Пропонується на продаж будинок в Бориспільському районі, СТ Агро, с. Чубинське, 73. Будинок забудований в 2009 році з газобетону, обкладений червоною цеглою, фундамент - моноліт, Дах - металочерепиця. Опалення - газ. Вода - свердловина своя. Каналізація - септік. Паркан з цегли, ворота автоматичні. Гараж на один автомобіль, навіс під стоянку другого автомобіля. Теплиця, фруктові дерева, літня сучасна вбиральня, сауна, кладова під інвентарь, піч - барбекю з коптильнею з вогнестійкої цегли. Земельна ділянка 6 соток. Планування - перший поверх: простора вітальня, гардеробна, кухня - студія, гостьова кімната, кімната відпочинку, санвузол сумісний; другий поверх: робочий кабінет, дві спальні, гардероб, санвузол сумісний. Підвал: спортивна кімната, гардеробна кімната, санвузол. Якісний сучасний ремонт, повністю укомплектований меблями і технікою. Фото відповідають дійсності. Готовий до перегляду і продажу.

возможна продажа по єОселя
Центральна, 73
rieltor.ua

До Вашої уваги пропоную будиночок в затишному місці в Селі Чубинське , Бориспільському районі , Київської області . Асфальтований заїзд , закрита територія під охороною , відкриваються ворота за допомогою пульта або по номеру телефона. Будинок 46м2, територія 10 соток . На території є гараж для авто , підсобне приміщення та окремий погріб . Будинок побудований з цегли . Опалення газове в будинку та проведено електроенергію 5 КВТ . Своя Скважина 30 метрів та Септик ( вигрібна яма ) Всі комунікації заведено в будинок . В будинку функціонує сан.вузол ( душева кабіна , туалет , бойлер ) Кухня та окремі 2 кімнати . Максимально розвинута інфраструктура : Чудова роз’язка , поруч ЖД станція , 23 хвилини і ти на ЖД Дарниця , поруч садочок , школа , супермаркети , Нова пошта , Укр. Почта , перукарня , кафетерій , аптека . В селі Гора : СТО, шиномонтаж , автомийка. Аєропорт Бориспіль 8 хвилин До Бориспіля 10 хвилин Поруч Ліс , Природа , неподалік є озеро , кінний клуб Магнат та страусина ферма , клуб Едем з басейном та Кідев . В самому садовому товаристві можна замовити домашній сир та випити козинного молока свіжого . Надзвичайна природа та затишок , мелодійний спів пташок та дружелюбні сусіди . Чекає свого власника . Телефонуйте в зручний для Вас час , до зучтрічі з 𝓖𝓸𝓵𝓭𝓮𝓷𝓚𝓮𝔂 з Іриною .

Садово-Дачна
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

ЕКСКЛЮЗИВ. Чудовий будинок у красивому дворі поблизу Києва. Ділянка 20 соток. Вдало розміщені: красивий, міцний, затишний будинок, величезна двоповерхова господарська будівля з гаражем і підсобними приміщеннями. Окреме приміщення з банею і українською піччю. Господарський дворик з сараєм, можна тримати курей або інших тварин, кролів ( для них є будки). Вольєр для собаки, альтанка, теплиця, мангал, гойдалка та інше. Великий сад, плодородна земля (чорнозем), дуже багато квітів. Будинок цегляний, 150кв.м..+облаштований підвал 60 кв.м.! Будинок побудовагий 10 років тому з якісних матеріалів ДЛЯ СЕБЕ. Все робилося з любовію. Натуральне дерево в оздобленні- козир цього будинку. Все зроблено добротно, на довгі роки . На першому поверсі величезний с/в, там же і пральня, простора кухня, вся побутова техніка. Велика вітальня, кімната відпочинку. На другому поверсі три кімнати , с/в , кілька гардеробних і кладовок. Можноа багато писати про цей чудовий маєток, але краще побачити, відчути, надзвичайно позитивну енергетику будинку і його доброзичливих господарів. Більше фото пришлю на Ваш Viber, Whats up, Telegram. 140000 долларів США, можливий торг.

Чубинське, добротний будинок на 20 сот. БЕЗ КОМІСІЇ.
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Новый дом для семьи. Продается 2-х этажный дом (недострой) , площадью 170 кВ.м. в Чубинском. на участке 10 соток в закрытом кооперативе МВД. Строился для себя из лучших материалов и контролем на каждом этапе строительства. Газоблок AEROS-D400, позволяющий не утеплять дом долгое время. Крыша- немецкая сертифицированная металлочерепица, утеплена мин. ватой, как и крыша гаража. В гараже- погреб. На 1-м и 2-м этажах ванные комнаты. Камин-печь с лежанкой, кухня и столовая ( на 1-м этаже). На 2-м этаже-2 комнаты. В дом заведены вода, 2-х секционная канализация ( скважина- 27 м.), электричество. Стеклопакеты 2-х камерные Salamander. Отопление планировалось электрическое. Тихое место, закрытая территория, хорошие соседи. Развитая инфраструктура, до метро Бориспольская- 10 минут на авто, электричка к метро Вокзальной.

Новый дом в Чубинском
olx.ua

Популярные запросы

География, Чубинское