Дім знаходиться в м.Хотин неподалік історичної Фортеці та річки Дністер (великий бонус для тих хто полюбляє відпочинок та риболовлю).В домі є 4 кімнати+ кухня+ ванна+кімната де знаходиться котел і пральна машина+2 коридори.Біля будинку є додаткова будівля велика кімната і кухня разом з гаражем і кімнатою де зберігаються дрова.Також є великий підвал і криниця. Газ і вода підведені також є всі зручності (ванна, туалет,опалення,газ, вода).Коло хати є город 10 соток і сад 30 соток.

власник
Продам Гарний Затишний Дім!
olx.ua

Продається господарство в м Хотині На господарстві є 2 будинки Загальна площа першого 120кв м Складається з 4 гарних жилих кімнат, 2 коридора, кухня , ванна, гардеробна. В будинку зроблено дорогий якісний ремонт .Та літня кухня : віранда, спальня кухня. Гараж та великий підвал, піднавіс з коптільньою. Є своя криниця та міська вода, проведені до обох будинків .2 каналізації. Опалення одноконтурний котел, бойлер, та в кухні є пічкана дрова. Будинки меблевані, при потребі залишаються Господарські споруди для тримання різного виду скота: курник , крілятники,відділення для свиней, корівник. Піч для випікання, Баня РУСЬКА. Також є великий комплекс діючий для свиней 8/12 Земельна ділянка 20соток приватизована на ній посаджено фруктові дерева:Яблука, Груші,Персик, Ніктарін, черешні сливи, вишні. Є невеличка плантація малини, ожини, Польської полуниці.,та великий виноградник. Будинок утеплений пінопластом та покриття короїдом. Все подвіря огороджене кованим забором. Недалеко від дороги, школа в 10 м. Приємний, затишний спокійний район Ціна 90 000$ можливий розумний торг ціна договірна Звертайтеся за додатковою інформацією 06******47

Продається Господарство  в м. Хотин ціна договірна
olx.ua

Продається житловий будинок в м. Хотин вул. Кармелюка неподалік роддому. Площа 100 кв.м , підведений природній газ з пічним опаленням, або твердим паливом. На територій є недобудована літня кухня (2-х кімнати) та гараж. Є можливість підведення води. 0,05 га землі на якій посаджені фруктові дерева: яблуні, абрикоси, персик, слива, айва, алича, черешні, виноград. За всіма деталями звертайтесь за телефоном +38********10 Ціна договірна!

власник
Житловий будинок м.Хотин
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок у м. Хотин по вул. Мардарьева 1. Площа земельної ділянки становить 579 м.кв. плаща будинку 91.8 м.кв. під господарськими будівлями 46.2 м.кв. У будинку 4 кімнати, коридор, кухня. Баня в окремому приміщенні, санвузол на дворі. Гараж, підвал та сарай обєднані в одну будівлю. Вода підведена, газ, світло теж. Будинок побудований у 70х роках минулого сторіччя. Будинок мебльований старими меблями. Проживання можливе однак мабудь краще робити ремонт. Всі документи зроблено. Готовий до продажу. Можливий аргументований торг.

власник
Будинок у м. Хотин Чернівецька область загальною площею 91,8 м.кв.
olx.ua

Популярні запити