Предлагаю Дом под Киевом в спокойном месте , где можно гулять , рядом вся инфраструктура , с возможностью выехать от него прям в центр города Киев м.Вокзальная. (рядом новая ст. ВИШНЯКИ. , прямая ветка к станции метро) . Дом утеплен , установлены мет.пласт. окна , броне дверь, несколько замков , крыша - битумная черепица Шинглас , установлено: наружное и внутреннее освещение , автоматическое включение света на улице , установлены розетки . Участок огорожен красивым металлическим забором из проф листа , на участке есть крупные сосны , обустроен колодец , вода на участке . Автономное отопление , на жидком топливе . В Доме мощная солнечная автономная электростанция , мощностью 5000 Вт. В доме произведен евроремонт . Фасадные дизайнерские элементы выполнены из дерева , покрыты финской краской , точечное освещение , видеонаблюдение и т.д. Установлена и подключена охранная сигнализация , множество датчиков , охранный блок , и т.п. на улице пользуемся услугами Державной Служби Охорони . Дом расположен на участке размером 24х38 метра , 9 соток , есть возможность купить участок с право ой стороны от дома , еще 9 соток , на нем растет больше сосен , на фото видно , участок ровный прямоугольный , выровнен , засеян газоном , ухоженный , находится в СТ , с обустроенным заездом , ворота на фото , на поляне в окружении леса , рядом через дорогу живут приличные люди , кооператив строится и облагораживается . Вся территория имеет ограждения . выполнен отдельный заезд на территорию через лес . Участок фасадный . КООРДИНАТЫ УЧАСТКА Google maps : 42W8+9J3 Вишняки, Київська обл. Одесская трасса ! 47 км. Рядом Мотовиловка , Боровая , где есть абсолютно все : Магазины , кафе , супермаркеты , строймаркет , клиники , спортзал , Боровский Академический Лицей , рестораны , доставка суши ,катание на лошадях, лавандовая ферма , рыбалка , доставка суши , пицы и т.д . Рядом есть семь обустроенных пляжей , прокат катамаранов и т.д. Также на этой улице есть ещё предложение о продаже участка , см. другие объявления автора . Мирного и спокойного неба над головой !

власник
Антоновича вул. (Горького)
rieltor.ua

ПРОДАЖ ВіД ВЛАСНИКА. Продам садовий будинок на вулиці Бойко 72 б, 48 м. кв. новозбудований у 2015 році з піноблоку на 3.5 сотках землі. Є пічь, електропроводка зроблена, євровікна. Після покупки зроблені септик, свердловина, вода заведена в будинок ~ раковини, душова кабіна, бойлер, пральна машина, електроплита, холодильник. Підключили 12.08.22 електрику, оплачено більше 100 000 грн. за нестандартне приєднання. Подавав клопотання щодо відведення земельної ділянки, це показано на фото картографічні матеріали міста Борова. Це дасть, збільшення земельної ділянки. За два кроки від мене є сусідська ділянка 10 соток під забудову, можна викупити та обєднати в одну. До електрички 20 хв. ходьби - станція Мотовилівка. 50 км. до Києва. Є маршрутка 172 від ВДНГ та іподрому. 10 хв. річка Стугна, ліс...

власник
Продається будинок в Київській області 45 км. від Києва документи всі
olx.ua

Продам жилой дом в Мотовиловке 34.5 м.кв, газовое отопление, в доме холодная/горячая вода, бойлер, спутниковое тв, необходимая мебель. Участок 12,6 сот, гараж совщен с сараем 36 м.кв, добротный погреб, летняя кухня, колодец, сад, земля для огорода, большой ровный двор.

власник
Продам жилой дом в Мотовиловке
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Участок 0.25 га, пруд, огород, фруктовый сад, газ, электричество, бойлер, отопление комбинированное, холодильник, мебель, санузел-ванна в доме,газ. колонка,плита, печь, гараж с ямой. Кирпичный дом 65.5 м. кв., 2 комнаты+кухня, есть камин, пластиковые окна, печь, ,на кухне тёплый пол,газовая плита,ванная комната, сауна, большой подвал,чердак. Тихое, живописное место для жизни и отдыха в с.Большая Снетинка. 50 км. от Киева, 8 км. от Фастова. Из села ходят рейсовые автобусы в Киев (ехать 40-50 мин) и в Фастов (ехать 15 мин). Пешком до железнодорожной станции «Снитынка» 30 мин. (Постоянно курсируют электрички).Дому нужен косметический ремонт. Пишите на ОЛХ, звоните. На смс не отвечаю.

власник
Продам участок 25 соток с домом с. Большая Снетинка.
olx.ua

Продадим дом в селе Великие Гуляки!4 комнатки,кухня,комора(без ремонта,место под ванную и санузел),веранда нуждается в ремонте,оченьклассное место!есть гараж,два хлева,погреб, колодец(3,5года),дзвоните,пишите о цене договоримся!

власник
Срочно!!! Продам будинок
olx.ua

Участок 30 соток, на территории 2 дома . Один только коробка ( недострой) второй в жилом состоянии. Также есть возможность разделить на два участка по 15 соток . Территория ровная, много деревьев . Есть собственный колодец возле дома . Могу также сбросить видео территории. Адекватный торг есть .

власник
Продажа участок с 2-мя домами
olx.ua

Продається дачний будиночок з ділянкою у с.Веприк, фастівського р-ну, у садовому товаристві Приозерний. Ділянка 6,5 соток виходить до лісу; до найближчого озера 5 хвилин пішки. Будиночок невеличкий (5,75x4,75), складається з 2 приміщень -передбанника та житлової кімнати, також є горище. Стан не житловий - комунікацій, зручностей поки не підведено - на вулиці електрика , можна підвести. Власність приватизована, отриманий дозвіл на проведення світла. Відстань до зупинки автобусу - 10 хвилин пішки, відстань до Фастова - 11км. земля та будинок приватизовані, з усіма необхідними документами для продажу. Торг доречний.

власник
Дачний будинок з ділянкою в с.Веприк, фастівського р-ну.
olx.ua

Гарний будинок за містом. Все необхідне є для проживання. Сад,город 15 соток,особисте озерце 30*30 Мальовничі види! Можливе здавання в оренду!

власник
Будинок зі всіма комунікаціями
olx.ua

Фастівський р-н, с. Кожанка (80 км від Києва) 15 хвилин пішки до залізничної станції Кожанка (Південно-Західна залізниця) Ділянка 29 соток: 15 соток город, 14 соток двір із садом. Із будівель у дворі: будинок, гараж, літня кухня, сарай, погріб, господарські будівлі, 2 колодязі. Будинок 80 метрів. Червона цегла + штукатурка. Житловий, з меблями, шторами, коврами. У будинку три кімнати, кухня, с/у, веранда. У будинок проведена вода, є бойлер, туалет та ванна. Опалення газове + плита для дров та вугілля + грубка. Другий поверх горище. У будинку ніхто не прописаний. Єдиний власник. По вулиці грунтова дорога з виїздом на асвальтову центральну по селу. В пішому доступі 2 магазина. По вулиці проведений інтернет. У 10ти хвилинах пішого доступу ліс з грибами, суницею. У селі є Нова Пошта, Укрпошта, продуктові та господарчі магазини, школа, дитячій садок, Покровська церква, річка Камянка. До м.Фастова (великі магазини, базари) 20 хвилин на авто або 2 зупинки на електичці. Оголошення від власника.

власник
Будинок на ділянці 29 соток у с.Кожанка (Фастівський р-н)
olx.ua

Продам будинок в с.Тарасівка, Фастівського району, 30 км від Білої Церкви. Затишне, тихе місце на хуторі, 15 соток саду і 40 соток городу, опалення газове (конвектор) + груба,плита. Детальніше за телефоном.

власник
Продам будинок с.Тарасівка, Фастівський район
olx.ua

Продается дом 122м.кв. (бутово-кирпичный) в селе Вишняки (Фастовского района) в экологически чистом месте с правом прописки. Вокруг села лес. От Одесского КП в пределах 50-ти км. Прекрасное место для жилья и отдыха. Очень хорошая транспортная развязка. До станции электрички 7минут спокойным шагом и через час вы в Киеве. Участок 25.5 соток, полностью огорожен забором. Дом 3-х уровневый с гаражем на 2 машины, 4 спальни, 2 санузла , столовая-гостинная, канализация - выгребная яма на 3 куба. В доме нормальный ремонт, электроотопление (конвекторы). Специально положена печь (груба) для поддержки отопления. При желании можно провести газ в дом (труба под забором). Цена тех. условий ~ 25000грн+котел. Есть кое-какие недоделки по дому - незначительные. В доме насосная станция , спутниковое ТВ. Построена баня 25м.кв. , полностью автономный домик. Парилка с финской печью на дровах,комната отдыха, сан.узел со своей канализацией. На участке выделено место под беседку и выложена печь-барбекю. Заложена теплица 50м.кв. На участке хороший большой плодоносный сад, декоративные кусты, малина, виноград. Прошу заметить дом на продажу не строился. Звоните, приезжайте смотреть, хорошо уступлю, я не жадный)

власник
Продам дом в с.Вишняки. Хозяин
olx.ua

Продам дачу з ділянкою 12 соток біля села Кощіївка Фастівського району. Садове товариство "Лісове". Приватизована. Документи в наявності. ПРОДАЖ ВіД ВЛАСНИКА. Будинок з мансардою, 68,5 кв. м. в хорошому стані. Газове опалення, піч. Погреб. Земля доглянута, багато молодих дерев та кущів. Поряд ліс, річка Унава.

власник
Дачний будинок у Фастівському районі.
olx.ua

Продаю житловий, цегляний , двух поверховий будинок загальна площа 114 кв.м, житлова 72,8 кв.м.. Земельна ділянка 0,2766 гектарів. Всі документи оформлені. Поруч магазини, пошта, садочок, школа, річка, не далеко ж/д зупинка, ходять маршрутки до Києва, автобус до Фастова . По всім питанням звоніть за телефоном

власник
Продаю будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продається будинок в Фастівському районі село Пришивальня. Ділянка землі 17,4 сотки. Будинок глиняний, 4 житлові кімнати, кухня і прохідна кімната. Опалення пічне, після капітального ремонту і відновлення. У будинку підключений швидкісний інтернет. На території є точка води, свердловина глибиною 10, 5м. Територія зелена, є фруктові дерева, частина ділянки відведено під город. Дуже вигідне розташування в центрі села, зручна інфраструктура і транспортна розвязка, поруч біля будинку зупинка автобусів як на Фастів так і на Київ, також поруч сільрада, магазин, дитячий майданчик.

власник
Продаж 1 поверхового будинку з ділянкою
olx.ua

Будинок в Фастівскому р-ні (7км від Фастова ) с Кощієвка, 45 км від Києва через Черногородку і ліс, , (25 соток є кадастровий номер) ще соток 20 можна взяти під город, сад, колодязь ,будинок поставлений на блоки, обкладений цеглою, з великою кутовою верандою, в кінці веранди санвузол з ванною і туалетом, до веранди добудований відкритий навіс. Сарай з хорошим погребом, нової будови. Можно зробити двохповерховий будинок. Метрів 300 до лісу, метрів 500 до річки. Є де позбирати гриби і порибалити. Крім річки є озера. До р Ірпінь 6 км. По всім питанням телефонуйте. 06******62. Олег.

власник
Продам чи обміняю будинок в селі Кощіївка. 47км до Києва.
olx.ua

Будинок придатний для проживання,має пічне опалення та газові конвектори.Світло,газ присутні.На території літня кухня з погрибом,сарай кирпичний і деревяний,гарний город та сад.Кому цікаво телефонуйте 06******53.Віктор

власник
Будинок село Деминівка
olx.ua

Продається приватний будинок у Фастівському районі Київської області. Загальна площа 140, земельна ділянка 21 сотка.

власник
Продажа приватного будинку
olx.ua

Село Кожанка Фастовский район. Частный дом 48,2 кв м общая, 37,4 жилая. 8 лет никто не живет, во дворе погреб, летняя кухня, сарай, сад. орехи, яблони, абрикоса., срочно. земельный участок 0,224 га. Рядом большое озеро. Маршрутки в Фастов, Кожанку, электричка. Цена договорная. 8 000$. Пожалуйста звоните, так как не каждый день заглядываю на ОЛХ.

власник
Продам дом 48,2 квм в Кожанке, Фастовский район
olx.ua

Продається 2-поверховий дачний будинок з укриттям у затишному кооперативі "Енергетик-Бортники" с. Бортники, Фастівський район, Київська область. Загальна площа: 101м² Житлова площа: 44,5м² 2 спальні, санвузол (туалет на території) Захисні решітки та ставні на вікнах Стіни: черепашник, обкладені білою цеглою Рік будівництва: 1992 Ділянка: 12 соток, огорожа з 4-х сторін, приватизована, сад, город Електрика та пічне опалення Криниця з питною водою та цистерна для збору води для крапельного поливу Поруч змішаний ліс Знаходиться за 64км від метро Теремки та 8км від Фастова. Ціна: $12999 Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за телефоном 05******99

власник
Продається дачний будинок
olx.ua

Продается дом ( частично не достроен ), 2 этажа. Технический паспорт получен, общая площадь первого этажа 135 кв. ( + на втором этаже площадь под две комнаты и санузел примерно 80 кв.м ( каркас ). Лестница в доме. Идеальный вариант для большой семьи, кто хочет вложить ещё не много и иметь коттедж в селе где места хватит всем. Участок 16 соток Свет, газ, вода, канализация подведена. Отличные соседи.

власник
Дом, недострой, с. Велика мотовиловка
olx.ua

Кожанка Вулиця зубарська Хата до річки Телефонувати за номер 09******09 Микола

власник
Продажа дома 12000$ торг
olx.ua

Продається жилий будинок73.5кв.м.До будинку заведені і підключені газ,вода,світло,каналізація.Викопана криниця,скважина.До міста 18км.Комфортний будинок,одноповерховий,3 окремі кімнати,санвузол сумісний.Є газова колонка,газовий котел новий.Опалення газове і пічне.Є гараж,сарай,погріб,літня кухня,15 соток землі, молодий родючий садок

власник
Продається будинок73.5кв.м.Фаствський район,с.Гвардійське,Волинська7
olx.ua

Продам одноповерховий будинок у селі Малополовецьке (Фасітвський р-он, Київська обл.) вулиця Перемоги 7 (колишня Гагарина) осфальтована. Загальна площа 60 м2 , опалювальна 47 м2 . Земельна ділянка 70 соток. Будинок дерев`яний, обмурований цеглею. Опалення газове (е груба). Е електрика. Житловий стан , Дві кімнати, кухня, сіни, віранда. По вулиці проведений інтернет. На тереторіі погриб, літня кухня, два гаражі, цегляний дровник, криниця та інші прибудови. Село мае зручне сполучення з містом. До Києва 90км. Курсує маршрутка до м.Фастів, Біла Церква, до залізничної станції Кожанка. Є магазини, пошта, амбулаторія, салон краси, будинок культури, церква, пансіонат для літніх людей. У селі є багато ставків, ліс. Два рази на тиждень працює ринок.

власник
Одноповерховий будинок
olx.ua

Дім недобудований 160м2 Мотовилівка Київськой обл. 40км.від метро Теремки. Обміняю на авто бус в максі базі, Або гостинку смарт-квартиру с доплатою і відсрочкой до 3 років для добудови Будинок знаходиться в 200метрів від центральної вулиці.Маршрутка на Київ.Электричка Київ-Фастов. Документи оформлені.

власник
olx.ua
1 - 24 з 66 результатів

Популярні запити