Продається будинок на березі річки в с. Старі Бабани, Уманський р-н., Черкаська обл. (15 км. від Умані), 2 кім., 60 кв. м., піч, газове опалення. Сарай, погріб, садок, город, криниця в дворі, літня кухня. Земельна ділянка 43 сот. Ціна 15 тис. у.е. (можливий торг) Більш детально за телефоном. (096) 950-84-90 Олександр.

власник
Л. Українки
rieltor.ua

будинок та земельна ділянка в с Диитрушки. Будинок має 3 кімнати, кухня, санвузол, веранда, опалення пічне , вода та каналізація в будинку, вікна заміненні( добротні деревʼяні покриті лаком).на ділянці гараж, господарські будови, погріб

Будинок с. Дмитрушки
olx.ua

Продам не житлову будівлю - колишню баню (без ремонту). Це окрема одноповерхова будівля, фундамент - бутовий, стіни (товщиною 1 метр) та перестінки цегляні, перекриття панельне, дах деревяний, покрівля шиферна, підлоги цементні та плиточні. Будівля розташована в центрі села Гродзево на відстані 7 км від м. Умань. Загальна площа будівлі 225 кв. м Площа земельної ділянки під забудовою 0,2409 га За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 09******35

власник
Продам не житлову будівлю
olx.ua

Село Ладижинка находится рядом с трассою Киев - Одесса, до Умани - 20 км Дом располжен на центральной улице Школьная, в доме две комнаты, кухня, веранда К дому подходит асфальтированная дорога. В селе есть аптека и сельский врач Выполнили ремонт крыши, новый шифер, установлены металлопластиковые окна Дом отапливается двумя газовыми конвекторами, еще есть кирпичная печь На участок заведена вода, колонка подачи воды находится на углу дома При необходимости, воду могу провести в дом (на кухню) Участок, 17 соток, приватизирован. На участке расположены придомовые постройки сарай, курятник, погреб, яма для хранения урожая и тд Документы на дом и участок готовы к продаже

власник
Газифікований будинок з ділянкою: є вода, світло. газ
olx.ua

Будинок має чотири окремі кімнати, кухню, ванну кімнату з туалетом, прихожу, коридор. Газове та твердопаливне опалення. Тепла підлога в прихожій та санвузлі. Металопластикові вікна. В будинку є вода холодна та гаряча (встановлений бойлер який може підігрівати воду або від електроенергії або від опалення), каналізая. На ділянці гараж, господарські будови, погріб. З питаннями телефонувати на Viber за вказаним у оголошенні номером.

власник
Продається будинок у с. Дмитрушки
olx.ua

продам окремий будинок с.Родниківка, 1980 рік забудови, загальна площа 82.7 кв.м., 4 кімнати 28.2 кв.м., 11.8 кв.м., 16.8 кв.м., 15.2 кв.м., кухня 15 кв.м., житловий стан, вікна-металопластик, вода (криниця ) у дворі, газове опалення у будинку, у дворі є гараж, сарай, погріб, 40 соток приватизованої землі, зручний підїзд до будинку, асфальтована дорога, поруч магазин, зупинка, за детальною інформацією звертатись за номером телефону, рієлтор

продаж окремого будинку с.Родниківка
olx.ua

Продається будинок в селі Гродзево яке знаходиться від Умані 12км. Біля будинку земельна ділянка площею 70 соток. Є гараж із оглядової ямою, кладова (майстерня-інструментальня) дровник та літня кухня із зимнім та літнім сараєм. Дві ями жомова та буракова. Двір асфальтований, будинок підєднаний до центрального водопостачання. В будинку присутня ванна кімната та санузел в будинку та на дворі. Маршрутка Гродзево-Умань їздить що дві години. Детальніше розповім по телефону. Сергій

власник
Продається будидинок Уманський район с. Гродзево
olx.ua

Продається будинок в селі Ладижинка. Площа 80 м .кв. Стан жилий. З меблями. Є літня кухня,сарай,гараж. Вся інформація по телефону .

власник
Будинок в селі  Ладижинка
olx.ua

Будинок повністю придатний до житла. Є свій колодязь, встановлений газовий конвектор, сараї, гараж, времянка. Всі будівлі цегляні. 10 км до м. Умань. Неподалік ліс. Чисте повітря. Також велика земляна ділянка з окремим актом приватизації. Можлива часткова оплата, розстрочка невелика.

власник
Продам дом в селе, будинок в селі
olx.ua

Приватний будинок,с. Родниківка ,загальна площа земельної ділянки 14 соток. В дворі будинок з кухнею, кімнатою та ванною кімнатою, туердотоплевне опалення, вода. На участку недобудована новобудова площиною 100кв.м. Є підвал, времянка, город.

Приватний будинок
olx.ua

Продається великий у часток 33 соток приватизованої землі в с. Родниківка. На участку є старий будинок, участок виходить до ставка.

Продається будинок
olx.ua

30 соток землі, колодязь, погреб , літня кухня , сарай , дім 2 кімнати, веранда, 12 км від міста Умані ,с Кочержинчі ,

власник
Дім в с.Кочержинчі
olx.ua

Площа будинку 66. 5. В ньому є 3 окремих кімнати площа 42.5, також кухня, коридор, веранда. Опалення парове і пічне. Побудований будинок в 1964р., Вікна деревяні. Також є великий двір, сарай, гараж, літня кухня, погріб, у дворі криниця з джерельною водою. Квітник, окремо Садок 5 сот. Великий город. Вся площа 0.35га. По всім питанням телефонуйте на номер тата: 09******00 Сергій.

власник
Продам будинок с.Городецьке з великим садком та городом
olx.ua

Будинок знаходиться в центрі села,в дворі вода,газ в будинку(конвектор), гараж,льох,сараї, за 30метрів,магазин,школа,садок,пошта,автобусна зупинка,все приватизоване, детальніше по тел.в зручний для Вас час!!!

власник
Будинок с.Гереженівка
olx.ua

Будинок в жилому стані. Деталі за телефоном +38********02

власник
Продаж будинку с.Кочержинці
olx.ua

Собківка, початок села, дорога асфальтна, гарний будинок (80м2) на широкому участку 25 сот, 3 кімнати, кухня, с/вузол, газ, скважина, цегляний гараж, літня кухня, погріб ( з плит перекриття)

Окремий будинок с.Собківка
olx.ua

В с. Антонівка Тальнівської ОТГ Звенигородського району продається газифікований будинок. Є централізоване водопостачання, колодязь, город до берега, в будинку є пічне опалення, наявні всі надвірі споруди.

власник
Продається будинок тел. 380971151258
olx.ua

Продается дом в селе Родниковка, по адресу Гомунюка Созонта 16 ( выше улицы Павлова )в начале села. До города 1 км. Во дворе гараж с ямой, времянка - абсолютно автономна и подходит для отдельного от дома жилья, туалет, глубокий погреб, огород. Все размеры и расположение смотрите на фото из Технического паспорта.

власник
Продам дом Умань Родниковка
olx.ua

Цина дому звертатись за телефон в с Бабанка

власник
Продажа Будинку село Бабанка
olx.ua

Продам хату в Уманського району Черкаської обл. Хата знаходиться в тихому сели, недалеко від ставка. Хата на дві половини, є сарай, підвал. Город 45 сот. Документи є! Телефон власника +38********88

власник
Продам хату в селі.
olx.ua

Продам будинок в с.Паланка по вул.Шевченка ,19. Загальна площа землі 32 сотки .Кадастровий номер є .Село розташоване поблизу м.Умань . В селі є ліс, школа, дитячий садочок,магазини ,стадіон ,автошкола, щодня їзддить автобус з м.Умані в село.

власник
Будинок в с.Паланка
olx.ua

Будинок в с. Кочержинці стіни глинобитні обкладені цеглою газифікований, 3 кімнати, кухня, без зручностей. жилий стан 15 000 у.о. можливий торг подробиці за телефоном

Будинок в с. Кочержинці
olx.ua

Продається Свій будинок в центрі села Городецьке. Рівна ділянка 42 сотки. Без Торгу!!!.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок ,с.Родниківка,Черкаська обл.19соток землі. Центральна вулиця Шевченка.В пішохідній доступності дендропарка Софіївка та Університет садівництва. За деталями тел.+38********54

власник
Продається будинок,с.Родниківка.+380639820654
olx.ua
1 - 24 з 86 результатів

Популярні запити