Продається домогосподарство в с.Ленківці,Кельменецького району,Чернівецької області! 44 сотки землі,на одній території розташовані два будинки,велике подвірʼя,город,є криниця,фруктовий сад та біля 30 дерев сортового горіху,також є літня кухня,великий погріб та господарські будівлі для тримання худоби.Поряд ліс та річка «Дністер» Домогосподарство знаходиться неподалік залізничної станції,поїзд курсує три рази на день,40 хв з м.Камʼянець-Подільський! Одноповерховий будинок 84.4 м2,у житловому стані,оснащений світлом,газом,заведена каналізація,вставлені металопластикові вікна та двері. Великий двох поверховий будинок(недобудова,готовність 50%),збудований з червоної цегли з перекриттям та перестінками,великий гараж з оглядовою ямою,погріб! Вартість $19800 можливий торг! За деталями звертайтесь в приватні повідомлення або за телефоном 0 (96) 383 89 94 Дмитро!

власник
залізнична, 21
rieltor.ua

Продам дом Черновицкая область Вижницкий район с.Мигово – 581 кв.м. – 3 х этажный дом (сруб) ремонт, три заезда к дому, с видом на горы. Лиственный лес, кухня, гостиная, 8 комнат, 3 с/у, бойлер, электричество 15 кВт, газовое и электро-отопление, 2 террасы, 2 летние беседки. 2 качели, земельный участок 8.5 соток, огорожен деревянным забором, колодец, скважина, рядом два подьемника, горнолыжный курорт Мигово, река 50 м, живописное место, (под любой вид деятельности) 419800 у.е. http://uagrace.com.ua/ 0507200707

Лесная
rieltor.ua

Будинок розташований в селі Васловівці , Заставнівського району . Гарний краєвид , тихе затишне місце , поруч ліс . Можливість добудови , хороше планування кімнат , газопостачання ( конвектор) , пічки Господарські добудови , колодязь , підвал , літня кухня .

Зелена
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вишуканий будинок в екологічно чистому районі, поруч ліс. В будинку залишається все.

Дениса Лукіяновича
rieltor.ua

Продам новий будинок по вул. Кельменецькій 7А. Два поверхи + мансарда та тераса. Зданий в експлуатацію.Ділянка 5 соток можливо придбати всі 10 соток ,приватизованих, поруч ліс та річка . Будинок будували з якісних матеріалів для себе. На території криниця з смачною водою. При потребі газ поруч. На третьому поверсі ремонт, дві комори готові по 14 кв.м. Дах і перестінки мансарди утеплені мінватою. Сучасні енергозберігаючі вікна та двері, підведено 3 фази договір 10квт . лічильник двух зоний Електропроводка розрахована на великі потужності . Також розводка інтернету. охоронної сигналізації та відеоспостереження. Виконані гідроізоляційні, дринажні та каналізаційні роботи. Вигрібні ями 7куб. 3куб. та 2куб.

власник
Будинок 155кв.м. новий, 950м від зупинки Роша-Клуб. 5. соток .
olx.ua

Продам жилий будинок - дачу по вул. Краматорській, р-н Цецино, садівниче товариство «Рута». Дата завершення будівництва - 2015 рік. 200м від кінної бази, 100 м від асфальтованої дороги. На вулиці декілька будинків, де постійно проживають. Поруч ліс. Будинок 100 кв. м., обжитий, з гарним ремонтом. 4 мебльовані кімнати: 1-й поверх - велика вітальня, коридор, кухня, санвузол з душовою, вхід в підвал, 2-й поверх - невелика вітальня, дві спальні (велика і меньша), велика комора-гардеробна, балкон, вихід на чердак. У вітальні на підлозі дубовий паркет, в другій вітальні і спальнях - березова паркетна дошка. В коридорі і кухні на підлозі плитка. Санвузол потребує внутрішнього оздоблення і встановлення сантехники. Будинок утеплений пінопластом 10-ю. Взимку тепло, влітку прохолодно. Встановлені 5-ти камерні пластикові вікна Болена. На другому поверсі в одній зі спален вихід на великий, критий балкон з мальовничим видом. Будинок повністю укріплений стяжкою з товстої арматури по периметру і зроблена бетонна отмостка. Дах накритий якісною металочерепицею. Опалення - на дровах, 3 кафельні пічки. Будинок дуже теплий. Газ - 50 м від будинку. На ділянці свердловина, встановлений насос. Будинок розташований на приватизованій ділянці 0,10 га з садом з фруктових дерев, виноградників і горіхів. На ділянці встановлений літній туалет. Ділянка огороджена сіткою по периметру. Є паркомісце для авто.

власник
Продам будинок з садом по вул. Краматорській (р-н Цецино), т-во «Рута»
olx.ua

Прекрасний будинок, в с. Глибочок - 12км. від м. Чернівці, на відстані 300м від дороги Чернівці-Сторожинець. Продається з мебеллю, технікою і всім необхідним для проживання, а також власною земельною ділянка біля 1Га землі і неймовірною локацією, де поряд все зелене, панує затишок, ліс, озеро, природа... Будинок має: -цокольний поверх, в якому розташована сауна, душова, котельня, та 2 кімнати довільного використання -на 1му поверсі великий зал, з діючим каміном, кухня і вітальня. -на 2 поверсі 3 окремих спальні, ванна кімната, з санвузлом і балкон. Все добре видно на фото... Також є вихід на горище, з якого при бажанні, можна збільшити житлову площу... В котельні є 3 котли - газовий, електро і твердопаливний. Окремо побудований гараж, площею 25кв, перед яким є навіс, під друге авто. Біля будинку гаринмй, доглянутий, великий двір, з різними декоративними насадженнями. Окремо посаджений сад, з фруктовими деревами, а також грядки з полуницею і т.п... Є вихід до лісу, де встановлена бесідки, мангал і дитячий майданчик (останнє фото) У дворі є криниця. Будинок розташований в с. Глибочок, Сторожинецького р-н. - одразу за комплексом "АКВА+", 11км від м. Чернівці. Розглядаю варіанти розтермінування оплати, на певних умовах, а також обмін на нерухомість в м. Чернівці, або м. Киів.

Прекрасний будинок, з неймовірною локацією. 1Га землі. Ліс. Озеро
olx.ua

В м. Хотині, Чернівецької обл, в Урочищі " Варниця-1 " продається будинок, земельна ділянка площею 0,05 га, розташована у верхній частині Урочища в затишному мальовничому місці ( поряд ліс ,ставок). На земельній ділянці виноградник, будинок, сарай. Будинок загальною площею 35.4 кв.м. ,є підвал. .Будинок складається з: двох кімнат, кухні, двох коридорів. На другому поверсі будинку передбачена побудова додаткових кімнат, балкон, з якого відкривається живописна панорама. Підведена електроенергія, опалення пічне.

власник
Продається  будинок в м.Хотині
olx.ua

Продам будинок (господарство) в селі Верхні Станівці, Вижницького району Є великий горіх, малини, яблуня. Город 4 сот. біля хати, а також 30 сот. за пару метрів від дому. В домі підведений газ, є дуже теплі пічки, світло, WA-FI. Будинок знаходиться в дуже мальовничому місці, де є ліс, для прогулянок та пікніків, і дуже привітні сусіди. А також є криниця на подвірї, підвал під будинком. Ще є власний гараж із буржуйкою, світлом, та ямою. За детальною інформацією звертайтесь.

власник
Продам будинок(господарство) в Вижницькому районі
olx.ua

Велика рівна ділянка 60 соток, недалеко ліс. До Чернівців в 35 км. Фруктовий сад. Туалет надворі. Можливість підключення газу.

власник
Продам 4 кімнатни будинок 35 км від Чернівців ,село Ржавенці
olx.ua

Продаеться територія колишнього цегельного заводу.Яка включае,дім повністю придатний до проживання,земля 3 га,саріі,гаражі,карьер,криниця,нова трансформаторна підстанція,швейний цех з машинками,котельня.Стрілецький Кут.Можливий обмін,розглянемо всі варіанти.Ідеально підійде під будь який бізнес.Поруч ліс,можливість викопати ставок.

власник
Дім і вся прилегла велика територія
olx.ua

Чудова пропозиція. Заміський будинок за приємною ціною. Поруч озеро та ліс.

власник
Продаю дім в гарному стані
olx.ua

Господарство в тихому куточку села Брусниця близько ліс підведено світло газ є криниця господарські прибудови

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок побудований за новими стандартами, проводка зроблена італійцем, поблизу є ліс, річка. Є 10 соток городу , стояк газовий біля хати.Більше інформації по телефону 09******84

власник
Будинок, квартира,Таунхаус
olx.ua

Продається будинок, дві земельні ділянки (0,25 га для будівництва та 0,12 га для ведення особистого селянського господарства) біля річки та лісу з підїздом для легкових автомобілів! У самому серці смерекових Карпат! На доглянутому обійсті в селі Сергії Путильської територіальної громади Вижницького району (від Путили - колишнього райцентру - всього 5 км) є чепурний трикімнатний будинок в чудовому стані (для свого віку) та літня кухня, що також служить як окремий будиночок із кімнатою, кухнею та верандою. У бонус на мансардному поверсі будинку є ще додатково три повноцінні кімнати (потребують трішки дизайнерського :) доопрацювання) і коридор. Опалення пічне, все діюче, доглянуте. Також на території господарства є ставочок, який живиться із підземного джерела - і це справжня знахідка для тих, хто цінує єднання з природою. Добротний погріб і підсобні приміщення для дров та утримання тварин також будуть служити новим власникам на користь, доки буде можливість їх стилістично оновити. У дворі є колонка-помпа з водою, а всі сучасні зручності можна зробити)) І для любителів тихого полювання тут подарунок - вийшовши з подвіря, зразу потрапляєте в багатий смерековий ліс, де обовязково знайдете влітку карпатські грибочки. Приїжджайте на огляд і купуйте, бо тут досить файно)) Звертайтеся за додатковою інформацією - надам відео у вайбер/телеграм і розповім усе, чого не побачите на фото/відео. Торг розглядаємо на місці.

Будинок, дача, земля в Карпатах біля річки, Сергії, Путила
olx.ua

Комплекс розділений на три частини Кожна по 6 соток Ціна вказана за один котедж При купівлі всього комплексу зробимо знижку Продається Комплекс в Мигово Готовий бізнес з клієнтами ( з інстаграм сторінкою ) Велика територія ( є вихід в ліс ) Комплекс 500 метрів від гірськолижної траси , 100 метрів від комплексу є корчма , продуктовий магазин На території : три котеджі ( Кожен котедж двоповерховий до 8 осіб ), два двохмісних номера , один чотирьохмісний номер, Баня , чан , стоянка , басейн , гойдалки , гамаки , мангали , альтанки

власник
Продається Комплекс котеджі в Мигово Готовий бізнес
olx.ua

На території знаходяться два будинки: в основному знаходяться 4 кімнати, коридор, кухня, зручний вихід на горище. євроремонт, пластикові вікна, меблі. в меншому: три кімнати та коридор, меблі, євроремонт. великий сад, та подвірʼя. гараж, підвал, криниця. також невеличка будівля, для господарства. автономне газове опалення. дві грубки (можливе опалення дровами). за кілька метрів ліс, гарна тиха зона. умісний гарний торг ;)

продам будинок (м.Кіцмань)
olx.ua

Продається житловий будинок із земельною ділянкою. Документи. У житловому будинку є веранда, кімната-кухня, де знаходиться піч (піч-лежанка на одне місце) та ще одна кімната. В окремій будівлі справа є також можливість для проживання- кімната з піччю (піч-лежанка на дві людини). Опалення пічне. Туалет на вулиці. Ванної кімнати немає. Ззовні хата утеплена. Житловий будинок з господарськими будівлями, що знаходяться у Чернівецькій області Заставнівського району с.Ржавинці хутір Партизанський. На території, окрім зазначених в документах будівель, є криниця. Вода є завжди. На території ще є сарай, хлів, споруда для зберігання дров, споруда для зберігання сіна, хороший сухий підвал. Також є ставок. Нижче ділянки є річечка, навколо ліс. Грибів та лісових ягід з весни до пізньої осені вдоволь. Сусіди дуже хороші і добрі люди. У цьому хуторі є християнський табір для дітей, молоді та дорослих "your camp" (крайнє фото). Відноситься до Юрківецької ОТГ. Найближчий магазин в центрі села. Відстань до центра села ~4 км, до м.Заставна - 24 км, до м.Чернівці - 42 км. Для тих, хто любить спокій, тишу і природу. Є відео хати зсередини. За додатковою інформацією звертайтесь.

власник
Терміново продам Житловий будинок, Дім, Господарство Житло Помешкання
olx.ua

Дом находится в в с.Михалково,Сокирянского р-на,Черновицкой обл. Большой двор,во дворе:большой дом с тремя входами(печь в двух комнатах),старый дом(печь),летняя кухня(печь)+пристройка,(умывальник и унитаз, канализацию выкопали,надо почистить),гараж,сарай,погреб, туалет. Отопление печное.Газ в селе есть.В доме пора делать ремонт. Колодец есть в огороде,вода "ушла"так как пару лет не пользовались.Надо почистить. Ещё есть колодец действующий не далеко от дома,за воротами. Огород-63 сотки,по его периметру растут 15 орехов,фруктовый сад. Рядом лес,пол км к р.Днестр. Оплата за дом 100%-я.Частичные выплаты не предлагать! Номер телефона моей мамы-Марии -06******69.

власник
Продам частный дом.
olx.ua

Продаємо приватний будинок в селі з окремо стоящим гаражем та господарськими приміщеннями. Земельна ділянка площею разом з будовами - 25 соток. Будинок камяний одно поверховий загальною площею 69 м², 3 кімнати, 2 коредара та кухня, санвузла не має (є змога доробити). Вікна металопластикові, двері міжкімнатні та вхідні заміненні - деревяні, є газ, електроенергія, опалення конвекторами та грубкою з кахеля (також є піч), за будинком є своя криниця 20м глубиною (вода є постійно) та бетоний септик 5м глубиною . В будинок вода та каналізація заведенна та функціонує! Гараж цегляний (в гаражі є яма та невеличкий підвал) - 21.9 м² підїзд бетонований, є електроенергія. Господарські приміщення цеглянні, криті шифером. Одне 12.9 м², друге 67.2 м² з камяним підвалом в приміщенні розведено електроенергію та газ. Розміщення будівель видно на плані. Данний будинок можна використовувати як для постійного життя так і для дачі. За 250 метрів ліс, 650 метрів річка Дністер. Можливий торг. Більш детальна інформація за телефоном. Галина 09******30 09******91

власник
Продам Будинок в селі
olx.ua

Будинок має 60 соток огороду на якім можна посадити все що забажаєте..Біля будинків є гараж криниця піднавіс різні пристройки щоб складати різні речі і також для худоби.. є газ твердопаливне опалення має 2 електричні лічильника один з них 3-х фазний все працює.. для життя є все щоб жити ... є перспектива викопати свій ставок для розплодження риби... не далеко є ліс озера школа,садочок бари ресторани.. Непогане місце для тих хто хоче жити тихо і спокійно...Кого цікавить дзвоніть писати тільки на олх...

Продам 2х поверховий будинок с.ширівці..
olx.ua

Продається будинок в затишному районі ,для тих ,хто любить тишу і спокій,це саме те місце ,де можна відпочити і серцем і душею Дуже зручна локація,хороша розвязка ,поруч є все ,що потрібно для комфортного життя. Поруч лікарня,декілька садочків , чотири школи і в тому числі музична . Багато закладів для відпочинку,а також ринок з сільськогосподарськими продуктами,перукарні, аптеки і лабораторії,все як то кажуть під руками ,до центру міста 5 км . Поруч гарний ліс ,ставок з гарним ресторанним комплексом ,неподалік знаходиться один з найбільших ринків України Калиніввській.

власник
Продається будинок з меблями
olx.ua

Продаж житлового будинку в селі Валя Кузьміна з неймовірною панорамою на ліс Площа будинку складає 228м² з прибудинковою територією 15 сотих Підключена електроенергія 3фази, є криниця. Це будинок перевагою якого також є неймовірна близкість до природи, де після роботи можна відпочити та відновитися Запрошуємо Вас на перегляд даного будинку! Телефонуйте та домовимося про перегляд

Будинок в с.Валя Кузьміна з видом на ліс
olx.ua

Високоякісний цегляний будинок . Стіни 50см товщини + утеплення 10см пінопластом . Поруч ліс, озеро, річка, краєвиди. Можливо навіть під готель. Поруч є можливість розмістити підйомники. Більше інформації по телефону. Ціна нижча собівартості будівнитства . Терміновий продаж

власник
olx.ua
1 - 24 з 38 результатів