Комунікації: скважина, світло. Газ є біля будинку. За потреби можна підвести до будинку. Є літня кухня, гараж, сарай. За 200м ставки та річка. До центру 10хв пішки. Сосновий міні-ліс неподалік.

власник
Будинок СМТ Цумань
olx.ua

Продається новий будинок побудований на вул сагайдачного.СМТ Цумань. побудований з блоку,утеплений обложений Клінкою є вивезена клінка на прибудову є підвал 15 к.м є підведено світло 380.В не оштукатурений. приватизована земельна ділянка 15 соток.тел 09******56.

власник
Продається новий будинок
olx.ua

Продам квартиру в багато - квартирному будинку, Квартира приватизована на 2 кімнати, з гарним двором, є фруктові дерева, квіти, ягоди, 3-х фазний новий лічильник день ніч, сумісна ванна кімната з центральною каналізацією, кухня, прихожа, двір, та маленький город, свій вхід та вихід на дві сторони будинку, в квартирі електричне отоплення + камін яким теж можна отоплювати, продається з усім наповненням та усім необхідним для життя, на дві сторони двору виведена вода, є хлів. Є можливість купити без наповнення Підлога залита, стіни утеплені як в середині так і ззовні.

власник
Продам квартиру в будинку
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо вашій увазі чудовий вишуканий будинок у самому серці міста Цумань. Загальна площа особняка становить 137,3 кв.м., розташованих на просторій ділянці площею 12 соток. Ландшафтний дизайн території, створений з любовю до природи, додає особливого шарму подвір‘ю. Зона мангалу з альтанкою створює ідеальне місце для вечорних посиденьок з друзями та родиною. У будинку є 4 просторі кімнати, включаючи 3 затишні спальні та велика кухня-вітальня, де ви можете готувати улюблені страви та проводити час разом з близькими. Декоративна штукатурка стін та різьблені меблі з масиву дуба надають особливий шарм інтерєру. В будинку вже є встановлена необхідна техніка, що забезпечить ваш комфортний та сучасний спосіб життя. Не упустіть можливість стати власником цього вишуканого будинку, який запропонує вам неперевершений комфорт та елегантність. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб оглянути будинок та дізнатись більше деталей: +38********76

Продаж розкішного будинку в м.Цумань
olx.ua

Продам житловий будинок 110кв. з земельною ділянкою 18ст. смт. Цумань В оренду не здається

власник
Продам житловий будинок
olx.ua

Будинок в центрі Цуманя із ділянкою 0,891 Га. Площа будинку 57,7 м2. Комунікації: світло, газ, вода підведені до будинку. Є можливість підключення до загальної системи каналізації. В будинку є 2 робочих газових конвектори, а також муровані грубки. Є вихід до двох доріг. Всі питання по телефону. Можливий торг.

власник
Будинок СМТ Цумань
olx.ua

Продаж будинку у смт Цумань ,вул Нагоринська. Поруч сосновий ліс ,річка. Збудований у 2017 році. Земельна ділянка 18 сот, огороджено якісним парканом (блоки+залито фундамент з арматурою),ковані ворота. Два поверхи житлові ,5 спалень ,2 санвузла+ підвальне приміщення+просторе горище . Матеріал стін - цегла, утеплений пінопластом,фасад- клінкерна цегла, дах- металочерепиця. Стяжка- штукатурка, чистове шпаклювання стелі та стін. Тепла підлога по всій території першого і другого поверху та встановлені радіатори по всьому будинку. Вода- своя свердловина з насосом, три фази електроенергії,каналізація - септик, система фільтрації води,інтернет. Опалення автономне:котел на тверде паливо.

власник
Продається будинок смт Цумань
olx.ua

Популярні запити