Продам одно кімнатну квартиру після Євро ремонту. Ніхто не проживав. Стоять лічільники газ. вода. Без боргів. Робити нічого не потрібно. Продаж від власника в центрі міста. Біля першої школи. Цікавить обмін.

власник
Продам одно кімнатну квартиру
olx.ua

Однокімнатна квартира. Заїхав - живи. в 3хв від гімназії Газове опалення (конвектор) Централізована вода ( бойлер ) Кондиціонер, Кабельне ТВ + Інтернет Разом з технікою та меблями Двір спільний. гараж 6х3 + оглядова яма. городик 1 сотка

власник
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста, вул.Перемоги 13, загальна площа 35.4 кв/м, на 3 поверсі пяти поверхового цегляного, теплого будинку. Вікна виходять в затишний двір, квартира не кутова. В квартирі наявні всі комунікації, інтернет, лічильники на воду та світло, тец! Ремонт косметичний, продается без меблів! Всі документи в наявності, я-один власник, в квартирі ніхто не прописаний, заборгованість відсутня! За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону!

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімнатну квартиру в центрі міста 4/5, квартира тепла, не кутова, косметичний ремонт, встановлений бойлер, металопластикові вікна. В пішій доступності ринок, супермаркет, школа та дитячий садок Ціна 11 800 ₴ торг. Перегляд та дзвінки після 18. 00 0 ************32

Продам квартиру в центрі
olx.ua

Продам дворівневу квартиру студію в центрі міста з чудовим ремонтом, ламінат, пластикові вікна. Вихід вікон у двір. У вартість входить все що бачите на фото + комора закрита на першому поверсі (зручно для консервації, дитячого візка, інструментів і т.д. ) Також два невеличких сарая в дворі. На другому поверсі крім спальні є гардеробна 8 кв м.. По усім додатковим питанням звертайтеся по телефону.

власник
Продам квартиру в центрі міста
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру по пров. Павлова,4. Квартира без ремонту, відключена від централізованого опалення ТЕЦ. Потрібно робити інд.опалення. Держава певні кошти компенсує. Старі меблі. Проживала бабуся. Телефонуйте, домовимось - можна подивитись. Реальному покупцю - гарний торг.

власник
1-кімнатна квартира в м.Охтирка
olx.ua

Однокімнатна квартира в центрі міста біля 1 школи. Документи в порядку, заборгованості за комунальні послуги не має , є лічильники на газ, воду та світло. Евро ремонт ( після ремонту ніхто не проживав.) Додаткові фото за потреби можна скинути на вайбер . Телефонуйте на всі питання надам питання надам відповідь.09********97Денис.

власник
Однокімнатна квартира в центрі
olx.ua

Квартира однокімнатна,свіжий ремонт. Нова сантехніка та кухня, нове опалення, встановлені нові двері та вікна. Підлога ламінат та плитка. 36м. кв. Можливий продаж з меблями! Все майже нове! Шкаф купе, диван , прихожа, та інше.

власник
Квартира
olx.ua

До вашої уваги дуже тепла та затишна 1кімнатна квартира з вдалим плануванням у самому центрі міста! В квартирі абсолютно нова сантехніка, замінені старі батареї на нові, якісні радіатори, також встановлена німецька газова колонка, яка проробить багато десятків років без нарікань! Весь ремонт свіжий! Будинок цегляний! Криша в будинку нова, перекрита 2 роки тому! +38********14 дзвоніть за номером!!!!

власник
1 кімнатна квартира в центрі
olx.ua

Світла однокімнатна квартира , в гарному стані з меблями , продаємо так як переїджаємо, в квартирі є меблі. Балкон незастеклений. ремонт косметичний,є газовий котел , пластикові вікна, підїзд на кодовому замку. хороша транспортна розвязка так як це центр міста, поряд транспортна зупинка і магазин Маркетопт,ринок,кафе, ресторани, заправка, парк, авто вокзал,локація квартири в суперовом місці

власник
1 кімнатна квартира центр міста
olx.ua