ЦІНА ВКАЗАНА ПІД КЛЮЧ, більше ніяких прихованих платежів. Вам не потрібно сплачувати комісійні, податки, нотаріуса тощо, все враховано в ціні. Набридло дивитися старі бабусині квартири, де після розвалу СРСР нічого не робилося? У вас зявилася можливість заїхати в новий ремонт в якому ніхто не жив. Продається однокімнатна квартира 35 м², за адресою: вул. Академіка Білецького 10. У квартирі зроблено такі ремонтні роботи: - виконано нове розведення комунікацій (електропроводка, сантехніка); - встановлені нові металопластикові вікна; - вирівняні стіни, зроблена натяжна стеля; - на підлозі по всій квартирі зроблена гідроізоляція (що дозволить забути про вогкість та плісняву назавжди), укладено ламінат, у санвузлі укладено кахель. Забудьте про тісні 6 м² кухні, де складно зустріти гостей, у цій квартирі кухня 12 м², а це вже сучасна кухня-вітальня. Цегляний будинок з товстими стінами, дасть вам комфортний мікроклімат, тепло взимку та прохолоду влітку. Піша доступність до станції швидкісного трамваю "Героїв Севастополя" - 1км (12хв. пішки). (НАУ) Національний авіаційний університет – 1,8 км (20 хв. пішки). Київський медичний коледж ім. П. І. Гаврося – 50 метрів. Супермаркет Фора – 50 метрів. АТБ-Маркет - 600 метрів (6хв. пішки) Парк Відрадний - 200 метрів. Телефонуйте прямо зараз і призначайте перегляд, не проґав свою майбутню квартиру! ID: 63414

ексклюзив
Білецького академіка вул., 10
rieltor.ua

.Розглянемо безготівковий розрахунок. Продаж 1к. квартири з євроремонтом, вул. Академіка Білецького 5в, Соломянський р-н, Відрадний. Ремонт тільки зроблений, заказні меблі, нова електропроводка, сантехніка, замінені труби і т.п. Після ремонту ще в квартирі ніхто не проживав, все нове. Чудове місце розташування, панорамний балкон і вікна виходять на парк. Розглянемо продаж по сертифікату і т.п, Право власності більше 3 років, прописаних немає. Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири з вигідним розташуванням і бездоганним станом! Є відеоогляд квартири. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, будь ласка, звертайтесь для отримання більш детальної інформації або для організації перегляду. Степан.

Білецького академіка вул., 5в
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 3-кімнатної квартири з новим ремонтом по вул. Білецького Академіка, 9-А. Двостороння, цегляний будинок. Усі кімнати роздільні. Новий техпаспорт. Зроблено новий балкон, утеплення. 2/5 поверх. Площа: 57,8 м2, кухня: 7,2 м2. Укомплектована меблями та технікою. Уся нова сантехніка та електрика. Лічильник день/ніч. Місце з добре розвиненою інфраструктурою. Є все необхідне: маркети, школи, садочки, Парк Відрадний з озером, пошти, відділення банків, майданчики, ресторани та кавярні. Зручне транспортне сполучення. Ціна: 62 500 $ або найкраща пропозиція. Без комісії для покупця. Розглядаємо продаж за житловим сертифікатом.

Білецького академіка вул., 9А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3 квартира. Квартира розташована в Соломянському районі. У 2021 році виконано капітальний ремонт, замінено всі комунікації. Квартира перероблена з 3 кімнатної в Евро двушку, роздільний санвузол. Висота стель 2.62 (як у новобудові). На підлозі вологостійкий ламінат виконаний одним контуром. Ремонт робився не для продажу. Один із найкращих районів міста. По близу безліч садочків і шкіл. Так само в пішій доступності один з найкращих парків міста "Відрадний". Хороша транспортна розвязка, До метро Берестейська 15 хв на транспорті. Поруч мед.містечко. Квартира знаходиться по вулиці Академіка Білецького. ID: 77143

Білецького академіка вул., 9
rieltor.ua

Продажа квартиры.Продаємо двокімнатну квартиру по вулиці Білецького,на третьому поверсі.Кімнати роздвльні.Санвузол сумісний.Балкон заскленний.Жилий стан.Вбудовані меблі на кухні,велика шафа купе.Шафа на балконі.Лічильники води та газу. Тихий двір.Є де припаркувати авто.Поруч садочки,школи,магазини.Транспортне сполучення:швидкісний трамвай,маршрутки за всіма напрямками. Поруч чудовий парк.Мамаєва Слобода. В квартирі залишається меблі і побутова техніка арильна панель, духова шафа, холодильник, пральна машина.

Білецького академіка вул., 8
rieltor.ua