Незавершене будівництво. Є каналізація (септик з переливом (Румунія), дренаж навколо будинку, водопостачання зі свого колодязя, мережа розведена по поверхах (мідь), електропроводка. Офіційно підключено електрику (3 фази). Є можливість підключення до газопостачання (поряд проходить гілка), інтернет . Вигідна пропозиція.

владелец
Вашківська вул., 93 Г
rieltor.ua

Продаж 2 поверхового будинку з мансардою і ділянкою на 4 сотки, 290 кв. м, 5 кімнат, • 2 поверхи. Загальна площа 290 м² • житлова 139 м² • кухня 10 м² Ділянка 4 сотки Стіни з цегли Побудовано 2001-2010 Приватна власність, ділянка, спокійний район, простора спальня та вітальня, дві кухні (робоча та їдальня), гараж в будинку, є друга кухня в підвальному приміщенні (можна готувати на дровах), є мансарда з двома кімнатами, в перспективі під житлову площу. Сходи до верху дубові. У вітальні - камін, будинок з меблями, є піаніно, є сарай на ділянці. Безліч комор. Тиха і спокійна зона, поруч дитячий майданчик, підїзд до будинку зручний. Близько до магазинів. Висота стелі, м: 2.75. Підлога (покриття): паркетна дошка. Зовнішня обробка дома: декоративна штукатурка. Комунікації: електрика, газ. каналізація центральна, інтернет провідний и телефон. Вода: своя криниця Опалення: газове + дрова Двері та вікна • вхідні двері: металеві + деревяні • тип вікон: металопластикові. Підігрів води: бойлер Приміщення: санузел - 3 • лоджія: - 1 • кількість спалень - 3 • гараж: в цокольному поверсі • вітальня • балкон - 1 Обладнання • меблі • зручності: камін • ванна • газова плита • лічильник на електрику • лічильник на газ На території є: вихід до водоймища: 3-тя лінія • персональна водойма: джерело • город • доріжки - тротуарна плитка • госп.будівлі (сарай) • паркан: металевий лист • ворота - металеві • сад Характеристика ділянки: Розташування: в населеному пункті • рельєф: рівнинний • грунт: чорнозем Інше: право власності на нерухомість: приватне (держ.акт приватизації) • право власності на землю: приватне (держ.акт приватизації) • документи на право власності: свідоцтво про право власності

владелец
Степова вул.
rieltor.ua

Найкраще підходить людям що мають тварин, оскільки максимально пристосований для цього.

владелец
Яремчука, 8
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам жилий будинок - дачу по вул. Краматорській, р-н Цецино, садівниче товариство «Рута». Дата завершення будівництва - 2015 рік. 200м від кінної бази, 100 м від асфальтованої дороги. На вулиці декілька будинків, де постійно проживають. Поруч ліс. Будинок 100 кв. м., обжитий, з гарним ремонтом. 4 мебльовані кімнати: 1-й поверх - велика вітальня, коридор, кухня, санвузол з душовою, вхід в підвал, 2-й поверх - невелика вітальня, дві спальні (велика і меньша), велика комора-гардеробна, балкон, вихід на чердак. У вітальні на підлозі дубовий паркет, в другій вітальні і спальнях - березова паркетна дошка. В коридорі і кухні на підлозі плитка. Санвузол потребує внутрішнього оздоблення і встановлення сантехники. Будинок утеплений пінопластом 10-ю. Взимку тепло, влітку прохолодно. Встановлені 5-ти камерні пластикові вікна Болена. На другому поверсі в одній зі спален вихід на великий, критий балкон з мальовничим видом. Будинок повністю укріплений стяжкою з товстої арматури по периметру і зроблена бетонна отмостка. Дах накритий якісною металочерепицею. Опалення - на дровах, 3 кафельні пічки. Будинок дуже теплий. Газ - 50 м від будинку. На ділянці свердловина, встановлений насос. Будинок розташований на приватизованій ділянці 0,10 га з садом з фруктових дерев, виноградників і горіхів. На ділянці встановлений літній туалет. Ділянка огороджена сіткою по периметру. Є паркомісце для авто.

владелец
Продам будинок з садом по вул. Краматорській (р-н Цецино), т-во «Рута»
olx.ua

Будинок зданий в експлуатацію. Цегляний, одноповерховий з підвалом та мансардою. На першому поверсі житлового будинку розташовані тамбур, прихожа, загальна кімната, кухня-столова, та санвузол. На мансардному поверсі знаходяться: три спальні, хол, та суміщений санвузол. В підвалі розміщені топочна та гараж. На фото: 1,2 - санвузол на першому поверсі; 4,5,6 - спальні кімнати на мансардному поверсі; 7 - суміщений санвузол на мансардному поверсі; 10 - хол на мансардному поверсі; 12 - сходи на мансардний поверх; 13 - кухня-столова на першому поверсі; 15 - загальна кімната на першому поверсі; 17 - гараж.

владелец
Будинок по вул. Кронштадтській
olx.ua

Продам приватний будинок в тихому районі міста. Перший поверх кухня вітальня прихожа санвузол. Другий поверх три спальні гардероб санвузол.Гарний вид з балкону. Є газ світло колодязь.Парко місця є на верхньому дворі під два авто і на нижньому дворі. Вигрібна яма на 18кубів. Район тихий спокійний. До центру міста до 10хв. Будинок знаходиться на вулиці Іліуци район роші. На території великий будинок і літня кухня двух поверхова.Є 3 фази газ Будуть питання дзвоніть все розповім

владелец
продам приватний будинок
olx.ua

Продається приватний дудинок у м. Чернівці, вул. Піщана ,21 -А. Загальна площа ділянки-0,10 га. Загальна площа житлового будинку-154,9м2 Біля будинку є електроенергія. Школа і садок знаходяться неподалік. Всі документи впорядку . Будинок будували для себе і матеріали купляли якісні. Для більш детальної інформації звертайтеся по номеру телефона. +38********06 - Михайло (Можливий обмін на квартиру з доплатою. )

владелец
Приватний будинок
olx.ua

Продам будинок(навіть 2) в хорошому районі з земельною ділянкою 10сот. Утеплений, всі стіни поштукатурені, проведена електрика, тепла підлога, цоколь з гаражем, автоматика. Своя котельня з твердопаливним і газовим котлом. Фруктові дерева, 2 великі Ялини. Дуже гарний вид на місто. Всі деталі за телефоном. Вулиця Курська

владелец
Будинок на Роші + 10сот
olx.ua

Дзвінки зараз лише на вайбер/телеграм ! Будинок в безпечному районі Роша , від УНІВЕРСИТЕТУ 2км! орієнтовано район Стрийська,паралельна вулиця Заставнянська (зупинка Софі Ковалевської) 80 % готовності - на стадії штукатурки у всіх кімнатах крім коридорів ! + в цю ціну ВХОДЯТЬ встановлені металопластикові ВІКНА і дубові внутрішні СХОДИ перилами та металічним каркасом ! Загальна площа без підвалу -109 м2 ! Житлова площа -63,10м ! План будинку прикріплений до фотографій !! Є лічильник на газ , проведена проводка на світло - залишилось лише підключити лічильник ! 2 балкони шириною 1,7 м та довжиною 6,5 м! Краєвид -це окрема ізюминка і перевага будинку ! З такими балконами ви щоденно протягом 3ох сезонів будете снідати , обідати і вечеряти на свіжому повітрі ) Загальна площа землі разом із будинком 0,08 га Приблизно у вільному доступі ще по 0,03 га на кожного !! Також продається цілий будинок , тобто 2 частини ! Інша половина будинку з євроремонтами та меблями ! Ціна 148000 $ (можливий умисний торг) Телефонуйте і приходьте на огляд ! Вживу краще все видно ! Переоформлення 50/50

владелец
1/2 ч.Будинок НА РОШІ з краєвидом на місто по ціні квартири
olx.ua

!!!Читайте описание до конца !!! Добротный,усиленный, светлый Дом-Дача(на даче не нужно платить дань мафии-дармоедам) Мега тёплый Дом из газоблока. Окна Rehau-3стекла,энергосберегающие. Дом жилой,полностью от А до Я. Можно заходить и жить. Качественный Евроремонт для себя делали,всё новое и качественное. Панорамные окна Гараж. Подсобные помещения. Дроварня. Интернет. Солнцезащитные ролеты. Свет. Своя вода. Своя канализация. Отопление твёрдотопливное Приватизированный участок с садом. Камин. Итальянская реверсивная система вентиляции. Дубовый паркет. Дубовая лестница на металлокаркасе. Кондиционер. Электростанция,для бесперебойного электричества. Плодовый сад. И много чего другого... Газа нет и не будет- только полный кретин и невежа стремиться к нему, переплачивая в тридорога,в то время,когда этот самый газ по Конституции является достоянием Народа. Тем более с нынешними событиями и ценовой политикой на энергоресурсы. С окон дома вид на ратушу,калинку,хотинскую. Локация-район александри,ул.лесная(р.Лисний Узвиз) По вопросам пишите в Вайбер,ВатсАпп 05*********33 Подъезд/заезд к дому круглогодичный. Идеальное место для жизни с детьми! Таких мест,с подъездом, с панорамным видом на город единицы на все Черновцы! Если Вы мечтали жить на своей земле,в своём особняке,на природе,как в Карпатах,в тишине,с чистым воздухом,просыпаться под пение птиц,но в тоже время быть в непосредственной близости к городской инфраструктуре(калинка, ашан,эпицентр,школа,садик,новая почта,банки),то Вы на верном пути. ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО! Желающие посмотреть дом-ознакамливайтесь Изначально с районом,местностью и подъездом к дому. Дублирую-ознакамливайтесь Изначально с районом,местностью и подъездом к дому. Такого,что приехали и Вам показали дом внутри-такого нету,приезжайте осматривайте сначала дом снаружи,дорогу,место расположение и тому подобное. Как это сделать? Находите ул.Лесная(Ресторан Лесной Узвиз) И прямиком никуда не сворачивая по гравийной дороге 1 км.вверх. Если после проделанного, желание приблизиться к своей мечте у Вас усилилось, тогда звоните! Всем удачных покупок!

владелец
Дом с видом на Черновцы
olx.ua

Продається будинок на вул. Ходовівська ( по Заставнянській ) із земельною ділянкою 7,5 сот

владелец
Будинок із земельною ділянкою
olx.ua

Продається будинок.Який знаходиться по вулиці Ходорівській.Оптимальна площа 6 сот.Світло 380v, по договору 10 кіловат,централізоване водопостачання та газ.Навколо дому проведено дренаж тому фундамент буде завжди сухий.Залізобетонне перекриття.Стіни перший поверх 40см,другий 30см товщини, кожен третій ряд покладено два прута арматури 10мм,перемички над вікнами і дверями утеплені.Дах зроблений з німецької бляхи 0,5 мм.Ближя роша 4км до театральної площі.З будинку відкривається гарний вигляд на місто,університет, ратушу,собор. Будинок двоповерховий. На першому поверсі Знаходятся:гараж з входом у дім- 27м2,кухня студія з виходом на терасу 24м2,кімната 20м2,санвузол 9.5м2,котельня 10.5м2.,коридор 20м2 та тераса. На другому поверсі знаходяться: три кімнати 1)-кімната 25м2, 2)-кімната 21м2, 3)-кімната 29м2, гардероб 15м2, санвузол 5м2, коридор 22м2

владелец
Будинок ближня роша
olx.ua

Продаю дом с земельным участком 10 соток, дом в жилом состоянии, центральная дорога есть возможность на 2 семьи хорошее место, есть возможность еще для постройки колодец австрийской постройки с камня, глубокий, выгрибная яма Ухоженный сад,хороший район) требуется ремонт в доме, давно не делался В аренду знать не могу,так как мы проживаем Возможен обмен на 2 х комнатную квартиру с доплатой!

владелец
Будинок/Особняк,Заставнянская улица  ближняя  роша
olx.ua

Продається будинок в центрі міста. Паркова зона. Вулиця Щербанюка 73 (колишня Чапаєва). 150 м². Обмебльований, сигналізація, вся техніка! Прошу телефонувати на вайбер або вотсап

владелец
Продається будинок в центрі міста. Паркова зона
olx.ua

Продається будинок в районі вул. Марморозька, Путилівська. Загальна площа будинку 172м2. Площа земельної ділянки 6.8 сотки

владелец
Продається будинок в м.Чернівці
olx.ua

Продається Будинок в районі вул.Марморозька, Путилівська. Загальна площа будинку 172м2. Площа земельної ділянки 6.8 сотки. Міські комунікації. Вартість будинку 160.000$

владелец
Продається будинок в Чернівцях
olx.ua

Сучасний проєкт і тому можливе використання навіть під КОМЕРЦІЮ!!! (Садочок, офіс та ін.) ВЛАСНИК.!!!710$ кв.м. Не враховуючи мансарду!!!!Ідеальне місце з гарним краєвидом навкруги. Мальованка. До центральної частини міста 5 хв. Навколо вже активно забудовуються сусідні ділянки. Також, наразі поруч по сусідству будується дитячий садочок. . Дорога до ділянки наразі вже вкладається бруківкою що є дуже важливо і робить даний мікрорайон ще привабливішим на майбутнє. Якісно поштукатурений під маяки. Всі угли армовані. Електрика 3 фази (21кв) розведена в будинку., є колодязь. Центральне водопостачання газ поруч. Коридор з другим світлом . Панорамні 7 камерні вікна з двох сторін антрацит, енергозберігаючі Veka, так як це єдиний профіль в Україні класу енергозбереження А. Сигналізація. Всі стіни змуровані в півтора блоки. Утеплений 15-ю пінопласт, дорогий фасад з GRAND Decor а саме BOLIX KA. Якісний цемент. Висота 1 поверх стелі 3.0 м. Всі документи (акт право власності на землю- для будівництва житл. буд. , дозвіл на початок виконання будівельних робіт і.т.д). 150 кВ загальна площа: 1 та 2 поверхів без мансарди. Мансарда ще 80кв - може також використовуватися за потреби під додаткові кімнати. Наразі є можливість перепланування кімнат на власний смак. Будинок справді заслуговує уваги, так як будувався не економлячи на будівельних матеріалах і головне - це повноцінний престижний будинок. Фундамент 2, 30. Розташування кінець Вул. Сторожинецька на початку вїзду до Мальованки (перша лінія, рівна ділянка - не плутати з будинками які знаходяться в глибині вулиць або десь в далечині, низені.) Оскільки це новий масив, що наразі забудовується новими гарними будинками, то в подальшому ціна буде лишень збільшуватись. Мала площа будинку а з вигляду великий/достойний будинок - це результат правильного по сучасним міркам проекту та візуально-планувального розміщення. Сучасний проєкт з великими панорамними вікнами та ідеальним, правильним плануванням кімнат. Великий зал - місце де найбільше проводиться вільний час. Вихід з кухні на терасу через панорамні розпашні двері. Можлива оплата чистинами при умові першого внеску більше 50%. При наявності інших питань, пропозицій - звертайтесь.

владелец
Сучасний Будинок. просторий Дім Чернівці. Кв.як таунхаус. дом Черновцы
olx.ua

Продається двохповерховий будинок з 4 спальнями,гараж на дві машини, озеро ,город,сад Три фази- що позволяє використовувати великі площі під житло і вашу сімейну справу. На першому поверсі Кухня- студія- гостинна Ванна кімната Гардероб Коридор з двума виходами : на вулицю, і в гараж. Гараж на дві машини Тепла підлога Другий поверх : 4 спальні ,з однієї вихід на терасу Коридор теж з виходом на терасу В будинку потрібен ремонт, в більшй мірі косметичний ,подекуди суттєвий. Будинок дуже гарний,і це саме те,про що ви мріяли...Влітку можна купатися в озері,і жити недалеко до центру міста. А це 10 хвилин машиною. Навколо тишина і гарна природа...на сусідних вулицях живуть сусіди,але не поряд з будинком . Дім розміщений на 6 сотках + город + озеро (26м. ×49м.) Продаж будинку як дачі,по дачних документах,при продажі можу допомогти з пришвидшеним переведенням будинку в садовий будинок,з адресою. На карті, в фотках указана жовтим автомобільна дорога,і ще правіше коротша дорога- пішки, поряд є ще одна дорога,рівніша,яку використовують автомобілісти. Це район дач.Можна подивитися,де знаходиться будинок, і чи підходить вам цей район. З 2011 року до 2021 в будинку жила молода сімя з дитиною,потім переселенці,зараз з осені 2023 року ніхто не живе. Дорога до будинку проїздна,гравійна,не в найкращому стані,але я своєю машиною з переднім приводом виїзджаю до Горіхівської за 5 хвилин. Сусіди теж з транспортом,хоча ходять до автобусної зупинки автобуса номер 4 і 6 пішки ,відстань менше кілометра

владелец
Продається будинок з озером на вул. Заставнянській .
olx.ua

Продам або обміняю на квартиру в Чернівцях,новий будинок по вул. Кельменецькій 7А. Два поверхи + мансарда та тераса. Зданий в експлуатацію.Ділянка 5 соток можливо придбати всі 10 соток ,приватизованих, поруч ліс та річка . Будинок будували з якісних матеріалів для себе. На території криниця з смачною водою. При потребі газ поруч. На третьому поверсі ремонт, дві комори готові по 14 кв.м. Дах і перестінки мансарди утеплені мінватою. Сучасні енергозберігаючі вікна та двері, підведено 3 фази договір 10квт . лічильник двух зоний Електропроводка розрахована на великі потужності . Також розводка інтернету. охоронної сигналізації та відеоспостереження. Виконані гідроізоляційні, дринажні та каналізаційні роботи. Вигрібні ями 7куб. 3куб. та 2куб.

владелец
Будинок 155кв.м. новий, 950м від зупинки Роша-Клуб. 5. соток .
olx.ua

Продам старий будинок з готовими документами на будівництво розміщений на рівній місцевості, тихий район, 5хв до Дріжзаводу.(2провулок Залізничний, заїзд з 1 провулку) Газ, світло,вода,вигрібна яма.

владелец
Продам Старий Будинок
olx.ua

Ціна на стадії будівництва, дизайн проєкт Сучасні, елітні таунхауси, з гарним видом, розташовані район вул. Заставнянська (роща), 7хв до центру, 10хв до ТЦ «Майдан» + мінімальні затори в час пік. -Будуємо як для себе, на якості не економимо -фото і відео фіксація кожного етапу, від початку робіт -вікна Premium класу дерево з алюмінієм, завезені з Німеччини -якісна сантехніка -електрика кабель ВВГнг -Тераса крита 15 м2 -1-2 поверх 119 м2 , 2 повноцінних поверха + балкон при вході 5 м2 -гараж 51 м2 (на 2 машини або розділити і зробити тренажерний зал, склад…..) -велика територія (довжина від тераси 20 м/п), Газ, світло, міська каналізація.

владелец
Таунхас 185 м2
olx.ua

Продається дачний участок в жилому масиві . Початок вулиці Банилівська Проведена міська вода. Світло. Поруч у сусідів газ (50 м) 4.6 сотки

владелец
Продається дачна ділянка
olx.ua

3-поверховий дім - Чернівці, 2-ий Горіхівський провулок, 15 5 хв від центру міста Площа - 565 кв. 8 кімнат, 4 балкони Тихе затишне місце Гарний вид на Рошу, університет Земля 9 соток Комунікації: газ, світло (3 фази), вода (колодязь), каналізація Тепла підлога, басейн, великий гараж Декоративні дерева - магнолії, тюльпанове дерево, ялини Ціна 105.000$ (185 $ за 1 кв) ВАРІАНТИ: * ‌ділите дім на 6 квартир (2 і 3 поверх мають по 180 кв кожен, на 1 пов. гараж) * ‌під приватний дитсадок (на Роші їх не вистачає) * ‌дім для людей похилого віку * ‌школа танців

владелец
Продам будинок на Роші
olx.ua

Продається 2-поверховий дачний будинок з земельною ділянкою біля Калинівського ринку. Вулиця Гайова, 26 (садівниче товариство «Прут»). Заїзд з вулиці Ізмайлівська. Загальна площа будинку 99,30 кв.м. Побудований з керамблоку. Фундамент з/бетон моноліт, перекриття з/бетон моноліт. Можна перевести з дачного у житлову нерухомість. Земельна ділянка 0,0497 га (присвоєно кадастровий номер). Зручне розташування на рівнині. Є електрика, питна колонка, можна підключити газ. Ціна включає витрати на переоформлення. Перегляд об’єкта – по суботах. Телефонуйте 05*********71 Пишіть (вайбер, вацап, телеграм) 05*********65

владелец
Продається будинок біля Калинівського ринку
olx.ua
1 - 24 из 591 результатов

Популярные запросы