Продається шикарний, новий, сучасний, будинок у с. Киїнка, Чернігівського р-ну, Чернігівської області. Загальна площа - 200 м² та 15 соток земельної ділянки. Якісний новобуд, збудований як для себе! 1 поверх: 2 кімнати. кухня (можливість зробити вихід на терасу з кухні) великий гараж з окремим входом, місце для двох санвузлів. 2 поверх: 3 окремі кімнати, великий санвузол, та додаткове місце для вбиральні. Будинок збудований з якісних матеріалів. На другому поверсі – вільне планування, без внутрішніх робіт будівництво цегла/піноблок Фасад першого поверху обшитий короїдом, другий поверх – якісна облицювальна цегла, залізобетонні плити - перекриття, Дах – металочерепиця, на вікнах ковані ґрати, висота від підлоги до стелі - 2,7 м Чекаємо Вас на офісі за адресою: проспект Миру 151, "Центр нерухомості та консалтингу"

Киенка
rieltor.ua

Власний окремий будинок з комунікаціями Павлівка загальна площа - 130,5 кв.м, житлова - 55, 4кв.м, кухня - 18, 1 кв.м Земельна ділянка приватизована, площа - 0, 01184 га - Чотири кімнати - Санвузол - Вікна металопластикові - Будинок утепленний - Три види опалення - Гараж - Сарай капітальний - Альтанка - Заїзд для авто - Земельна ділянка обробляється За додатковою інформацією, телефонуйте!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Заречний пер., 5
rieltor.ua

Свіжа пропозиція на ринку нерухомості - міцний , надійний, затишний будинок в комфортному передмісті , готовий прийняти нових власників! Введений в експлуатацію в 2010 році , побудований за всіма нормами будівництва , з урахуванням потреб сьогодення : - комбіноване опалення і водопостачання : система " тепла підлога", газовий і твердопаливний котли, централізоване водопостачання і свердловина, каналізація- септик - раціональне планування : фасадний і внутрішній вхід в будинок, утепнений цокольний поверх з гаражем , підвальним приміщенням і майстернею - два санвузла - охоронна сигналізація , антивандальні грати - велика вітальня з каміном і особистий простір для кожного члена родини - функціональна кухня з усім необхідним для господині - тринажерна кімната і кабінет - комплектування якісними меблями і технікою Особливості території: - приватизована земельна ділянка 15 соток з чітким розмежуванням : - повністю облаштована , з доглянутим газоном, садом , виноградником і городом - прикраса садиби - фонтан з квітником - великий газифікований павільйон , розділений на літню і зимову зали , сауна на дровах , чудова піч - барбекю, кухня з водопостачанням - господарський двір: підсобне приміщення , літній душ, розгалужена система поливу, дровник із запасом дров - п`ять хвилин від міста по гарній асфальтованій дорозі -співпрацюємо по програмі " є - Відновлення " , " є - Оселя " Окремо , заслуговує увагу місце розташування : напроти будинку - дубова алея , де живуть білки і ростуть білі гриби! Все це пропоную подивитися , отримати відповіді на свої питання, відчути енергетику будинку і скласти своє особисте враження. За вашим бажанням надішлю планування, технічний опис і відео . Обов`язково телефонуйте, АН КварталCiti, Ірина

можливий продаж по єОселя
Дубова, 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Хочете купити великий будинок у передмісті Чернігова? Продається добротний капітальний будинок в Іванівці - передмістя Чернігова (14 км від міста). Будинок має 2 поверхи, 5 кімнат, мансарду, високе горище. Загальна площа 194 кв м. Стан зсередини: потребує ремонту. Встановлені металопластикові вікна. Матеріал- цегла, дах - шифер. Є лічильники. Своя свердловина. Вода в будинку. У дворі є господарське приміщення на 2 поверхи, можна використовувати як гараж або приміщення-склад. Двір має зону відпочинку, сад, де висаджені квіти та ягідні кущі, є виноградник. Загальна площа ділянки - 25 сот. Земля приватизована. Є можливість заїзду великогабаритними машинами. У населеному пункті є школа та дитячий садочок, магазини, відділення пошти - до 10 хв пішки. Є зупинки транспорту - до 10 хв пішки від будинку, рух маршрутних автобусів кожні 20 хв. Хочете мати великий заміський будинок та жити на лоні природи? Телефонуйте - відповімо на питання та із задоволенням покажемо будинок.

Слобідська
rieltor.ua

Продам чудовий 2-х кімнатний будинок 55м² з просторою кухнею-терасою в прекрасному районі Новий Білоус по вулиці Зелена, недалеко від житлових масивів (р-н Масани) Вдале планування, яке дозволяє раціонально використовувати простір. Світла кухня - 11м², житлова площа - 28м², суміщений санвузол, 1 тераса. Зроблено євроремонт із використанням якісних матеріалів. Кожна кімната оснащена всіма потрібними якісними меблями, які залишаються при продажі! Робили все для себе, продумана кожна дрібниця. Вбудована кухня з технікою та фурнітурою, міжкімнатні двері із натурального дерева. ЗАХОДИ І ЖИВИ! Затишний дім. На території будинку - готова лазня, склад з колодами, гараж (є місце для автомобіля). Земля рівна, приватизована, доглянута ділянка 10 соток, молодий сад, централізована вода + колодязь. Недалеко від будинку (хвилин 10 їзди) - магазини, супермаркети, салон краси, аптека, банки тощо, поряд школа та дитячі садки. ВІДМІННА ПРОПОЗИЦІЯ! ВСІ ДОКУМЕНТИ В НОРМІ – проблем з оформленням не буде!

Зелена, 5
rieltor.ua

Эксклюзивное предложение! Продам Дом со всеми коммуникациями, газ (новый, двухконтурный котел), электричество, вода (скважина). Находится в с.Киселевка, 8 км от г.Чернигов. Участок 25 соток (приватизирован). Капитальный, кирпичный дом, фасад утеплен пенопластом (что позволяет экономить потребление газа в отопительный сезон). Общая площадь 170м2, жилая 87м2. 1-ый этаж : кухня, гостинная с камином, санузел, сауна, гараж. 2-ой этаж : 4 спальни и большая лоджия с шикарным видом. На участке хоз постройки, отдельный погреб, качеля. Очень красивое и живописное место, до р.Десна всего 2 км. Каждое утро вы будите просыпаться в замечательной атмосфере и получать заряд позитивных эмоций на целый день. До остановки общественного транспорта 1.5 км. Более подробная информация по телефону. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Лугова, 39
rieltor.ua

Мальовничий сільський будинок в с. Повідов Чернігівського р-ну, Чернігівської обл. (поряд с. Дніпровське). Шикарне місцерозташування на березі рукава р.Дніпра Старик, чудове, спокійне, затишне місце для проживання та відпочинку. Поряд ліс, від будинку до річки 15-20 хв пішої ходьби. Будинок приватизований, в гарному житловому стані, цегляний. Побудований так, що взимку в ньому дуже тепло, а влітку прохолодно. Дах з шиферу. Опалення пічне, також є грубка. Електрика підведена. В дворі є своя криниця. Загальна площа будинку 58.9 м², житлова 24.8 м². Кухня 15.6 м². Кладова 7.3 м². Сіни 7.6 м². Веранда 3.6 м². Є погріб. Підлога та вікна деревяні. Будинок мебльований. На 40 сотках приватизованої землі також розташовані сарай 59 м² та гараж 36 м² зі шлакоблоку. Є деревяні ворота та паркан. Підїзд до будинку дуже зручний. Земля родюча, обробляється. З двох боків ділянки невеличкий ліс, де ростуть гриби. Поряд житлові будинки, сусіди гарні. Краєвиди неймовірні. Додатково, при бажанні, є можливість приватизувати ще 15 соток землі недалеко від будинку. Телефонуйте, з радістю покажемо цей обєкт!

Урожайна, 22
rieltor.ua

Продається добротный 2– х прверховий будинок в гарному тазручному місці поруч зі школою в Старому Білорусі. Поруч зупинка, асфальтний під’їзд, гарна ділянка з молодими деревами і кущами. В будинку 2 системи опалення- на газу та твердому паливі. Нещодавно виконаний косметичний ремонт. Можливий продаж з меблями і техникою. Крім будинку є капитальий гараж і цегляне 2-х поверхове приміщення. Торг присутній, але на місці. Ділянка приватизирована. Деталі по телефону абу при зустрічі. Попередній запис на показ.

Словянська, 24
rieltor.ua

Продам окремий будинок в с. Ведильці, Чернігівського р-ну. Розташований у центрі села біля озера, на 25 сотках приватизованої землі. Будинок-дерево обкладено силікатною цеглою. Загальна площа 84м2, житлова 39м2, кухня 17м2, санвузол 8,1м2., двір та ділянка доглянуті, висаджені молоді дерева. У будинок заведені всі комунікації, вода (свердловина, колодязь), газ, електрика 380ВТ., каналізація (зливна яма), вся проводка замінена на мідну, два котли - твердопаливний та газовий. У будинку 3 житлові кімнати, кухня, ванна, кімната, коридор. Ділянка огороджена бетонним парканом, є великий гараж з оглядовою ямою та льохом. У гаражі є також кімната відпочинку, яка опалюється грубою. Є окреме приміщення для домашніх тварин. У селищі розвинена інфраструктура-медпункт, школа, церква, магазини, стадіон, дитячий майданчик все, що потрібно для проживання. Подзвони, організую показ і Ти станеш власником ПРЕКРАСНОЇ ДАЧІ!

провулок Парковий
rieltor.ua

Продам будинок загальною площею 90м2 в с. Киїнка Перший поверх : 3 кімнати , окремі просторі , кухня , с/в. Зроблено косметичний ремонт . Залишаються меблі . Є гараж , укриття , підвал . Доглянута та оброблена земля біля будинку , 8 соток . Гарні сусіди .

можливий продаж по єОселя
Полянська, 25
rieltor.ua

!!! Продам дачу в Березанці СТ Мрія Дача знаходиться в 10ти хвилинах їзди від міста. 50м2 загальна площа. На першому поверсі гараж, який можна переобладнати під кухню. Дві кімнати. Є зона відпочинку. Централізований полив. Світло 220V та 380V, що дозволяє опалювати будинок електричним конвектором. 6 соток приватизованої землі. Ділянка огороджена. Територія доглянута і межує з невеликим озерцем. Неподалік знаходиться сосновий ліс. Дача знаходиться на кінцевій зупинці.

Ягідна
rieltor.ua

Продам будинок в с.Новий Білоус. Будинок цегляний утеплений. Високий цоколь. 91,1 м2 загальна площа, 57,1 м2 житлова площа. 4 кімнати, кухня площею 14 м2. Є кладова, що дуже зручно для користування. Комунікації - світло (3 фази), центральне водопостачання, газопостачання, 2 вигрібні ями. Опалення - газовий та твердопаливний котли. Подача гарячої води - газова колонка. Під будинком знаходиться підвал, в якому підведені всі коммунікації (що в нас час дуже актуально). Новому власнику залишаються меблі. На ділянці господарські споруди - майстерня, окремо льох, великий сарай (можна тримати різну домашню худобу). Теплий великий гараж. 10.9 соток приватизованої землі, ділянка повність огорожена. Окремо 3 сотки з фруктовими деревами. Поруч знаходиться лісний масив впродовж річки Білоус, "Лебедине озеро", пляж. Наш будинок підходить, як для житла, так і для відпочинку. В кроковому доступі школа, дитячий садок, магазини. До зупинки громадського транспортну 5 хвилин тихим кроком. Автобус їздить кожні 30 хвилин. За більш детальнішою інформацією телефонуйте.

Тиха
rieltor.ua

Продаж затишного будиночку у с. Боромикі біля р. Десна. Охайний будиночок з ремонтом площею 75м2. Цегла,металопластикові вікна, дах- металочерепиця. Має три кімнати 16,4м2, 11,8м2, 9,9м2. Кухня 10м2: залишаються вбудовані меблі та техніка (посудомийна машина, плита, холодильник). Санвузол 4,6м2: кахель, тепла підлога, пральна машина, душова. Продається з усіма меблями на фото. Будинок газифікований : є сучасний котел та бойлер. Скважина 34м з очисткою осмосом, воду можна пити з під крану. Асфальтований під‘їзд, сучасні відкатні ворота, бетонний паркан. Ділянка 15 соток. Двір викладений тротуарною плиткою, по периметру жива огорожа з піхт, решта ділянки- газон. Є діюча баня , гараж, підвал, підсобне приміщення та затишна тераса. Все для щасливого та комфортного життя за містом. Вам не прийдеться нічого робити. Стан- заходь та живи! Ціна 42000у.е Можливий торг.

Лугова
rieltor.ua

Доглянутий будинок з усіма зручностями та у гарному стані в селі Красне, Чернігівський район. 25км від Чернігова. Траса Чернігів-Киів. До Київа 100 км. Загальна площа 170 м2. Перший поверх 85м2. Земельна ділянка 25сот +25 сот. Будинок зроблений з гарного бруса і обкладений селікатною цеглою, на два поверхи . На першому поверсі знаходяться санвузол, веранда , кухня і три кімнати одна з яких прохідна . Земельна ділянка в гарному доглянутому стані. Багато сортових дерев, квітів та іншої екзотичноі флори. Є гараж, сарай, літня кухня, льох, баня. Телефонуйте зараз і записуйтесь на перегляд! Розглянемо кращу цінову пропозицію! Подробиці по телефону. ТЕЛЕФОНУЙТЕ прямо зараз, записуйтесь на перегляд! З повагою компанія: АН EXPRESS REALTY. ‼️Запрошуємо власників до вигідної співпраці!‼️

можливий продаж по єОселя
Шевченка
rieltor.ua

Дом деревянный и обложен белым кирпичом, не достроен, нет внутренних работ. Под домом есть капитальный гараж и отдельно погреб. К дому подведён свет, пробурена своя скважина, по улице проведён газ. Есть сарай, может использоваться как второй гараж, построен с белого кирпича. Участок приватизирован, все документы в порядке. Участок и огород ухожен, а также есть плодоносящий сад, который будет вас радовать свежими фруктами и овощами. В 1 км. от дома река Десна с отличными пляжами и местами для ловли рыбы. Тихое место, прекрасная природа, недалеко находится лес. Уютное, живописное место . Готов рассмотреть варианты обмена.

власник
Продам или обменяю недостроенный дом в с. Брусилов
olx.ua

Продам дом недострой в селе Жавинка. Можно под жильё, можно и под дачу. Хорошее место,участок ровный,огорода 15 соток, земля приватизированая,вложено много денег ,двор ограждён бетонным забором 2метра высотой ,дорогие кованые ворота с колиткой ,до остановки транспорта 5 минут пешим шагом ,есть магазин ,до города 3 километра ,во дворе можно построить как гараж так и хозпостройки ,множество плодовых деревьев, сад полностью молодой ,земля очень плодородная, хорошие соседи. Дом рассчитан на 2 этажа но можно и один на две спальни кухню столовую,ванна с туалетом прихожая и котельная. Газоблок Аерок ,толщина стен 30 см.,фундамент ленточный бетонный с армировкой ,ширина 40 см. Глубина 120см .,цоколь 40 см.,всё делалось для себя и денег не жалели. Звоните пишите,посмотреть можно в любое время,не агенция прямой продавец ,о цене можно всегда договориться! Планировку дома могу сбросить вам на вайбер по желанию. Звоните на вайбер +48578577523

власник
Продам дом недострой
olx.ua

Продається дачна ділянка 5 соток з будиночком і гаражем,6км від міста,стан не жилий потрібно приложити руки.

власник
Дача в гарні руки
olx.ua

Продам дом в с.Пески Черниговский р-н. 20 км от Чернигова. Земля преватизирована,а с документами на сам дом проблема. Дом кирпичный.На участе сарай, гараж, погреб, вода. За огородом лес.

власник
Продам дом Черниговский р-н с.Пески
olx.ua

Пропоную на продаж цегляний, добротний будинок в Олишівці. Будинок одноповерховий, загальна площа 77м2. Дві кімнати, кухня, веранда. Для опалення встановлено газовий котел і велика піч. Земельна ділянка 60 сот приватизована. Просторий двір. У дворі колодязь, гараж, літня кухня, сараї. Широка вулиця. Сама ділянка кутова, тому навкруги багато місця, можна спокійно розвернутися машиною. Телефонуйте 09******16 Відповім на всі питання і організуємо показ.

Цегляний будинок в Олишівці
olx.ua

Продается дом с большим участком земли 32 сот. на берегу реки Снов в селе Кобылянка недалеко от Чернигова. Дом три этажа. На первом этаже кладовая, комната с камином , санузел и кухня, лестница в подвал. На втором этаже три комнаты смежно-раздельные, на третьем, мансардном этаже большая комната с балконом и кладовками. Отопление комбинированное - есть два котла газовый и твердотопливный, в кухне колонка газовая. Есть большой подвал, в который можно попасть из дома и с улицы. Есть много хозпостроек и подсобных помещений.. Гараж с ямой. Две беседки. Свой выход к реке. Земля обработана, плодоносный сад. Документы в порядке. Собственник. Торг.

власник
Продам дом на берегу реки Снов
olx.ua

Продам будинок в с. Роїще, 20 км від Чернігова. Продаж від власника! Рядом з будинком зупинка. Автобус 4 рази на день. Будинок площею 83 м² (веранда, кухня, кімнати). В будинку є газ (встановлені конвектори), грубка, піч. Колодязь у дворі. Два погріба, гараж, хлів. Біля будинку 36 соток городу. Документи в порядку. Додаткові питання по телефону.

власник
Продам будинок с. Роїще
olx.ua

Продам 3-х комн.кв-ра,68 м.кв., в пгт Олишевка 38км от Чернигова, 110 км от Киева, Дом находится в центре посёлка, 2эт. кирп. дом, на 2-м этаже, своё отопление, газ, вода, балкон,лоджия,телефон, туалет, ванна(раздельно) + Гараж + сарай+ погреб + подвал. Продает хозяин квартиры-цена 11000 у.е 1.Кирпичный двухэтажный дом в удобном месте. 2.Расположение на втором этаже. 3.Просторная и светлая квартира,общей площадью в 68/42.5/8 м². 4.Автономное отопление, газ, вода, балкон,лоджия,телефон. 5.Санузел раздельно. 6.Светла кухня. 7.Удобная планировка. 8.Наличие небольшого участка перед домом для цветника. 9.На заднем дворе есть закреплённая территория с деревянным гаражом,кирпичным сараем,вместительным погребом и подвалом. 10.Не подалёку от дома протекает речка . 11.Через дорогу размещена большая двухэтажная школа с огромной территориейи стадионом,также рядом есть небольшой игровой комплекс,рядом детский садик. 12.Очень хорошо развитая инфраструктура посёлка!!!Есть Сельсовет,ряд магазинов и баров,Пожарный и газовый участок,лесничее хозяйство,почта,больница ,аптека,детский сад,библиотека,Дом Культуры,Церковь. 13.Хорошее транспортное сообщение,как конечных,так и проходящих маршруток. 14.В посёлке есть большой стадион,где летом проходят футбольные матчи,ежесубоботный выездной базарчик. Незаменимое место приятного и полезного времяпровождения,хоть зимой,хоть летом.С легкостью можно организовать поездки в лес ,на природу. Столица в 110 км от посёлка,куда ходит маршрутка.

власник
3к квартира Олишевка
olx.ua

Пропоную будинок в с. Скорінець (Чернігівський р-н) від м. Чернігів 28 км. по Київській трасі. Будинок збудований із цегли, розташований на 40 сотках приватизованої землі. Загальна площа будинку 50 м2 дві кімнати, веранда є можливість обладнати другий поверх та санвузол. Опалення в будинку газове та дров’яне (установлений газовий котел та лічильник обліку газу) є груба та піч. У дворі новий діючий колодязь, сарай, погріб, гараж. Подвір’я та город у доглянутому стані. По вулиці проведений Інтернет. Навкруги гарні краєвиди, неподалік є озеро де можна ловити рибу. Прекрасне місце як для постійного проживання так і для заміського будинку. АН «ГАРМОНІЯ»

Будинок в гарному місці!!!
olx.ua

Продам будинок с.Лукашівка, дерево,обшилеван. 86 кв.м, 4 кімнати, кухня, санвузол, косметичний ремонт . Стан будинку, заходь і живи.Участок 25 сотих землі з кадастром.Молодий сад, декоративні насадження.Земельна ділянка в належному стані. Гараж, сарай,погреб, альтанка. Будинок вартий уваги!Документи готові до продажу!Показ в любий час!

Продам будинок с.Лукашівка  Чернігівській області
olx.ua
1 - 24 з 81 результатів

Популярні запити