Продається дача в кооперативі ”Дружба” в Черкаській обл., с.Лозівок В садівничому кооперативі Дружба, в 25 км від м. Черкас, продається дачний двоповерховий будинок на земельній ділянці 0.06 Га. Загальна площа будинку 98 м2, житлова 50.4 м2. В будинку є все для проживання, а також гостьовий будинок з сауною, кухнею, кімнатою відпочинку. До будинку підведений індивідуальний кабель з трансформаторної підстанції, потужністю 35 кВт. Опалення в будинку від електричного котла, розведена тепла підлога. На ділянці, частково огородженій з усіх сторін, росте молодий сад, є свердловина та вигрібна яма. Також для вашої безпеки встановлена охоронна сигналізація. Гарне місцерозташування, поруч річка та ліс. Телефонуйте! Прекрасний варіант як для відпочинку так і для постійного проживання.

Дружба
rieltor.ua

Продається будинок в центрі с. Білозіря, Черкаського району. Будинок загальною площею 57,8 м.2, складається з 2 житлових кімнат площею 20,7 м2, кухні, коридору є комора. Будинок в житловому стані, газифікований. На приватизованій земельній ділянці площею 8 сотих розташовані будинок, сарай, погріб, свердловина є город. Зручне розташування, поруч зупинка, школа, дит. сад, лікарня, магазини, стадіон та багато іншого для комфортного проживання в селі. Будинок можливо використовувати для постійного проживання або як дачу.

Папаніна
rieltor.ua

Продається дача в мальовничому місці кооператив «Сонячна поляна» в районі Фотон, с. Лозівок. Дачний кооператив знаходиться на річці Вільшана та оточений хвойним лісом, дуже гарні місця як для активного відпочинку, так і для прогулянок лісом в пошуках грибів та риболовлі. Ділянка має правильну форму розміром 6 соток, доглянута, на ній розташований утеплений цегляний 2-х поверховий будинок, літня кухня, гарна альтанка з зоною відпочинку, декоративними насадженнями, туями і квітами, газон та плодові насадження та дерева. Будинок житловий, площею 60 м2, на першому поверсі веранда, кухня простора вітальня обладнана каміном, гардероб та ванна кімната, є погріб, свердловина з насосною станцією. Покрівля металочерепиця, встановлені склопакети. Всі зручності в будинку, є душова кабіна, бойлер, санвузол облицьований сучасною плиткою, встановлена пральна машинка-автомат. В кооператив ходить маршрутний транспорт, в кооперативі є продуктовий магазин, заведено оптоволоконний інтернет. Покупець сплачує комісію агентства – 2 % Вартість – 23500 у.о.

Графська, 104
rieltor.ua

Продається дача в мальовничому місці кооператив «Сонячна поляна» в районі Фотон, с. Лозівок. Дачний кооператив знаходиться на річці Вільшана та оточений хвойним лісом, дуже гарні місця як для активного відпочинку, так і для прогулянок лісом в пошуках грибів та риболовлі. Ділянка має правильну форму розміром 6,4 сотки, доглянута, по периметру огороджена бетонним парканом, встановлені металеві ворота, на ній розташований цегляний будинок, залитий фундамент для добудови. Будинок розмірами 6,25х4,25 м, на першому поверсі розташовані кухня з пічкою, коридор і комора та простора кімната. На горищі зроблений дерев’яний каркас, є можливість облаштувати кімнату. Покрівля шиферна. Зроблена свердловина з насосом у будинку. В кооператив ходить маршрутний транспорт, в кооперативі є продуктовий магазин. Поруч з даною ділянкою розташований пляж на річці.

Сонячна Поляна
rieltor.ua

Продається просторий будинок загальною площею 122 кв м, в якому виконаний сучасний дизайнерський ремонт. Були встановлені нові якісні металопластикові вікна, встановлений новий газовий котел, зроблений вивід під дров’яний котел, замінена вся сантехніка, встановлена тепла підлога в сан вузлі та на кухні, в кімнатах покладений якісний ламінат, вирівняні стіни, встановлені добротні дерев’яні міжкімнатні двері, встановлена натяжна стеля. Ремонт робився для себе, тому все продумувалося до дрібниць! На прибудинковій території розташовані хоз. споруди: сарай та літня кухня, вбиральня та літній душ, 2 скважини та є невеликий город. Будинок має вигідне та зручне місце розташування, оскільки знаходиться в центрі села, поряд школа, дитячий садочок, футбольна школа, стадіон, магазини та кафе, зупинки для транспорту міжміського сполучення. До Черкас та Сміли автобуси ходять кожні 30 хв. На автомобілі їхати до міста 10-15 хв. Слухаємо пропозиції по ціні, готові до діалогу. Запрошуємо на перегляд! Вам у нас точно сподобається!

центр
rieltor.ua

Ексклюзивно пропоную до Вашої уваги пропозицію продажу домоволодіння, облаштованого по-сучасному та зі смаком ! Садовий двоповерховий будиночок розташований в садівничому кооперативі "Дружба", с.Лозівок Черкаськоі області, що за 25 км від м.Черкаси. Будинок побудований в 2014 році, цегляний, має загальну площу 55 м2. На першому поверсі кімнати 18 м2, 9 м2 та 4 м2+ коридор 4 м2. На другому поверсі 2 кімнати- 12м2 та 9 м2. Вихід на другий поверх по сходах ззовні будинку. Будиночок розміщений на приватизованій земельній ділянці площею 5 соток. Ділянка повністю огороджена по периметру. До кооперативу веде асфальтована дорога, а сама територія кооперативу знаходиться під охороною. Їхати з Черкас по трасі. Всі кімнати з хорошим ремонтом, повністю мебльовані .Наявні ліжка, дивани, шафи і ін. Додаткового домашнього колориту додає камін (отоплює перший і другий поверх). Також в дворику розміщений гостьовий цегляний будиночок ,площею 16 м2 , із повністю мебльованою кухнею та душевою кімнатою. Також в наявності вбиральня, вигрібна яма та свердловина .Установлений потужний італійський водонасос .В дворі облаштоване місце для стоянки автомобіля. Надважливим елементом комфортного відпочинку є чудова доглянута літня тераса, на якій Ви зможете проводити час в колі рідних та друзів. Не можна не звернути увагу на чистоту та охайність території, а особливо на красу та доглянутість зелених насаджень . Фруктовий сад, декоративні дерева та кущі, чудові квіти , акуратний газон, адже все це створює атмосферу природного спокою і затишку. По всій ділянці розведений полив. Дровадля каміну акуратно складені у дров`яночці. І ,звичайно, як же без річки? За 100 м розміщений центральний пляж з пісочком , далі - місце для риболовлі. Будиночок продається з наявною технікою : холодильник, газонокосарка, телевізор, бойлер, електроплита. Опалення в будинку : камін + установлені в кімнатах електробатареї . Підводу води в будинок немає, але є можливість це зробити ( власники плапнували, але не встигли це зробити через події сьогодення). Звертаю Вашу увагу, що і на будинок, і на ділянку є правоустановлюючі документи.!! Ціна продажу - 32 тис. долл (умови розрахунку обговорюються). Окремо оплачуються послуги АН. Ми готові розглянути Ваші зустрічні пропозиціі. Проведемо спільно огляд у будь-який зручний для Вас час! Продаж у зв`язку зі зміною місця проживання. Ексклюзивний договір. Прямий продаж.

Дружба
rieltor.ua

Весняно-літній сезон розпочато! Пропоную Вашій увазі привабливу пропозицію для тих, хто шукає затишне місце для життя або відпочинку! Продається новий будинок у кооперативі Дружба, село Будище, всього за 25 км від міста Черкаси. Цей просторий будинок побудований з якісних матеріалів і має всі зручності для комфортного проживання. Будинок новий, в ньому не проживали! За плануванням : на першому поверсі вас зустріне простора кухня вітальня, спальна кімната, сучасна ванна кімната, тераса з чудовим виглядом на ділянку. На терасі меблі з натурального дерева (ясен) додають особливий шар тепла та комфорту. У вітальні є діючий камін, для атмосфери затишку та тепла прохолодними вечорами та груба, що обігріває увесь будинок. На першому поверсі змонтована система теплої підлоги з віддаленим доступом На другому поверсі розташовані ще дві спальні кімнати та сан. вузол. Перевагою цього будинку є його прекрасне місце розташування. Він розташований всього третій від річки, а до двох облагороджених пляжів кооперативу можна дійти всього за кілька хвилин.(до 100 метрів) Це одне з кращих місць розташувань в кооперативі Дружба! Будинок розташований на ділянці площею 6 соток, на якій є свердловина глибиною 12 метрів, вигрібна яма на 9 кубів та електрика потужністю 25 ампер, метало профільна огорожа. Під будинком є гараж площею 41 кв.м, який забезпечить зручне зберігання автомобіля та інших речей. Цей будинок ідеально підходить як для постійного проживання, так і для відпочинку Не пропустіть свій шанс на придбання цього прекрасного місця! Зателефонуйте вже зараз, щоб домовитися про перегляд.

дружба
rieltor.ua

Продається садиба в живописному місці в самому центрі села Лозівок Черкаського району в 25 км від м. Черкаси. Мошинські гори, соснові та листяні ліси, чудові краєвиди, неподалік річка Вільшана та Дніпро, все це не залишить байдужими цінителів активного відпочинку, грибників, мисливців та риболовів. Будинок розташований по вул. Шевченка, в пішій доступності знаходяться магазини, дитячий садок, фельдшерський пункт, клуб, магазини, асфальтована дорога. Будівля цегляна, покрівля шиферна, 2 житлові кімнати, загальна площа 32 м2 пічне опалення. На ділянці 2 господарські споруди, великий погріб, водяна колонка, фруктовий сад. Земельна ділянка 10,2 сотки. Деталі за тел.. 0931110091 Ціна – 6000 у.о.

Шевченка, 17
rieltor.ua

Продаж заміського садового будинку в СТ «Дніпро» с. Червона Слобода Продається чудовий заміський садовий будинок поблизу міста Черкаси, розташований на 1-й лінії, другий будинок від річки, в садовому товаристві "Дніпро", с. Червона Слобода, до центру міста 15 хв., асфальтований підїзд. Поруч ліс, річка Дніпро. Ділянка, на якій розташовується будинок має площу 7,2 сотки, яких в товаристві практично одиниці. Родзинкою даного об’єкту є басейн, біля якого ви з великим задоволенням проведете своє дозвілля та отримаєте незабутній відпочинок. На території розташовані цегляний двоповерховий будинок, з підвалом, окремо розташована господарча будівля, альтанка з зоною барбекю, декоративні насадження, чудові туї і квіти, газон та прекрасний плодовий сад та невелика ділянка під огород. Будинок житловий з терасою, площею 102,1 м2, цегляний, побудований з екологічно чистих матеріалів, виконаний дизайнерський ремонт в художньому стилі, покрівля шиферна. Перший поверх: велика кухня з їдальнею, простора світла кімната з каміном , санвузол і баня на дровах. Другий (мансардний) поверх: передпокій, санвузол та простора спальня з видом на Дніпро. Вихід на 2-й поверх передбачено як із будинку, так і по сходах з вулиці. На підлозі керамічна плитка, в кімнаті плитка і ламінат, встановлені склопакети. Всі зручності в будинку, є душова кабіна, бойлер, санвузол облицьований сучасною плиткою. Будівля опалюється електрикою та каміном, встановлено кондиціонер, є свердловина з насосною станцією, вигрібна яма, підведений оптоволоконний інтернет, супутникове телебачення, будівля обладнана охоронною сигналізацією. Від дачі до річки Дніпро близько 50метрів, де відкривається прекрасний вид. В кооператив ходить маршрутний транспорт, в кооперативі є продуктовий магазин, де можна придбати любі продукти. В будинок є всі необхідні меблі та техніка, а головне місце розташування, щоб відпочинок на природі був комфортним! Вартість об’єкту - від 44000 у.о. Покупець сплачує комісію агентства – 2%

Живописна, 702
rieltor.ua

Продаж дачі біля Дніпра Земельна ділянка 7.5 сот приватизована На ділянці знаходиться капітальний будинок на високому фундаменті. 4 жилих кімнати, кухня, великий підвал Всі вікна в будинку замінені і поставлені ролети. Опалення твердопаливне, своя скважина, газова печка з балоном, на ділянку підведена система поливу. Молодий сад, доглянута територія. По всім питанням звертайтеся за телефоном!

Дніпро, 1
rieltor.ua

Пропонується до продажу будинок в с. Степанки Капітальний будинок загальною площею 118 м.кв. Раніше використовувався під магазин продуктів, фасадні вікна, розрашований в центрі села Земельна ділянка 7.5 сот

Героїв України, 56
rieltor.ua

Продається будинок с. Хрещатик, Черкаська область. Загальна площа:72 м.кв. В будинку 3 кімнати, кухня, коридор, веранда, горище. Будинок з шлакоблоку, покритий шифером. Є газове опалення та груба + дрова, є свердловина. Присадибна ділянка 22,5 сот. До р. Рось 50 метрів.

возможна продажа по єОселя
Татояна, 14
rieltor.ua

Продаж двоповерхового будинку в мальовничому та розвиненому селі Свидівок (15 км від Черкас) Будинок цегляний, побудований в 90-х роках, площею 228 кв. м. Перший поверх – житловий стан, другий – потребує ремонту. Велика приватизована ділянка, а саме 22 сотки! На першому поверсі 4 житлові кімнати, кухня, роздільний санвузол. Встановлений двоконтурний котел. Є своя свердловина, 3 вигрібні ями. На території є садочок, огород,сарай. Велика площа дає змогу облаштувати своє житло відповідно до своїх фантазій та мрій. Сам будинок доволі цікавий та унікальний, точно вартий вашої уваги. Відмінно підійде для великої родини та людей, які втомились від міської метушні. Поруч неймовірної краси природа, тихий ліс.До центру та пляжу 15 хвилин ходу. Показ в зручний час,готові до пропозицій по вартості.

15 км від Черкас
rieltor.ua

Вулиця Шевченка. Реконструкція старого будинку. Зміцненний фундамент. Нові стіни-біла цегла та дах-металопрофіль. Залита підлога. Всі комунікації(газ- 2 входи,вода скважина 15м, світло 5 квт) в будинку. Лічильники. Колодязь. Нова вигрібна яма - бетонована, 8 кубів. Садок.

Шевченка
rieltor.ua

Добротний будинок неподалік від лісу. Велика ділянка. Нова дорога до села! Газове та пічне опалення! Скважина та вода у будинку. Надвірні споруди та зручний погріб. Відносно новий дах!

Підлісна
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж добротній будинок, який розташований в садовому товаристві «Дніпро» в 5 км від м. Черкаси. Будинок побудований в 2008-2009 рр з цегли, утеплений пінопластом 70 мм та оздоблений декоративною штукатуркою короїд. Будинок двохповерховий та має цокольне приміщення, яке з легкістю можна використовувати, як бомбосховище. Перекриття між поверхами – залізобетонні плити. Підлога дерев’яна, покрита ламінатом. Вся столярка з натурального дерева дуб та сосна. Дах утеплений та перекритий м’якою покрівлею «Техноніколь». Вікна металопластикові з встановленими гратами на першому поверсі. Будинок має вдале планування: 2 санвузли на першому та другому поверхах, кухня, дві роздільні спальні кімнати на першому поверсі. Другий поверх складається з 2 роздільних спальних кімнат, вітальні з панорамним вітражем та виходом на терасу площею 11 кв м. В будинок заведено електрику потужністю 5 кВт, оптичний інтернет, вода зі скважини та 3 вигрібні ями. На території двору площею близько 10 соток побудований гараж та дровник, є зона барбекю, мангал та гойдалка для вашого відпочинку. Висаджені фруктові дерева та кущі, а саме: черешня, груша, яблука, вишні, ожина, полуниця. Зроблений автоматичний полив газону та вуличне освітлення з під світкою озера. Родзинкою даного подвір’я є озеро в якому водяться коропи кої. При продажу будинку лишається вся техніка, яка є на фото, а саме: 2 бойлери, холодильник, пральна машинка автомат, газова плита, пилосос та меблі. Про локацію будинку просто немає сенсу говорити, краще прийти і побачити все на власні очі! Вам у нас точно сподобається! Запрошую на перегляд!

Сонячна
rieltor.ua

Продається будинок в с. Червона слобода по вул. Чапаєва. Дім 3х кімнатний, загальною площею 76 м2. На тереторії ділянки є теплиця, гараж та невеликий город. В будинку є погріб та кладовки. Відомості про будинок: - Тип будинку: Цегляний. - Тип опалення: Газова колонка. - Стан даху: Не протікає. - Вікна: Частково металопластикові. - Санвузол в будинку. Для узгодження дня огляду або додаткових запитань телефонуйте. Агенство нерухомості Вектор.

Чапаєва, 75
rieltor.ua

Продаж будинку в селі Лозівок (30км від Черкас). Будинок знаходиться в центральній частині села. Поряд є магазин і зупина транспорту. Є можливість підключення газу, труби вже проведені. Покажемо в зручний для вас час! Відомості про обєкт: - Загальна площа будинку: 54,4 м2. - Тип побудови: Дерево + цегла. - Ділянка: 30 соток. - Гараж та літня кухня. - Опалення: Твердопаливний котел. Для узгодження дня огляду або додаткових запитань телефонуйте. Покупець сплачує комісію. Агенство нерухомості "Вектор".

Шевченка, 44
rieltor.ua

Великий заміський будинок с. Хрещатик Двоповерховий будинок із цокольним поверхом, розташований у центральній частині села. Будинок за 49 км, від центру міста Черкаси. 📌 Загальна площа будинку – 151,8 м2, житлова – 81,5 м2. 📌 Матеріал стін будинку: високий бутовий фундамент, стіни - біла цегла, фасад будинку утеплено. 📌 Вода - скважина. 📌 Дах - керамічна черепиця. 📌 Опалення газове, конвекрторні батареї, кожну є можливість включати окремо. Крім цього є гарна керамічна піч в одній малій кімнаті на другому поверсі. Будинок 1995 року побудови, за авторським проектом 📃 📌 Ділянка приватизована, площа 0,33 Га 📌на весь город і теплицю завезений в величезному обсязі ідеальний чорнозем. 📌 Огороджений цегляним парканом. На ділянці розташовано: - Житловий будинок; - Літня кухня : має два поверхи. - капітальний гараж з погребом. - теплиця; - Басейн. ‼️ Без комісії для покупця Вартість 57 000$ Агентство Нерухомості «ОСА» Оксана Хандюк 067 470 12 42 073 470 12 42

Центральна
rieltor.ua

Продається приватизована присадибна ділянка з будинком в с.Білозір’я, Черкаського району в 10 км. від м.Черкаси. Загальна площа 25 соток. На території ділянки будинок, погріб, сарай із літньою кухнею, криниця, свердловина, каналізація, будинок електрофікований, до будинку підведений газ. Молодий сад, виноградник. В будинку дві кімнати по 10,8 і 9,8 м.кв., кухня-студія з каміном площею 19,1 м.кв., санвузол 2,5м.кв, коридор 3,2м.кв., веранда 11,1 м.кв., підсобне приміщення 4,2 м.кв. Будинок мебльований. Є холодне та гаряче (бойлер) водопостачання, санвузол (туалет, душ), газова плита, пральна машина, холодильник. Опалення пічне.

Центральна
rieltor.ua

Продам частину будинку під реконструкцію, загальна площа будинку 36,1 з гарною ділянкою 13 соток в с. Руська Поляна, є всі комунікації. Асфальтний підїзд до будинку, поруч зупинка, недалеко від центру. Запрошуємо до перегляду.098-320-30-30 Юлія

Свердлова, 58
rieltor.ua

Собственник !!! Полностью жилое состояние Продается с мебелью и бытовой техникой Полная автономия. Стены - Ракушняк, Красный кирпич. Между ракушняком и кирпичем - Минеральная вата 5см. Дом очень теплый. Потребление газа в год 1800 куба 3 фазы по 32 А каждая. Гараж с ямой шириной 90 см. подходит для кузовного ремонта.

владелец
возможна продажа по єОселя
нова, 27
rieltor.ua

Продается добротный и крепкий дом в с. Мошны, по ул. Фестивальная. - расположение дома очень удобное: по центральной улице села, в тихом переулке; - дом очень ТЕПЛЫЙ, дерево/кирпич, утеплен 10кой, сверху- декоративная штукатурка « короед»; - общая площадь дома-100 кв.м., большая кухня-19 кв.м.; три большие комнаты; отдельно расположена топочная; - окна - металлопластиковые, все батареи поменяны, - все коммуникации в доме; - автономное отопление ( 1но контурный котел), бойлер; - установлены счетчики на все; - участок приватизирован, правильной формы; - на участке расположен гараж с погребом и смотровой ямой, сарай- летняя кухня, тепличка; молодой сад с плодоносящими деревьями, огород; - в шаговой доступности: центр села, школа, магазин, аптека, остановка общественного транспорта… 30000у.е. Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Соборна
rieltor.ua

Продается ДОБРОТНЫЙ и КРЕПКИЙ дом в с. Мошны. - общая площадь-88 кв.м., саман облицован кирпичом; - утеплен 10кой под «шубу»; - хорошее жилое состояние: металлопластиковые окна... с/у облицован плиткой, душ; все коммуникации в доме; - новый итальянский 2х контурный котел, чугунные батареи; - установлены счетчики на газ и электричество; - дом продается с мебелью и техникой; - автономная канализация ( выгребная яма); - участок правильной формы( 22 сотки) приватизирован: 12 соток- двор, 10-огород; - широкий фасад, заезд; - хоз. постройки: летняя кухня с удобствами, погреб; - своя скважина с вкусной, студеной водой; - на участке плодоносящий сад; - поблизости находится лес и сосновый бор; - дом расположен в непосредственной близости от центра села: магазин, рынок, банк, школа, остановка общественного транспорта- все в пешей доступности. 30000у.е. Торг реальному покупателю Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Соборна
rieltor.ua
1 - 24 из 395 результатов

Популярные запросы