Продається двох кімнатна квартира з індивідуальним електроопаленням в м.Боярка, по вул. Ярослава Мудрого(кол.Дєжньова) 50/61. Чудове розташування будинку біля фори. Поруч зупинка майже всіх маршруток, які їдуть на Київ, базар, купа магазинів, школи, дитячі садки. Квартира знаходиться на третьому поверсі. В кімнатах постелений ламінат, в одній кімнаті штукатурка «марселька», в іншій - шпалери. Ванна, кухня на підлозі і стінах плитка(в деяких місцях на стінах демонтована(на фото видно), в коридорі на підлозі плитка, на стінах Венеціанська штукатурка. В квартирі відімкнено централізоване опалення, є технічний акт. Індивідуальне електричне опалення . Можливий торг. По всім питанням телефонуйте 0634505859

власник
Дежньова вул., 50/61
rieltor.ua

Продам свою однокімнатну квартиру в Новій Боярці по вулиці Соборності 53А. Індивідуальне газове опалення, металопластикові вікна. Квартира тепла, світла, не кутова. Велика кімната 17,3 м², кухня 8,7 м². Санвузол роздільний. Є балкон. Залишається велика шафа-купе і вбудована кухня. Чудовий краєвид з вікна, поблизу ліс. Чистий, тихий будинок, хороші сусіди. В будинку ОСББ. Поряд зупинки громадського транспорту 742, 796, 369, 3. Поруч поліклініка, лікарня, магазини, аптеки. В пішій доступності дитячі садочки, школа, Фора, АТБ, ринок.

власник
Однокімнатна квартира з автономним опаленням Нова Боярка
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаётся двухкомнатная квартира в Боярке на ул. Соборности, 53. Площадь - 53 кв.м. Кухня 9, комнаты - 12 и 23 кв.м. Квартира в отличном жилом состоянии, очень светлая и теплая. Встроенный шкаф-купе в коридоре. Два кондиционера. Квартира не угловая. Двух контурный котел. Чистое, ухоженное парадное. В пешей доступности 3 мин. прямые маршрутки на киев: 742, 796, 368, 369 и маршрутка 3 до ст. Тарасовка (электричка). До базара и супермаркетов АТБ, Фора 15 мин. ходьбы.

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири (Корчагінець - біля лікарні) -52 000$
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю власну, однокімнатну квартиру у м.Боярка , вул.Мадеста Левицького 23/3 (колишня Колхозна) площею 38,9м2. У квартирі зроблен сучасний , якісний ремонт , є всі необхідні якісні меблі та побутова техніка. Все як на фото залишаю майбутнім господарям. Квартира ніколи не здавалася в оренду!!!

власник
Продаж 1-к квартири в м.Боярка
olx.ua

Общая площадь 36,70 кв, 4/9 эт. Полностью заменена в квартире электропроводка, трубы, штукатурка. Есть теплый пол в ванной, кухни прихожей. Работает как дополнительный подогрев. Балкон застеклен и фасад утеплен. На полу паркетная доска, стены плитка и обои. Не закончен ремонт в комнате, стройматериалы, вся бытовая техника в кухне и ванной, мебель остаются. Тихий двор. Детская площадка.Удачное расположение, рядом садики, школы, стадион, парк. Фора, Ева, АТБ, Сильпо, Эпицентр, рынок, Укрпочта, Новая почта, СТО, мойки и заправки, кафе. Отличная транспортная развязка и месторасположение. В пешей доступности 5-7 минут все маршрутки на Киев. Метро Академгородок, Святошино, Теремки, Цирк, Контрактован площадь, и жд станция Тарасовка электрички на Киев.

власник
Продаю свою 1к квартиру в г.Боярка, ул. Б.Хмельницкого 98.
olx.ua

Продам 1 ком квартиру в Боярке .Отличное транспортное сообщение Парк стадион фитнес клуб банк магазины рынки Квартира теплая сухая дом кооператив .

власник
Продам Боярка свою 1ком ул Б хмельницкого
olx.ua

Двохкімнатна квартира на пр Перемоги, біля метро Берестейська 4 поверх, 9 поверховий будинок евро ремонт, з меблями

власник
Продаю квартиру
olx.ua

Продам гарну , теплу , світлу двокімнатну квартиру з індивідуальним опаленням . З тихими сусідами і неймовірними заходами сонця ! Поверх 9/9. + технічний поверх. 45 м2. Вікна на дві сторони . У будинку супермаркет АТБ, поруч Фора, базар , дитячі садочки і школи . Розвинена інфраструктура.

власник
Продам 2к квартиру
olx.ua

Унікальна пропозиція! Найкраща ціна! Краща якість! Приїдьте та переконайтесь самі))) 46 м2 з парком місцем і зоною барбекю. В наявності квартири з окремою додатковою ділянкою землі. Від відділу продажів без комісії. AURA VILLAGE – унікальний проект. Цей проект обєднає квартиру із заміським будинком. Спокійне, затишне місце за 10 км від Києва. Боярка-Тарасівка-Юрівка, вул.Шевченка (між Тарасівкою та Юрівкою) Загальна площа будинку 46 м2 біля будинку парку, зона барбекю. 1 поверх: кухня 20 м2; 2 поверх: кімнати 11 та 9 м2. Або Одна велика кімната 20 м2 Будинок збудований з газобетону, додатково по фасаду утеплений, дах покритий металочерепицею. Перекриття та сходи – моноліт. Дорогі вікна Glasso (3-е скління, 5-и камерний профіль. Броновані добротні вхідні двері (100 кг). Автономне електричне опалення. Закрита територія. Шлагбаум. Асфальтований підїзд. Озеленення. Тротуарна плитка. Комунікації: Електрика заведена у квартиру. Вода добре індивідуальна на кожен будинок. Каналізація централізована. Виникли питання – дзвоніть. Тут на повідомлення не відповідаю.

власник
Нова 2 квартира З Документами! 46м2 з особистим паркомісцем ЖК АУРА
olx.ua

Боярка продаж 1-х кімнатної квартири загальною площею 28,4м2, по вул. Незалежності. Стан житловий, вікна металопластикові, поверх 2/5 С/в суміщений, опалення централізоване, є газова колонка. Гарне розташування, перед домом зупинка громадського транспорту, в домі кавярня, хімчистка та клініка Родовід. Поряд ж/д станція, магазини, школа, дитячий садочок, парк. Перегляд за домовленістю. Можливий розумний торг при перегляді

власник
Продаж квартири від власника
olx.ua

Житлові комплекси у Боярка

Продажа 2-х комнатной квартиры 43 кв.м в городе Боярка по улице Франка. В квартире выполнен косметический ремонт, балкон застеклен. Развитая инфраструктура ( торговый центр" OLD CITY ",супермаркет Фора, отделение Новой Почты , Аптека , Кафетерий, Детская площадка) , возле дома остановка 825 маршрутки, до метро 20 минут езды. Документы готовы.

власник
Продам 2-х комнатною квартиру в Боярке. Без комиссии
olx.ua

Продам 1-кімн. квартиру в місті Боярка Фастівського району, по вул.Б.Хмельницького. Розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку 90-х років побудови. Площа 36,5 м² плюс збільшений балкон. Вікна металопластикові, балкон повністю новий, утеплений, з виносом, вбудована велика шафа, жалюзі. Кімната 20 м², ліжко в ніші, круті дорогі тумби, письмовий стіл, телевізор 40, кондиціонер. В коридорі велика вбудована шафа-купе і холодильник. Кухня 7 м² вбудована якісна з МДФ, газова плита з духовкою, витяжка, мікрохвильовка, деревяні стіл і мякий куточок, телевізор. Санвузол суміщений, гаряча вода від газової колонки (є місце для бойлера), пральна машина. Поряд садочок, школа, в межах 500 метрів зупинки транспорту, залізнична станція, ринок, дитяча поліклініка, супермаркети АТБ і Фора, фітнес-клуб, стадіон і парк. Особлива фішка - дуже гарний вид з вікна на приватний сектор і захід сонця. Перед квартирою тамбур на 3 квартири. Сусіди порядні, доброзичливі, тихі. Подвіря просторе, з дитячим майданчиком, місце для авто завжди можна знайти. Також є кладова у підвалі будинку для зберігання консервації та інших речей.

власник
Продам 1-кімн. квартиру в Боярці 38 м² з меблями і технікою
olx.ua

Продаж квартири (приміщення) від ВЛАСНИКА з окремим входом, 1 поверх, Білогородська Зручне розташування, центр Боярки, перехрестя Білогородськоїі та Молодіжної. Зроблене перепланування трьохкімнатної квартири : окреме приміщення при вході (хол), просторий зал, укомплектована кухня та санвузол. Автономне електричне опалення, газова плита, бойлер. План приміщення додається в фото. Перегляд в будь-який зручний час. Документи переоформлені на нежитлове приміщення та готові до продажу.

власник
Продаж від ВЛАСНИКА, центр (окремий вхід, 1 поверх)
olx.ua

Зроблено новий Євроремонт. Заїхав та живи! Єоселя не підходить! 46 м2 з парко місцем та власним двориком 1) Право власності на руках 2) Квартира в повністю зданому будинку 3) Квартира з готовим євроремонтом. 4) Панорамні дорогі метало-пластикові вікна Glasso (3 скління/5 камерний профіль). Дорога фурнітура. 5) Бронедвері 100 кг з мдф накладками 6) Інтернет заведений у кожну квартиру 7) Закрита територія із шлагбаумом 8) Власне паркувальне місце 9) Власний дворик з виходом із кухні Унікальна пропозиція! Найкраща ціна! Краща якість! Приїдьте та переконайтесь самі))) AURA VILLAGE - унікальний проект маленьких будиночків (таунхаусів) Спокійне, затишне місце за 10 км від Києва. Розташування: Боярка-Тарасівка, вул.Шевченка 1 поверх: кухня 20 м2; Санвузол - кахель; нова сантехніка встановлена. Тепла підлога – повністю на 1 поверсі, кахель. Стіни шпалери фарбування. Натяжні стелі. 2 поверх: кімната 11 та 9 м2. Підлога – ламінат. Будинок збудований з газобетону, додатково по фасаду утеплений, дах покритий металочерепицею. Перекриття та сходи – моноліт. Автономне електричне опалення. Асфальтований підїзд. Озеленення. Тротуарна плитка. Для вашого ознайомлення та спокою зробимо безкоштовну екскурсію до збудованих комплексів Боярка, Крюківщина із задоволеними мешканцями та позитивними відгуками. Виникли питання – дзвоніть. Тут на повідомлення не відповідаю.

власник
Нова 2 квартира 46 м2 З Євроремонтом та Паркомісцем! Єоселя! ЖК Аура
olx.ua

Світла, простора квартира з індивідуальним опаленням та теплою підлогою, Зручне розташування, поруч Гімназія, д. садочок, зупинки, магазини,

власник
Продам 4к, Боярка, центр
olx.ua