Новий будинок з дизайнерським ремонтом в с. Ходосівка Продається новий затишний 322м² з 5 спальнями, 5 санвузлів, 2 басейни, спортзал, підвал, тераса, котельня, мансардний поверх, 2 гардеробні кімнати, кабінет. Є гараж для авто. Планування: цокольний поверх, підвал,1 поверх, мансарда. 15 соток землі з ландшафтним дизайном, газон та автополив, декоративні дерева по периметру. В будинку встановлено тепловий насос, виконано сучасний ремонт за дизайн-проєктом, встановлено кухню з усією необхідною технікою. Поруч: будинок знаходиться в центрі с. Ходосівка поруч аутлет містечко «Мануфактура» (2 км), приватні школи і садочки в радіусі 1-2 км, продуктові магазини, кафе та медичний центр. Поряд є комплекс зимового відпочинку Gvozdov, де можна покататися на лижах та сноуборді. Також недалеко знаходяться Голубі озера з пляжем та пляжними клубами. Всього 15 хвилин до Києва.

Соборна вул., 36а
rieltor.ua

❤️Продаж сучасного енергоефективного будинку на березі природного зарибленого озера в коттеджному містечку закритого типу та високого рівня сервісу 24/7 «Золоті Ворота» (Альпійка). 🏠Енергоефективний будинок побудований в сучасному стилі модерн загальною площею 480 м2 за монолітно-каркасною технологією із заповненням червоною цеглою в півтора ряду. Утеплений базальтовою ватою 100 мм. Загальна товщина стін 60 см. Висота стелі другого світла 6,5 м. Свайний фундамент розташований на 46 бетонних сваях (довжина 7 м). Участок 10 соток, з виходом до озера, ландшафтний дизайн, своя набережна. 📌Висота стель: 3 м (перший і другий поверх), 6.5 м (друге світло) 📌Опалення: геотермальний тепловий насос Vaillant 📌Теплі підлоги, фанкойли Mycond 📌Сонячна система Vaillant для приготування гарячої води 📌Свердловина для водопостачання 📌Система фільтрації води Ecosoft 📌Каналізація 📌Дизельний генератор 8 кВт 🏠1 поверх - велика зала з камінням і домашнім кінотеатром, з виходом на видову відкриту терасу із зоною барбекю і своїм набережним озером. Кухонна зона, обідня зона, гардеробна кімната, с/узел, технічне приміщення, кладова, вихід в гараж. 🏠2 поверх - 3 спальні, кабінет, гардеробна кімната, 2 с/узла. 🏠3 поверх (110 м2) - не експлуатується, всі комунікації підведені, можуть бути оформлені та прийняті відповідно до смаку та поточних потреб власників. Будинок розташований в 20 хвилинах їзди від центру Києва по трасі без пробок по Новообуховскому шосе біля Планерної Гори, район Ходосівки. В 5 хвилинах є все для комфортного життя: продуктовий Мегамаркет, спортклуб Дельтаплан, аутлет-містечко Мануфактура, сучасна клініка Мануфактура, аптеки, кафе, Нова Пошта, салони краси, ресторан італійської кухні AlFresco, дитячі садики, школи. На території КГ розташоване природне зариблене озеро, дитячий містечко, спортивна площадка, тенісний корт, поле для міні-футболу.

Новообухівське шосе
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається будинок під чистове в с.Ходосівка, 230 м2 + 55 м2 підвал. Закрите коттеджне містечко у сосновому лісі. Найкраща пропозиція, хто шукає будинок: будинок на 5 спалень, басейн, велику ділянку, лісну зону, закрите котеджне містечко, гараж на 2 авто, підвал та другу споруду (кімната відпочинку, сауна), гарний ландшафт та якість будівництва. Готовність будинку (фасад будинку, фасад додаткової споруди, ландшафт, басейн, гараж, та все інше) червень 2024: - будинок 230 м2; - гараж на 2 авто 70 м2; - друга споруда (сауна, кімната відпочинку) 70 м2; - підвал з вікном 55 м2; - 14 соток; - 3 кімнати 2 поверх + 2 кімнати 1 поверх (5 спалень); - 1 сан 1 поверх; - 2 сан 2 поверх; - камін у будинку; - тепла підлога 1 поверх + санвузли; - майстер – спальня; - накриття під 2 авто; - висота стелі 3.15 см; - балкон + тераса; - на теріторії побудована лазня; - басейн глибиною 1.8 см, розмір басейну 6*3 + протитечії + фонтан; - ланштафт + дерева. Технічна частина будинку: - півтори цегли; - можливість підключити газ; - підведено 20 кВт; - септик 12 кубів; - свердловина 70 м.; - дах ПВХ мембрана; - монолітне перекриття; - паркан деревяний шліфований; - зовнішня обробка будинку керамогрантна плита 1000*600 сірого кольору; - утеплення 150 м. пінопласт. Чекаємо на перегляді! Будинок побудовано якісно, на перегляді ви побачите чим саме це будинок відрязняється від інших. 3 1 5 9 1 7 3 5 4 1 2 2

Володимирська вул.
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж нового будинку в стилі Хай-тек 225 кв.м. в сосновому лісі в селі Ходосівка по вул. Квітнева. 15 хв. до Києва на авто. Будинок розташований в сосновому бору, що робить це місце дуже мальовничим та привабливим. Будинок розташований на земельній ділянці 13 соток, має затишні тераси та гараж на 2 авто. Про будинок: будинок ггтовий на 100% під "чистову" обробку. - фундамент стрічкового типу з гідроізоляцією та утепленням; - стіни з цегли, утеплення мінвата 100мм, та оздоблені облицювальною цеглою, декоративними вставками з термодерева та керамограниту; - міжповерхове перекриття - монолітне; - покрівля - монолітна з утепленням та мембраною; - вікна та віконна фурнітура Саламандра. 1 поверх: велика зала зєднана з кухнею, С/в, котельня, гостьова/кабінет (є можливість встановлення каміну); 2 поверх: коридор, 3 кімнати, 2 С/в, гардероб. На 2й поверх ведуть монолітні сходи. Позаду будинку затишні терасси першого та другого поверхів з видом на подвіря. Вся ділянка огороджена парканом. Опалення: 1й поверх - тепла підлога + радіатори, 2й поверх - радіатори; Каналізація: септик 12 м. куб. Електрика: 20 кВт; Газ; Вода: скважина 50 м. Більше деталей по телефону.

Степова
rieltor.ua

Продається будинок с газом 182 м2 під чистову в с.Ходосівка Києво - Святошинський район. Ділянка 9.6 соток, дерева, ділянка облагорожена. Будинок збудований в середині с. Ходосівка, поряд із кількома житловими комплексами та має по гарних сусідів. Будинок розташований всього 4 км. від Аутлет-містечко "Мануфактура" (Обухівське шосе-2, буд.2 с. Ходосівка, Київська область). БЕЗ КОМІСІЇ!!! Інфраструктура Ходосівки: магазини, школа, дитячий садок, кафе, ресторан, торговий центр, відділення «Нової пошти», медична клініка та інші сервіси. Відстань від Печерська 24 км, 25 хв. їзди на авто. Будинок має: - 182 м2 (3 спальні + кабінет) - додаткова споруда за задньому подвірї / зона барбекю / літня кухня; - гараж 33 м2; - накриття під авто; - підвал у будинку 35 м2; - терасу 26.3 м2; - балкон 4.2 м2. 1 поверх 90 м2: кухня - віталья, тех. приміщення, коридор, сан. вузол, передпокій, кабинет / кімната / спальня 2 поверх 91.7 м2: спальня 1, сан. вузол, гардеробна, сан. вузол, коридор, сходи, спальня 2, спальня 3. Технична частина: підведено до будинку газ, побудований з цегли, утеплення 150 мм. пінопласт, фундамент 1.80 см., дах бітумна черепиця Owens Corning, підведено 17 кВт, септік 12 кубів з переливом, чернозем 30 см., автополив + газон, забор передній з цегли. Оперативний перегляд! Ключі! 3 1 5 9 1 7 3 4 6 3 6 5

Володимирська вул.
rieltor.ua

Продам будинок в с \ т Берізка, 3 поверхи, 312 кв.м.з трьома балконами по всьому периметру. Будинок теплий, зроблений з сучасним матеріалів.В будинку хороший ремонт, зроблений в 2023 році, є меблі, вся побутова техніка. На 1 поверсі-велика вітальня, кухня, санвузол. На 2 поверсі-три спальні, санвузол. На 3 поверсі відкритий простір-гостьова кімната, обшита деревом. З величезної тераси відкривається чудовий вид на ліс. Підведеній газ. Тепла підлога.Є великий гараж и майстерня в цоколі.Ділянка 5 соток, сад. Будинок з документами. Після ремонту ніхто не мешкав. Дуже малювничі місця, поряд шикарне озеро з рибою.Масив знаходиться біля лісу. Чисте повітря.Дорога асфальтована.В багатьох будинках сімї живуть постійно.Показую за домовленістю..Без комісії для покупця. Торгуємось.

Квітнева вул.
rieltor.ua

На продаж пропонується сучасний будинок з панорамними вікнами та другим світлом , високими стелями та просторовими, світлими кімнатами. Будинок знаходиться на закритій території КМ "Нова Ходосівка" в оточенні лісового масиву який вдало відокремлює його від магістралі, поруч знаходиться 2 озера з пляжем, зоною барбекю, рибальством. На території зведені 23 домоволодінь(планується 40) , а безпеку мешканців забезпечує служба охорони з цілодобовим пропускним режимом. Торгові комплекси та центри дозвілля та розваг розташовані за 10 хвилин їзди.Відстань до Києва 10 км. Три зручних заїзда в Киев ,що забезпечує безпробковий проїзд . Ландшафт чорнозем, висаджені дерева (сосни родзинкою , дуб що грайливо пристає до балкону ). Поверховість - 3 Загальна площа - 450 м² Площа ділянки - 13 сот. Рік побудови - 2022 Вода - індивідуальна свердловина 60 м Електрика - 20 кВт Каналізація - септик з переливом Опалення - індивідуальне газове Гараж - 2 авто Парковка - 2 авто Тип стін - газоблок та 2NF керамоблоку Утеплення - базальтовою ватою Rockwell 100мм. Перекриття - моноліт Покрівля - натуральна черепиця Вентиляційни канали - під дровяний камин Будинок підєднаний до газу (встановлений газовий котел), електрика 20 кВт ( зроблена електрична розводка) самовирівнювальна штукатурка ,розводка під санвузли . 1 поверх кухня-їдальня, вітальня з каміном і виходом на терасу, гостьова спальня з санвузлом і вбираль ні, кабінет, котельня, санвузол, пральня. 2 поверх майстер-спальня з виходом на терасу з окремою гардеробною та санвузлом з виходом на терасу, 2 спальні з санвузлами і гардеробними кімнатами .

Зелена
rieltor.ua

Продається сучасний 2-поверховий будинок 378кв.м. у с. Ходосівка, поруч із котеджним містечком "Нова Ходосівка", також на території є двоповерховий гостьовий будиночок із ремонтом, у будинку парапетні газові конвектори та гараж на 2 автомобілі. Будинок побудований із цегли 400мм, перекриття бетонні, дах із черепиці. Будинок побудований на ділянці 15 соток. На території ділянки є генератор на 25 кВт, так само своя підстанція на 50 кВт, свердловина понад 100м, септик, відеоспостереження, автоматичні ворота, автоматична система збору води по периметру. В основному будинку частково виконані ремонтні роботи, прокладено теплу підлогу, встановлено деревяні сходи, так само є повністю функціонуюча лазня. Є дизайн проєкт. До Києва 15 км, це 15 хвилин на машині. Поруч зупинка громадського транспорту, 10 хвилин пішки, на громадському транспорті до метро Видубичі 20-25 хвилин. Є відео огляд. ID: 1467

Квітнева вул., 17А
rieltor.ua

Продаж 2-поверхового будинку в с. Ходосівка. Будинок розташований в у закритому КМ "Вітаград" Зручний заїзд із траси. Ділянка 10 соток . Будинок загальною площею 283 м2, пропонує унікальне поєднання простору, комфорту та стилю. Будинок має свої особливості: утеплення фасаду та даху негорючими тепло- і шумоізоляційними плитами; енергозберігаючі дерево-алюмінієві вікна; індивідуальна каналізація за системою «Біосептик»,система пасивного опалення і кондиціонування будинку. Для цього використовуються геотермальні теплові насоси, які працюють за рахунок поновлюваних природних ресурсів. Зона барбекю та літня тераса створені для веселих сімейних вечорів та зустрічей із друзями. У будинку багато світла, за рахунок великої кількості вікон, простора вітальня з каміном, виходить на терасу, де можна відпочити та насолодитися тишею заміського життя. На першому поверсі розташована простора кухня-їдальня,спальня, два санвузли, гардеробна, господарське приміщення, де розміщено котельню з усіма комунікаціями, гараж на 2 машини. На другому поверсі розташовані спальні: - господарська майстер-спальня, зі своїм санвузлом та прохідною гардеробною. - 2 дитячі кімнати зі своїми вбудованими шафами; - санвузол. КМ «Вітаград» - це преміальне котеджне містечко в передмісті столиці, с. Ходосівка. Тут ви зможете насолоджуватися чистим повітрям та тишею і при цьому користуватися розвиненою інфраструктурою Києво-Святошинського району. КМ «Вітаград» розташоване в 30 хвилинах від центру Києва. На території котеджного містечка є еко-маркет, ігровий майданчик, кавярня, спа-салон та облаштований пляж. В семи кілометрах від КМ розташоване аутлет-містечко «Мануфактура» , ресторанами, кондитерськими і кафе, а також дитячим розважальним центром «Дакленд» з ігровим майданчиком. Поряд з аутлетом знаходяться фітнес-клуб, боулінг, стрілецький тир, кінотеатр «Баттерфляй Кантрі» та «Мегамаркет», кінноспортивний клуб. Котеджне містечко має цілодобову охорону; освітлення прибудинкової території, власний ЖЕК.

Берегова
rieltor.ua

с. Ходосівка, новий будинок 185 м2 на ділянці 15 соток побудований у 2022 році. 2,5 км - Мануфактура, ТРЦ Магеллан, поруч Лісники. За найкращою Новообухівською трасою, у котеджному масиві. Поруч ліс, озеро. Асфальт до будинку. Усі документи є на будинок і землю. Будинок 2-поверховий, побудований для себе з газобетону із зовнішнім утепленням мінватою. Дах покритий мякою покрівлею - бітумною черепицею. У будинку гараж із ролетними воротами й окремим виходом на вулицю. З кухні-студії з каміном вихід на криту терасу в бік двору. Перекриття із з/б панелей. У дворі зроблена бетонована чаша під басейн 7 х 3 м. Будинок - під чистове оздоблення. Є гарний дизайн проєкт і вся технічна документація. Зроблена вся електрична розводка. Встановлено якісні склопакети, Н = 2,75 м. На 1-му поверсі зал-їдальня з кухнею 32 + 19 м2, технічне приміщення , санвузол і гараж. На 2-му поверсі три спальні 16 + 17,5 + 18 м2, санвузол і гардероб. Також є вихід на відкриту терасу над гаражем. Ділянка обгороджена парканом із сірого металопрофілю на бетонованій основі. Завезено 15 КАМазів чорнозему. Свердловина 60м. Електрика 3 фази 15 кВт, газ заведений на ділянку. Каналізація - септик із переливом 27м3. Є дощова система з зливонакопичувачами. Гідне оточення - навколо нова котеджна забудова. 200 м - зупинка громадського транспорту. Продаж без комісії!

Незалежності, 14
rieltor.ua

~Вопросы и предложения через кнопку "сообщение", только после внимательно прочитанного описания. ~Спрашивайте видеообзор дома, дам ссылку. Просмотры только реальному покупателю. Дом и земля с документами, частная собственность. Добротный жилой дом(цоколь+2 этажа) из качественных дорогих материалов, в уютном, просторном дачном кооперативе, где бОльшая часть людей живут круглогодично. Освещение улиц, видеонаблюдение. До Киева 10км. Выезд на обуховскую и на одесскую трассы.Территориально Кременище/Ходосовка, ул. Центральная. Рядом( 5 мин езды) Мегамаркет, Мануфактура, кинотеатр, больница, школа, детский сад, почта, озеро, лес. - Дом 1990 года постройки, из качественного оранжевого Клинкера. Толщина стен 45см. Крепкий, экологичный, переживет современников (те, кто смыслят в строительстве и материалах, понимают разницу). Два санузла, отопление автономное твердотопливное( котел, батареи по всем трём этажам), гараж, колодец 16м, скважина 34м, вода в доме, интернет. Газ по улице. Три спальни(всё раздельное) , гостиная, холл, коридор, кухня/котельная, чердак. На втором этаже дубовый паркет, в отличном состоянии. Новая проводка. Есть возможность перепланировки внутри и снаружи дома. Выход из участка на две стороны. Яблочный сад, виноград, орехи, сливы. Благополучные соседи. Тихое, безопасное место. ВНИМАНИЕ! Компактный дом для 2х - 4х человек, ведущих активный образ жизни! Вокруг невероятной красоты местность ( огромный заповедник Чернечий лес, озера для купания и катания на катамаранах+ комплекс для отдыха, луга), вся цивилизация рядом. Карта ориентировочного расположения на последнем фото.

власник
Оранжевый кирпич. Добробротный жилой дом.
olx.ua

Обухівський, Ходосівка, Квітнева Пропонується просторий 3-поверховий будинок загальною площею 700 кв.м. Будинок побудований з якісних матеріалів, зроблений дорогий ремонт. Ніхто не проживав, все нове. На ділянці два будинки, ділянка 22 сотки . Основний будинок: 1 поверх: передпокій, хол, кухня-їдальня, зал з каміном, санвузол, більярдна кімната, тераса з барбекю. Гараж. 2 поверх: 3 спальні, гардеробна, 3 санвузол, хол. 3 поверх: 2 дитячі кімнати, просторий хол і санвузол. 2-ий будинок: сауна, кухня, окремо приміщення для охорони.

Продажа Дом Ходосеевка Лесники Романков Козин
olx.ua

#9277 Будинок загальною площею 280 кв.м. + тераса 35 кв.м. 2 сан вузла, сауна з окремою душовою та кімнатою відпочинку на першому поверсі. Затишна тераса на 3-му поверсі з великим фасадним вікном з роздвижною системою. В будинок заведено три фази загальною потужністю 15 кВт. Стоять потужні стабілізатори на кожну фазу. Також підключений ємнісний акумулятор (4,5 кВт/г), який дасть змогу більше ніж добу користуватися електро приладами. У будинку розведена водяна система підігріву теплої підлоги, стоїть дуже економічний пілетний котел, а також підключений електро котел. В будинку передбачені сауна, гараж, кухня, гостинна, сан. вузол на першому поверсі, спальня, дитяча, гардеробна, кабінет, сан. вузол та кімната відпочинку на другому поверсі, а також кімната відпочинку з виходом на терасу на третьому. Наразі будинок потребую внутрішніх робіт. Фасад повністю пофарбовано та утеплено. Повністю готова сауна, душова та зроблена чорнова штукатурка стін на другому поверсі. У будинку встановлені сигналізація Ajax, а також система відеоспостереження з загальною кількістю камер – 12 (наразі встановлено 4 камери). Ділянка на якій побудовано будинок розміром 6 соток. Також до будинку належить ділянка 12 соток, через дорогу, яка заходить у сосновий ліс. Даний будинок знаходиться у затишному, тихому місці СТ «Ходосівські сади». Можу розглянути обмін на нерухомість.

Продаж 5к будинку 280м2 вул. Соборна
olx.ua

Продажа современного дома село Ходсеевка. Рядом озеро, лес. в 5 минутах Мак , Сильпо.АТБ, Монуфактура, конный клуб. Хорошие состоятельные соседи. Стіни:Цегла 2NF (керамоблок) Комунікації:Вода ( свердловина ) | Септик |64 метра глубина, Електрика 3 фази 16 кВт | Регулярний вивіз відходів Отоплення:Індивідуальне електро.Крыша фальцавая. Комфорт:Асфальтована дорога | Гардеробна кімната | Кухня | Паркан, відкатні ворота | Парковка для 2х автомобілей |и гараж на 2 автомобиля Тепла підлога | Тераса від 32 кв.м Інфраструктура:5 хвилин до зупинки транспорту | Аптека | Відділення банку, банкомат | Відділення пошти | Дитяча площадка | Дитячий садок | Зупинка автобуса | Кавярня | Лікарня, поліклініка | Магазин, кіоск | Парк, зелена зона | Продуктовий магазин | Ресторан, кафе | Супермаркет, ТРЦ | Фітнес-клуб | Школа | Ландшафт:Газон | Зелені насадження ( , ялинки, самшит...) Облицовка целый длинный кирпич, фасад термо дерево. Збудували сучасний котеджний будинок площею 260 кв.м у с.земли 12 соток , село Ходосеевка Готовий штукатурка в доме оздоблення з розведеними та підєднаними комунікаціями. Вдалий вибір для людей, які мріють про власний простір поряд зі столицею! В будинку: Площа - 245 кв.м; Поверхи - 2; Кімнати - 5; Санвузли - 3; Гардеробна кімната - 1; Технічне приміщення; Кухня-студія; Вітальня; Тераса. Ділянка: Площа - 12. сотки Паркан з воротами; Місце для паркування авто. Переконайтеся у зручності та якості особисто! Есть большой выбор .(Конфиденциальность гарантируем) АН "Ваш Успех".Приглашаем к сотрудничеству собственников.

Центральная улица, 11, Ходосовка, Киевская 450000.0 USD
dom.ria.com

Дом с уникальным дизайном расположен в с. Ходосовка, Киевская область. Участок 15 соток, с уклоном 8м, дом посажен в ландшафт. На участке находится 2 дома - гостевой дом с баней(50м2) основной дом 200м2, гараж 50м2 На территорию заведено электричество 30кВт, вода, сделан септик. Все коммуникации подведены к дому. Есть проект ВК, дизайн проект, паспорт объекта. По периметру (кроме въездной стороны) установлен забор. Есть подвальное помещение с возможностью оборудования бункера! Выделено место под винную комнату, комнату коммуникаций и прачечную зону. В основном доме предусмотрена мастер спальня с гардеробом и личной ванной комнатой, 2 детские с отдельным су, зона кабинет/библиотека. Большая зона отдыха с кухней и столовой зоной с потолками 5, 5м, 2 фасада данной комнаты по проекту должны быть выполнены в стекле. На участке предусмотрено место под террасу с бассейном и bbq зоной. Гостевой дом/баня - построен, стоят окна, готова крыша, закуплена термолипа для обшивки бани, куплена печка. Внутри сделана разводка воды и канализации

Степная улица, 22, Ходосовка (Обухов), Киевская 230000.0 USD
dom.ria.com

Продам частный дом в Ходосовке с участком 12 соток. Дом находится 11 км от Киева, 20км от м.Выдубичи. Общей площадью 150 кв.м; газ, вода, скважина, электричество, своя подстанция с выходом 10 киловатт на дом. Интернет, спутниковое ТВ. Тёплый пол, кухня, зал, 2 комнаты, гараж со входом из дома, высота потолков 3.5м. Дом под ремонт, осталось сделать внутренние работы, есть маленький гостевой домик с ремонтом и подсобкой, площадь 40 кв.м, в маленьком доме есть туалет, душ, кухня зал, комната.м. КИЇВ (М "ВИСТАВКОВИЙ ЦЕНТР") - пр. Академіка Глушкова (автостанція "Південна", М "ІППОДРОМ") - пл. Одеська вул. Академіка Заболотного - вул. Івана Сірка) с. Новосілки - смт Чабани - с. Хотів с. Круглик с. Кременище с. Ходосівка (вул. Набережна вул. Соборна вул. Лугова вул. Феодосія Печерського) Номер оголошення на сайті компанії: SH-141-649-DR.

Вишневая, 4, Ходосовка, Киевская 110000.0 USD
dom.ria.com

Продам новий затишний 3-х поверховий будинок для цілорічного проживання, 168 м² в с. Ходосівка, на межі з селом Кременище. Ділянка 6 соток, з виходом на річку. Охайна доглянута ділянка, фруктові дерева, цвіти. Зручна транспортна розвязка, міська маршрутка за 5 хвилин пішки від будинку до зупинки. Будинок - перший поверх: кухня-вітальня з каміном, с/в, комора, хоз блок, гараж. Другий поверх: дві спальні кімнати та ванна кімната. Третій поверх: спальна кімната та гардеробна. У будинку зроблено якісний ремонт, вода-центральний водопровід, камін на дровах, бойлер, електро-котел, електромережа 380 кВт-3 фази., 1-фазний електрогенератор. Найближче оточення: супермаркети «Сільпо», «АТБ», «Мегамаркет», басейн, спортзал, ресторани, аутлет-містечко «Мануфактура». Поруч одне з чистих озер для відпочинку «блакитне озеро». В селі є дитячий садок, школа, центр розвитку дитини, клініка Мануфактура, Укрпошта, Нова пошта.

власник
Продам будинок Ходосівка
olx.ua

Продам свою дачу 129 м² з городом 6 соток землі. Знаходиться на відстані 10 км від Києва в садовому товаристві "Сонячний" біля с. Ходосівка, 700 метрів від знаку кінець Ходосівки. В будинку є 5 кімнат. Є бойлер, душова кабіна. Є гараж, сарай з запасом дров на зиму. Проведений інтернет. Опалення пічне. Газу немає. На городі ростуть яблуні, сливи, абрикоси, персик, груша, вишні, смородина, аґрус, виноград (солодкий). Поряд ліс, озеро 200 м від будинку. Ціна 28000 $ . Я власник будинку. Можу поміняти на квартиру в Києві.

Продам свій будинок (дачу). Ходосівка 10 км від Києва.Торг. 28000 дол
olx.ua

Пропонується до продажу ексклюзивний, стильний і багатофункціональний 2-х. поверховий будинок в стилі Hi-Tech, розташований в селі Ходосівка, Обухівський р-н. Будинок загальною площею 355 кв.м., вільне планування, розташований на обжитій, асфальтованій і затишній вулиці поряд з сосновим лісом. Ділянка 13 соток з десятилітніми соснами на території, басейном та ландшафтом. Неймовірне місцерозташування дозволить Вам насолодитись чистим повітрям та затишком цього місця. Статус будинку: Введено в експлуатацію Опис: 1-й рівень: 3 спальні з с/в, вбиральня, 2 балкони, гараж на 2 авто 2-й рівень: вітальня з каміном та виходом на терасу, кухня-їдальня, спальня, кабінет, вбиральня, з/в, котельня Ведуться будівельні та оздоблювальні роботи. Кондиціювання, підігрів підлоги. Зручна транспортна доступність по комфортній Новообухівській трасі.

Продаж нового будинку в лісі з басейном. Ходосіка
olx.ua

Готовий будинок з гаражем та дизайнерським ремонтом в КМ Нова Ходосівка. - Площа будинку - 196 кв.м. - Ділянка - 5 соток; - Озеленення та благоустрій ділянки виконано: рулонний газон, система автополиву, крапельний полив під рослини, декоративні рослини, декоративний камінь і т.д. ! Особливість - прихована кімната на кухні площею 10,5 кв.м, ідеально підходить для холодильника, різноманітних кухонних пристроїв та зони зберігання. - Опалення - тепловий насос Cooper Hunter (основне опалення), електрокотел Vaillant (додаткове опалення), камін у вітальні з можливістю опалювати будинок, весь будинок тепла підлога. - Біля будинку є господарська добудова для садового інвентарю, дров та інших потреб. За деталями телефонуйте або пишіть в приватні повідомлення.

Продаж будинку з ремонтом та меблями та тепловим насосом
olx.ua

Вишуканий будинок у лісовій частині Ходосівки. Площа будинка 245м2, земельна ділянка 10 соток землі, гараж та три тераси. Комплектація: високі стелі 3,3 м, чорнова штукатурка, заведені в будинок комунікації, димохід під камін, алюмінієві двері, вікна Salamander, автоматичні ворота, підсвітки терас та фасаду. Комунікації: електрика 20кВт, септик, свердловина 50 м, ГАЗ по вулиці. Продумане планування: 5 кімнат, 3 с/в, котельня,гардероб, простора кухня вітальня з виходом на терасу. На ділянці виконаний ландшафтний дизайн( висаджені туї, декоративні рослини, збережені сосни) з автополивом Hunter. Ексклюзивний будинок від забудовника, без комісії! Щастя любить затишок! Телефонуй і записуйся на перегляд

Вишуканий ДІМ 245 м2 з гаражем у лісовій частині Ходосівки
olx.ua

Продається будинок в стилі Хай-Тек в новому КМ Нова Ходосівка. Повністю закрита територія, яка під охороною. Будинок на етапі будівництва. За актуальними фото звертайтесь в приватні повідомлення або пишіть нам в соцмережі. Загальні характеристики: Загальна площа - 242 кв.м./корисна 185 кв.м.; Площа ділянки - 11 соток; Крита тераса; Ґанок; Паркінг на 2 авто+гараж на 2 авто; ПЛАНУВАННЯ: тамбур з гардеробом, санвузол, кухня-вітальня з виходом на криту терасу, котельня, 2 дитячі спальні(одна із них має свій гардероб), мастер-спальня з санвузлом та гардеробною; КОМУНІКАЦІЇ: Електрика - 3 фази, 20 кВт; Вода - власна свердловина; Каналізація - індивідуальний септик; Інфраструктура с. Ходосівка: ТРЦ, аутлет, школа, ліцей, дитячий садок, супермаркети, кафе, ліс, парк, фітнес-центр, кінний клуб. Детальніше та огляд: Telegram-канал //t.me/readyhousenew. Оплата та оформлення: Відстрочка платежу, повний пакет документів. Звяжіться з нашим менеджером для перегляду та уточнень.

Продаж будинку в КМ Нова Ходосівка. Закрита територія
olx.ua

Вишуканий будинок у лісовій частині Ходосівки. Площа будинка 245м2, земельна ділянка 10 соток землі, гараж та три тераси. Комплектація: високі стелі 3,3 м, чорнова штукатурка, заведені в будинок комунікації, димохід під камін, алюмінієві двері, вікна Salamander, автоматичні ворота, підсвітки терас та фасаду. Комунікації: електрика 20кВт, септик, свердловина 50 м, ГАЗ по вулиці. Продумане планування: 5 кімнат, 3 с/в, котельня,гардероб, простора кухня вітальня з виходом на терасу. На ділянці виконаний ландшафтний дизайн( висаджені туї, декоративні рослини, збережені сосни) з автополивом Hunter. Ексклюзивний будинок від забудовника, без комісії! Щастя любить затишок!

Вишуканий будинок 245 м2 з гаражем в елітній частині Ходосівки
olx.ua

Продаж будинку в топовій локації по Новообухівській трасі, котеджне містечко з охороною 24/7 9 соток, прямий вихід до води. В будинку виконані всі базові оздоблювальні роботи (електрика, сантехніка, опалення, котельня готова, система розумний дім) Опалення та охолодження від теплового насосу, теплі стіни та стеля, заготовлені виводи на даху під встановлення сонячних панелей Гараж на 2 авто Тераса Гарний краєвид на водойму Сусіди вже живуть Без без комісії Дзвоніть для уточнення деталей

Будинок на березі озера, під чистове оздоблення. Ходосівка
olx.ua
1 - 24 з 62 результатів

Географія Ходосівка