Продається 1-к квартира під ремонт. На першому поверсі, по вул. Соборна 66 05*********02 Ольга

власник
olx.ua

Продам квартиру однокімнатну без меблів, опалення своє - двухконтурний газовий котел+ горяча вода, вікна і вхідні двері нові, електричний лічильник новий. Інтернет проведедено. Гардероб внутрішній. Знаходиться вул. Арсенальна. Якщо щось цікавить питайте. Оформлення повністю ваше!

власник
Продам квартиру однокімнатну
olx.ua

Продам 1-кмн кв. в Балаклії , з ремонтом, перший поверх пятиповерхівки. Район другої школи. Продам або обміняю на автівку . Можливий продаж по е-відновленню.

власник
1-кмн квартира в центрі Балаклії
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

На 4 поверсі в районі "110", 1-кімнатна, роздільний санвузол, замінені: батареї, вікна, балкон - "француз", вхідні двері.

власник
olx.ua

ТОРГ!!! Продам 1 комнатную квартиру в г. Балаклея полностью под ремонт, в качестве которого Вы будете уверены на все 100%! Задолженности нет Документы в порядке, всё подготовлено для продажи Квартира находится в центре города (площадь). Рядом детский сад "Ромашка", через дорогу первая школа, детский юношеский центр, площадь, много магазинов , автобусная остановка на против дома. В этом же доме на 1 этаже детская поликлиника. Квартира не угловая, очень тепло и светло. Есть счетчик на воду и газ. Просмотр в любое время Быстрое переоформление Звонить в любое удобное для Вас время.

власник
1к.кв в центре по минимальной цене
olx.ua

Жилая квартира однокомнатная,в квартире газовая колонка сан узел смежные

власник
Квартира продаётся
olx.ua

Продам однокомнатнаю квартиру, в хорошем состоянии. 2 этаж. Установлена скважина. Балкон - пластик, хорошие двери, квартира в отличном состоянии. Хорошие соседи, тихий двор.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру (Від власника)
olx.ua

Продаж Однокімнатної Квартири в Балаклії Шукаєте ідеальне місце для життя? Перегляньте цю чудову однокімнатну квартиру, розташовану в самому серці Балаклії. Знаходиться на другому поверсі, ця квартира поєднує в собі зручність, комфорт та доступність. Основні переваги: •Розташування: Центр міста, легкий доступ до магазинів, парків та громадського транспорту. •Поверх: 2 з 5, зручний доступ без шуму від вулиці. •Опалення: Централізоване. •Вікна: Сучасні склопакети для кращої ізоляції. •Меблі, бойлер та побутова техніка: Включені у вартість, готова до проживання. Квартира побудована з цегли, що забезпечує додаткову теплоізоляцію та довговічність. Ідеально підходить для індивідуального проживання. Ціна: $7100 Для організації огляду та додаткової інформації звертайтеся за телефоном: +38********88. Не пропустіть можливість стати власником цієї привабливої квартири!

власник
Продаж Однокімнатної Квартири в Балаклії
olx.ua

Популярні запити

Географія Балаклія