Продається будинок на березі річки в с. Старі Бабани, Уманський р-н., Черкаська обл. (15 км. від Умані), 2 кім., 60 кв. м., піч, газове опалення. Сарай, погріб, садок, город, криниця в дворі, літня кухня. Земельна ділянка 43 сот. Ціна 15 тис. у.е. (можливий торг) Більш детально за телефоном. (096) 950-84-90 Олександр.

власник
Л. Українки
rieltor.ua

Будинок має чотири окремі кімнати, кухню, ванну кімнату з туалетом, прихожу, коридор. Газове та твердопаливне опалення. Тепла підлога в прихожій та санвузлі. Металопластикові вікна. В будинку є вода холодна та гаряча (встановлений бойлер який може підігрівати воду або від електроенергії або від опалення), каналізая. На ділянці гараж, господарські будови, погріб. З питаннями телефонувати на Viber за вказаним у оголошенні номером.

власник
Продається будинок у с. Дмитрушки
olx.ua

Будинок повністю придатний до житла. Є свій колодязь, встановлений газовий конвектор, сараї, гараж, времянка. Всі будівлі цегляні. 10 км до м. Умань. Неподалік ліс. Чисте повітря. Також велика земляна ділянка з окремим актом приватизації. Можлива часткова оплата, розстрочка невелика.

власник
Продам дом в селе, будинок в селі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

30 соток землі, колодязь, погреб , літня кухня , сарай , дім 2 кімнати, веранда, 12 км від міста Умані ,с Кочержинчі ,

власник
Дім в с.Кочержинчі
olx.ua

Площа будинку 66. 5. В ньому є 3 окремих кімнати площа 42.5, також кухня, коридор, веранда. Опалення парове і пічне. Побудований будинок в 1964р., Вікна деревяні. Також є великий двір, сарай, гараж, літня кухня, погріб, у дворі криниця з джерельною водою. Квітник, окремо Садок 5 сот. Великий город. Вся площа 0.35га. По всім питанням телефонуйте на номер тата: 09******00 Сергій.

власник
Продам будинок с.Городецьке з великим садком та городом
olx.ua

Продається будинок з меблями в с.Родниківка Уманського р-ну.Метало-черепичний дах.На другому поверсі дві спальні,туалет мають паркетну підлогу,великий балкон с теплою підлогою.На першому ванна с туалетом,спальня,кабінет,гардироб,велика кімната з діючим каміном і кухня.Два великих коридори,два входи і велика тераса..Газовий двуконтурний котел і твердопаливний.Колодязь і насосна станція подають воду в будинок.Загальна площа 172 кв/м.Великий двір з гаражем і споміжними спорудами,клумби. Город,сад,..загальна площа майже 28 сот.чернозема в центральній частині України.Також є стройматеріали з яких можна добудувати альтанку,застелити двір і створити райський куточок для своєї родини ...

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок в жилому стані. Деталі за телефоном +38********02

власник
Продаж будинку с.Кочержинці
olx.ua

Продається будинок В гарному мальовничому місці з усіма комунікаціями. Прихожа Коридор Ванна кімната Кухня 3 кімнати Літня кухня Гараж Сарай Підвал

власник
Продається Будинок
olx.ua

В с. Антонівка Тальнівської ОТГ Звенигородського району продається газифікований будинок. Є централізоване водопостачання, колодязь, город до берега, в будинку є пічне опалення, наявні всі надвірі споруди.

власник
Продається будинок тел. 380971151258
olx.ua

Продается дом в селе Родниковка, по адресу Гомунюка Созонта 16 ( выше улицы Павлова )в начале села. До города 1 км. Во дворе гараж с ямой, времянка - абсолютно автономна и подходит для отдельного от дома жилья, туалет, глубокий погреб, огород. Все размеры и расположение смотрите на фото из Технического паспорта.

власник
Продам дом Умань Родниковка
olx.ua

Продається Свій будинок в центрі села Городецьке. Рівна ділянка 42 сотки. Без Торгу!!!.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок в селі Паланка Уманського району Черкаської області. Загальна площа земельної ділянки 0.53 га. Площа будинку 69м.кв., також в дворі є сарай, літня кухня, гараж, погріб, криниця та централізована вода, каналізація на водовідведення. Село Паланка вулиця Майка. Звертатися за номером телефону 06******07

власник
Продається будинок в с.Паланка Уманський р-н
olx.ua

Продам будинок в с. Родниківка, просторий двір, э погріб, гараж, баня, криниця, літня кухня. Всього 17 соток, 7 із них город і садок. Тиха та спокійна асфальтована вулиця, 800 м від центра села, поруч є автобусна зупинка, ставок.

власник
Будинок в с. Родниківка
olx.ua

Продається будинок в селі Косенівка, 25 км від Умані, кожного дня є декілька рейсів маршрутки до міста.В дворі є хлів, криниця, льох, кухня, рівний город 15 соток.До хати проведена вода та інтернет.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається жила хата в с. Ладижинка Уманського р-н. Можливий обмін на автомобіль, або на нерухомість в Монастирищі, чи в районі Монастирища.(20-25км.від м. Умань та 200-220 км від Києва ), поруч проходить траса Київ-Одеса Хата має 4 кімнати, коридор, кухню, ванну, віранду, та підвал. В хату проведений природній газ та централізоване водопостачання з скептиком на дворі. Отопления парове від газового котла та твертотопливного котла який знаходиться в акуратній піччці-грубі. В дворі є хозпостройки для ведення господарства. 2сараї,літня кухня з піччю. Поруч з хатою від заїзду є гараж з переду з навісом. По заду хати є земельна ділянка-город(засаджений бараболею і різноманітною городеною) та молодий садок з фруктових дерев, винограду,малини і т.д. Зегальна площа земельної ділянки на якій знаходиться хата та присадибна ділянка має 20 соток, земля приватизована та має кадастровий номер. Підїзд до хати асфальтований. Більше інформації та фото надам в лс.

власник
Продається хата в с. Ладижинка Уманського р-н. Можливий обмін на авто.
olx.ua

Продається об’єкт незавершеного будівництва за адресою Черкаська обл., Уманський район, Паланська територіальна громада, с. Родниківка вул. Гоменюк Ірини 69. Загальна ділянка площею 0.47 га Ділянка під забудову - кадастровий номер: 7124386700:01:002:0029 Площа: 0.25 га Цільове призначення: 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) До ділянки підведений газ, та світло, також є колодязь з можливістю переобладнання під водопостачання. Основний заїзд з вулиці Ірини Гоменюк - асфальтована дорога. Додатковий заїзд для сільськогосподарської техніки - ґрунтова дорога. Геолокація на карті - 48.803769, 30.219754 Ділянка підготовлена, розчищена, виведений рівень під забудову, всі комунікації офіційно оформлені та підведені, документи на ділянку та будівництво в наявності.

власник
Продається об’єкт незавершеного будівництва
olx.ua

Продається будинок. С. Городецьке. Глиняний обкладений цеглою. На територіїї погріб, літня кухня та два сараї. Будинок на стадії ремонту, поли забитоніровані, на стінах обдерта глиняна штукатурка, набита сітка та виставлені маяки для штукатурки. Комунікації: світло, вода, газ, каналізація, інтернет - заведені в хату. Розмір будівлі 5м.×10м. Земелна ділянка 22сотки. Підїзд асфальтований, не далеко від вїзду в село. Автобус проїжджає під будинком. Земля приватизована. Всі документи в належному стані.

власник
Продаж будинку с. Городецьке.
olx.ua

Біля ресторану Шервуд продам будинок та земельну ділянку

власник
Продаж будинку с Піківець
olx.ua

У мальовничому місці с. Громи , продається будинок з усіма надвірними спорудами. Опалення пічне, груба обігріває три кімнати. Криниця в дворі. Деталі по телефону

власник
Продається будинок, продается дом
olx.ua

Продається доглянутий будинок в селі Ятранівка, Уманського району. Є всі необхідні господарські споруди ( літня кухня, сараї, гараж з оглядовою ямою та ін.) та времянка зі зручностями (душ, туалет). Криниця на подвірї. Фруктові і ягідні дерева,горіхи, малина, смородина, виноград. В будинку є 5 кімнат, коридор, веранда, кладова. Опалення пічне. Є меблі, косметичний ремонт. Проведений інтернет. Двір асфальтований. Земельна ділянка 1 га. В селі є школа, дитсадок, медпункт, магазини. Курсує автобус три рази на тиждень. Ціна договірна.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок з земельною ділянкою в с. Полянецьке, вул. Миру,2. Земельна ділянка 0,26 га з кадастровим номером. Будинок цегляний, загальною площею 72,6м², в будинок заведений газ. На ділянці є літня кухня, погріб, колонка. Всі деталі за номер телефону 06******68

власник
Продається будинок с.Полянецьке, Уманський район
olx.ua

Продается двухэтажный дом 2017 года без внутренней отделки, в поселке Танское, 15 км от Умани (Это сразу за Доброводами) есть супермаркет, несколько зарыбленных озер в пешей доступности, в доме пока еще никто не жил. За домом ухаживают, обложен белым кирпичем. Внутри красный кирпич, фундамент из камня. Участок 30 соток на возвышенности, прекрасная плодородная земля, сухо, растет все и очень хорошо. В конце участка речка Ревуха. Жилая площадь 90 м.кв., Пристройка к дому 24 м.кв., Открытая терраса из граба 30 м.кв. с потрясающим видом на долину реки. Полы и забор и второй этаж обшит доской из граба толщина доски 5 см. Во дворе массивная беседка из граба и дуба. Посажены плодовые деревья. До подъезда к дому проложен асфальт. В доме печное отопление и электричество, можно сделать скважину или провести воду от соседей. Есть согласованный проект дома. Прекрасное место для дачи или проживания, в тихом месте вдали от войны и бомбежек. Дом выгодно не достраивать, чтобы не платить налоги. Достопремечательности в получасовой доступности - Дендропарк Софиевка – Умань, Букский каньон.

власник
Продается двухэтажный дом, участок 30 сот. у реки возле Умани ТОРГ
olx.ua

Продається будинок в с. Юрківка , огороджений металевим парканом, двір асвальтований. У дворі будинок, літня кухня, гараж, погріб та допоміжні господарські споруди. В будинку євроремонт, вода, санвузол і електричне опалення тепла підлога, підключено інтернет . Молодий сад і земельна ділянка із виходом до річки.

власник
Будинок в с.Юрківка Уманський рн
olx.ua

Продається будинок.с.Сушківка,ціна договірна.(торг) дорога асфальтована ,автобус їздить по під хату до Умані Всі питання по телефону:09******74 Люда.

власник
Продам будинок гагаріна 32
olx.ua
1 - 24 з 60 результатів

Популярні запити