Продається будинок в ЕКОмісцевості з приватизованою ділянкою майже 1 Га. Родючість грунта 100%. Ідеальне місце для проживання та СГ БІЗНЕСУ. с. Софіпіль, Київська обл.

Будинок з ВЕЛИЧЕЗНОЮ ділянкою
olx.ua

Продаж будинку по вул. Сікорського, 30. Центр міста.

власник
Центр міста !!! Продаж будинку
olx.ua

Продам будинок в селі Теліженці Тетіївського району. Площа будинку приблизно 60 кв м. Є газ в будинку та в літній кухні, опалення газове, котел газовий працює справно. Вода централізована в подвірї. На території є різні добудови: сарай, літня кухня, погріб та інші добудови. Будинок має одну велику кімнату, кухню, веранду та прихожу. На території є фруктовий садок та город. Документи в порядку. Внизу города протікає річка, для любителів порибалити. Місцевий швидкісний інтернет БКМ біля воріт, хто забажає зможе підключитися. Якщо зацікавитесь - телефонуйте. Торг невеликий.

власник
Продам будинок Теліженці
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

м. Тетіїв, Київська область. Загальна площа будинку (детально дивитися фото плану) - житлового поверху 75 м, жила 56 м. Відстань до міст: Біла Церква - 75 км; Київ - 160 км; Вінниця - 120 км, Умань - 110 км, траса Київ - Одеса - 35 км. Загальна земельна ділянка 28 соток, власний огород 16 соток, вихід до водойми(Копанка). Будинок знаходиться у центрі (вул. Злагоди 51).

власник
м. Тетіїв, Київська область. Продам будинок та земельну ділянку
olx.ua

Будинок теплий , стіни із шлакоблоків. Є газ, дві грубки. Город до ставка, навпроти школа. В селі є : поліклініка, аптеки, ветаптека, кафе, супермаркети, різні магазинчики, два дитсадка, Укр та нова почти, лодочна станція, великий стадіон тощо….. кілька маршрутів курсують в Київ через Білу Церкву і назад , жд станція ( Козятин -Жашків) Перегляд будинку в любий зручний для Вас час за домовленістю .

власник
Продам будинок в с Денихівка Білоцерківського рн
olx.ua

ВЛАСНИК!!! Великий будинок - 500 кв. м. 3 поверхи!! На території є прибудова - 40 кв. м, також є водойма(озеро) і вихід до річки (Роська), є джерело!! Знаходиться в центрі м. Тетіїв, недалеко від Білої Церки. До будику підвені всі комунікації. Підігрів підлоги. Розгляну варіанти обміну. Всі запитання за телефоном!

власник
Чудовий будинок!!!
olx.ua

Продається будинок в м.Тетіїв, 168км від Києва.Будинок пустий, потрібні ремонтні роботи(заливка полів, штукатурка стін і т.д).До хати проведений газ, світло.На подвірї криниця,опалення в будинку немає, каналізація проведена.Пластикові вікна, новий забор та криша.Деревяний будинок, обкладений цеглою. Город 20 соток , можливо знести тай побудувати новий ,недалеко ліс та центр , безпечне місце для проживання або дачі , або як запаска. вул Першотравнева 28.

власник
Дом-Будинок в Київська область
olx.ua

Продається будинок в м. Тетіїв, вул. Лесі Українки 23. Великий участок 28 соток правильної форми. Будинок газифікований 85 кв, водопровід центральний. Гараж та господарче приміщення. Асфальтований підїзд.

власник
olx.ua

Продам будинок в м. Тетіїв по вулиці Шевченка. Будинок дуже теплий. Є газ, котел на дрова, електрика, колодязь.Частково є меблі. Всі необхідні прибудинкові побудови, гараж з оглядовою ямою. Будинок на два входи. Загальна площа ділянки 38 соток (10 соток під будинок та господарські будівлі , 28 соток для ведення селянського господарства (город)). Чудово підходить і для дачі і для постійного проживання. Всі деталі при зустрічі. Домовитися про зустріч можна за телефоном або в повідомлення.

власник
Продам будинок в м.Тетіїв
olx.ua

Продається будинок в м. Тетіїв по вул. Герцена 5 (на Панській горі). Ділянка площею 18 соток. Є гараж, сарай, погріб, інші хозпостройки, город, фруктові дерева, криниця. Можливий обмін на квартиру в Тетієві. Ціна 17.500$. Оренда не розглядається. тел. 09******11 Олександр

власник
Продаж будинку в Тетієві (Панська гора), обмін на квартиру в Тетієві
olx.ua

Продам будинок квартирного типу в с. Григорівка. Дві кімнати. Є сарай, курник, садок. Город за доплату. Всі деталі по телефону.

власник
Продам будинок с. Григорівка
olx.ua

Продам будинок 80 кВ.м. (НОВОБУДОВА) біля парку в м. Тетієві. Через кожних 20-30 хв. Маршрутки до центру м. Тетієва. Всі комунікації в будинку (вода, опалення, світло, каналізація) 4 кімнати, 2 роздільні. Індивідуальне опалення, камін, підігрів полів (кімната, коридор) косметичний ремонт, 10 соток землі. Погріб, сарай. Чудове місце для відпочинку, асфальтований підʼїзд, поряд все необхідне для комфортного проживання, більш детальніше за телефоном

Продам будинок тетіів
olx.ua

Продам будинок у Київській області, Білоцерківський район, Тетіївська громада, село Степове. Будинок газифікований, опалення від газового котла, грубки або лежанки! Велика територія, сад, город на подвірї є погріб, два гаражі, підсобні приміщення, літня кухня! Більш детальнішу інформацію по нерухомості та ціні можна дізнатися за телефоном (09**********93 Рая

власник
Продам будинок у селі Степове (Київська обл.)
olx.ua

Продам дом в селе Пятигори, Тетиевский район. Участок 30 соток, колодец, душ/туалет летний, сад, огород, газ, земля приватизирована. С документами все хорошо. За подробностями - звоните!

власник
Продам дом в с. Пятигори
olx.ua

Продається будинок в м.Тетіїв Київської області. Маленьке, тихе містечко розташоване на межі Київської та Вінницької областей, з гарною природою, багатою на водойми та ліси. Будинок постройки 60-х років в гарному стані, теплий та затишний. Є газове та пічне опалення. Будинок має дві окремі спальні кімнати, залу, вітальню, коридор, ванну кімнату, має два окремих входи- літня веранда та окрема кухня. Загальна площа будинку становить 69,8м². Біля будинку є надвірні споруди: сарай, літня кухня, погреб. У дворі є колодязь. Загальна площа ділянки 6 сотих. Будинок розташований в центральній частині міста. Поряд знаходиться школа, недалеко дитячий садок, поруч автобусна зупинка та продуктові магазини, а також автомагазин та господарча група, заправка та кафе.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Ідеальне місце для комфортного життя! Центр міста! Тиха, асфальтована дорога. Через дорогу річка. Поряд школа. Окреме подвіря. Приватизована земельна ділянка.

Будинок 1/2  ЦЕНТР міста !!!
olx.ua

Продається будинок в м. Тетіїв по вул. Луговій. Будинок цегляний 8х14 м, із житловою площею 81,5 м2. Стіни та перегородки цегляні (стіна - в 2 цеглини), перекриття дерев‘яне, покриття шиферне по дерев‘яній обрешітці, освітлення електричне, опалення газове. 5 житлових кімнат. Під усією площею будинку підвали, мансардний поверх. На території подвір’я побудована літня кухня (у ній є піч та підведений газ), сарай, криниця,погріб, вбиральня, а також є місце під будівництво гаража. Ростуть фруктові дерева. Зручний в’їзд на територію подвір’я, біля будинку поряд річка (тобто рибалка поруч!) та земельна ділянка під город. Розташування зручне. Загальна площа земельної ділянки - 0,1454 га, право власності оформлено. Будинок від часу побудови знаходився в одній сім‘ї. За більш детальною інформацією звертатися за номером:09*********15, Лариса.

власник
Дом будинок (поруч річка)
olx.ua

Супер пропозиція !!! Продаж будинку Тетіїв вул. Польова, 73. Газ, світло, криниця, сарай, погріб. 20 соток приватизованої землі. Тихе місце. Ідеально підійде для дачі чи постійного проживання.

Продаж будинку з 20 сотками землі
olx.ua

Власник, продаю будинок в м. Тетіїв, початок вул. Кленова (Щорса). До центру менше 1 км, 10 хв пішки. Велика ділянка: 10 соток під будівництво + 15,2 соток ОСГ – сад та город. Реально 30+ соток під городом – дивись фото. В кінці городу вихід до річки. Будинок загальною площею 90 кв.м, в т.ч. житлова 51,2 кв.м, 4 кімнати: 18,7 кв.м, 11,1 кв.м, 11 кв.м, 10,4 кв.м, кухня 13,4 кв.м, веранда 18,4 кв.м. В будинку газовий котел, центральний водопровід, душ, туалет, металопластикові вікна, броньовані двері, горище, тощо. На ділянці також гараж, літня кухня, господарче приміщення, погріб. Спокійний та затишний район поряд з центром для комфортного проживання.

власник
Продається будинок в м. Тетіїв, поряд з центром, велика ділянка!
olx.ua

Продаю в звязку з переїздом ціна 190.000тис.грн.

власник
Будинок 120.км від києва
olx.ua

Продам недобудований будинок розміром 7x9 з достройкою 6x8 є гараж

власник
Продається недобудований будинок
olx.ua

Будинок після капітального ремонту рядом є ліс річка до кілометра на територію будинку є город садок

власник
Продам дім Київська область
olx.ua

Продам будинок, місто Тетіїв Київська обл. Поруч ліс та річка , напроти продуктовий магазин і автобусна зупинка! Також дитячий майданчик. 27 соток разом з будинком . 4 житлових кімнати , кухня і веранда. Також є гараж , погріб , літня кухня та хлів. За додатковою інформацією звертайтесь за номером

власник
Продам Будинок Тетіїв ‼️‼️‼️
olx.ua

Продається квартира в с. Григорівка Обухівського району. Всі деталі по телефону.

власник
Квартира в с. Григорівка
olx.ua
1 - 24 з 41 результатів