Продаж частини будинку в с.Великі Гаї 800 м від обїзної Тернополя. Розташований елітному районі з асфальтованою дорогою, освітленням вулиць та добрими сусідами. Будинок площею 195 кв.м, куди входить гараж, кухня студія + вітальня з каміном та санвузол на першому поверсі, майстер спальня з гардеробом, дві дитячих та санвузол на другому поверсі, а також підсобне приміщення в цокольному поверсі. В будинку зроблено усі грубі роботи під чистовий ремонт. В дворі вкладено бруківку, огорожу, ворота. Площа ділянки 3 сотих, за додаткові кошти є можливість збільшити площу подвіря за рахунок викупу сусідньої ділянки. Дуже вигідна пропозиція по локації, готовності обєкта та відповідності до сучасного дизайну. Телефонуйте, оглянути можна в зручний для Вас час.

Тернопільська, 24
rieltor.ua

Пропонуємо чудовий обжитий будинок в мальовничому куточку с.Чистилів поряд з лісом. Гарна, доглянута ділянка, огороджена, вимощена бруківкою, з фруктовими деревами та виходом в ліс. Будинок цегляний, утеплений, поштукатурений короїдом, накритий оцинкованою бляхою. Всередині багато простору і затишку. Може проживати велика родина або батьки та діти. На першому поверсі- велика кухня-їдальня, вітальня з каміном та балконом, спальня та гостьовий санвузол. На другому поверсі- просторий холл з балконом, дві дитячих та батьківська спальня, роздільний санвузол з ванною та душевою. В цоколі- гараж з ямою, котельня, кімната з мурованою грубкою на дрова, підвал. Високе горище. Два входи. В будинку хороший ремонт, не потребує вкладень, вмонтовані меблі залишаються, решта за домовленістю. Підведені усі комунікації- газ, світло, свердловина 75м, септик. Вікна мелопластикові, міжкімнатні двері типові, вхідні броньовані, деревяна зручна сходова клітка. Хороше сполучення з Тернополем, зручний заїзд, поруч зупинка. Можливий обмін на 2-,3-кімнатну квартиру з ремонтом у Тернополі.

Підлісна
rieltor.ua

Будинок в с.Ангелівка, 15км від Тернополя, з хорошим сполученням. Знаходиться в жилій вулиці новобудов, поруч з центральною дорогою. В селі працює школа(11класів), амбулаторія, клуб, Церква, магазини. Мальовнича місцевість, кругом ставки, луги. Будинок цегляний, 2000-го року забудови, розміщений на ділянці 0,15га. Ззовні поштукатурений, накритий шифером, вікна металопластикові. В цоколі- гараж, підвал та приміщення під котельню. Мурований з каменя. На 1поверсі- 3 житлових кімнати (деревяна підлога, стеля зашита гіпсокартоном), кухня, приміщення під санвузол. Високе горище з можливістю зробити ще дві кімнати. Всі комунікації- газ(стояк), світло з розводкою, вода центральна від башні, септик. Є фундамент на надвірні будівлі. Ділянка з незначним нахилом, грунт- родючий чорнозем.

Сонячна
rieltor.ua

Хороший обжитий будинок в затишному селі Ступки поблизу Тернополя. Знаходиться в центрі села, поруч зупинка автобуса, магазин, сільська рада, амбулаторія, дитячий та спортивний майданчики. Будинок 1987року забудови (2кімнати, кладова, котельня та коридор) + 1.5поверхова добудова 2007р.з.(3кімнати, кухня, санвузол, холл з балконом) та гараж 25м.кв. Зроблено ремонт, опалення індивідуальне газове. Планування будинку дозволяє комфортно проживати великій сімї з дітками. Вікна частково деревяні склопакети, частково металопластикові. Двері деревяні, коридор обшитий вагонкою. Всі комунікації заведені в будинок: газ, світло, вода з криниці з підключеним насосом, є септик. Ззовні поштукатурено та утеплено стару половину будинку, все накрито шифером, є високе горище. В будинку є підвал та льох на вулиці. Надвірна будівля цегляна на три відділення: для тварин, стара кухня з печею та кімната. Можна використовувати під майстерню тощо. Ділянка рівна, огорожена, подвіря без вимощення. Є родючі фруктові дерева навколо будинку. Все приватизовано та узаконено. Один власник. Продаж без комісії для покупця.

Франка
rieltor.ua

Пропонуємо будинок в с.Старий Скалат Скалатської міської громади Тернопільського району. Село з багатою історією, видатними памятками та величними храмами. Діє музей Л.Курбаса, поруч Свята Гора. Назва села цілком оправдана, адже довкола високі пагорби зі скалами та густі змішані ліси. Природа просто неймовірна! Затишні вулички з доглянутими будинками та квітучими подвірями. Хороша дорога зі сполученням Тернопіль-Скалат-Підволочиськ. Розвинена інфраструктура- є школа, садочок, бібліотека, старостат, ФАП, будинок культури, автозаправка, магазини(продуктові, будівельні), банкетний зал. Будинок розміщений поруч з центральною дорогою з хорошим заїдом на рівній огороженій земельній ділянці. 1990-го року забудови, добротно збудований, доглянутий, цегляний, ззовні поштукатурений, з хорошими деревяними вікнами. Підведені усі комунікації- світло, газ, опалення парове(одноконтурний котел), на теплу воду-газова колонка та бойлер, вода своя з криниці з підключеним насосом, великий мурований септик. В будинку зроблено свіжий косметичний ремонт, хороший полакований паркет, сходи та деревяні двері. На першому поверсі- веранда з великим підвалом, кухня, вітальня, кабінет, паливна з санвузлом. На другому поверсі- сходова, три спальні, ванна/туалет з виходом на горище. Зверху є тераса з чудовим краєвидом. Поруч з будинком є літня кухня з камяницею та грубкою. Можна облаштувати майстерню. Залита обмостка з новими беттонними доріжками. Є фундамент на надвірні будівлі, можна добудувати гараж. Будинок вільний, з усіма документами. Оглядайте та купуйте!

Козацька
rieltor.ua

Продається будинок біля Тернополя в с.Байківці Сонячний масив, вул.Європейська. Новий район, повністю забудований, гарне тихе місце. Будинок збудований в 2022 році, все зроблено дуже якісно, фундамент заложений на глибину 1.80см з армокаркасом і марочним бетоном м300, стіни цегла, перекриття першого поверху панелі, хороші вікна (три скла), якісні покрівельні матеріали. Ділянка 6 сотик На ділянці є своя скважина, вода підведена в будинок. Також є свій септик, каналізація розведена по будинку. Проведено світло до будинку 32кв, встановлено лічильник, газ відведений до будинку. На першому поверсі прихожа, велика кухня-студія 50м2, гараж, туалет і кімната, на другому поверсі три кімнати, велика гардеробна кімната і ванна кімната.

Просвіти
rieltor.ua

Пропоную придбати чудовий таунхаус у ЖК Кленовий Гай по вул. Микулинецька. Загальна площа 108 кв.м. 2 поверхи. Перший поверх: кухня вітальня з виходом на терасу, санвузол, тамбур, кладова та сходова. Другий поверх: 2 спальні з виходом на балкон, гардеробна, сходова та санвузол. Також є просторий мансардний поверх. Зроблено розводку індивідуального опалення, та водопостачання. Скільки б я не описувала але краще один раз побачити. Запрошую на огляд

Микулинецька вул., 115
rieltor.ua

Пропоную продаж будинку в с. Великий Глибочок. Ділянка площею 9 сотих. Будинок одноповерховий площею 53 кв.м Також на ділянці є дві господарські споруди. Газ та світло підведені до будинку, вода - скважина. До Тернополя 15 кілометрів.

Кутянська
rieltor.ua

Продаж будинку у с. Чистилів поблизу Тернополя. Будинок розташований на земельній ділянці площею 12сот. Загальна площа будинку 247кв.м/ житлова 124кв.м У будинку є підвал, перший поверх та мансардний. У будинку зроблено розводку під індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Підведено сигналізацію та відеоспостереження. Є власна скважина та септик, підведено електрику. Перший поверх: гараж, прихожа, кухня- вітальня, санвузол та кімната. Другий поверх: два балкони, простора тераса, три спальні, санвузол та кабінет. Будинок збудований з цегли та зовні утеплений. Дах: металочерепиця, утеплений мінватою. Подвірʼя вимощене бруківкою, є зелені насадження, сад з плодовими деревами, а також декоративні насадження. Простора альтанка збудована з бутового каменю площею 19кв.м. По периметру металева огорожа на мурованому цоколі. Краще один раз побачити. Запрошую на огляд.

Тернопільська, 31
rieltor.ua

Пропонуємо придбати котедж в передмісті Тернополя. Котедж загальною площею 142кв.м. 2 поверхи. 1-ий поверх кухня вітальня, санвузол, хол та господарська кімната. 2-ий поверх: три спальні, санвузол, коридор. Гарне та зручне планування. Земельна ділянка 3 сотих, є місце для паркування автомобіля. Збудований з цегли, а також має зовнішнє утеплення, перекриття залізобетонне. Дах металевий. Центральне волопостачання, газ підведено до будинку, каналізація - септик. У будинку зроблено розводку електрики, підведено каналізацію. Розташований в 5 хвилинах від Тернополя. Поруч вся необхідна інфраструктура школа, дитсадок, зупинка транспорту, ТЦ Подолян

можливий продаж по єОселя
Зелена, 26
rieltor.ua

Продаж будинку в с.Киданці (25 км від міста Тернопіль). Розташований на земельній ділянці площею 25 сотих (призначення земельної ділянки: будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд). Будинок площею 259 м.кв., без зовнішніх та внутрішніх ремонтних робіт. Хороше місце розташування.

Шкільна
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ будинок 📍Гаї Шевченківські (р-н ТЦ Подоляни) ✅хороший будинок, збудований з цегли ✅два поверхи, два санвузли; є великий підвал та горище ✅загальна площа 290 кв.м. ✅площа ділянки 7 сотих ✅опалення індивідуальне, газове ✅є підігрів підлоги Великий задній двір, окремий гараж!! Вулиця обжита, хороша локація. Будинок продається з меблями та побутовою технікою (присутній торг) #продаж_будинків_меридіан

Франка
rieltor.ua

Продаж сучасного котеджу в Байківцях, поблизу Тернополя❤️ 🔥🏡 💫Чудове місце розташування💫 📲0961517749-Світлана АН 💰💰💰💰Ціна-97 000💰💰💰 🔑площа котеджу-150 м 🔑2 поверхи 🔑площа ділянки-3 сот 🔑цегляний 🔑підведено газ, світло та воду 🔑своя скважина 🔑свій септик 👉1 поверх- простора кухня-вітальня, з виходом на задній двір з терасою, гостьовий санвузол та вихід у гараж з підвалом. 👉 2 поверх -розміщено три спальні. Одна з яких складається з двох кімнат та з виходом на балкон. Готові всі документи введений в експлуатацію. ❗️❗️❗️❗️Розглядаємо варіанти обміну на квартиру.

Вільхова
rieltor.ua

Івана Франка, 23-А
rieltor.ua

Вериківського
rieltor.ua

Нова, 3
rieltor.ua

Продається будинок розташований у м. Теребовля, неподалік від центру міста, вул. Федьковича. Будинок має площу 191 квадратних метрів, що забезпечує комфортне проживання для всієї родини. Він розташований на земельній ділянці площею 4 сотки, де можна створити свій власний сад чи город. Це ідеальне місце для тих, хто цінує простір і бажає відчути затишок заміського життя. Будинок збудовано з цегли. Є 5 просторих спалень, що дозволить кожному члену родини мати свою приватну зону. Крім того, будинок має 3 поверхи, що забезпечує додатковий простір для сімейного використання. Також є гараж. Розташування цієї нерухомості в Теребовлі пропонує безліч переваг. Ви зможете насолоджуватися спокоєм та тишою села, одночасно знаходячись у зручній близькості до всіх необхідних зручностей.

Федьковича, 8
rieltor.ua

Екслюзивна пропозиція без комісії агенції. Продається окремостоячий будинок в с. Городище ( Козівський р-н) . Площа будівлі 274 кв. м . Житлова - 121 кв.м . В наявності цокольний поверх. Підвал. Гараж. Будинок розміщений на земельній ділянці, площею 0,2064га . Ділянка правильної форми із виходом до річки . Всі комунікації доступні в межах ділянки, поряд проживають сусіди, облаштована інфраструктура. Будівлю можна розглядати як для приватного проживання так і для розвитку певного виду бізнесу. Торг розглядається!

Тернопільська, 40
rieltor.ua

Екслюзивна пропозиція . Продається окремостоячий будиночок у дачному кооперативі із власною земельною ділянкою . Добротний житловий стан, повноцінні два житлові поверхи. В наявності всі комунакації. Вода в будинку . Септик на території. В цокольному поверсі знаходиться гараж , а також облаштоване діюче пічне опалення. Документи всі наявності. Зручне місце розташувааня. До зупинки громадського транспорту в межах 10- хв пішки.

Абрикосова, 27
rieltor.ua

Продається котедж високої якості у сучасному стилі. Загальна площа 147,3 кв.м, чудовий функціонал, велика кухня-студія з облаштованою відпочинковою зоною, санвузол та вихід в гараж, на другому поверсі 3 спальні та санвузол, на мансарді — спортзал та спальня, яку можна переобладнати під свої потреби. Котедж повністю облаштований та обжитий, чудовий стан, ремонт виконано з якісних матеріалів та з урахуванням дизайнерських тенденцій. Наявний камін, який можна використовувати для опалення всіх трьох поверхів у холодну пору року. По будинку облаштована система підігріву підлоги. В кімнатах встановлено кондиціонери. Прибудинкова територія доглянута, засаджено газон, облаштовано лаунж зону. Чудовий житловий комплекс, наявний відеонагляд, котедж знаходиться під цілодобовою охороною. Поруч приватний дитячий садочок, магазини, облаштований дитячий майданчик.

можливий продаж по єОселя
Коновальця
rieltor.ua

Продається частина будинку в передмісті Тернополя, а саме в с. Мишковичі, що в 15 хвилинах їзди. Загальна площа будинку 114м кв., є своя свердловина і септик, газ та електрика. Будинок має два поверхи в середині зроблено ремонт і частково омебльований. На першому поверсі: дві кімнати, простора кухня з виходом на задній двір, коридор та санвузол. На другому поверсі розташовано три кімнати, коридор і санвузол. На території є літня кухня з підвалом. Також є земельна ділянка де можна посадити садок або використовувати як город. За більш детальнішою інформацією телефонуйте.

С.Крушельницької, 11а
rieltor.ua

Продається окремостоячий будинок в с. Петриків ( заїзд від Братіслави) . Зроблено частково внутрішні робіти. Загальною площа 250кв.м.Земельна ділянка 10 сотих .Будинок просторого планування. Два повноцінних житлових поверхи. В наявності декілька сан.вузлів. В будинок проведений газ. Світло(3 фази) . Своя водяна скважина. Септік . Є гараж, а також просторий цокольний поверх, який можна облаштувати на свій розсуд. Вулиця обжита. В пішій зупинка громадського транспорту і вся розвинута інфраструктура.

Незалежності
rieltor.ua

Пропонується окремий будинок у селі Бересток, Чортківський район, Тернопільська область. Площа будинку 53м, стан задовільний. Є газ та електроенергія. Опалення пічне, а також ще є конвектор. Вода - криниця. Площа ділянки 25ст + 10 город. Село знаходиться на міжнародній трасі М19, віддаленість від м. Чортків - 31 км, від м. Заліщики - 17км, Тернопіль - 110км. Огляд по домовленості.

Українська, 53
rieltor.ua

Продається двоповерховий котедж поблизу Тернополя. Будинок розташований в затишному місці і має площу 120 кв.м. На першому поверсі знаходяться кухня-їдальня, гараж, коридор та санвузол. На другому поверсі є три спальні та санвузол. Будинок на завершальній стадії будівництва. Поблизу знаходиться ТРЦ, магазини, школи. Телефонуйте, покажемо у зручний для вас час.

Липова
rieltor.ua
1 - 24 з 970 результатів

Популярні запити