В квартирі дуже классна енергетика !для доброї родини ! Простора 3кімнатна квартира під ремонт , демонтаж повністтю проведений , що є великим плюсом. Р-н Дачний, паралельно АТБ. 5 поверх із 5, є можливість установити камін. Криша після кап ремонту. Чехословацький проект , просторні кімнати , можно зробити класне перепланування. Не углова. Нові вікна німецькі тьохслойні. Виходять на 2 сторони будинку. Нова проводка, щітки, каналізаційні труби. Частково вже вирівняні стіни. Поряд ліс, школа, садочок, магазини, аптеки та

власник
Простора 3 кімнатна квартира
olx.ua

Продам квартиру в житловому районі центра міста. Квартира на першому поверсі цегляного пятиповерхового будинку. Поруч школа, дитячий садок, магазини, банкомати, аптеки, відділення Укрпошти та Нової пошти, недалеко міська лікарня. Ремонт в квартирі на початковій стадії: зроблено перепланування, замінені деревяні вікна від забудовника на пластикові, проведена заміна металевих водопровідних та каналізаційних труб на пластикові, встановлено бойлер, кондиціонер. Квартира нестандартного планування, з високою стелею, світла. Буде зручною та достатньою по площі для проживання родини в якій різностатеві діти або двох родин. Гарний варіант для бізнесу.

власник
продам квартиру в житловому районі центра міста
olx.ua

Продам трехкомнатную квартиру ( ул. Ярославского 4) центр,2й и 4й єтаж -общежитие, 1й комерческий, 3й комнаты и квартиры в аренде, 3/5,двухсторонняя, с/у смежный( есть возможность расширить ), комнаты раздельные ,Окна металопластик,без балкона.Здание общежития промсвязи.Возможен обмен на авто адекватной цены , возможно выборочно на стройматериалы Отличная квартира для перепланировки.

власник
Продам 3х комнатную квартиру в городе Ахтырка
olx.ua