Продаж будинку у с. Чистилів поблизу Тернополя. Будинок розташований на земельній ділянці площею 12сот. Загальна площа будинку 247кв.м/ житлова 124кв.м У будинку є підвал, перший поверх та мансардний. У будинку зроблено розводку під індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Підведено сигналізацію та відеоспостереження. Є власна скважина та септик, підведено електрику. Перший поверх: гараж, прихожа, кухня- вітальня, санвузол та кімната. Другий поверх: два балкони, простора тераса, три спальні, санвузол та кабінет. Будинок збудований з цегли та зовні утеплений. Дах: металочерепиця, утеплений мінватою. Подвірʼя вимощене бруківкою, є зелені насадження, сад з плодовими деревами, а також декоративні насадження. Простора альтанка збудована з бутового каменю площею 19кв.м. По периметру металева огорожа на мурованому цоколі. Краще один раз побачити. Запрошую на огляд.

Тернопільська, 31
rieltor.ua

Ексклюзив!!! Без комісії для покупця. Продається просторий та затишний будинок у привабливому районі міста Тернопіль, Канада. Розташований на затишній вулиці Лемківська. З такою площею будинку 343 квадратних метри та ділянкою 6 соток, ви отримуєте багато місця для комфортного життя. Будинок складається з трьох поверхів, що забезпечує багато простору для всієї вашої родини. У ньому є 9 просторих спалень, де кожен член сімї знайде свою приватність та комфорт. Також кожен поверх має окремий вхід, свій санвузол і є окремі котли для їх опалення, що дає можливість проживати двом сімям в будинку, але окремо одна від одної. Будинок має газовий 2-х контурний котел, а також два діючих каміни на дрова. На території є ще господарське приміщення (гараж та будиночок який планувалось обладнати під сауну). Територія будинку повністю облагороджена є газон, квітники, виноградник та плодові дерева. Також будинок оснащений охоронною сигналізацією. Розташування будинку також є його перевагою, Канада - це престижний район, де є все необхідне для комфортного та активного життя. Не втрачайте можливість придбати цей прекрасний будинок за такою вигідною ціною! Звяжіться з нами вже зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації. Ваша гармонія та затишок чекають на вас в цьому особливому будинку.

Лемківська вул., 13
rieltor.ua

Продаж цегляного будинку 10 хв. від центрального ринку.В будинку дитяча кімната, камінна, гардеробна,два санвузла. На подвірї є гараж на два авто з ямою,облаштовані газони, молоді фруктові дерева. Будинок знаходиться під відеонаглядом.

Миру, 13
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція_ Пропонуємо Вашій увазі будинок у передмісті Тернополя у селі Байківці. Будинок з дорогим дуже гарним добротним ремонтом. Встановлено індивідуальне опалення та теплі підлоги в кухні, санвузлах, в коридорі та в кімнатах де плитка на першому поверсі. В будинку встановлено два котли: Котел конденсаційний. Електричний котел - лічильник день/ніч. Два жилих поверхи. В будинку гараж з ямою - вхід з вулиці. На першому поверсі кухня -20 кв.м, санвузол, коридор, дві кімнати в одній з яких є робочий камін. На другому поверсі великий зал і кімната, вихід на терасу, санвузол. Є підвал. Встановлені дорогі мт.пл.вікна, вхідні броньовані двері. Будинок ззовні утеплений. Дах утеплений та зроблено звукоізоляцію. Накритий металочерепицею. Будинок обжитий, опалюється, все працює. Ділянка 22 сотих, рівна, огороджена. Вулиця обжита. Огляд будинку за попередньою домовленістю. Телефонуйте.

Грушевського
rieltor.ua

Пропонується до вашої уваги неперевершений сучасний одноповерховий будинок, розташований всього за 4км від міста, який ідеально підходить для сімейного проживання. Розміщений на огородженій та впорядкованій ділянці правильної форми, ремонт виконано частково, що відкриває перед вами нескінченні можливості для творчого дизайну та адаптації до вашого стилю життя. Він залишить незабутнє враження для кожного відвідувача. Цей будинок є неоціненним надбанням для тих, хто шукає комфорт, престиж та елегантність в одному об’єкті Запрошуємо вас на огляд цього унікального об’єкту, який може стати вашим новим домом. Без комісії для покупця!

Січових стрільців, 13
rieltor.ua

Продається Гарний та сучасний будинок з незавершеним ремонтом. Байківці -Гаї Ходоровські . До будинку веде Гарна дорога. Гарна та тиха локація. Сучасний будинок. великий підвал. Великий гараж на два автомобілі. Сад з фрукторвими деревами. Гарна ділянка. площа-230 кв.м ( 2 поверхи і підвал) 1-й поверх поштукатурений панельна перекриття 15 сотих землі 110 000$

Сагайдачного
rieltor.ua

Продається окремостоячий будинок в с. Петриків ( заїзд від Братіслави) . Зроблено частково внутрішні робіти. Загальною площа 250кв.м.Земельна ділянка 10 сотих .Будинок просторого планування. Два повноцінних житлових поверхи. В наявності декілька сан.вузлів. В будинок проведений газ. Світло(3 фази) . Своя водяна скважина. Септік . Є гараж, а також просторий цокольний поверх, який можна облаштувати на свій розсуд. Вулиця обжита. В пішій зупинка громадського транспорту і вся розвинута інфраструктура.

Незалежності
rieltor.ua

Продається цегляний 2-рівневий будинок загальною площею 220 м2 на 5+ кімнат та земельна ділянка 0,0875 га за вул. Мазепи (Великі Гаї). Код будинку - #24294161 • 2 поверхи; • новобудова; • сирець; • земельна ділянка 0,0875 га. Просторий будинок збудовано у 2 цегли з незвичайним функціональним плануванням: окремі житлові кімнати, кухня, 2 санвузли, між кожним основним поверхом, знаходяться додаткові кімнати. Великий підвал, відразу під будинком, є вихід з середини будинку прямо в гараж. В будинку наявні комунікації: газ, каналізація (септик) та електропостачання, якісні металопластикові вікна, є вихід під камін, зварена ходова з кованими деталями, чистова штукатурка, повністю розведені світло з вимикачами та розетками. Земельна ділянка огороджена парканом, розташована в населеному пункті, має присвоєну адресу та безпосередній вихід до водоймища. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Мазепи, 30
rieltor.ua

Продається цегляний 2-рівневий будинок загальною площею 200 м2 на 5+ кімнат з ремонтом, гаражем та критим паркінгом на 2 авто, а також земельна ділянка 0,02 га поруч зі школою за вул. Соборна (Петриків). Код будинку - #24294411 • 2 поверхи; • новобудова; • ремонт; • тераса; • гараж; • земельна ділянка 0,02 га. Просторий будинок має функціональне планування: 4 окремі житлові кімнати, кухня з виходом на терасу, санвузли, 2 ванні кімнати. В будинку є утеплення, наявні комунікації: світло, газ, своя свердловина, септик, електро котел, камін на дровах, який опалює весь будинок. Залишається все, меблі, техніка, жалюзі, тюлі, ковбики. Будинок під охороною, та відеонаглядом. Гаражні автомат ворота, панорамні вікна з неймовірним краєвидом на річку. На подвір’ї є альтанка з пічкою на дровах, тандит. До центру міста 25 хв пішки, до центрального ринку 15 хв, поряд 5 продуктових магазинів, школа, церква. Перегляньте будинок на нашому сайті sale.znaity.com/kotedzh-200-m2-ta-zemelna-dilyanka-2-sotki-za-vul-soborna-petrikiv Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Соборна, 20А
rieltor.ua

Продається будинок у місті Тернопіль в прицентровій частині, збудовано за індивідуальним проектом , 2.5 цегли , утеплений мінеральною ватою 10 см , фундамент залитий монолітом + залізничні шпали. Земельна ділянка 4, 7 сотих (25х20), будинок 15х11 загальною площею 250 кв.м , житлова 64 кв.м, кухня 59 кв.м. Є підвал 40 кв.м слугує власним укриттям. Гараж 46 кв.м , на 2 авто .Світло 30 кВт/ 3 фази . Експлікація будинку : 1 поверх : - вітальня , кухня та їдальня планування open space 59 кв.м; - діючий камін з обігрівом усього будинку , обкладений декоративною плитою LAMINAM; - кухня WELLMAN / техніка Siemens / витяжка Faber . Мультікухонний острів 2 м. ; 2 поверх : -3 спальні кімнати з гардеробними ; - балкон з зоною відпочинку 30 кв.м; - ванна кімната з окремостоячою ванною з натурального каменю Balteco, два умивальника, біде, унітаз з інсталяцією , просторий душ з GROHE ; - додатковий санвузол з ванною, раковиною , унітазом та біде villeroy boch. Опис : Висота стель 3м , сходи та підлога з натурального масиву дуба , виложений іспанський керамограніт Fanal санвузли ., 3 сценарії світла для комфортного відпочинку. Кондиціонер інвертор Electrolux 9, 25 Ворота / Брама Nice - керування з пульта та телефону Вікна Rehau Geneo 7 камер з тонуванням від сонця. Автоматичний полив Rainbow газону , з крапельним поливом на ялинки Опалення :2 котли електричний 25 кВт KOSPEL/ 65 кВт газовий BAXI/ тепла підлога 2 поверхи Туалети / біде Villeroy Bosch / інсталяції GEBERIT Фільтрація води таблетованою сіллю Інтернет оптоволокно/ працює без електрики/ система Mikrotik Меблі : - диван з натуральної шкіри та двома реклайнер механізми EGO ITALIANO; - дизайнерські меблі ZEGEN. Пропозиція без комісії для покупця !!!!

можливий продаж по єОселя
Фабрична вул.
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ АГЕНЦІЇ Продається добротний будинок неподалік центру Тернополя. Знаходиться по вулиці Нова, посередині між Проспектом С.Бандери та вул. Глибока, район Східний. Сам будинок розташований на земельній ділянці площею 9,06 сотик. Збудований з цегли, камʼяний паркан та ковані ворота. - На цокольному поверху є гараж та підвал, - На першому поверху санвузол, ванна кімната, кухня та житлові кімнати кімнати - на другому поверху житлові кімнати та гардероб. Також є вихід на горище. Будинок будувався для себе. Може бути хорошою інвестицією для будови багатоквартирного будинку. Показ за попередньою домовленістю.

Нова вул., 34
rieltor.ua

Продається будинок по ціні квартири .Пропонуєм вашій увазі на продаж компактний будинок як альтернативу квартири, але додатково ви отримуєте власну земельну ділянку, +місце під авто та відсутність сусідів за стіною.. Продається будинок в центрі Тернополя .Будинок новобудова , збудований в 2020 році. Обжитий та має все необхідне для комфортного проживання..Хороша локація поряд парк ім Шевченка , озеро , центр міста.Будівля дуже енергоекономна , ззовні утеплена , встановлені якісні металопластикові вікна 7 ми камерний профіль та тройний склопакет з напиленням.Встановлені рекуператори які забезпечують вентиляцію та підігрів повітря в будинку, що в дає відчутну екомномію в опалені будинку . В будинок заведено електрика є 380 вольт, (можна заряжати електромобіль).вода , каналізація , інтернет.Опалення індивідуальне електро, гаряча вода -бойлер.Витрати за обігрів в зимовий період вас приємно здивують в середньому складуть 1300 грн в місяць .Хороше планування на першому поверсі розташовані хол, санвузол, та кухня -вітальня.У вітальні встановлено робочий камін який можна використовувати для обігріву будинку .З вітальні є вихід на терасу площею 15 м² на якій дуже комфортно проводити час з сімєю чи з друзями.Під терасою є підвал.За терасою є задній двір який можна обладнати під свій смак та вподобання. На другому поверсі розміщенна спальня, градероб, дитяча , санвузол, та ще одна тераса площею 15м². ..Висота кімнат на першому поверсі 2.8 метра.на другому поверсі 2.9 метра.Будинок продається з меблями та технікою.Варіант дійсно вартий уваги.

Броварна вул.
rieltor.ua

Пропонуєм вашій увазі елітний котедж в закритому котеджному містечку в Тернополі, а саме по вулиці Чайківського. Будинок повністю обжитий: зроблено красивий євроремонт, кімнати всі омебльовані. В підвальному поверсі є сауна, кімната відпочинку, котельна та підсобні приміщення. На першому поверсі прихожа, простора кухня з якої є вихід на задній двір будинку, ванна кімната та гараж. На другому поверсі простора вітальня з діючим каміном на дрова, дві спальні кімнати та ванна кімната. Мансардний поверх має три спальні кімнати, ванна кімната та підсобну кімнату з якої є вихід на горище. Територія котеджного містечка дуже красива і доглянута зроблений ландшафтний дизайн, навкуруги будинків високі сосни, декоративні дерева і кущі, зелений газон. Хоч містечко розміщено в місті на його території не відчутно шуму міста там затишно і красиво, привітні сусіди. Поряд розвинута інфраструктура: школа, садок, супермаркет, аптека, зупинка громадського транспорту.

ексклюзив
Чайковського А. вул., 44б
rieltor.ua

Топовий, крутий, таун-хаус, майже в центрі міста! Два жилих поверха, на третьому велика відкрита тераса! Перший поверх-кухня студія.санвузол, прихожа, вихід на територію! Другий поверх : три спальні, санвузол, кладова, вихід на терасу! Всі комунікації готові! Сходова з першого на другий поверх та з другого на третій! Документи всі на руках.

Чайковського А. пров.
rieltor.ua

родається окремостячий двохповерховий новий гарний цегляний будинок з окремими кімнатами. В будинку завершується сучасний євроремонт, всюди де плитка встановлено теплу підлогу. Ззовні будинок утеплений. Просторий гараж для авто, а також є кладова (підвал). Сучасні енергоекономні металопластикові вікна у 3-скла. Між поверхами панельне перекриття. В будинку встановлено два котли: 1 - на газ і 2 - твердопаливний. Також є акумулятор, що дозволяє підтримувати дію газова котла протягом 8 годин при відсутності електроенергії. Є запас дров на зиму. Територія навколо будинку облаштована камяною огорожею, є гарна брама. Також є великий сад, де насаджено більше 100 видів дерев і висаджено красиві види квітів. Гарне місце розташування, обжита вулиця. До Тернополя по головній асфальтній трасі - 1км. запрошуємо всіх на огляд ПРИВАТНОЇ САДИБИ.пп

15 Квітня вул.
rieltor.ua

Пропонується будинок з двома окремими гостьовими будинками, розташований у затишному куточку поруч із старим парком та школою. Тут також розташована обласна лікарня та кілька невеликих магазинів, створюючи тихий та спокійний район для вашого комфортного проживання. Деталі обєктів та їх характеристики: Головний Будинок: Це просторий двоповерховий будинок. На першому поверсі є 3 житлові кімнати, які можуть використовуватись для сімейного життя або робочих потреб. Додаткові 3 кімнати на другому поверсі не мають теплоізоляції тому потребують ремонту, але можуть бути використані для різних потреб. Одна окрема ванна кімната та окремий туалет для вашого зручного користування. Газовий котел допоможе створити комфортну температуру в будь-який час. Деревяні подвійні вікна забезпечать затишок та ефективну ізоляцію. Камін додатково створить атмосферу затишку та тепла. Простора прохідна кухня стане місцем для зручних приготувань та приємних моментів з близькими. Дві просторі кладовки на другому поверсі дозволять зберігати різноманітні речі. Гостьовий будиночок (літня кухня або назва за вашим вибором): Ця одноповерхова компактна будівля. Вона має 1 житлову кімнату, яка може бути вашим приватним куточком або робочим приміщенням. Ви можете обрати між газовим або твердопаливним опаленням відповідно до своїх переваг. Бойлер гарантує постійний доступ до гарячої води, незалежно від обраного опалення. Суміжна ванна і туалет створюють зручні умови. Прохідна кухня забезпечує можливість приготування їжі. Деревяні подвійні вікна створюють комфортне внутрішнє середовище. Прибудова над гаражем: У цій прибудові є 1 житлова кімната, яку ви можете використовувати згідно зі своїми бажаннями. Газовий котел забезпечить комфортну температуру. Компактна кухня відповідає повсякденним потребам. Суміжна ванна і туалет створюють зручність. Пластикові вікна забезпечать оптимальну теплоізоляцію та природне освітлення. Гараж: Просторий гараж призначений для зберігання автомобіля та особистих речей. Також, слід відзначити, що наявність прибудинкової території з садом та городом є неабиякою перевагою Звертайтеся за телефонами: 0679997128 -Софія 0984637997 -Марʼяна 0968038013 -Андрій

власник
можливий продаж по єОселя
Ломоносова М. вул., 10
rieltor.ua

Продається жилий будинок. Ремонт незакінчений, хороший стан. Спокійний район

Незалежності, 18
rieltor.ua

Продаж будинку в селі Великий Ходачків, вул. Залізнична 16 А, Тернопільської області. Відстань до центру Тернополя складає 14,9 кілометра. БЕЗ ріелторської комісії для покупця! - Будинок розташовано на 3 земельних ділянках, з загальною площею 94 сотих. - На території маєтку знаходиться: Будинок з басейном, гостьовий будинок, площадка під тенісний корт, гараж на 2-3 автомобіля, альтанка з мангальною зоною, хвойні та декоративні дерева. - Основний будинок має загальну площу 700 м2, та складається з 3 поверхів. На першому поверсі розташовано: 3 житлові кімнати, кухня, 2 санвузли, гардеробна, басейн та передпокій з каміном; На другому поверсі розташовано: 6 житлових кімнат, 2 санвузли, балкон та гардеробна; На третьому поверсі розташовано велику оупе-спейс зону з каміном. Основний будинок збудовано з цегли, утеплено мінеральною ватою, дах перекритий металочерепицею. - Гостьовий будинок має загальну площу 80 м2, в ньому зроблений ремонт, та складається з кухні-вітальні, спальної кімнати, санвузла, та повнорозмірного підвального приміщення з 3 кімнатами. Опалення в гостьовому будинку здійснюється з допомогою 2-контурного газового котла. - Територія маєтку огороджена парканом, який вимуруваний з білого каменю висотою 2.2-2.4 м, кована вїзні ворота, також на вїзні ворота підведено електрику для автоматичного відмикання. - Комунікації які підведені до будинку: газ, світло, свердловину глибиною 43 м (воду брали на пробу, має хороші показники), септики з 3 переливами, септики для дощової води та криниця. Можливе використання під реабілітаційний центр або розважальний комплекс. БЕЗ ріелторської комісії для покупця! Пропозиція від АН Rise Together

Залізнична, 16 А
rieltor.ua

Готовий для проживання новий сучасний затишний окремо стоячий будинок у Великих Гаях з 6 сотими землі. Чудове місце розташування - 900 м пішої ходьби до міста Тернополя! Асфальтована дорога , поруч вся необхідна інфраструктура .Все подвіря вистелено бруківкою. Територія обгороджена металічним парканом. Септик розташований в зручному місці, зразу при вїзді (3 кільця, 2.10м) Територія облагороджена, висаджені туї, голуба ялинка, декоративне каміння. На подвірї можна розмістити до 5 легкових авто. Будинок з великою терасою на яку є вихід з кухні-вітальні. Тераса обтягнутою сіткою ( площа 6.60 х 4 м), на якій є вихід в підвал. До будинку ведуть камяні сходи, фундамент теж обкладено натуральним каменем. Потужність електрики в будинку біля 8 кВт. Опалення - газовий котел з проведеною теплою підлогою всюди, де є плитка, окрім комірки . Встановлений мармурний діючий твердопаливний камін у кухні - вітальні, яким можна обігріти весь будинок. В наявності лічильники на електрику, та якісні фільтри на воду. Також додається інвертор з акумулятором, який в разі форс-мажорних обставин сьогодення може забезпечити Вам 8 годин роботи електрики. Окрім цього, на такі випадки, в щитку додатково виведено потужний кабель під генератор. Загальна площа першого поверху будинку - 110кв м + мансарда.На мансардний поверх, площею 74 кв. м є вхід з першої комірки у коридорі. Сюди ж вже виведено повністю всі комунікації, для оформлення ще 2ох кімнат і санвузла. Одне вікно повноцінне і 2 дахових. Перший житловий поверх будинку з новим сучасним євроремонтом. Натяжні стелі, німецький лакований ламінат по всій житловій площі. Простора,світла правильної прямокутної форми кухня-вітальня, спальня та дитяча повністю вмебльовані новими якісними та сучасними меблями, гардинами, світильниками . В наявності вся нова побутова техніка, включно з телевізором, окрім пральної та посудомийної машин. Є меблі на терасу, стіл та 4 крісла. Документи в порядку.

Зелена, 40
rieltor.ua

❤️Пропозиція, яка варта Вашої уваги❤️📞0961517749 -Світлана 🔥Продається будинок в с. Байківці💫з гарним краєвидом🌳 площа-145 кв.м 🔥ціна-111 000$ цегляний будинок та перестінки утеплений тепла підлога 5 сотих 1-поверх: санвузол, кухня та зал з гарною великою терасою❤️ 2-поверх 3 кімнати❤️ стелі утеплені є місце для Вашого авто🚘 в проекті бруківка та огорожа частково🔥 Готовий до капітального ремонту!!! 🏡Показ за попередньою домовленістю🏡🏡

Камінна
rieltor.ua

Продається будинок що розташований в передмісті Тернополя у с.Петриків. Земельна ділянка площею 13 сот, на якій розмщений будинок, господарська споруда, альтанка та зона барбекю. Будинок має 2 житлових поверхи, цокольний та мансардний поверхи. У цокольному повесі розташована котельня, та кладові кімнати. 1 поверх - коридор, санвузол, кухня, веранда та дві житлових кімнати. 2 поверх - коридор, санвузол, гардеробна, веранда та три житлових кімнати. Мансардний поверх вільного планування. Будинок збудований з цегли. Встановлено індивідуальне газове опалення. Зроблений добротний ремонт з якісних будматеріалів. Дизайн будинку виконано у класичному стилі. Господарська будівля: 1 поверх гараж на два автомобіля; 2 поверх- спортзал та кімната для відпочинку. Територія будинку доглянута. Будинок під охороною. Можна ще довго розповідати про переваги будинку, але краще один раз побачити... Записуйтесь на огляд.

Миру, 26
rieltor.ua

‼️ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ‼️ ПРОДАЄМО СУЧАСНИЙ БУДИНОК З ЧУДОВОЮ ЛОКАЦІЄЮ. передмістя Підгородне міста Тернопіль , 5 км . ✅Будинок побудований на ділянці 11 сот землі, 2021 року забудови, власна свердловина, біосептик. Огорождений по периметру . Облаштаваний газон , наявна система поливу. ✅Будинок будувався з керамоблоку, товщина стін 60 см, накритий натуральною черепицею. Загальна проектна площа 210 м + 130м . Зроблено якісний ремонт дорогими матеріалами. ✅На першому поверсі розташована кухня з обідньою зоною та виходом на терасу. Простора вітальня з каміном на дрова та відпочинковою зоною . Також є велика спальня з гардеробною та сан вузлом. Кладова та гостьовий сан. Вузол. На другому поверсі 3 спальні, пральня , просторий санвузол та кладовка. В цокольному поверсі розташований гараж на 2-3 авто, паливна та підвал . ✅Опалення індивідуальне, теплі підлоги. ✅Обладнано територію відеоспостереженням та охороною. Все продумано до дрібниць. Будувався будинок для себе. Чудова локація з гарним краєвидом на ліс!

Тараса Шевченка
rieltor.ua

Продається 2-х поверховий таунхаус з сучасним ремонтом в селі Байківці в спокійному районі. Таунхаус облаштований усіма меблями та технікою для комфортного життя. На першому поверсі облаштована кухня з вітальною та санвузлом з виходом на задній двір. На другому розташовані три спальні одна з яких має відкритий балкон на внутрішній дворик, просторий коридор та велика ванна кімната. Пропозиція від представника забудівельника! Клієнт не оплачує ніяких додаткових комісійних та відсотків! Індивідуальний підхід до кожного клієнта та повний супровід на всіх етапах заключення угоди!

Стрімка
rieltor.ua

Продається неподалік міста заміський будинок у Великих Гаях з гаражем. Гарне планування кімнат з панорамними вікнами що додає додаткове освітлення будинку. На першому поверсі знаходиться прихожа, кухня-вітальня, санвузол. На другому поверсі розташовані три спальні, гардеробна та два роздільні санвузли. До будинку підведені усі комунікації. Знаходиться будинок поруч з лісом на закритій території що огороджена парканом.Хороше місце розташування, на тихій спокійній вулиці. В 7 хв їзди автомобілем розвинена уся інфраструктура. Пропозиція від представника забудівельника! Клієнт не оплачує ніяких додаткових комісійних та відсотків!

Лісова
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 130 результатів