Район Озерна, престижний масив Дивокрай.Про будинок: -Елітний район,все забудовано і обжито -Велика земельна ділянка 10 соток,з двох сторін огороджена -Будинок побудований з ЦЕГЛИ -Зовні повністю готовий,по-периметру утеплений. -Є гараж та велика тераса 12 кВ.м,висота стелі в середині будинку 2.90 М. -Світло і вода підведені,газ біля будинку. -Асфальтована дорога майже під самий будинок,до центру міста 7 хв на авто!

власник
можливий продаж по єОселя
Гошинського, 11
rieltor.ua

Будинок - 1996 року, 2-х поверховий. 13,5 соток землі,садок,город,теплиця,гарах,альтанка,літня кухня. Покриття підлоги- паркет(ясен ,всі кімнати, кухня - ламінат, ванна кімната- плитка). Газ,світло,скважинна,каналізація. Перший- поверх спальня-22метри,гостьова -21 м,кухня -12 метрів, коридор -12 метрів ,сан вузол,плюс душева кабіна -6,5 м. Другий поверх- Велика спальна, санвузол,спальня, дві кімнати(можна зробити під гардероб). Віддаленість- 500 метрів -5 хвилин до.зупинки маршрутки,,Центральна лікарня 5 хвилин,торгових центрів,Парку,дитячого майданчика -, стадіону,школи,церкви.

власник
Виноградна, 34
rieltor.ua

Продається будинок та земельна ділянка. Загальна площа будинку - 222 м2 Житлова площа-92,2 м2 Нежитлова площа-130 м2 Побудований з якісних матеріалів . Цегляні стіни, перекриття -залізобетонні плити. Міцний Фундамент -блоки ФБС , 3 метра глибини. Два поверхи. Всього 5 житлових кімнат. Містке горище. Цікавий проект. Світло-три фази. Вода у дворі біля будинку. Великий цокольний підвал. Гараж для одного легкового авто. Можливе перепланування. Площа земельної ділянки-0,12 га. Сад,город. Рівна , квадратного типу територія. Чудовий обжитий район міста, приватний сектор. Торг реальному покупцеві.

власник
Волонтерська, 12
rieltor.ua
Задайте ціну будинку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміново ‼️ Продається дача в мальовничому і тихому дачному масиві біля села Пирогівці Від міста Хмельницького 15 хв їхати машиною Дорога асфальт На масиві насипана На території дачного масиву є охорона Ділянка 5 соток На ділянці є добротний цегляний будинок 2 кімнати Кухня- коридор Вікна металопластикові ( жалюзі, москітні сітки) Хороші металеві двері Під будинком великий підвал На ділянці є світло , газ, вода Гаряча вода( бойлер), душ Молоді дерева Вишні, персики, яблуні, абрикоси, черешня, слива Багато смородини, малини, аґрус, шипшина , виноград Ділянка доглянута, є мангал Опалення електричні конвектори Є пічка при потребі з варильною поверхнею Замінена електропроводка Затишне місце відпочинку, спокою та відновленню ресурсу Будинок заходь і живи Меблі залишаються Ціна 22500 Є місце для автомобіля Ділянка огороджена парканом

власник
Лісова вул., 39
rieltor.ua

Газове опалення, централізована вода. Знаходиться не далеко від тролейбусної зупинки (5 хв пішки). Загальна площа 95м. Покриття плитка, стелі натяжні, вікна пластикові. Ділянка огороджена забором. Сосіди дружелюбні. Є гараж, майстерня, підвал, кладова, майстерня, та приміщення для курей чи іншої птиці. Сад та город. Вишні, черешні, яблуні, персик. ВЛАСНИК

власник
None 145000.0 USD
lun.ua

сотка, є газ, вода з колодязя (є насос) ,(отоплення газовий котел) , по всім питання краще телефонуйте . Продаж від власника.

власник
None 17000.0 USD
lun.ua

селі Губельці До міста 10 хв машиною В селі наявна школа та садочок Велика ділянка. Приватизована. Підведена вода до будинку, також підключення бойлера. Сан вузол у будинку. Є камін і 2 грубки, піч. Гараж, підсобні приміщення. Деталі за тел. 0966475584

власник
None 14000.0 USD
lun.ua

переїздом частину будинку в.м Волочиськ з окремим номером та входом. Центр.Район Ощадбанку.Вхід з вулиці Симона Петлюри.можливість оглянути з 6 листопада,тому що зараз знаходимось за кордоном. +393663874043.whatsup,telegram,viber

власник
None 35000.0 USD
lun.ua

Чемерівці для великої сімʼї . Вулиця тиха і спокійна, до центру 5 хвилин) Площа будинку 104 м2, є 3 господарські будівлі, камʼяний підвал, молодий сад з різними фруктовими деревами , плодові кущі, малина та полуниця на агроволокні, а для любителів городини теж є плодюча земля. Це все знаходиться на 19 сотках. Для розваг малечі і різноманітних квітників теж знайдеться місце, адже ще майже 5 соток у Вашому розпорядженні. Подвірʼя та город повністю огороджені металевою сіткою. Це ваша можливість створити ідеальне житло за своїм смаком та уподобаннями, оскільки вся чорнова робота зроблена. Будинок має прихожу, 3 окремі кімнати, ванну кімнату, довгий коридор, та величезну кухню-студію. Газовий котел двух-функційний. Біо-металічні радіатори. Тепла підлога на 4 контури. Вікна металопластикові 6-ти камерні з двухсторонньою ламінацією світлий горіх. Ковані вхідні двері з броньованим склом. Виведений кран для поливу. Це чудова пропозиція для тих, хто хоче вкласти свою енергію у створення ідеального житла. Дозвольте собі втілити в життя свої дизайнерські фантазії та перетворити цю квартиру на справжній будинок мрії.

власник
None 23900.0 USD
lun.ua

Терміно Власники Без тогу Продам дом,9 сотых земли,под жильё и бизнес центр проспект Грушевского виход на проспект. Не далеко от круга со стороны Хмельницкого.

власник
Продам дом центр проспект Грушевского из ст.Хмельн.виход на проспект
olx.ua

Участок 10 соток з будинком 2 поверхи. Є підвальне приміщення з гаражем під будинком. На території сад. Також є глубокий септик. Вулиця заселена. Світло, каналізація, водопостачання не підключене.

власник
Продається будинок по вул.Польова (біля 20 школи.)
olx.ua

Е глинобитний будинок, є цегляний гараж, 3- соток землі,газ, свет вода, інтернет.звертатись за тел 09******70- Таня.ціна договірна.

власник
Продається в Хмельницьку, вул Козацька 14-А.
olx.ua

Котедж Продаж від власників без комісії! 128 ,06 квадратів + 48,55 на 3 поверсі (горище). Власне паркомісце . Вулиця Трудова 7/8- до вудмола 2 хвилини на машині . Таунхаус зданий в 2019 році ,район обжитий,у сусідів зроблені ремонти . В подарунок дизайн проект. Стіни з цегли,покриття металочерепиця ,індивідуальне опалення(газ),централізоване водопостачання ,утеплення пінопласт. Стелі 2.7 метри. 1 поверх - велика кухня/студія з виходом на задній двір, санвузол, прихоща,кімната. 2 поверх- санвузол, пральня,2 спальні , Гардеробна(можна використовувати як спальню,кабінет) 3 поверх - горище на 48,55 квадратів,можна використовувати під кінозал, ігрові кімнати і тд.

власник
Таунхаус «Family House» м.Хмельницький
olx.ua

Продам пів будинку "дуплекс" 130 м.кв. Будинок знаходиться р-н катіон за рестораном "Шотландія" по вул. Дружби 14а в обжитому масиві. Деталі по телефону. ВЛАСНИК.

власник
Власник. Продам будинок р-н Катіон
olx.ua

Продам будинок в селі Правдівка (Ярмолинецького району). Будинок 77 кв.м, літня кухня, сарай, гараж, криниця. Без ремонту. Площа земельної ділянки 0.245 га. Хороша транспортна розвязка. Всі деталі по телефону.

власник
Будинок село Правдівка
olx.ua

Будинок в гарному місці неподалік від фортеці, тепло система є батареї електрика. Септик каналізація труб котел, вікна на підвал в250метрах, школа детсадок також неподалік продуктовий магази АЗС Вес дуже близенько. Якщо сподобалось то за будьякими деталями звоніть.

власник
Срочно продаєця Будинок: підзамче
olx.ua

Будинок розташований в селі Бокиївка, вул. Молодіжна, 13, Волочиського району, Хмельницької області. Відстань до м. Хмельницький 30 км, відстань до районного центру Волочиськ 30 км. В 1 км від будинку два озера. Чудова природа і чисте повітря дозволить вам не тільки там жити, але й тікати на вихідні від галасливого міста. Будинок побудований з червоної цегли, накритий бляхою і шифером. Вікна деревянні. Опалення можливе газом і вуглем. Батареї чавунні. Є хлів і літня кухня. Також цегляні і накриті бляхою і шифером. Присадибна ділянка 0.25 га, під забудову 0.1341 га. Водяна скважина на подвірї. Розглядаємо також варіант обміну на будинок у Львівській області. До 20 км від Львова. Ціна $9000. Без торгу.

власник
Цегляний будинок в селі Бокиївка, Волочиський р-н, Хмельницької обл
olx.ua

Продам будинок в с. Западинці, Красилівський р-н, Хмельницька обл. Будинок сухий, утеплений пінопластом та короїдом.Встановленні металопластикові вікна.Проведений газ, є газовий котел.Є груба та піч.Проведене централізоване водопостачання.Є новий септик, літня кухня, погріб та господарські прибудови.Приватизовано, документи на руках.Меблі, техніка залишаються. Детальніше по тел. Звязок на Viber.Торг

власник
Продам будинок, с.Западинці, Терміново!
olx.ua

Продам свій будинок в місті Шепетівка. Будинок знаходиться на тихій та спокійній вулиці Кузнєчна. До дитячого садка 200 метрів, до центру - 600 метрів. Продаю також участок поряд. Ціна поставлена за хату і два участки. Вся земля приватизована. Будинок в жилому стані, є світло, газ. Є меблі. На території будинку є діючий сарай, город, літній душ, колодязь. За всіма питаннями прошу звертатися по телефону 06*********54 Тамара.

власник
Терміново продам будинок і два участки
olx.ua

Продається будинок у Віньковецькому районі в селі Нетечинці, по центральній дорозі. На території : будинок 70кв м, літня кухня з сараєм та погребом там же курник та туалет, сінник на подвірʼї, криниця, підведене світло та газ є лічильники. Отоплення пічне та конвектор газовий і електричний. Сад : яблука вишні черешня груша горіхи виноград город для посадки на 23сотки.

власник
Продам будинок с.Нетечинці
olx.ua

Продається затишний будинок в селі Радівці Хмельницької області, є великий сад тільки яблунь з пів сотні

власник
Продається затишний будинок в селі Радівці  Хмельницької області
olx.ua

Продам частину будинку в смт.Гриців. Будинок знаходиться в центрі,все зручно,поряд. Опалення кафельна грубка і електрична панель на кухні. Водопостачання і водовідведення є в будинку. Душова кабіна і умивальник підключено. Газовий стояк на подвірї. Подвіря асфальтоване. Також великий хлів,два погреба і городик невеликий.Для більш детальної інформації телефонуйте.

власник
Продам будинок в Грицеві
olx.ua

Продаж будинку,село Яворівці,Красилівський район Деталі за номером телефона:06******60-Олена Для додаткових фото,пишіть в вайбер/телеграм

власник
Продаж будинку,с.Яворівці,Красилівський район
olx.ua

продам будинок в с.Жердя всі данніі по телефону +38********75-Валя поруч траса є колодязь

власник
olx.ua
1 - 24 з 707 результатів

Популярні запити