Продам цегляний 2 -х поверховий житловий будинок у смт.Східниця, збудований в 2023 році, розташований недалеко від центру на мальовничому схилі селища. Площа земельної ділянки 3,5 сот. Спокійний район з малоповерховою забудовою. На першому поверсі розташований просторий хол з каміном (22 кв.м.), кухня (14 кв.м.), санвузол (6 кв.м.), комора, де можна розмістити пральню (3,6 кв.м.), коридор (3,9 кв.м.) , тамбур (3,6 кв.м.), велика гардеробна (5,8 кв.м.) та кабінет (7,5 кв.м.). На другому поверсі знаходяться три спальні. Перша -21,8 кв.м. з гардеробною 8,9 кв.м. та чудовим видом із панорамного вікна, дві інші -15,4 та 15,3 кв.м. На поверсі передбачений просторий санвузол площею 7,0 кв.м. Загальна площа будинку 161 кв м. Перекриття - монолітний залізобетон. Дах - дерев”яний з утепленням із мінеральної вати товщиною 200 мм. Покрівля - металочерепиця. Будинок газифікований, світло 16 кВт, центральне водопостачагня та каналізація. В середині будинку стіни пофарбовані в білий колір, перший поверх плитка і тепла підлога, в 1 ванній кімнаті покладена плитка і встановлено душ.

владелец
Продам будинок у смт. Східниця
olx.ua

Будинок розташований на березі річки Стрий за 3,5 км від м. Східниця Загальна площа - 150 кв.м. Житлова площа - 73 кв.м. Кухня-їдальня - 40 кв.м. Гостьовий будинок - 26 кв.м. Земля - 9 сот. Встановлена автоматика на воротах ,освітлення та відеонагляд по всьому будинку. На подвірї є місце для паркування декілької авто. Вся територія озеленена та засаджена декоративними рослинами. Є зона для відпочинку з шезлонгами. Земельна ділянка по периметру оснащена системою дренажування. Чудовий краєвид. Основний будинок площею 150 кв.м., 2 поверхи, гостьовий будинок площею 26 кв.м та дровітня. Будинок з якісним ремонтом та меблями. Покрівля утеплена базальтовою ватою 25 см. По плануванні 5 житлових кімнат, кухня-їдальня, два санвузла, кабінет, гардероб. У вітальні затишний камін, який має теплове розгалуження по всьому будинку, можна використовувати як альтернативне опалення. Крім того сучасне опалення з віддаленим контролем через телефон. Підлога першого поверху повністю з підігрівом, на другому поверсі встановлені радіатори. Вода своя, сучасна система очистки води. Є можливість по бажанню доставити котел на дрова.

Продаж новий будинок
olx.ua

Продамо житловий будинок в курортному містечку Східниця, дуже гарне розташування до лікувальних джерел 2С та 25, 26 - 1000 метрів.земельна ділянка прямокутної форми 16.5 соток , газ, електрика в будинку.

olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам нерухомість в Курорті Східниця. Три поверхова цегляна будівля, побудована в 2019р., загальною площею 155кв.м.; Зроблений якісний ремонт, фасад утеплений, енергоефективні вікна VEKA на три скла, автономне опалення-енергоефективні електричні котли BOSCH розміщені на кожному поверсі. Сучасна вентиляційна система - рекуператори Prana також автономно на кожному поверсі. Водопостачання централізоване + своя криниця з системою подачі води в будівлю при відсутності централізованої - тобто круглодобове водопостачання. Благоустроєна територія площею 300кв.м. Зручне розміщення, поруч з Рукавичкою та джерелами мінеральних вод. Ціна 155 000 USD

Нерухомості в Центрі Східниці
olx.ua

Будинок у Східниці, вулиця Зарічна. Всі комунікації. Детальна інформація за номером телефону.

владелец
Продається будинок в Східниці, дом
olx.ua

Половина двоповерхового будинку. Цегляний, підведена джерельна вода. Індивідуальне газове опалення, крім цього є окремі конвектора. Минулого року збудували пічку на дрова (про всяк випадок)), дрова заготовлені)). Площа 120 кв м. П’ять житлових кімнат і велика веранда на другому поверсі. На першому поверсі - дві кімнати, кухня, ванна, туалет, кладовка. На другому поверсі - три кімнати і літня веранда (з трьома диванами)). Є гараж, підвал, альтанка, мангал, господарське приміщення, садові дерева. Сусіди хороші, подвір’я відгороджене. До центрального бювету 700 метрів. На даний момент можна заселити квартирантів (є всі меблі, багато спальних місць). Підключений інтернет, кабельне ТБ. Ще є місце під забудову (при бажанні)). Площа ділянки - 9 сотих.

владелец
Східниця, (власник)
olx.ua

В передгірʼї українських Карпат розлилося унікальне селище міського типу Східниця. Курорт Східниця - це місце, де поєднуються кришталево чисте гірське повітря, чарівний запах лісів і лікувальні дари природи. Східниця це курортна перлина Львівської області, бальнеологічний (лікувальний) курорт з 1976 року. У цьому мальовничому курорті ми продаємо 3 поверховий котедж по вулиці Богдана Хмельницького. Матеріал стін - цегла. Перекриття - монолітний з/б. Покрівля - металокерамічна черепиця. Будинок чудово підходить як для комфортного проживання так і для відпочинку на унікальному курорті Східниця. Загальна площа будинку 171.3 кв. м. (у заг.площу не враховані 3 великі лоджії), житлова 78.4 кв.м. У будинку 4 кімнати, камінна та гараж. Вентиляційні канали розведена з 1-го по 3-й поверх. Сам котедж знаходиться на височині, з якої відкривається неймовірно гарний краєвид на містечко. До будинку належить 3 сотих землі, подвірʼя викладене бруківкою. Автоматичні ворота. До котеджу заведено світло потужністю 9 кВт, вода та газ. Каналізація септик. У нас їх там 4, тому вибирати є з чого. Якщо зацікавила пропозиція дзвоніть, поїдемо оглянемо. Є відеоогляд.

Котедж будинок Східниця
olx.ua

Продається 2 поверховий будинок в с. Східниця, вул. Гірська 16б. Курортна перлина Львівської області, «Українська Швейцарія», бальнеологічний (лікувальний) курорт з 1976 року. Площа будинку 240 кв. м., 4 кімнати. У будинку є камін, сауна, більярдна. Є гараж в цокольному поверсі будинку. Площа прибудинкової території 20 сотиків. Можливе використання під готель, на кожному поверсі є санвузол. Будинок знаходиться на височині, з якої відкривається гарний краєвид з однієї сторони на ліс, з іншої на Східницю. Інфраструктура краю налічує 18 джерел мінеральної води, які експлуатуються; біля 70 закладів для оздоровлення та відпочинку; три санаторії; амфітеатр; стадіон; 3 церкви; парк Пантелеймона Святителя; три супермаркети; банки та банкомати (ПриватБанк, Газбанк та Ощадбанк); ринок з якісними домашніми продуктами; безліч ресторанних закладів; автостанція; ріка Стрий. При потребі можу надіслати відео будинку. Пропозиція від власника, без комісії та відсотків.

Продається будинок в с. Східниця, вул. Гірська 16б. Власник
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж будинку 2020 року побудови Львівська обл., м. Борислав, смт Східниця, вул. Довбуша. Загальна площа будинку - 168,4м2. Матеріал стін - керамічна цегла, керамічний блок. Перекриття - монолітний з/б. Покрівля - керамічна черепиця. У будинок заведені електрика та вода, опалення - котел електричний. Будинок чудово підходить для комфортного проживання та відпочинку на унікальному курорті Східниця в передгірях Українських Карпат. Курорт Східниця - це місце, що поєднує кристально чисте гірське повітря, чарівний запах лісів і лікувальні дари природи. Сам будинок знаходиться на доглянутій ділянці 7,6 соток поруч з розкішним лісом, охоронна система по дому і по всьому периметру ділянки, техніка від провідних виробників, в обробці застосовувалися дорогі, екологічно чисті матеріали. Весь будинок проникнуть чистої світлої атмосферою і затишною обстановкою. Планування будинку: 1 поверх: кухня-їдальня, сан.вузол, паливна, підсобні приміщення, гараж на 2 автомобілі. Мансарда: спальня зі своїм окремим сан.вузлом, дві гостьові кімнати, великий сан.вузол з ванною, з кімнат є вихід на балкон. На ділянці розташовані: бесідка з зоною барбекю, крита криниця. Безпосередня близькість інфраструктури: готелі, spa-комплекси, басейни, аквапарк, літній театр, ресторани, магазини, банки, садки і школи, дитячі майданчики, водоспади, джерела мінеральної води типу «Нафтуся». Унікальність селища Східниця і в його транспортному розташуванні: знаходиться на відстані 20 км від Трускавця, в 100 км від Львова, в 650 км від Києва, в 60 км від Польщі і 80 км від Словаччини.

Продаж будинку 168,4м2 вул. Довбуша смт Східниця
olx.ua

Популярные запросы

География, Сходница