Будинок розташований в обжитому кварталі смт Шкло.Складається з 4 кімнат, кухні, 3 санвузлів, котельні, сауни, масажної кімнати, гаражу, комори та горища.Комунікації: вода, газ, світло, опалення автономне газове, інтернет, сигналізація.Територія обгороджена, двоє воріт, одні автоматизовані.На території розташовані: альтанка з зоною для барбекю, альтанка в гуцульському стилі, будинок пасічника з будинком облаштованим для апітерапії(лікування бджолами), теплиця, майстерня та великий гараж.Багато зелених насаджень, як декоративних так і плодово-ягідних(виноград, яблука, груші та ін.) Зариблений ставок.

Продам 4 кімнатний будинок 200 кв.м. смт Шкло!
olx.ua

Шукаєш щось особливе? Маємо чудовий варіант будинку для втілення вашої мрії на ділянці площею 28 соток. Продається будинок в смт Шкло, Яворівський район. Шкло вважають курортним селищем. Вся інфраструктура поруч. Район швидко розвивається. Аналізуючи ріст цін, земельна ділянка зростатиме у вартості. Ціна 79 000 доларів Незавершене будівництво загальною площею 198 м кв. Будинок після реконструкції. Стіни з червоної цегли та бетоноблоків. Тип покрівлі - металочерепиця. Земельна ділянка площею 28 соток, 25 соток з яких, призначені для будівництва. Із комунікацій є світло та вода, встановлені лічильники. Газ поблизу. Асфальтований доїзд. Близько до міжнародного автошляху М10. З документами усе в порядку.

Продаж будинку в с. Шкло (Яворівський напрямок)
olx.ua

Будинок в смт.Шкло Комунікації газ, світло, вода в будинку, розведено електропроводку Ділянка 8 сот 400 уо за м2

Будинок в смт. Шкло
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира розташована в центральній частині смт Шкло! Комунікації: вода, газ, світло, опалення автономне газове. Двоповерховий гараж, підвал, невелика ділянка біля будинку. Продаж з меблями та побутовою технікою. Поруч школа, супермаркет "Рукавичка".

Продам 2 кімнатну квартиру 65 кв.м. + гараж, смт Шкло!
olx.ua

Популярні запити