Продам будинок в селі Вербова, Тульчинського району Будинок газифікований, криниця на подвірї, город

власник
Продам будинок в затишному місці
olx.ua

Без комісії для покупця!!! Продаж хазяйського будинку в селищі Томашпіль. Для людей які люблять простір, комфорт і затишок! Загальна площа земельної ділянки 25 соток. Площа будинку 118 метрів квадратних. По периметру подвіря є відеонагляд. На території садиби є літня кухня 42 метри квадратних з ванною кімнатою та сауною, простора бесідка, та декілька приміщень, які можна використовувати для своїх господарських цілей. На подвірї є капітальний підвал. Позаду будинку знаходиться город з родючим чорноземом та фруктовий сад. Є окремий заїзд до 2-ох гаражів, один із яких з ямою. На перспективу можна облаштувати власне СТО. На втрачайте шанс стати власником цього будинку. Телефонуйте, показ в зручний для вас час.

Продаж хазяйського будинку в селищі Томашпіль
olx.ua

Продається будинок с.Яришівка томашпільський рн Вода централізована В будинку газ і дровяне опалення Потребує ремонту 2 кім ,веранда,кухня Город 25ст Ціна 1800$

власник
Продам будинок с яришівка
olx.ua

Продається приватний житловий будинок в смт. Вапнярка. Територія 7 соток. Сам будинок має 80 кв.м. 3 житлових кімнати, кухня, 2 коридори та веранда. Також є гараж, літня кухня та сарай. Підведений водопровід та газ. Продажа срочна. ЦІНА ДОГОВІРНА. За всіма деталями пишіть/дзвоніть.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається газифікований будинок з усіма зручностями , теплий взимку та прохолодний влітку , в смт. Томашполі, вул. Гаврилюка , буд.111, біля центральної лікарні! Будинок складається з двох частин , видно на фото! Будинок на 3 входи, 3 веранди, коридор ,кухня, ванна кімната, 5 житлових кімнат! Також є 2 груби ! В дворі знаходяться господарські споруди : кладова, сарай, погріб, туалет, російська баня. Просторе подвір’я . Будинок продається з меблями. Біля будинку присадибна ділянка (10 соток) та фруктовий сад. Будинок пристосований для ведення домашнього господарства. За детальною інформацією звертатися за телефонами 09*********56 ( Вайбер) Світлана

власник
Будинок на 3 входи з усіма зручностями по вул.Гаврилюка біля лікарні
olx.ua

Продаю приватний будинок за адресою: вул Дубчака,9 с Вапнярки Томашпільського району Вінницької області В будинку 3 кімнати, коридор та веранда, Опалення газ (конвектор) Молодий садок, 40 соток городу, два погріби На подвір’ї є будівля літня кухня, кладовка, гараж та душ 09******67 Надія Володимирівна

власник
Продам будинок с Вапнярки Вінницької області
olx.ua

Терміново продаеться новий газифікований будинок із всіма зручностями. Біля будинку є окрема кухня. гараж для буса. зручна кладова кімната. два погріба. сауна. сарай. Також біля будинку є фруктовий сад.багато горіхів.клубніка. малина.багато сортів винограду та смородіни.доглянутий город.За детальною інформацією звертатися за номером 09******85,возможен обмін на квартиру в Вінниці.

власник
Продам будинок новий або обміняю на квартиру Вінниця
olx.ua

Продам 2 поверховий будинок в гарному стані, участок 15 соток будинок розміром 9на9, прибудована кухня та гараж, каналізація, підведжена вода, газифікований, є великий сад плодоносні дерева(яблука, груші, вишні, сливи, абрикоси та інші) також город для посадки ...Будинок находиться на вул.Яблуневій( біля центального базару та жд вокзалу).Ціна за домовленістю!!!Можливий обмін на квартиру в Одесі.

власник
Продам  двоповерховий будинок
olx.ua

Продам недобудований будинок Вінницька обл. Вапнярка вул.Березова 51. На запитання відповім.

власник
Продам недобудований будинок
olx.ua

Продається в с.Паланка, Уманського району, сімейних два будинки!!! Загальна площа території 0.3Га! На території огородина, колодязь, будинки-2шт, погріб-2 шт, зона відпочинку(альтанка та барбекю), технічна будівля з трьох кімнат, та ін.

власник
Продаж Заміського будинку
olx.ua

Продам недобудований будинок. Три кімнати. Кухня. Санвузол. Погріб. Ділянка 12 сотих. Є фруктові дерева

власник
olx.ua

Продається будинок в смт Вапнярка Вінницької області по вул. Ярослава Мудрого (колишня Димитрова) 140. Є літня кухня, погріб, сараї. Підведені газ та вода, парове опалення

власник
Продам будинок в смт Вапнярка
olx.ua

Продам дом, Винницкая обл. Томашпольский р-н, село Комаргород,  ( кирпичный, два этажа,4 комнаты, две веранды). В доме одна печь, которая отапливает все  комнаты. Из коммуникаций - электричество и газ заведено в дом. Кроме дома, на участке есть сарай, погреб, гараж. Летняя кухня ( три комнаты) Из коммуникаций- электричество, газ, вода. Земельный участок  ровный. Огражден новым забором. Прекрасная транспортная развязка . Село активно развивается - есть вся необходимая инфраструктура для комфортного проживания. В пешей доступности магазин, аптека, школа . Дополнительная информация по телефону 06******69

власник
Продам дом с. Комаргород
olx.ua

Продам свой дом в жилом состоянии, который находится среди красивейшей природы Винницкой области. В селе есть все, что для жизни нужно - лес, горы, две реки, кристальная родниковая вода. Дом находится в центре села , где есть детский сад, школа, аптека , магазины. Отопление печное, но рядом проходит газопровод. На территории есть еще один дом в летнем варианте без отопления.

власник
Продам свой жилой дом
olx.ua

Продам будинок с. Пеньківка Вул. Жовтнева 27 На подвір’ї будинок , гараж з літньою кухнею, хлів, а також старий будинок який не придатний для проживання. Є газ , також удачно вибурена Скважина 10 куб/год Деталі за телефоном 09******50 Власник!

власник
Будинок на 2 обійстя
olx.ua

9500$ без торгу Продається хата із земельною ділянкою в Томашполі, до центру 3 хвилини ходьби. В будинку електрика, газ, вода та каналізація, встановлений душовий бокс та унітаз, рукомийник. Новий забор та електро ворота на пульті робочі. Будинок старий в жилому стані.

власник
Продається будинок хата
olx.ua

Будинок в центрі ,3 хв.до зал.вокзалу у провулку в центрі Вапнярки ,знаходиться в кінці вулиці тому шуму не чути .На подвірї є сарай ,кладовка ,в будинку є погріб.Великий просторий будинок.

власник
Будинок в центрі
olx.ua

Продається будинок в м. Томашпіль по вулиці Робітнича, 105. Площа будинку 100 кв.м., підведені газ (при необхідності є пічне опалення), вода, світло. У дворі є хлів, погріб, місце під гараж. Город 27 соток. Будинок в гарному стані. Деталі по телефону. Всі документи в наявності та готові до угоди.

власник
Продам добротний будинок
olx.ua

ТЕРМІНОВО продається будинок в с. Вербова Тульчинського району, Вінницької області. Добротний будинок з літньою кухнею і двома льохами. Чотири кімнати, газ, вода. Продаж з меблями. Площа земельної ділянки 0,25 га. + город. Віддаленість від смт Вапнярка - 3 км.

власник
Продам будинок в с. Вербова Томашпільського району
olx.ua

Продається затишний будинок, в жилому стані. В будинку 4 кімнати, коридор, веранда, також є літня кухня, гараж, погріб, господарські будівлі, великий город 60 соток, будинок електрифікований та газифікований, опалення газове також в будинку стоїть груба з пічкою, на подвірї є колодязь. Детальна інформація по телефону 09********80, +09********92

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам хату в центрі Томашполя біля старої школи,поруч зі стадіоном,в хаті два котла газовий,та дровяний ,вода підвежена,гараж,сарай,кухня літня,погріб.Більш детальна інформація по телефону.

власник
Хата в центрі Томашполя!!!
olx.ua

Продам будинок Вінницька обл., бувший Томашпільський район, с.Ракова , вул.Дружби (на новобудовах)

власник
Продам будинок  Томашпіль, с. Ракова (на новобудовах)
olx.ua

Продам будинок в селі Високе, житловий стан світло ,газ, вода є криниця,прибудови для тварин,літня кухня,30сот.землі,молодий садок.В селі є школа,садочок,церква.Село проїзне..

власник
Продам будинок в селі Високе
olx.ua

Продається будинок, в Томашполі, Вінницької обл. затишному місці Яришівка, вул. Черняхівського. Три кімнати загальна площа 70.3м², забезпечення будинку: центральне водопостачання, газифікація. Встановлені металопластикові вікна. Присадибна ділянка 8 соток. Гарний двір, гараж ,літня кухня. Поруч магазин, автобусна зупинка. До Вінниці 80 км. Детальніше по телефону: 09******47

власник
Продам будинок в Томашполі ( Яришівка)
olx.ua
1 - 24 з 34 результатів

Популярні запити