4-х кімнатна квартира 108,25м2 ЖК Білий шоколад Центр, Білогородка, Київська обл. Гарна 4-х кімнатна квартира (реальною площею 113м2), 8-9-10 поверхи у 10 поверховому будинку з ліфтом. 2022 рік будівництва, мальовничий ЖК з розвиненою інфраструктурою поруч, та вільними паркомісцями на території. Спокійне передмістя Київа. Чудовий вид з вікна! Загальна площа квартири за техпаспортом - 108.25 м2 Житлова площа - 55 м2 Кухня-студіо - 32 м2 Ванна кімната суміжна з санвузлом на першому поверсі - 2,2 м2 Ванна кімната суміжна з санвузлом на другому поверсі - 4 м2 Два французьких балкони на першому поверсі по - 0,24 м2 Тераса 2 м2 (за коеф. 30% тобто реальна площа = 6,67 м2) Гардеробна - 12 м2 Чистова висота приміщеннь = 2,6м. Вікна та балконні двері - металопластикові з еноргозберігаючим 3-х камерним склопакетом (WDS). Стіни в кімнатах квартири виріввняні під рівень після забудовника, оштукотурені. Два французьких балкони відкритого типо, огороджений металевою решіткою, підлога вкрита плиткою. Тераса також відкритого типу, металевою решіткою, підлога вкрита плиткою. Криша перекрита мінеральною ватою товщиною 250мм фірми RockWool plus, встановлений паробарєр, всі шви проклеєні та додатково ізольовані. Готові сходи як на дизайн проекті, але ще не встановлені. Встановленні лічильники холодної води, електролічильники та лічильник газу. Відеодомофон, 2 корзини для кондиціонерів. В квартиру заведений високошвидкісний інтернет.

владелец
вул. Михайла Величка, 40/5
rieltor.ua

3-х кімнатна, 3-рівнева квартира комфорт класу площею 117.9 м.кв. (реальна = 135.16 м.кв.) в ЖК Білий шоколад Центр, Білогородка, Київська обл. Займає 7, 8 + мансарда поверхи у 8 поверховому будинку з ліфтом. Має вхідні двері з 7 та 8 поверхів. Будинок 2021 зданий в експлуатацію. Гарний ЖК з розвиненою інфраструктурою, закритою територією для сторонніх авто та людей, з охороною, загальнодоступними паркомісцями навколо кожного будинку та приватною платною парковкою на території комплексу, велодоріжками, доріжками для дитячих візочків, дитячими та спортивними майданчиками, фонтаном, магазинами, кафе, фітнес установами та ін. Гарний вид з вікон на двір та ліс, на дві сторони будинку. Дві тераси: на другому рівні 5.2 м.кв. та на третьому рівні 2.2 м.кв. (за коеф. 30%, реальна площа = 17.33 м.кв та 7.33 м.кв., відповідно). Тераси відкритого типу, підлога вкрита плиткою. Вікна та балконні двері - металопластикові з еноргозберігаючим 3-х камерним склопакетом. Стіни в кімнатах квартири оштукотурені. Дах утеплений мінеральною ватою, встановлений гідро/паробарєр. Встановлене опалення, газовий котел Jaguar 11 та всі лічильники.

владелец
Михайла Величка вул., 24-а
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продам 2-х кімнатну квартиру-студію. ЖК "Перший Парковий" у Киево-Святошинському районі, селищі Білогородка, по вулиці Європейській, 4. Загальна площа квартири - 47,7м2. Розташована на 9 поверсі 11-поверхового цегляного будинку . Тепла підлога по всій квартирі окрім кімнати, регулюється датчиками. Газовий котел працює на гарячу воду, опалення електричними батареями які керуються датчиками температури. Підвісний потолок у кімнатах. Квартира продається з меблями. Цілодобова охорона території і наявність паркувальних місць для авто. Маршрутки їздять з інтервалом 5 хв. до м. Академмістечко та до м. Виставковий центр. Квартира продається разом із кладовою на поверсі. Ціна - 46 000$.

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру-студію ЖК "Перший Парковий"
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаем большую 2к квартиру в Белогородке (шевченково) 150 кв.м. двухуровневая. 2 и 3й этаж 3х этажного дома. Высокие потолки. Первый этаж полностью меблирован, с техникой, заезжай и живи. 75кв.м. Плюс с квартиры выход на 2й этаж мансарды +75 кв.м. Теплый, обшит. Сейчас используется как гардеробная. Мансарда пока без окон, но можно встраивать окна и переделывать под себя. Очень просторная планировка, Вода из скважины, двухконтурный газовый котел. Рядом лес, озеро, парки, в соседнем доме магазин продуктовый. Есть индивидуальное 1 паковочное место. Могу прислать видео ул. Лікарська 19 35 500$ возможен расчет USDT БЕЗ КОМІСІЇ

владелец
Продам 2к Белогородка Шевченково, мансарда. Білогородка
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру студію. Територіально знаходиться 500 метрів від Петрівського кварталу. с. Білогородка вулиця Фізкультурна, 1. Будинку 10 років. Продаж з меблями і технікою.

владелец
Терміново!!! Продам квартиру студію!
olx.ua

Перепродаж На 1000$ дешевше ніж аналогічна квартира від забудовника Продається 1-к квартира в гарному та комфортному ЖК City Lake. 2-ий поверх вул. Провулок Ювілейний 23А Будинок на стадії будінцтва. Будівництво активно рухається. Продаємо у звязку з переїздом в іншу країну. Від власника На території комплексу приватна Школа, супермаркет, озеро.

владелец
1-к Квартира ЖК City Lake Переуступ Дешевше  ніж від забудовника
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру з частково зробленим ремонтом (розведена електрика,сантехніка, встановлена інсталяція, пошпакльовані стіни під шпалери) в центрі села Білогородка, вул. Гетьманська 57, ЖК Амстердам. Характеристика : Поверх - 4 з 4 Площа - 40,2 м2 Кухня-вітальня - 17.2 м2 Кімната - 12,5 м2 Санвузол - 4,5 м2 Передпокій - 4.3 м2 Балкон - 3,5 м2 Комплектація : Вікна - металопластикові двокамерний склопакет Двері - металеві з МДФ накладкою Внутрішні стіни - гіпсова штукатурка Підлога - цементно-піщана стяжка Електрика - розведена по квартирі Каналізація - централізована Водопровід - централізований Опалення - газовий котел, розведені та встановлені радіатори. Ціна 33000 у.о , переоформлення 50/50. Перегляд за попередньою домовленістю. Посередникам не турбувати!

владелец
Продам 1 к. квартиру 40,2м2
olx.ua

Продаж за переуступкою 1к. квартири в с. Шевченковому (Білогородка), ЖК Білий Шоколад City Lake. 12 хв від м. Житомирська (авто). Здача-2й квартал 2024 року. Провулок Ювілейний, 21-Б Квартира 36,37 кв, 4 поверх Дуже надійний забудовник, будівництво комплексу не зупинялось, продовжується зараз. Фото прогресу будівництва будинку можна подивитись на ЛУН. Зараз на завершальній стадії, див фото. City Lake - чудовий комфортний ЖК, з розвиненою інфраструктурою і доглянутою територією, на березі озера. Визнаний одним з кращим в класі у передмістях Києва. Будівництво здаватиметься з такими головними характеристиками: Несучі стіни з вапняно-цементною штукатуркою (окрім санвузла) Підлога кухні, холу, кімнат - цементно-піщана стяжка Вікна - металопластикові, енергозберігаючі, двокамерні склопакети - три скла Вхідні двері - металеві, електропостачання - мідний електропровід, введений в квартиру Каналізація - труби пропіленові, введені в квартиру Радіатори - згідно з плануванням, двох-контурний газовий котел Водопостачання - труби пропіленові, введені в квартиру Інтернет кабельний, введений в квартиру На данный момент на территорії працюють: кафе, ресторан, аптека, магазин, приватний дитячий садок і початкова школа, дитячий фітнес-центр з басейном, ательє. Є зарядки для електромобілів, при в’їзді в ЖК є невеликий ТЦ з супермаркетом «Фора».

владелец
Продаж новобудови, 1к, Білогородка, City Lake
olx.ua

Продам свою ( власник) однокімнатну квартиру 36,7м.кв на четвертому поверсі в будинку, що знаходиться в самому центрі Білогородки на вул. Володимирська 56. Квартира НЕ кутова, дуже тепла. На прибудинковій території є свій власний погріб. Продаж ТІЛЬКИ ЗА ГОТІВКУ ( з Єоселею не хочемо мати справу) Будинок лише на 4 поверхи. Квартира повністю в житловому стані. Опалення: індивідуальне, встановлений газовий котел Гаряче водопостачання: індивідуальне, встановлений електричний бойлер

владелец
1к квартира від власника Білогородка центр
olx.ua

Продаю свою квартиру в ЖК Амстердам, вулиця Гетьманська 54, відразу заходите на ремонт, підключені всі комунікації, світло на постійному підключенні, є газ та газовий котел, розведена система опалення, централізована каналізація, закрита територія. Можливо зробити під комерцію. По всій квартирі зроблена гіпсова штукатурка, підлога лазерна стяжка, якісні вхідні двері. Можливо розглянути розтермінування до 6 місяців. По всім питанням телефонуйте.

владелец
Продам 1к 31,9м2, 1 поверх, на ремонт!
olx.ua

ЖК в городе Белогородка

Продам свою однокімнатну квартиру жк Амстердам Білогородка, перший будинок від зупинки, на першому поверсі , квартира не кутова , жилий будинок, індивідуальне опалення( котел) з ремонтом, усі комунікації централізовані, продам майже з усім що на фото. Квартира світла, тепла, гарні сусіди, чиста та зелена територія, стелі шумоізольовані , від власника, Поруч вся інфраструкттура: школа, садочок, Фора, Сільпо, зупинка громадського транспорту, ринок, Нова Пошта, спортзал, переоформлення повністю ваше, оплата одразу готівкою

владелец
Гетьманская улица, 45, Белогородка, Киевская 37000.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири 35,2кв.м 1 поверх(високий) 5 поверхового будинку Перероблена на дві кімнати плюс кухня з лоджією Робили все для себе Жк «сімейне містечко «Білогородка закрита територія Зроблено частину ремонту вирівнювання стін ,електрика утеплення балкону який знаходиться в кухні підігрів підлоги замінені вікна газовий двоконтурний котел всі матеріали залишаються! В будинку є укриття Дитячі майданчики Магазини Т:06******86

владелец
Продаж квартири
olx.ua

продам сарт квартиру 34м2 зі своєю ділянкою землі, документи готові, вже живуть люди. Оформлення 1000$

владелец
Продам смар квартиру
olx.ua

Продам смарт квартиру в центре Белогородки, в квартире выполнен частичный ремонт «под чистовую отделку» дом введен в эксплуатацию, городская канализация, центральный водопровод, своя электрическая подстанция. Цену можем обговаривать.

владелец
Супер цена
olx.ua

С Белогородка. Продам квартиру общ площадь 40,4 кв м. После ремонта. Ламинат, Подвесные потолки, плитка.Двухконтурный газовый котёл. Закрытая территория. На территории два 5-эт дома. Продаётся с бытовой техникой и мебелью.

владелец
Квартира с ремонтом Белогородка
olx.ua

Продается 1к квартира в с. Белогородка (Киево-Бучанского р-на). 29 000$ БЕЗ КОМИССИИ. КВАРТИРА И ЗДАНИЕ: Площадь 40,9 м2. комната (17,5 м2), просторная кухня (11 м2), санузел (4,1 м2), холл (4,3 м2), балкон (8 м2), 8/11 этаж. Высокие потолки 2,7 м. Индивидуальное газовое отопление. Квартира на этаже, в середине дома, теплая. По соседству (с 4 х сторон) уже обжитые квартиры, поэтому в кв. хорошо сохраняется температура. Большой балкон, с 2 выходами. Возможно объединить с кв., тем самым увеличить жилую площадь. Фасадная часть балкона с армированной кладкой, позволяющую делать остекление без доп. затрат. Состояние ремонта - после застройщика. Разведено электричество, подключен газ и вода. Установлены все счетчики. Есть даже временный унитаз для строителей) Новое, кирпичное здание. Подъезды красивые, чистые и приятные. Видеонаблюдение. Домофон. Лифт ОТИС. Почтоматы Новой почты. Дом хорошо утеплен - присутствует эффект “термоса”: зимой - тепло не уходит, а летом в кв. - прохладно. Местными жителями создано ОСББ. Вода чистая (со скважин). О ЖК ЖК Первый Парковый расположен в экологически чистом и тихом месте. Прекрасный свежий воздух, чувство простора и доброжелательная атмосфера. Въезд в ЖК через шлагбаум с круглосуточной охраной (жители открывают шлагбаум с помощью звонка с телефона.) В весной 2023 году на территории ЖК проведено качественное озеленение: газон, авто полив, рокарии, высажены декоративные деревья и др. Регулярно проводится обслуживание территории компанией по ландшафтному дизайну. Летом 2023 года Белогородским сельсоветом обустроено современное бомбоубежище со всеми удобствами. Поблизости от ЖК есть березовая роща, где стоит оборудованные домики - можно пожарить шашлык и отдохнуть компанией. Также имеет ся обустроенное здание для празднований, которое защищено от ветра и снега, оборудован добротным столом и скамейками, мангал, умывальник и т.д. Вокруг ЖК огромная зеленая зона - для прогулок, пикников, бега, выгуливания собак и т.д. Не далеко от дома расположена профессиональная спортивная площадка (турники с различным хватом, боксерские груши, макеты для отработки ударов, канаты и др.) Местная инфраструктура: На территории ЖК есть 3 детские площадки, качели, горки и места отдыха, бесплатная парковка с разметкой. Имеются продуктовые магазины, кофейни, салоны красоты, клуб спортивных бальных танцев “ShmuDance”, зоомагазин. В определенные дни приезжают местные жители и продают домашнее - молочные продукты, овощи, фрукты. В 15 минутах езды на автомобиле озеро и песчаный пляж. На расстоянии 2-2,5 км (в Белогородке): Сильпо (открыт осенью 2023), школы, садик, амбулатория, Фора, Ева, аптеки, 2 стадиона, тренажёрный зал GRAFITGYM, беговая дорожка, каток (зимой), Укрпочта, Новая почта (3 отд.) шиномонтаж, авто мастерские, авто-, вело магазины, рынок (вт. и сб.), строительные магазины, кафе, спортзалы, парикмахерские, церкви, библиотеки, сельсовет, ЦНАП и др. Действует большое количество детских секций, среди которых: футбольная, гиревой спорт, роботехника, цирковое и актёрское искусство, музыкальная и др., Транспортная развязка: До Большой окружной дороги (14 км), до Житомирского шоссе (10 км). На маршрутных такси №374, №796 и №824 можно за 20-30 мин, доехать на ст. м. Академгородок, м. ВДНХ, м. Житомирская и м. Нивки. Возле остановки, регулируемый пешеходный переход с светофором и освещением в ночное время. Маршрутки в основном приходят не забытые людьми - можно сесть. Просмотры квартиры по договоренности в удобное для Вас время.

владелец
Продам 1к квартиру в новом доме, 41 м2. Без комиссии Первый владелец
olx.ua

БЕЗ % Продам двухуровневую КВАРТИРУ С РЕМОНТОМ в новом доме ЖК Белый Шоколад Center по переуступке Дом находится в центре села Белогородка,12 км от Киева Дом 2021 года постройки,БЕЗ КОМИССИИ,по переуступке Общая площадь по документам 73 м²,а по факту 78 м² + имеется чердак на третьем уровне 10 м², + терасса 6,5 м² -Индивидуальное отопление(двухконтурный котёл) -Все коммуникации подключены и работают -8 этаж из 8 -На втором уровне квартиры имеется летняя терасса,с очень красивым видом на лес и центр села -Панорамные окна на двух уровнях -Дом самый ближний к охране КПП Планировка может быть изменена по желанию покупателя ЖК Белый Шоколад Center - это современный жилой комплекс европейского уровня, который воплощает 3 главные идеи: доступность, комфорт и качество. В жилом комплексе клуглосуточная охрана + видеонаблюдение. Закрытая территория по пропускам На территории ЖК множество кофеень,детских площадок,магазинов,также рядом с домом зона для отдыха с беседками,шезлонгами и мангалами Школа,детский сад находится через дорогу Удобная развязка,до Киева к метро Акадегородок по Житомирской трассе 20 минут езды,к житомирской трассе 4 км. Остановка общественного транспорта 100 м от дома Рядом рынок,спортзал,отделение новой почты,супермаркеты Фора,(Сильпо - на этапе строительства),строится АТБ прямо возле дома. Для владельцев авто рядом АЗС,шиномонтаж,автомойка Есть платная и бесплатные парковки. ТОРГ уместен,так же предложения по обмену на недвижимость ЗВОНИТЕ,ПИШИТЕ В ЛЮБОЕ ВРЕМЯ,как в личные смс,так и на Viber,Telegram - Богдан Приезжайте смотрите,вам понравится

владелец
Продам квартиру с ремонтом ЖК Белый Шоколад
olx.ua

Продаж 1-к квартири в ЖК Перший Парковий квартал, с. Білогородка Ціна: 40 000  $ Поверх: 4/11 Площа: 39м2 Квартира дуже затишна, світла, з ремонтом,вихід на балкон з кухні. У квартирі індивідуальне опалення-газовий двоконтурний котел, є розвідка на теплу підлогу. Меблі, техніка о домовленості залишаються. Територія ЖК з охороною, поряд транспортна зупинка, до метро 20-30 хвилин (транспортом). 2хв транспортом до центру Білогородки,школи, садочку та супермаркетів. Поруч ЖК Європейка, Софіївська Сфера, Уютний Квартал, Софіївський квартал, Данія, Київський Маєток, Софія Клубний, Львівський маєток. Ціна: 40 000$ Тел. 09******32 Анна

владелец
1к квартира с. Білогородка ЖК Перший Парковий
olx.ua

Продається однокімнатна кварира Київська обл., с. Білогородка (ЖК Всі Свої) .Будинок введено в експлуатацію. Автономне опалення (електричне). Будинок з цегли+утеплювач. 3 поверх, 39,8кв. м. Комплекс має всього 3 підїзда. Знаходиться в центрі села. Інфраструктура (магазини, кафе, громадський транспорт, школа та ін) 2-5 хв. пішки. Від власника Торг.

владелец
Однокімнатна квартира в новобудові (від власника)
olx.ua

Продам затишну квартиру в ЖК Амстердам площею 40,2 м2, з власним двориком площею 38 м2. Будинок вже добудований, можна заходити на ремонт, введення в експлуатацію протягом місяця. Комунікації всі підключені. Каналізація центральна, не септик. В квартирі вже розведена вода та тепла підлога. Встановлено газовий двохконтурний котел. Зроблена стяжка та штукатурка. В піші доступності Сільпо, Фора, дитячий садочок та школа. Продаж по переуступці, всі витрати включені в ціну. Оформлення права власності та технічний паспорт теж вже оплачено. Купуйте зараз і до кінця літа вже будете жити в своїй власні квартирі.

владелец
Квартира з двориком. ЖК Амстердам
olx.ua

Квартира розташована на 4-му поверсі 4-х поверхового будинку. Квартира дуже тепла, світла та простора з косметичним ремонтом. Квартира з автономним опаленням (двохконтурний, газовий котел ). Гарно розвинена інфраструктура поруч з ЖК: Супермаркет, ринок, школа, садок державний та приватний, кавʼярні, зони відпочинку. Будується ще один великий супермаркет за 200 метрів від ЖК. Є все що необхідно для комфортного проживання та відпочинку. Зручна транспортна розвязка. Будинок введений в експлуатацію та оформлено право власності, податки сплачує продавець. +38**************33 Андрей +38**************81 Яна

владелец
Продається 1-к квартира, ЖК Амстердам, с.Білогородка.
olx.ua

Власник ,продам житлову квартиру 59 м2, у новому цегляному будинку, утепленому зовні, закрита територія , сусідні квартири заселені, проживають родини. Вікна виходять на південь та захід. Квартира світла та простора . Опалення для населення автономне - електрика тариф, ,,день-ніч", таймер часу вкл,викл. Підлога утеплена. Підключен інтернет -opt волокно(працює без світла) Є можливість підвести газ для газової плити. До школи 10 хв, поряд дитячий садок, магазини, перукарні, кафе,нова пошта,аптека Зупинка транспорту -5 хв,ходять кожні 10 хв маршрутки. До Києва 10 км. Можлива Є- оселя

владелец
2 кім.59 м2 цегляний   Є-оселя
olx.ua

Дом готовий. юбілейний 2/6 1 поверх. У будинку є 0 поверх. Також є ліфт Квартира посередині будинку, тож буде тепло. Газовый котел оплачено.

владелец
Квартира Білий Шоколад Сіті Лейк 1к
olx.ua

Додаткові фото та відео відправлю на вайбер Всі питання по телефону В квартирі частково зроблений ремонт Встановлені дорогі вхідні двері Стіни,частково виготовлені під поклейку шпалер,фарбування! У ванній кімнаті розведені каналізаційні труби під пральну машинку,умивальник,ванну і т.д і т.п Переуступка

владелец
Продам 1-ну квартиру ,47м2,ЖК»Білий шоколад» Белогородка! Переуступка.
olx.ua
1 - 24 из 35 результатов