Продається приватний будинок у Фастівському районі Київської області. Загальна площа 140, земельна ділянка 21 сотка.

владелец
Продажа приватного будинку
olx.ua

До вашої уваги пропонується будинок який розташований в Безпосередній близькості до залізничної станції Півні, Фастівського направлення. Будинок знаходиться в селі Мотовилівка,що на Київщині. Зручне розташування дозволяє швидко доїздити як до Києва, так і до районного центру, а також легко добиратися до будь-яких інфраструктурних об’єктів: поруч є школи, садочки, ринок, магазини та густо населений пункт. Також у 5 хвилинах ходьби розкинувся великий ліс де можна збирати гриби або просто ходити на прогулянки . неподалік від домівки є велике озеро де можна порибалити або влітку купатися. Загальна площа будинку Площа 120м2 Має зручне планування на 2 поверхи. на 1-му поверсі є 2 спальні, ванна кімната та велика простора кухня. також після вхідних дверей вас зустріне велика вітальня де можна залишити верхній одяг та взуття. сходинки на 2-й поверх проведуть вас до 3 спальних кімнат , а також є комірки де можна зберігати речі. Опалюється будинок газом встановлений 2 контурний газовий котел який також підігріває воду у будь-яку пору року Проте будинок в теплий: обшитий сайдингом та утеплено ватою. Господарство на 10 сотках: гараж, погріб, баня з басейном та ділянка з садком. По периметру все огороджено парканом. Доброзичливі сусіди та великий ліс. Продається без меблів та техніки. Також присутня комісія агентства.

Будинок біля станції  "півні"
olx.ua

Комісія-1000 у.о. Мотовилівка, цегла, стяжка, черепиця, стан: після будівельників без оздоблення, 2 поверх., площа: 100,0 кв.м, 4 кімн., ділянка 6,0 сот, газ: до 100 м, електрика, каналізація: на вулиці; До вашої уваги на продаж пропонується земельна ділянка 6 соток з капітальним будинком з цегли, розташована в дачному кооперативі в с. Велика Мотовилівка (Одеський напрямок) в 45 км від Києва. Ділянка рівна, правильної форми, сусіди забудовані. Будинок 2 поверхи, всередині без оздоблення, заведено електрику, газ по вулиці.

Мотовилівка Одеське  направлення Будинок/Дача
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонується на продаж чудовий будинок за 45 км від Києва по Одеській трасі. Розвинений населений пункт, з прекрасною транспортною розвʼязкою та інфраструктурою, в пішій доступності залізнична станція, електрички до Києва ходять кілька разів на день. Ділянка 6 соток прямокутної форми, огороджена парканом. На ділянці безліч декоративних рослин, плодових дерев, кілька видів винограду, кущі малини та полуниці. Половина ділянки використовується під город. Будинок 160м2, можна заїхати вже сьогодні з сучасним ремонтом з екологічних матеріалів. В будинку наступне планування: цокольний поверх -кухня, сауна, гараж, котельня. Тепла підлога. 1 поверх -вітальня, 2 окремі спальні, санвузол, 2 поверх-2 окремі спальні, санвузол, загальна кімната. В будинку газове опалення з віддаленим керуванням, що дає змогу економно опалювати будинок. Також відеоспостереження, очищувальна система води ecosoft, інтернет оптика, септик з переливом, погреб. Вода- свердловина. Село «Червона Мотовиловка» Садове Товариство «Каштан» Поруч ліс та озеро, де можна купатися та рибалити.

продаж будинку Червона Мотовилівка
olx.ua

Продам жилой дом в Мотовиловке 34.5 м.кв, газовое отопление, в доме холодная/горячая вода, бойлер, спутниковое тв, необходимая мебель. Участок 12,6 сот, гараж совщен с сараем 36 м.кв, добротный погреб, летняя кухня, колодец, сад, земля для огорода, большой ровный двор.

владелец
Продам жилой дом в Мотовиловке
olx.ua

Жилой круглогодний дом с грудкой, газовым отоплением, электроотоплением, выбирай любое. Всё коммуникации, свет, газ, вода горячая и холодная. Дом 92 кв.м., 4 комнаты из них 1 проходная, высокие потолки, зимой тепло, летом прохладно. Мебель и технику могу оставить по договорённости. Земля почти 11 соток, под огород выделили 5. Молодой сад и не только, персик, слива, алыча, яблоки, слива,вишня (сорт для вина), виноград, орех, смородина, клубника, малина... на территории гараж, погреб, летняя кухня с газом, колодец. Приезжайте, смотрите, заселяйтесь. Рядом лес и поля, красота, тишина. До электрички 10 мин, др маршрутки 10 мин, до городка 9 км или до города 15 км, там базары, маркеры, больницы, аптеки, одним словом все что нужно для жизни.

владелец
Добротный дом у леса
olx.ua

Продається чудовий будинок за 45 км від Києва по Одеській трасі. Розвинений населений пункт, з прекрасною транспортною розвʼязкою та інфраструктурою, в пішій доступності залізнична станція, електрички до Києва ходять кілька разів на день. Ділянка прямокутної форми, огороджена парканом. На ділянці безліч декоративних рослин, плодових дерев, кілька видів винограду, кущі малини та полуниці, є альтанка та теплиця. Половина ділянки використовується під город. Будинок 98 року, зведений із силікатної цегли та утеплення, як і дах, мінеральною ватою FASROCK 100мм, будинок дуже теплий та готовий до проживання, можна заїхати вже сьогодні. Продаж від власника без комісій. Дуже класний варіант, рекомендую до перегляду!

владелец
Продам чудовий будинок за 45 км від Києва по Одеській трасі.
olx.ua

Добротний 2х поверховий будинок 120м.кв. 1пов. - коридор, вітальня, зала, кімната, с/в та кухня; 2пов. - 3 спальні та коридор; Всі вигоди та комунікації. Є гараж на 2 авто , хоз побудови, сауна з басейном, котельня, сад, 10 сот.землі. До вокзалу , магазинів, зупинки маршруток 10 хв. ходу. Торг.

Продається добротний 2х поверховий будинок у с. Мотовилівка.
olx.ua

Продається садиба-будинок Червона Мотовилівка, підсобні приміщення (сараї на три відділення, сарай для малої с/г техніки, старенький будиночок де складені будматеріали, на веранді будиночка встановлений куб на 1000 літрів води для поливу). Ділянка 17 соток. Є криниця з двома, моторами, один мотор працює коли води мало, другий глибинний. Криниця, чистили цього року влітку. Будинок утеплений пінопластом ( 10 см), загальна товщина стін 45 см. Будинок з гарною теплоізоляцією ( на вулиці було +31, в будинку 24) У будинку 4 кімнати, веранда-їдальня, санвузол поєднаний з душовою кабіною, бойлер, газова колонка з пєзопідпалом . Дуже економний газовий котел, взимку при позначці 1,5-2 температура в будинку +20-21(хто знає - оцінить).Добре продумана система опалення, нагрівання всього приміщення рівномірне. Залишаємо весь посуд, чашки, ложки, виделки, постільну білизну. На кухні газова плита, мікрохвильова піч, електричні чайники (3шт, на вибір), холодильник, окремо морозильна камера (на веранді-їдальні). Була підключена пральна машина, (але ми її продали) тобто є можливість підключити. Будинок із приємною атмосферою, добрі сусіди. На ділянці посаджений молодий сад (яблуні, груші, вишні - вже плодоносять) 4 абрикоси (київська рання, великі пізні, марелька), сливи (2 сортові, угорки), агрус, смородина, ожина, три шовковиці багато сортів винограду, декоративні кущі (форзиція тощо) , спірея, хости, клематиси, ехінацея, конвалії, крокуси, конвалії, астильба, флокси, сантоліна кипарисова.

Продається будинок-садиба 100 кв.м, Червона Мотовилівка
olx.ua

Пишіть будь ласка у Viber Telegram або дзвоніть для оперативної комунікації Адреса с Мотовилівка, Фастівський район, Київська область., вул ., Стельмащука с. Мотовилівка (Одеський напрямок) Загальна площа земельної ділянки 0.1707 га . Категорія - Землі житлової та громадської забудови вид цільового 02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку , призначення земельної господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка ) Продається будинок в селі Мотовилівка.Деревяний будинок обкладений цеглою метраж. Індивідуальне газове опалення,подача води з колодязя,підігрів води за рахунок опалення, ванна. На території окремо літня кухня з підведеним газом та пічю,можна використовувати як приміщення для проживання,невеликий гараж,сухий великий погріб,два цегляних сараї.На ділянці ростуть плодові дерева, ягоди та квіти. Поряд річка Стугна Сміття вивозять централізовано Асфальтований підїзд, поруч центральна дорога, ліс та ставок – 800м., магазин – 400м., навколо обжита місцевість. Станція електрички Півні 30 хвилин пішки , садочок , поштове відділення , аптека , магазини і т.д.

с.Мотовилівка ул. Стельмащука  будинок 67м ділянка 17 соток ЖД станція
olx.ua

До Вашої уваги найкраща пропозиція ! Для затишної домівки або дачі! Будинок у лісі, неперевершене затишне місце, але це не заважає йому бути у вигідній локації близько до Києва. Отже, садове товариство «Лісова пісня», яке розташоване у Київській області, близько до залізничної зупинки Півні, через які курсують електрички в напрямку Столиці кожну годину, час їзди 1 година. Також їде маршрутка до метро Теремки. Фастівський район, село Мотовилівка Будинок двоповерховий, з цоколем, фото планування додається, без ремонту під обробку. Загальна площа 100м2, які ви можете спланувати та оздобити по власній задумці. Площа ділянки 10 соток, з прямим виходом до лісу! Земля Приватизована, має кадастровий номер, тож можна перевести у приватний сектор і з можливістю прописуватися. До будинку підведена електрика, газу немає, але можна розгля дати варіант підведення. Вода з власної скважини. Будинок капітальний, якісний, цегляний, з перспективою. Ціна 18000$ + комісія

Будинок дачний в Мотовилівці
olx.ua

Дім недобудований 160м2 Мотовилівка Київськой обл. 40км.від метро Теремки. Обміняю на авто бус в максі базі, Або гостинку смарт-квартиру с доплатою і відсрочкой до 3 років для добудови Будинок знаходиться в 200метрів від центральної вулиці.Маршрутка на Київ.Электричка Київ-Фастов. Документи оформлені.

владелец
olx.ua

Гарний будинок за містом. Все необхідне є для проживання. Сад,город 15 соток,особисте озерце 30*30 Мальовничі види! Можливе здавання в оренду!

владелец
Будинок зі всіма комунікаціями
olx.ua

Продам дом, село Мотовиловка, Киевская область, 2 уровня, 115м2, кирпич, 7 соток земли. Дом в хорошем состоянии, крыша металлочерепица, газовое отопление, канализация-септик, скважина, 5 комнат, санузел смежный, деревянная лестница на второй этаж. На втором этаже 2 отдельные комнаты. До ж/д станции 5 мин пешком. Электричка на Киев ходит каждый час. До Киева 50 мин-1 час на электричке. Тихое и спококойное место для жизни. 46000 у.е без комиссии.

Дом, село Мотовиловка, 115м2, 2 уровня, кирпич, 7 соток
olx.ua

Продається затишна дача, між селом Кощіївка та залізничною станцією Вишняки, Фастівського району. Будинок цегляний з мансардним поверхом, загальна площа 37,6 кв. м, житлова 27,8 кв. м, 2 кімнати, кухня 9,8кв.м. Будинок газифікований. Опалення газовий конвектор, світло, також гарна груба яка опалює всі кімнати. Земельна ділянка 11,58 сотки приватизовано, на ділянці туалет, гараж цегляний, залізний контейнер. Ділянка по периметру обгороджена, садок , плодові дерева . Найблищя залізнична станція Вишняки. Можливо до автобусної зіпинки села Кощіївки. Поряд ліс. Перегляд за домовленістю. На повідомлення в Олх немає можливості відповідати. Вайбер на life. 14500 у. о.

Дача для відпочинку в Фастівському районі
olx.ua

Продаж затишної доглянутої частини будинку. Знаходиться по вулиці Бишівській, поруч є зупинка транспорту, магазин та асфальтована дорога. Будинок блочно-цегляний, газифікований. Є приготовані комунікації для водовідведення. На подвірʼї гарна літня кухня, літній душ, гараж, погреб, сарайчики для господарських потреб. Є пару соток для огороду. Все зручно та під рукою. Планування роздільно-суміжне. Але при бажанні можна добудувати другий поверх, є ладне горище. Запрошуємо на перегляд. Документи готові до угоди. Ціна 21500+комісія агенції З повагою Яніна Борисівна

Пів будинку в Фастові
olx.ua

Будинок цегляний. По вулиці Садовій. Пять кімнат. Газове опалення (котел). Сарай , погріб 38000 у .о. + комісія агентства

Продам будинок в Великій Мотовилівці
olx.ua

Продається чудовий будинок в мальовничому селі Червона Мотовилівка, яке знаходиться біля одеської траси в 45 км від Києва. Поруч станція Півні та Борова в пішій доступності, електричка прямує з Києва до Фастова та маршрутка. Ділянка 20 соток. Загальна площа будинку 60 м2. В будинку є вітальня, 3 кімнати, кухня, санвузол. Є газ, автономне опалення, вода, бойлер. На прибудинковій території декілька підсобних приміщень, зокрема гараж, погріб, сарай з літнею кухнею, курник. На задньому дворі сад та присадибна ділянка. Розміщений будинок в екологічній місцевості, який може бути як для дачі так і для постійного проживання. В селі є вся потрібна інфраструктура. Інші деталі за телефоном. Не втратьте шанс отримати у власність такий будинок в безпечному місці сьогодні. Телефонуйте – у нас найкращий варіант для вас. Допомога в будь-якому питанні нерухомості- купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів. З повагою Агентство Нерухомості "HousePlus". Номер об’єкту в базі агентства #1752

Продаж Будинок Червона Мотовилівка Фастівський р-н
olx.ua

Продається будинок в с.Мотовилівка. Загальна площа 40 кв.м. 2 кімнати, веранда. Будинок деревяний, обкладений цеглою. Ділянка 11.6 соток землі. В будинок проведений газ до плити. Опалення пічне. Вода колодязь. Туалет та душ на вулиці. До електрички ст.Півні 20хв. Також є маршрутка до Києва. Документи 2023 року

владелец
Будинок в с.Мотовилівка
olx.ua

Продам земельну ділянку у розвинутому селі на Київщині. 35 км по Одеській трасі та 10 км до села. Мотовилівка. Ділянка біля центральної дороги, по якій курсує автобус до ЖД Станції Мотовилівка. 5 хвилин пішки до магазину. Автобусом можна підʼїхати до ринку, супермаркету та інших інфраструктурних обʼєктів. У селі є декілька озер, річок, магазини, школи, дитячий садок. До району та столиці маршрутки та електрички. В 3 км гарний ліс, можна відпочивати та збирати гриби по сезону. Дві ділянки: 8.5соток під забудову + 15 соток с/г призначення Будинок невеличкий, старий ( можливо під знесення), проведено світло, є криниця. ‼️8000$

Старий будинок в Мотовилівці
olx.ua

Продаю житловий, цегляний , двух поверховий будинок загальна площа 114 кв.м, житлова 72,8 кв.м.. Земельна ділянка 0,2766 гектарів. Всі документи оформлені. Поруч магазини, пошта, садочок, школа, річка, не далеко ж/д зупинка, ходять маршрутки до Києва, автобус до Фастова . По всім питанням звоніть за телефоном

владелец
Продаю будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продаю свій будинок. Усі ДОКУМЕНТИ готові до ПРОДАЖУ! 42 100 $ ПРОДАЄТЬСЯ двоповерховий будинок 5 кімнат, 100 квадратів, на 10 сотках землі. Виведені усі комунікації, стяжка. На ділянці є літня кухня 3 кімнати, 65 квадратів. На ділянці є ще пів будинку, 2 кімнати, кухня, туалет, душова, 26 квадратів. На ділянці 2 колодязя, насосна станція. 2 септики, висувні ворота, молодий сад, виноградник. Є можливість докупити ще 11 соток землі. Відео ділянки і усе що є на цій ділянці, можна перейти на мою сторінку ІНСТАГРАМ і ознайомитися з усіма. Дорога АСФАЛЬТОВАНА, поруч 5 продуктових МАГАЗИНІВ, кафе КУЛИНИЧІ, 2 ШКОЛИ, САДОК (по вулиці проходить ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС везе дітей до школи і привозить з уроків додому), сільська РАДА, пошта, 2 церкви, два великих ОЗЕРА з качечками, лебедями і пляжем, дуже великий ліс, АМБУЛАТОРІЯ, пожежна станція. Дуже гарна транспортна розвязка. По вулиці проходять МАРШРУТКИ до Київа, до Фастова, до Боровой, дві ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ Мотовилівка і Білки. Анна (06********57 Торг доречний.

Продаю свій будинок. Усі документи готові до ПРОДАЖУ! 42 100 $
olx.ua

Популярные запросы