Чудова пропозиція. Заміський будинок за приємною ціною. Поруч озеро та ліс.

власник
Продаю дім в гарному стані
olx.ua

Дім знаходиться в м.Хотин неподалік історичної Фортеці та річки Дністер (великий бонус для тих хто полюбляє відпочинок та риболовлю).В домі є 4 кімнати+ кухня+ ванна+кімната де знаходиться котел і пральна машина+2 коридори.Біля будинку є додаткова будівля велика кімната і кухня разом з гаражем і кімнатою де зберігаються дрова.Також є великий підвал і криниця. Газ і вода підведені також є всі зручності (ванна, туалет,опалення,газ, вода).Коло хати є город 10 соток і сад 30 соток.

власник
Продам Гарний Затишний Дім!
olx.ua

Продається будинок у м. Хотин по вул. Мардарьева 1. Площа земельної ділянки становить 579 м.кв. плаща будинку 91.8 м.кв. під господарськими будівлями 46.2 м.кв. У будинку 4 кімнати, коридор, кухня. Баня в окремому приміщенні, санвузол на дворі. Гараж, підвал та сарай обєднані в одну будівлю. Вода підведена, газ, світло теж. Будинок побудований у 70х роках минулого сторіччя. Будинок мебльований старими меблями. Проживання можливе однак мабудь краще робити ремонт. Всі документи зроблено. Готовий до продажу. Можливий аргументований торг.

власник
Будинок у м. Хотин Чернівецька область загальною площею 91,8 м.кв.
olx.ua

Продам час.будинку, 3 кімнати м.Хотин Чернівецька область, 65м.кв. зем.ділянка 10сот. Детальніше усі подробиці та більше інформації за ном.тел.09******28

Продаж будинку м.Хотин 65м.кв. зручності,зем.діл.10сот.
olx.ua

В м. Хотині, Чернівецької обл, в Урочищі " Варниця-1 " продається будинок, земельна ділянка площею 0,05 га, розташована у верхній частині Урочища в затишному мальовничому місці ( поряд ліс ,ставок). На земельній ділянці виноградник, будинок, сарай. Будинок загальною площею 35.4 кв.м. ,є підвал. .Будинок складається з: двох кімнат, кухні, двох коридорів. На другому поверсі будинку передбачена побудова додаткових кімнат, балкон, з якого відкривається живописна панорама. Підведена електроенергія, опалення пічне.

власник
Продається  будинок в м.Хотині
olx.ua

Будинок одноповерховий, частично зроблений ремонт. Каналізація новая (труби), проводка нова по всьому будинку. У будинку 4 кімнати, коридор, віранда, душ, туалет. Велике подвіря з земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб, підвал, сарай та госпдарські будівлі. Місто Хотин Чернівецька обл, вул. Жасмінні,17.

власник
Продам будино з земельною ділянкою
olx.ua

Продается дом в г.Хотин Черновицкой области,в документах указана квадратура дома,плюс земельный участок…Дому требуется капитальный ремонт,так как никто не проживал длительное время…Возможен торг

власник
Дом в Хотине
olx.ua

Продається житловий будинок який знаходиться по вул. Д.Галицького не далеко від автостанції.До цєнтру міста 10 хв. пішки.Будинок площею 155 м.кв.,та гарж 35м.кв. У будинку є всі зручності. Проведені городськє водопосточання та дві кирниці,септік,електрика та газ.Загальна площа ділянки 11.4 соток.

власник
Продам будинок в Хотині
olx.ua

Терміново продам 1/2 будинка.26 сот землі. В районі лісової пісні. вул. Челюскіна Ціна договірна 06******18. Пишіть

власник
Терміново продам будинок! обміняю
olx.ua

Продам житловий будинок розташований не далеко від центру. (вул. Котовського). В будинку 4 кімнати і кухня. Стан житловий. Наявні меблі та техніка. На подвірї: літня кухня, сарай, підвал, лозниця, господарські споруди. Газова мережа в будинку і кухні. Газовий котел, батереї. Також є пічки. Централізоване водопостачання вулиці. Колодяць - 8 кілець води постійно. Земельна ділянка рівна, з довгою фасадною лінією.

Будинок цегляний + 0,35га земельна ділянка
olx.ua

Продаж добротного будинку в затишному місті Хотин Чернівецької області Продається добротний цегляний будинок по вулиці Першотравневій.Загальна площа 96м.кв. 26 соток землі, сухий підвал окремо від будинку,криниця з чистою і смачною водою,дім газифікований, 3 конвектори, збереглися 2 пічки в чудовому робочому стані, каналізація з глибокою вигрібної ямою.В будинку є ванна. Рівний город. Сад з фруктовими ,родючими деревами. Розташування комфортне для життя,поряд школа ,садочок ,магазин,зупинка міського транспорту,відмінне сполучення до Камʼянця -Подільського та до Чернівців. Недалеко Червона церква ,Дністер ,знаменита Хотинська фортеця .Вулиця затишна ,не гучна ,спокійна ,ввічливі та приємні сусіди.В будинку чиста та спокійна енергетика ,проживали скромні та працьовиті люди ,не було ніяких дивних історій За додатковою інформацією телефонуйте

Продаж добротного будинку
olx.ua