Продається будинок та прибудова з гаражем на земельній ділянці 9 соток. Рік забудови - 1963. Прописаних нема Хата дуже тепла, але потребує капітального ремонту. Великі просторі кімнати, кухня з піччю. Підведено газ, вода та електрика. Туалет на вулиці. Спокійний, тихий район міста, близько до центру та Почаївської Лаври. Поблизу - магазини, ринок. Можливий торг чи обмін з доплатою на житло в Києві. Продаж від власника без посередників

владелец
Промислова, 15
rieltor.ua

Пропонуємо окремі будинки в котеджному містечку по вул.Лісова - Великі Гаї. Відстань до центру міста 6 км., 15 хв. автомобілем. Тиха обжита вулиця, поруч гарний і чистий ліс. Будівництво розпочато в 2022 році. Під будинки проведена асфальтована дорога.

владелец
Окремий будинок в котеджному містечку
olx.ua

Дом 3 сотки земли, г. Тернополь ул. Вильхова, м-н Новый Свит . Дом имеет два этажа и 6 комнат и кладовкой, два санузла, свет, автономное отопление, газ, окна склопакет. Дом под чистою роботу, клей обои на свой вкус, делай лестницу ( дерево или метал) на второй этаж, пол :- паркет или ламинат, плитка. Имеется на территории гараж со смотровой ямой и подвалом, над гаражом комната 20м большая. В близи дома находится:- школа, садик, церковь, мини-магазины и супермаркет. Звоните +38**************22 на все вопросы будет дан ответ, человек на мести и покажет обьект. Продається будинок м.Тернопіль, вул. Вільхова (Новий Світ). Будинок цегляний, утеплений і поштукатурений. Всередині сирий, стіни пошпакльовані, є всі комунікації, газ, вода, світло ( розводка електрики по всьому будинку), каналізація. Встановлено індивідуальне опалення, є батареї (без котла). Довідки за номером:- +38**************22

владелец
м. Тернопіль продається будинок власник +380 (98) 327 65 22
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Незавершене будівництво, кладка стін в дві цегли, фундамент ; вкопаний 3 м. блоки, розмір коробки 10на 12, плюс веранда. Комунікації всі в будинку , є отоплення , трубка мідна по першому поверсі. Будова надзвичайно якісна і міцна. Сполучення зі всіма мікрорайонами міста. Автобус; 8, 18, 31, 5-а. Тролейбус -8. Належить до Великогаівськоі громади, розташована по вулиці фестивальній 3. Р- н. Тубдиспансер, біля гуртовні Оселя. є септик, є можливість підєднання ще одного є готовий тільки кинути труби. Ділянка 9 соток. Вулиця повністю житлова. Можна мати власну справу на подвірʼї, використання під складське приміщення.При вашому інтересі будемо торгуватися. Готові співпрацювати з ріелтором.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Квартира знаходиться на другому поверсі будинку, стан житловий. До квартири належить підвал,господарська прибудова,металічний гараж а Також Приватизована ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА! (3.5 сотика). Недалеко від центра міста , поряд школа, скверик,лікарня і багато другого...

владелец
Продається 2х кімнатна квартира і Земельна Ділянка...
olx.ua

Продається будинок в смт Мельниця-Подільська, жилий стан, 3 кімнати, коридор, прибудова на 2 кімнати, ванна і туалет в будинку (не до кінця зроблені), великий підвал. Є криниця, город, велике подвір"я засіяне травичкою. Поряд ліс, скали, річка Дністер - дуже мальовнича місцевість. Можливий торг в розумних межах.

владелец
Продам чудовий будинок
olx.ua

Продається хата в селі в Тернопільської обл. Чортківського району для хороших господарів ( із 2-ма спальнями, кухнею і коридором, а також є горище) із всіма господарськими будівлями (стодола, курник, стайння і кухня з підвалом) На подвір’ї , яке саме по собі велике є приміщення для дров, огорожі для курей , є 3 криниці( для зручності бо в різних частинах подвір’я і на городі (для поливу городини), вода в криницях є завжди , господарські будівлі. Ззаді хати є великі 2 сади і городи. Хороше розташування для ведення господарства, а також для приємного, затишного відпочинку. Віддаленість від м.Чорткова( районний центр) – 20км. (буквально 25хв. займає дорога) У село ходить рейсовий автобус, є магазин. Під виплату не продаю !!! Зі всіма іншими питання будь ласка звертайтеся за телефоном вказаним в оголошенні ( на сайт заходжу дужееее рідко ) Аферистам просьба не турбувати бо одразу заблоковую!

владелец
Продається приватна хата із всіма господарськими приміщеннями
olx.ua

Продається будинок в м.Бучач по вулиці Лисенка, навпроти магазину Південний, поруч знаходяться 2 школа, дитячий садок. Територія будинку викладена бруківкою, є власний колодязь, гараж, сарай та літня кухня, грядка та квітник. В будинку на першому поверсі є 4 кімнати, ванна та туалет, в одній з кімнат є камін. В мансардному приміщенні є 3 кімнати без ремонту. В цокольному поверсі є велика кухня, душова, коридор з виходом на перший поверх та у двір.

владелец
Будинок м. Бучач
olx.ua

Будинок знаходиться в 15хв. від центру села.На подвірї є криниця,газу немає, опалюється дровами.Деталі по телефону.В самому селі газ є.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продаю будинок в Тернопільському районі с.Дубівці(18 км. від Тернополя). Загальна площа ділянки 34 сотки. На подвірї 9 сотих розміщено 3 будівлі. Хата мурована із каменя 10,8х8 ( загальна площа 86,4) + веранда 1,9х 3,2 під якою знаходиться підвал. Літня кухня мурована з цегли заг.площа 27, господарське приміщення ( комора, стодола, хлів), муровані із каменя заг.площа 59,5. Льох мурований із каменя " тьоса " заг.площа17. Є криниця, газ, за хатою великий город площею 25 сотих, на якому можна втілити будь- які навики агронома чи садівника. Подвіря рівне, широке, найкраще в селі. Поруч ліс, річка, ставок. Сполучення із обласним центром трьома автобусами (два через Стегниківці і дин через Ігровицю). Можливий обмін на квартиру в місті Тернополі, розгляну всі пропозиції. Кадастровий номер 6125283100:02:001:0040 6125283100:02:001:0039 ВЛАСНИК

владелец
Будинок Тернопільський р-н. село Дубівці. Обмін
olx.ua

Загальна пл.: 364.4 м² Житлова: 134 м² Кухня: 22 м² Ділянка: 43 сотки Рік побудови: 1990-2000 Будинок з ремонтом,готовий до проживання. На першому поверсі - вітальня,кухня,коридор 2 спальні,санвузол. На другому поверсі - 4 спальні,санвузол. В цоколі - котельня,господарські приміщення. Велике горище. В будинку всі комунікації газ,світло,центральна вода, тел.,котел газ,газ колонка,вигрібна яма У всіх кімнатах паркет. В будинку залишаються меблі, побутова техніка, люстри.На подвірї бруківка. На земельній ділянці також знаходяться літня кухня, сарай 62 кв.м,гараж сарай 61 кв.м,сауна, погреб, великий сад 10 сот.,пасіка, город 25 сот. Хороший заїзд,центр села.

владелец
Будинок (с.Криве, Козівський р-н, Тернопільська обл.)
olx.ua

Продам будинок в селі Григорів Монастирський район звертатися за деталями по номеру +38********07

владелец
Продається будинок.
olx.ua

Продається будинок з надвірними будівлями:гараж ,літня кухня,сарай,підвал.Подвіря огороджено,а також є город ,газифіковано.Центр,2км до Дністра

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продається земельна ділянка з документами, по вул. Стефаника, Гусятин, будинок цегла, вулиця обжита, питання по телефону. Можливий обмін на авто ! Тільки ВАЙБЕР !

владелец
Продається земельна ділянка, будинок.Можливий обмін на авто !
olx.ua

Продам будинок, деталі та запитання за телефонами: 06******38 09******97 06******10 ціна договірна.

владелец
Продам
olx.ua

Будинок біля центру міста із земельною ділянкою на 0.35 га з усіма зручностями і господарськими добудовами все приватизоване

владелец
Будинок біля центру міста
olx.ua

Продається будинок в селі Ковалівка Монастириського району. Будинок розташований в центрі села. Світло і газ в хаті. Вода в метрі від хати джерельна лісова. В будинку дві кімнати і кухня. Стіни цегляні. Велике подвіря з господарськими будівлями і город 20 соток. Близько школа магазини церква. Ціна договірна. 09******85.

владелец
Продається будинок.
olx.ua

В будинку три фази, два входи, великий стрих

владелец
Продам будинок
olx.ua

Продам домогосподарство в с. Залісці Шумського району. У дворі є хлів, літня кухня з підсобним приміщенням, два погреба. Будинок газифікований, вода, світло, силова, кабельний інтернет. Земельна ділянка приватизована, город, сад. Поруч домогосподарства криниця.

владелец
Продам домогосподарство
olx.ua

Продається приватний будинок, що знаходиться 40 км. від Тернополя в селі Мильне. Будинок знаходиться в цетрі села. За 200 метрів: магазин, садочок, амбулаторія, зупинка. За 400 метрів: пошта, сільська рада, школа. В будинку 3 кімнати, 2 коридори, ванна кімната, кухня, ґанок, підвальне приміщення з можлиаістю встановлення твердопаливного котла. Також підвальне приміщення під ґанком До будинку підведений газ, вода з башні, є свакжина, електрика. Господарські будівлі: хлів, курник, стодола, комора, підвал під стодолою. Стодола нова, новий дах на коморі та хліві. Рік побудови 2017. Розмір будови 16 на 5 метрів. Загальна площа ділянки 0.56 га. Город 0.25 га. Сад 0.06 га. На городі посаджена малина 0.07 га. Ділянка межує з річкою, є можливість вирити ставок.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок, господарські будівлі у м.Бучач,вул. Водна. У будинку є конвектор і грубка на дрова. Криниця , підведене під будинок центральне водопостачання. Є гарний сад, город. Загальна площа ділянки 25 сот, можливий торг.Земля приватизована , документи в порядку. Холодильник ,газова плита , меблі , косметичний ремонт. Тел.09*********35..Вайбер на тел.+38 09*********65. Ватцап на тел. +38 09*********47. Леся.

владелец
Продаю будинок в Бучач
olx.ua

Продам буднок в селі Чернилівка ,3 кімнати площею 50 квадратів коридор ганок і веранда,надвірні будівлі є льох великий сад авто-бусне сполученя 10 кілометрів від Піволочиська.Можливий обмін на авто торг.

владелец
продам хату в селі чернилівка
olx.ua

ПРОДАМ будинок смт. Вишнівець! Є гараж, два хліви, льох - копаний. Участок землі. Все в хорошому стані, зроблений , косметичний ремонт.

владелец
Продам хату
olx.ua

Будинок по вул.І Пулюя, перекриття панельне, в середині поштукатурено, залито зтяжки, вікна металопластикові, виведена каналізація в септик, опаоення пластик, житлова 150м.кв. підвали і гараж 15,7х5,7, разом 150м.кв. бруківка 200м.кв. газ, 380В. Знижка на заміну даху.

владелец
Будинок 150м.кв.
olx.ua
1 - 24 из 521 результатов

Популярные запросы