Продається 3-поверховий будинок за адресою: Київська область, смт. Чайки, вул. Лесві Українки. Підвал: гараж для авто ( місце на 2 автомобілі), кладова для речей там же облаштували бомбосховище, котельня, кімната для генератора, пральня. Нульовий поверх: повноцінна баня з душом та туалетом. 1й поверх: тамбур, кухня-вітальня, зала, санвузол, гардероб, кладова; 1.5 поверх: батьківська спальня з балконом, гардероб, санвузол. 2й поверх: 3-роздільні спальні кімнати з балконом, санвузол. 3й поверх: кабінет та вихід на горище. Загальна площа будинку - 338.2 кв.м. Житлова площа - 137.2м2. Земля - 30 соток. Заведений -газ. Єлектроєнергія - 20Квт. Своя каналізація, свій котел. Будинок побудований із червоної цегли в 2003 році Будинок приватизований, введений в експлуатацію, технічний паспорт 2006р. Документи на ділянку окремо також є. Більше фото та відео відправлю по запиту. Перегляди по домовленості.

Продаж будинку 390 м² на ділянці 30с Київ Чайки 15хв до Житомирської
olx.ua

В продажі будинок 325 кв. м на ЖК Чайка. Збудований у 2 червоні цегли (добре тримає тепло взимку і влітку не пропускає сонце), є більш екологічним, ніж інші дешевші матеріали. Два поверхи, чотири рівні. Вітальня, столова, дві кухні, більярдна (окремий вхід з місцем для каміну). В двух спальнях автономні санвузли та місце для гардеробних. Є можливість зробити окремий вихід на вулицю Лобановського ЖК Чайка, чудово підійде також і для комерційної діяльності (знизу – дитячий майданчик, торгові точки, лабораторія Сінево, медичні центри). Зроблене розведення електрики та газ на вулиці.

владелец
Терміново продам будинок 325 кв. м ЖК Чайка
olx.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

У продажу будинку (таунхаус) в с. Чайки, Києво-всятошенський район (Бучанський район), по вул. Марка Вовчка. Складається з 3 поверхів: 1 поверх: велика кухня вітальня приблизно 35 кв.м. + кімната + ванна + вихід на задній двір + вхід у підвал; 2 поверх: 3 кімнати + санвузол + гардеробна; підвал: пральня + є усі комунікації під сауну. Зроблено розведення проводки, опалення та сантехніки. Автономне газове опалення. Комунікації: газ, електрика 3 фази – 10 кВт (потужність можна збільшити за потребою), вода та каналізація централізовані. Задній двір 2,5 сотки, перед будинком 1,2 сотки спокійно можна поставити 3 автомобілі. Таунхаус введенно в есплуатацію, докумети готові до продажу. У с. Чайки розташований широковідомий спорткомплекс «Чайка», який поєднує в собі аеродром, автодром і стадіон. Також на території села розташовані: - Дитячий дошкільний заклад «Чайка»; - Дитячий садок «Золота казка» (приватний); - Європейська школа «Михаїл» (приватна). На межі села та міста Києва розташований: - Київський геріатричний пансіонат; - Митний пост"Західний"; - Супермаркет «NOVUS»; - Стоматологічна поліклініка «МАДЕСТ»; - Поштове відділення «Укрпошти» та "Нової пошти". - Відділення національної поліції 3 підїзних шляхи: 2 вїзду з Житомирської траси і один - з боку села Петропавлівська Борщагівка. Комісія АН 5%

Таунхаус 220 кв.м. с. Чайки (Бучанський район), Марка Вовчка, 5
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж будинок 140 м2 в с. Чайки, Києво-Святошинський район, Київська область. Побудований з клінкерної цегли, з гаражем, огороджений з усіх сторін, автоматизовані ворота. Побудовано з високоякісних матеріалів, німецька металочерепиця Арцелор, нержавіюча арматура, монолітний фундамент, утеплений мінеральною ватою. Підключені усі комунікації: газ, електрика 3 фази/25кВт, свердловина, септик. В будинку є електропроводка, стіни поштукатурені. Будинок введено в експлуатацію. Поруч інфраструктура ЖЧ Чайки, асфальт, маршрутне таксі, поруч зупинка громадського транспорту, магазин, садочки, школи. Номер оголошення на сайті компанії: SH-154-203-DR.

Грушевского улица, 57, Чайки, Киевская 180000.0 USD
dom.ria.com

Код объекта: 1626422. Затишний будинок, мебльований, побутова техніка, камін, територія доглянута. Торг

Бударина улица, 43, Чайки, Киевская 499000.0 USD
dom.ria.com

Продам 4-кімнатний просторий пентхаус, загальною площею 173, 3 кв.м, розташований в ЖК «Чайка» (15 хвилин від метро Житомирська). Вдале планування 2-х поверхів, яке дозволяє раціонально використовувати простір. (9-10 поверх) 1 поверх : - світла кухня-студія 16 кв.м. зі своїм балконом, вуличними меблями (східна сторона, вид на приватний сектор), вбудована техніка (пральна машина Samsung, посудомийна машина Zanussi; - простора вітальня 40, 1 кв.м зі своїм балконом (західна сторона, вид усередину комплексу); - гостьова спальня 16, 1 кв.м.; - санвузол на 1 поверсі суміщений - 6, 8 кв.м з великим джакузі; - у передпокої встановлено вбудовану шафу купе; - Вхідні двері броньовані з італійськими замками, міжкімнатні двері Rodos. 2 поверх : - простора Майстер спальня - 53 кв.м з вбудованим гардеробом 2/2 м.кв. - роздільний санвузол з душовою кабіною, біде, бойлером Zanussi; - прасувальна зона; - кабінет з меблями 17, 9 кв.м (кімната також може використовуватись як дитяча, ігрова тощо); - мансардні вікна в майстер спальні та в кабінеті. У пентхаусі виконано ремонт із використанням якісних матеріалів. У кожній кімнаті встановлено кондиціонер Daikin. Робили все собі. Загалом у квартирі багато світла, простору, високі стелі. Все готове до комфортного проживання. Більшість сусідів сімейні пари. Будинок із домофоном, на поверсі встановлено відеоспостереження Hikvision. Житловий комплекс Чайка 39 ГА території, охорона комплексу 24/7, власні керуючі компанії, майданчики, магазини, салони краси, аптеки, Укрпочна, Нова Пошта, громадський транспорт 15 хв до м. Житомирська. На території є дитячі садки та школи. За дод. плату можна купити паркувальне місце для автомобіля, розташоване на нижньому ярусі критого паркінгу (перебуває у власності) 15 000 у.о. # 3 1 5 8 6 6 9 0

Валерия Лобановского, 1, Чайки, Киевская 180000.0 USD
dom.ria.com

Котеджне містечко закритого типу "Сонячний" (Київ) 5 км від м. Житомирська. Будинок в "Англійському стилі", площа 413 м2, ділянка 8 соток, Чайки́ село в Україні, в Бучанському районі Київської області: 2 поверхи + цокольний поверх; генератор 8-9 кВт; міжкімнатні двері та частина меблів виконані на замовлення з натурального дерева, а також антикварні меблі; сходи з мармуру і кованих елементів; встановлено охоронну сигналізацію та відео спостереження. 1-й поверх: камінний зал, кухня-студія, підігрів підлоги, з/в, кабінет зі збройною, вихід в гараж; 2-й поверх: 3 спальні в кожній своя вбиральня з ванною, душем, з/в та біде, підігрів підлоги в з/в та вбиральні. Підлога другого поверху паркет; цокольний поверх більярдна з баром та місцем для куріння сигар, пральна, котельня та з/в. Будинок підключений до централізованого водопроводу та міської каналізації. Ланшафтний дизайн, квітники, доріжки, кімната для садового інвентарю, вулична альтанка із зоною барбекю, місце для зберігання дров. Автополив, висаджені Магнолії та інші квітучі рослини. Басейн критий, розсувний. Ділянка огороджена парканом. Автоматичні ворота. Гараж прибудований до будинку на два автомобілі, додатково є навіс під один автомобіль. Чекаємо на Вас на перегляді! 3 1 5 9 1 7 3 3 3 6 2 0

Чайки улица, 12, Чайки, Киевская 555000.0 USD
dom.ria.com

В продажі будинки в 300м від ЖК Чайка, 135м2, навіс для авто, тераса Стіни з керамоблоку, утеплення пінопласт 150мм, електрика 16кВт, переливний септик 12м3, газове опалення. Вікна Rehau 70, змонтовані по технології «теплий монтаж». Вулиця асфальтована, не проїзна, всі сусіди проживають. Готовність липень-серпень 2024. Поруч будується школа, через 2 роки планується здача. Є безвідсоткове розтермінування від забудовника У вартість входять всі затрати на переоформлення без додаткових платежів. Можливий продаж через державні програми єОселя та сертифікат відновлення. Деякі вже продані, поспішайте поки є вибір.

владелец
Будинок біля ЖК Чайка, 135м2, ГАЗ
olx.ua

Продаж котеджів від забудовника біля ЖК Чайки. якщо бажаєте додати комфорт в своє життя і змінити квартиру на комфортний будинок, то тут враховано все. ділянка 4 сотки, вистачить місця для паркування двох авто та для зони відпочинку позаду будинку. В будинку 4 кімнати, два санвузла, комора. Зроблено навіс для авто, тераса з високоякісної деревини. Побудовано з керамоблоку, утеплено пінопластом 150мм, фундамент також утеплено 50мм. Вікна Rehau 70. Вхідні двері броньовані. Перекриття бетонними плитами. дах утеплено мінватою 200мм. У дворі укладено бруківку. Ворота, хвіртка з замком, паркан профнастил. Свердловина з насосом, 10 кВт електрика, газопостачання, септик з переливом 12м.куб. враховано все для комфорту і якості життя. в будинку можна встановити генератор, зробити укриття, будь-який благоустрій за вашим бажанням. Будинків небагато, встигніть покращити своє життя!

Продаж котеджів від забудовника біля ЖК Чайки
olx.ua

Прадається будинок преміум класу площею 280 кв. м, розташований в 5 км від Києва по Житомирській трассі, в селі Чайки. Будинок знаходиться на 8 сотках землі. Будинок побудований з цегли і має два поверхи. Усього в будинку є 5 спалень, кухня, столова, зал з каміном, 4 санвузли. У будинку є тепла підлога на всьому першому поверсі та в санвузлах. Ділянка, на якій знаходиться будинок, вкрита зеленою травою та має висаджені дерева, ялинки, сосни. Альтанку, дитячий майданчик, де ви можете проводити час з родиною та друзями на свіжому повітрі. Будинок підключений до основних комунікацій: є світло потужністю 20 Квт, скважина. Номер оголошення на сайті компанії: SH-192-126-LX.

Продається 2-х поверховий будинок біля Києва
olx.ua

Прямий продаж від забудовника! Без комісії! Будинок площею 190 м2! Земельна ділянка 8 соток! 235 000 $ 5 хв. до Києва, виїзд на Житомирську трасу з Шевченкова! Будинок в 2 поверхи Висота стелі - 3,15 м. Гараж 25,2 м2 Авто навіс на 2 автомобілі! Підвал (бомбосховище)! Комплектація: тепла підлога у кімнатах та ванній в сан.вузлах, розводка , стяжка, штукатурка, розводка електрики, Кімнат - 4 шт Сан.вузли - 3 шт Фасадні стіни - червона цегла , товщина фасадної стіни 250мм, плюс утеплювач перліт 100мм, клінкерна цегла на фасаді . Дах - скатний, деревяна стропильна система, гідро - паро барєри, утеплення 200 мм, металочерепиця. Електрика 10 кВт, 3фази. Газопостачання: встановлений двоконтурний котел Vaillant, вивід на газову плиту, газовий лічильник Водопостачання: свердловина 50м, лічильник обліку Водовідведення: Центральна каналізація. Благоустрій - газон, автополив, декоративне озеленення (завершуємо облаштування)! За більш детальною інформацією та для запису на перегляд, телефонуйте!

Будинок преміум класу 190 м2! 8 соток! 235000 $! 5 хв. до Києва!
olx.ua

Цегляний будинок у найближчому передмісті Києва. Київська реєстрація. 4 км. до ст. М "Житомирська". Усі комунікації заведено до будинку. Каналізація централізована. Вода – свердловина. Басейн 10 м на 6 м. Гараж на 1 автомобіль, ворота механічні. Асфальтована вулиця. Закрита територія. Вїзд за перепустками. У підвалі обладнана кухня з підводами води. Встановлено санвузол та душ. Є можливість обладнати сауну. Такой у підвалі обладнане бомбосховище з опаленням.

Добротний будинок з бомбосховищем в КМ закритого типу "Чайка"
olx.ua

Без комісій для покупця. 700 $ кв. метр супер ціна і супер місце ! Котеджне містечко "Чайка-Сонячний" - раціональне і вільне планування, 200 м.кв + цокольне підвальне приміщення висота стелі 2, 9 метри найпотужніший бетонний моноліт БОМБОСХОВИЩЕ з двома входами - виходами, + гараж, сауна, пральна, топкова, більярдна, спортзал, гостьова спальня першого поверху, три спальні другого поверху, кабінет. - Цегляний будинок, товщіна стіни 70 см ! - бетонний монолітний фундамент та перекриття, потужне підвальне приміщення-бомбосховище, енергозберігаючі технології, вільне планування. - Котеджне містечко примикає до Святошинського лісу-заповідника. - ВСІ міські комунікації + міська каналізація - оптика інтернет від трьох провайдерів на ваш вибір (не має аналогів та конкуренції) - Артезіанська вода свердловина 115 м. + резервний генератор - дуже широкі 15 метрів асфальтовані та із зеленими газонами вулиці (не має аналогів та конкуренції) - експлуатаційна служба з нормальними тарифами і дешевша за будь-яку квартиру (не має аналогів та конкуренції) - три охоронні фірми та ДСО на ваш вибір і тривожна кнопка, відеоспостереження котеджного містечка (не має аналогів та конкуренції) - У КРОКОВОЇ доступності ПРАЦЮЮТЬ - Супермаркети "Фора", "Ларьок", три аптеки, медичні центри, лабораторії " Сінєво" і "Діла", басейн, корти, стадіон з тренажерами, дитсадки, школа, церква, банк, ресторани, піцерії, кафе, фітнесцентр, автомийка, шиномонтаж, пошта, Нова пошта, 300 метрів від зупинки звичайного муніципального міського транпорту, автобуса 37. - УНІКАЛЬНО близько до природи та широка магістраль до центру Києва. - Розташування та інфраструктура найкраща з можливих. Основою вартості будинку є його місцезнаходження. Однорідність забудови новими будинками. - Дивіться реальні фотографії будинків та містечка. - Ексклюзивні права продажу. - Дякую всім хто прочитав до кінця. Вдалих придбань та продажів усім нам.

КМ ЧАЙКА супер дім 250 кв.м. + 100 кв.м. підвал-БОМБОСХОВИЩЕ + гараж
olx.ua

Будинок у Святошинському районі, біля спорткомплексу "Чайка". Закрита територія, продуктовий магазин на території, «Новус» пішки 800 метрів. Міські маршрутки на Житомирському шосе (500 м). Великий впорядкований підвал із додатковим виходом безпосередньо на вулицю. Газове опалення, резервний твердопаливний котел, дизель-генератор з АВР. Свердловина, водоочищення і пом’якшувач. Вітальня з каміном, кухня, гардеробна, кабінет, сауна, невеликий басейн - на 1 поверсі; хазяйська спальня із окремою ванною і душовою, гостьова кімната із своїм санвузлом - 2 поверх. Всього в будинку 3 санвузли, сауна з невеликим басейном, басейн з підігрівом на свіжому повітрі на терасі 2 поверху. Будинок 2011 року, авторський проект. 2 автоматичних воріт (ділянка на розі 2 проїздів), місце для 4 автомобілів на території, 9 соток. На ділянці дорослі дерева (сосни, ялини, берези), багато кущів (ялівець, магнолія), мангал, гойдалка. В будинку 6 кондиціонерів Daikin (мультиінвертори), 4 смарт-телевізори 4K, пральна машина, посудомийна машина, холодильник, 2 окремі морозилки у підвалі, сейфи. Запас дров на 2 сезони. 3 фази, лічильник день-ніч, інтернет - оптоволокно, надійні сусіди.

владелец
Будинок у Святошинському районі у СТ "Радист", від власника
olx.ua

Популярные запросы

География, Чайки