Продаємо квартиру за адресою Живанова, 105, біля Югсбиту. 2 кімнати, другий поверх, частково мебльована, все на фото. С/в потребує ремонту. Ощадбанк готовий розрахувати кредит за держ. програма "Доступна іпотека" під 7% річних. Щодо аренди прохання не турбувати, в квартирі проживають люди. Дякуємо)

власник
Квартира 2к 49,8 м2 Арбузинка
olx.ua

Трикімнатна квартира в центрі Арбузинки. В п‘ятиповерховому будинку. 4 поверх. Напроти школа та лікарня. Поруч базар та торгівельні точки. Квартира із всіма зручностями. Частково мебелерована. Великий балкон із склопакетом 3.9 м/2. Індивідуальне електроопалення. Простора кухня.

власник
Прддається трикімнатна квартира в центрі Арбузинки
olx.ua

Трикімнатна квартира з євроремонтом, питання по телефону.

власник
Квартира  3 к-на
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3 кімнатну квартиру в смт Арбузинка. Квартира знаходиться в центрі Арбузинки, по вулиці Шевченко. Близько школа, лікарня та автовокзал. В квартирі стоять металопластикові вікна,замінені батареї. Опалення комбинироване (електричне та твердотопливне) Сан-вузла немає. По всім питанням пишіть смс

власник
olx.ua

Продається трьох кімнатна квартира,в центрі селища.Під ремонт.другий поверх. Дво-поверхового будинку.

власник
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в селищі Арбузинка, з ремонтом та індивідуальним опаленням. Перший поверх двоповерхівки, квартира утеплена з усіх сторін. Всі кімнати роздільні, велика кухня. В 2017 році зроблено капітальний ремонт з заміною електропроводки, встановлено металопластикові вікна, нові вхідні та міжкімнатні двері. Два вила опалення (електро та твердопаливний котел) Є лоджія та відкритий балкон, сухий підвал. В оренду не здається, тільки продаж.

власник
3-х кімнатна квартира смт. Арбузинка
olx.ua

Житлові комплекси у Арбузинка

Популярні запити