поєднує в собі сучасний стиль, комфорт та зручність розташування. Зателефонуйте нам прямо зараз!

власник
можливий продаж по єОселя
Декабристів 151, 2
rieltor.ua

Предлагается к продаже новая 3-х комнатная квартира с ремонтом в современном комплексе ЖК Столичний г.Васильков Декабристов 151 Общая площадь - 87 кв.м., Этаж/этажность - 3/9 Квартира отличается удобной и функциональной планировкой (две отдельные спальни, просторная кухня-гостиная, гардеробная. Ремонт выполнен с использованием качественных экологических материалов. Квартира укомплектована всей необходимой бытовой техникой от ведущих мировых производителей. Элегантный дизайн и уют: Современный ремонт с использованием премиум материалов придает квартире особый слой стиля и комфорта. Здесь каждый день начинается и заканчивается уютом и гармонией.

власник
3-х комнатная квартира с ремонтом в  ЖК Столичний г.Васильков
olx.ua

Продається 2-х кімната квартира з ремонтом в сучасному комплексі  ЖК Столичний м. ВАСИЛЬКІВ вул. ДЕКАБРИСТІВ 151. Загальна площа - 66.20 м² Квартира зручна з функціональним плануванням ,дві окремі спальні кімнати, простора кухня з вітальнею 21 м² , суміжний санвузол з ванною. Ремонт виконаний з якісних сучасних матеріалів ( паркет- ясень, вікна енергозберігаючі Rehau). Квартира укомплектована необхідною побутовою технікою, стильна та затишна. Коридор облаштований 3-ма вбудованими шафами, що дозволяє зберігати велику кількість речей.

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири 66.2 м²
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в центрі м. Васильків, вул. Грушевського 20. Вікна виходять на сонячну сторону. Офіційний продаж. Розрахунок через банк в безготівковій формі. Це оголошення розміщено власником. Додаткові комісії посередникам відсутні

власник
Квартира в центрі м. Васильків від власника
olx.ua

Продам 3 к квартиру район Западинки,5 поверх, квартира в середині будинку, індивідуальне опалення

власник
olx.ua

В одноповерховому будинку продається двокімнатна квартира!ЗАГАЛЬНИЙ коридор на 5 квартир,у кожної квартири свої счетчики і опалення,один до одного не касаемся!!!як в багатоповерхівці тільки одноповерховий будинок!дуже добре тому,хто хоче жити в квартирі але й мати кусочок своєї землі,вийти попити каву посидіти,або пожарити з друзями шашлик(до речі є мангал)!навколо дуже гарно і тихо,озеро,природа!плруч є дитяча площадка,недалеко зупинка автобусів і електрички на Київ !живеш в центрі ,але в стороні цієї всієї метушні і шуму.каналізація на 2 квартири!!!Завжди є тепло та вода.своя Скважина,двоконтурний котел,фасад утеплений,дуже тепла квартира(зимою відкриваємо вікна) Зроблений свіжий євроремонт,продається зі всією новою технікою і меблями,заходь та живи,є гараж,багато квітів,туї,свій виноград

власник
Продається  квартира в приватному будинку одноповерховому є генератор)
olx.ua

Перший корпус. Другий підїзд. Четвертий поверх. Жили в квартирі з 2016р. По всім питанням краще дзвонити.

власник
Квартира в ЖК Столичний
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в жк столичний Васильків. Секція 4, підʼїзд 3, поверх 3. Індивідуальне опалення. Зроблено опалення, щикатурка машина, електрика. Я власник квартири початковий ремонт робився з хороших матеріалів так як планували жити в цій квартирі. Всі питання по телефону.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру ЖК Столичний, Васильків
olx.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири у м. Васильків, Київської області, район Масив. Інфраструктура шикарна, поруч НП, Укрпошта, автобусна зупинка у 60 метрах від будинку, багато продуктових магазинів, мінімаркети, аптека, школа, дит. садочки державні та приватні, влада зробила величезний майданчик для дорослих та дітей, тренажери, футбольне, баскетбольне поле, вуличний настільний теніс, гойдалки. Неподалік у пішій доступності є 3 озера, ліс, парки, сквери. !!! 1,2 км до центру міста та всіх держ. організацій!!! Про квартиру: Будинок побудовано на сваях, прораб який вів будівництво прожив все життя у цьому ж будинку, і сам казав, що він дуже надійно побудований! Приватизована, 1 власник, БЕЗ боргів за комунал (все перевіряється одразу при покупцю). 1. Квартира на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку, у підїзді нові європластикові вікна та перекритий з 2018 року новий дах. 2. Виконано ремонт по всій квартирі у теплих бежево-жовтих тонах. 3. Залишаю частково меблі, а саме нова кухня, меблі у ванній кімнаті, стінку у гостьовій, усе інше при розмові. 3. Зареєстрований газовий водонагрівач (колонка), згідно нового перепроектування. 4. Підлога у коридорах та на кухні - плитка, ванна та кухня в плитці, двері усі з масиву дерева, нові вхідні броньовані двері за 900 євро, 2.2 товщина сталі з дорогими замками з блокуванням ручки, також встановлено відеоспостереження індивідуальне в підїзді, з записом та переглядом через хмарне сховище телефону та у реальному часі. Завжди сильний напір води, вона зі свердловини, але без очисних споруд по всій території Масиву, тому за необхідністю можливе встановлення фільтру на квартиру, для отримання питтєвої води. Також по домовленості з клієнтом обговоримо продаж приватизованого цегляного гаражу 6x4м (широкі ворота, джип поміщається, ще є по метру місця навколо авто, світло, розетки по 2-м сторонам) в кооперативі під відеонаглядом. Гараж має підвал ще на пів гаражу.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири, м. Васильків, Масив
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в місті Васильків вул. Сагайдачного, Нижній масив. (2/5 поверхового) Газ Вода Електроенергія Автономна гаряча вода (газова колонка "Bosh") Інтернет Підїзд чистий та теплий, з ремонтом, у підїзді металопластикові вікна. Загальна площа 44,5 м2, квартира перепланована є повноцінна окрема спальня, коридор, санвузол суміжний, кухня та вітальня зєнані в студіо. Стан квартири - ремонтний. Всі труби опалення та водопостачання замінені на метало-пластикові. Встановлені нові батареї. Стіни обшиті гіпсокартоном. Вікна та балкон - металопластикові, балкон перероблений наново та збільшений у розмірах, утеплений, встановлена батарея для опалення + можна встановити ще одну батарею (виходи для неї зроблені). На кухні над робочою поверхнею є "фартух" з надійної плитки-мозаїки, яка практична і легко миється. Ніша для холодильника, під газовою колонкою. Проводка електрична розведена, нова, все замінено на якісні кабелі, розташування розеток та вимикачів продумано. У ванній кімнаті вологостійкий гіпсокартон під фарбування та кахель. Каналізаційні труби замінені повністю на нові. Є всі виходи для підключення пральної машини. У спальні поклеєні шпалери під покраску. Стеля у всіх кімнатах дизайнерська. Встановлені дорогі броньовані двері (не консервна банка) Квартира повністю готова до чистового ремонту під власника та повноцінного проживання. Продаж від власника.

власник
Без % 2-кімнатна квартира Васильків, Нижній масив. Власник!
olx.ua

свіжий ремонт, 3 кімнати, більше фото та інформації, можу надати у телефонному режимі.

власник
Квартира жк Столичний
olx.ua

Продається простора 3-кімнатна квартира у військовому містечку, сталінка, 3/4, площа 95 кв.м, велика кухня-вітальня, висока стеля, кімнати окремі, ремонт. Внутрішня, тепла, затишна. Перед домом дитячий майданчик, поруч ринок, зупинка, аптека, школа, садочок. , термінова продажа Без комісії, Хозяїн

власник
Продаю в/м 11 3-х квартиру
olx.ua

Вся побутова техніка та меблі залишаються в квартирі Продаж однокімнатної квартири в ЖК Столичний. Загальна площа - 40 м2 Перший корпус/2 поверх +38 06*********90

власник
Продам квартиру в ЖК СТОЛИЧНИЙ  від власника без комісіі! 46999$
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру, м. Васильків (нижній масив) Поверх 3/4. Квартира з ремонтом, залишається майже вся мебель та техніка. Ремонт в чудовому стані. Квартира дуже тепла в зимовий період. (Не кутова) Поряд багато магазинів і зупинка. Також 15 хвилин пішки до центра міста. На даний момент в квартирі проживають квартиранти. Всі подробиці за телефоном.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру, м. Васильків (нижній масив)
olx.ua

Продам 4 ком., 3/4/К., Васильков, Беспятное., ул.Васильковская., Квартира в жилом состоянии.Общая площадь 80 м2. Жилая площадь 50 м2. Кухня 12 м2 комнаты :17,14,10,7 м2. Качественные металлопластиковые окна. Застеклённая лоджия.Индивидуальное отопление (двухконтурный котел).Комнаты раздельные. Лоджия,балкон. Есть гараж, подвал, огород. Во дворе детский сад. Рядом магазин, остановка маршруток на Киев и Васильков, 4 км до центра Василькова. Не высокая квартирная плата. Подробности по телефону: 09******69 Леонид.

власник
Продам квартиру Киевская область, Васильков
olx.ua

Якщо ви шукаєте нову, приємну, комфортну, свіжу квартиру з сучасним ремонтом та обставлену меблями і технікою біля Києва - ця пропозиція для вас. Пропоную вам найкращий варіант за умовно невелику ціну . Поруч все необхідне: дит. садок, зупинка, аптека, банкомат, приват термінал, асфальтована дорога і тд. Інтернет вай-фай працює навіть при виключеному світлі. Кондиціонер можливо включити на обігрів, хоча квартира тепла. Також встановлена якісна система очищення води «зворотній осмос». Звертайтесь буду радий допомогти, я власник. 42 000$, торг

власник
Продаж 2х-кімнатної квартири ВАСИЛЬКІВ
olx.ua

Терміново! Продаємо нашу квартиру, від власника. Квартира 96 кв.м., 14 поверх, зовні утеплена, вікна виходять на два боки. Кухня 14 кв.м., 3 роздільні кімнати, кладова. Світлий та сучасний стиль. Є лічильники тепла та води, теплозберігаючі вікна. Власне ОСББ, у під‘їзді 2 ліфти (пасажирський і вантажний). Прибудинкова територія з парканом, охороною, відеонаглядом та дитячим майданчиком. Поруч інфраструктура: садочки, школа, центральний ринок, магазини, стадіон, автобусні зупинки. Дуже гарні сусіди та приємні жильці. Квартира з гарним оглядом міста та для тих хто цінує затишок і зручності. Ціна 60 тисяч $, Торг

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру.
olx.ua

Продам власну квартиру студію, з новим ремонтом! Залита підлога (8-10 см). Електрика повністю замінена (мідь), батареї та стояки нові, труби на водопостачання також замінені та встановлений лічильник разом з фільтрами на воду. Балкон встановлений француз, вікна в квартирі металопластикові. Натяжна стеля по всій квартирі. Встановлені вхідні нові двері. Квартира продається з новими меблями. За додатковими фото, звертайтеся за телефоном +38***********12 Олександр. 39 000,00 USD

власник
Продаж квартири в центрі міста Васильків.
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в жк Є можливість придбати через єОселя ЖК Столичний, квартира з індивідуальним опаленням, в 5 корпусі на 7му поверсі цегляного будинку бізнес-класу, в підїзді є ліфт. Будинок введений в експлуатацію. Квартира без ремонту, підходить для різноманітних дизайнерських рішень;) З вікон відкривається гарний вид на паркову зону та дитячий майданчик. До метро Теремки 15 хв. на автотранспорті. Територія має зелену затишну зону, обладнані дитячі майданчики, місця для паркування автомобілів, зона барбекю, спортивні майданчики та стадіон. Поруч автобусна зупинка, продуктовий маркет "АТБ", маркет "Аврора", аптеки, пункт видачі "Rozetka", також розвинена інфраструктура на території комплексу: продуктові магазини, піцерії та бургерні, поштове відділення Укрпошта, салони краси та SPA, дитячий садок, кавʼярні.

власник
Жк Столичний, продам 2-кімнатну квартиру
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира від власника в новобудові. Проведена електрика, встановлений газовий котел, зроблене опалення і сантехника. Чиста вода , парковка, ліфт. Поруч школа, садочок, парк, магазини, зупинка на Київ. Всі питання по телефону 06*********77

власник
Продається 1 к квартира в новому будинку
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира на 2 повесі 5-поверхового будинку. Загальна площа 58,7 м.кв. централізоване опалення. Вся інфраструктура поряд. Ціна 55 тис. доларів. Квартира містить 2 кімнати непрохідні, кладовка, балкон, кухня, ванна туалет. Оглядини субота та неділя.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири
olx.ua