Карбишева
rieltor.ua

До Вашої уваги сучасні таунхауси "SCANDI Residence" - це практичне, комфортне, доступне, якісне та сучасне житло. Таунхауси знаходяться в елітному котеджному містечку (р-н Козацького проспекту). Кожна секція має окреме паркомісце та двір для Вашого відпочинку. Площа будинку - 102 кв.м. Доступні для покупку по державній програмі кредитування "єОселя" під 3 і 7%. Ціна нижча, ніж за квартиру в недобудовах. Можлива розстрочка платежу. Таунхаус - це абсолютно новий стандарт комфорту, який поєднує в собі переваги комфортних міських апартаментів та заміських будинків. Переваги: - Всі комунікації центральні, включаючи каналізацію. Опалення - газове. - Панорамні вікна. - Функціональне планування. - Енерго-ефективні Будинки з керамоблоку та газоблоку, профіль вікон 6-ти камерний, облицювання "Керамейа", індивідуальне опалення. Ціна від 55000$. Телефонуйте. Перегляд у будь-який зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Козацький проспект, 1
rieltor.ua

Власний затишний будинок у СМТ Миколаївка: ідеальний вибір для вашої сім’ї!" - Цегляний будинок 60м² з можливістю проведення ремонту за вашим бажанням. - Заведене світло і газ, що забезпечить комфортне проживання. - Колодязь через двір для постійного джерела води. - Літня кухня і хоз. приміщення для зручності побуту. - Два погріби для зберігання запасів. - Новий забор для приватності та безпеки. - Близькість до зупинки громадського транспорту для зручності переміщень. - Велика ділянка землі - 31 сотка - для власних потреб та відпочинку. - Газовий котел та груба для ефективного опалення в будинку. Не втрачайте можливість стати власником цього чудового будинку в безпечному місці! Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та зробити перший крок до вашого нового дому!

можливий продаж по єОселя
Садова, 39
rieltor.ua

Продам будинок на Луці (початок, поруч з медичним центром «Флоріс»). 60м кв, 2 кімнати (12+25м), всі зручності, газове опалення, бойлер на гарячу воду. Будинок теплий, споруджений з дубових шпал, згодом його обклали цеглою. Стан - житловий. Площа земельної ділянки - 6, 08сот. Ділянка рівна. У дворі є літня кухня, сарай, льох, навіс для автомобіля. До зупинки близько 400м. Деталі за телефоном.

Дружби вул., 2
rieltor.ua

Продам будинок вул. Молодіжна ( район Басів). Площа будинку: 50м2. В будинку 2 кімнати. Вікна пластикові. Всі комунікації підведені. Земельна ділянка 6 соток. Будинок під ремонт. Газ заведений. Вода централізована. В сан/ вузлі плитка. Документи готові до продажу. 1 власник. Прописаних не має. Ціна: 14600$. Бажаєте оглянути будинок? Телефонуйте , домовився про перегляд. Агентство нерухомості « Проспект».

ексклюзив
Молодіжна вул., 59
rieltor.ua

Продам 1/2 будинку вул. Дружби( р-н Лука). Площа будинку: 36м2. В будинку 2 кімнати. Земельна ділянка. Будинок потребує ремонту. Окремий Вхід до будинку. Газ в будинок заведений. Опалення є газовий котел. Поруч з будинком є колонка з водою. Документи готові до продажу. 1 власник. Прописаних не має. Ціна: 9600$. Бажаєте оглянути будинок? Телефонуйте , домовився про перегляд. Агентство нерухомості « Проспект».

ексклюзив
Дружби вул., 3
rieltor.ua

Продам Будинок в центрі міста знаходиться по вулиці Ярошівська( минула назва « Вавилова»). Площа будинку: Загальна 76м2, житлова 37м2, кухня 10.4 Одна з центральних вулиць міста з розвиненою інфраструктурою і транспортною розвязкою. Побудований у 1963 році. Стан будинку житловий. Є похідний погріб. Всі комунікації центральні. Автономне газове опалення Вода централізована. На все є лічильники. ( двоконтурний газовий котел). Будинок потребує косметичного ремонту. Ділянка розміром 10 соток, на якій знаходиться молодий сад. Бажаєте оглянути будинок, телефонуйте покажемо в зручний для Вас час. Агентство нерухомості « Проспект».

Вавилова вул., 72
rieltor.ua

Продам частину будинку (83кв.м) з окремим двором на Добровольній. Великий двір з накриттям, город 4 сотки, літня кухня. Є можливість зробити заїзд для машини. В будинку вікна пластикові, є зручності, вода, бойлер, опалення газовий котел. Погріб. До зупинки , магазину 5 хвилин. Торг можливий. Всі подробиці по телефону 050880,63;10

Добровільна вул.
rieltor.ua

Продаж будинку ул. Хотинська (район Курська, ТЦ Мост, 7 школа).. 62 000$ або краща пропозиція! Пропонуйте СВОЮ ціну! 81 м.кв., 4 кімнати, всі зручності, АВТОНОМНЕ опалення. Меблі і техніка! 10 соток землі! За детальною інформацією і переглядом звертайтеся 0994354939 Таня АН СУМИ-ПЛЮС

Хотінська вул.
rieltor.ua

Продам 1/2 будинку на Добровольній, 85,9/58,7/7,4 двір загальний, дерево-цегла, 4 кімнати, житловий стан, частково ремонт, частково вікна пластик, зручності у будинку, два вида опалення -газовий та дровяний котел, є погреб. Зупинка у 5 хвилинах. Асфальтована дорога до будинку, до центральної дороги. 5 хвилин. Можливий торг.

Руднєва вул.
rieltor.ua

Продаж будинку р-н Косівщини ЖК Титул 45 000$ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ! Загальна площа: 78 м² Площа ділянки: 1 соток Кухня-студія + 2 окремі кімнати Стан від забудовника Місце для авто Тераса Перегляд за домовленістю!

Косівщинська вул.
rieltor.ua

В ПРОДАЖІ будинок в районі Роменської! 35 000$ торг ! Пропонуйте СВОЮ ціну! Два поверхи, 156 м.кв.! 8 соток Газ, світло, вода. Гараж. Підвал 139 м.кв. Заведено 380 V. Стан від забудовника! Можна розглядати ЯК ВАРІАНТ ПІД ВИРОБНИЦТВО! За детальною інформацією і переглядом звертайтеся 0994354939 Таня АН СУМИ-ПЛЮС

Продольна
rieltor.ua

«САДОК ВИШНЕВИЙ КОЛО ХАТИ, ХРУЩІ НАД ВИШНЯМИ ГУДУТЬ» Т.Г. Шевченко Батьківська хата. І тим все сказано. Ідеально підійде для батьків, які бажають перебратись з передмістя в м. Суми(діти яких вже живуть в місті) Вашій увазі пропоную гарний цегляний будинок з мансардою в тихому чистому районі м. Суми Площа будинку 96,7 м2, 3 кімнати, Хороший косметичний ремонт на 1 поверсі, 2 поверх готовий під Ваші дизайнерські втілення та побажання. Автономне опалення -двоконтурний котел Свій двір, гараж, город, господарчі будівлі. Площа земельної ділянки 10 соток До річки Псел 300метрів – любителям порибалити, поплавати чи зайнятись медитаціями біля води. Ціна 40 000$. Не відкладайте дзвінок, Телефонуйте зараз і записуйтеся на перегляд.

Чехова вул., 69
rieltor.ua

Продаж ОКРЕМОГО будинку вул. Родини Линтварьових (р-н Луки) 37 000$ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ! Загальна площа: 84 м² Два поверхи: на першому поверсі 3 житлових кімнати, цокольний поверх вільного планування Площа ділянки: 6 соток АВТОНОМНЕ газове опалення (двоконтурний котел) Господарські приміщення на території (гараж, сарай, погріб) Свердловина, своя каналізація Нова електрика та сантехніка Зручне місце розташування!

Линтварьових пров. (Орджонікідзе)
rieltor.ua

Продам будинок на Басах (р-н кінцевої зупинки). - загальна площа 73 кв.м. - велика ділянка 22 сотки з виходом до водойми. На ділянці: - будинок, два гаражі, господарські споруди, сухий погріб, теплиця, сад, город. Плодові дерева та кущі. Комунікації: газ, електрика, вода (центральна і свердловина). Опалення: газовий котел, твердопаливний котел, дві пічки. Є бойлер. В будинку: 4 кімнати, санвузол, кухня. Облаштований меблями та побутовою технікою. Встановлено систему сигналізації. Хороша тиха вулиця неподалік від лісу, зупинки і магазину. Хороші сусіди. Готові вислухати пропозиції по ціні. Телефонуйте!

Баси, 1
rieltor.ua

Продам великий будинок із сучасним ремонтом в Верхній Сироватці 120 метрів Є камін Велика кухня та зал. Просторий коридор та спальні + 10 соток землі. Великий двір, на якому є і Альтанка з мангалом І місце для парковки кількох машин Чекаємо людей, які хотять жити в комфорті та у тиші в Екологічній частині Сироватки

можливий продаж по єОселя
Сумська
rieltor.ua

Продаж будинку р-н Баранівка (поруч ліс) 16 500 $ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ! Площа: 52,2 м² В будинку 3 кімнати Площа ділянки: 6 соток Цегляний будинок Косметичний ремонт Газ, світло Дров`яне опалення Город, літня кухня Перегляд в зручний час!

Барвінкова
rieltor.ua

Продається будинок в В. Піщаному 5км від міста. Загальна площа 100 кв.м, 4 кімнати, кухня. Два види опалення газ, дрова. Центральный водопровід, каналізація. Перекритий дах металочерепиця, нові вікна металопластикові. Будинок утеплений. Частковий ремонт кімнат. Зручності в будинку ванна, туалет. Земельна ділянка площею 19 соток, сад, город. Зона відпочинку з альтанкою, мангалом. Залізний паркан з заїздом для авто. Поруч вся інфраструктура зупинка, магазин, школа, парк. 28 тис.дол., торг. Приходьте і пропонуйте свою ціну. 0957828102, 0685665930 Наталія UA-Tour

Центральна, 1
rieltor.ua

Продається цегляний будинок на Лукі 70-80х р. побудови. Площа 65 кв.м, 5 кімнат. Вікна металопластикові. Опалення двохконтурний газовий котел. Дах шифер, не тече. Є господарські будівлі сарай, погріб. Земельна ділянка площею 13 соток,сад, город, клумба. Є заїзд для авто, великий заасфальтований двір. В будинку житловий ремонт. Частково меблі і техніка. Поруч знаходиться вся інфраструктура зупинка, магазини, зелена зона, річка. 38000 тис.дол. Приходьте і пропонуйте свою ціну, розглядаємо всі пропозиції. Працюємо з сертифікатами є-відновлення. 0957828102, 0685665930 Наталія UA-Tour.

можливий продаж по єОселя
О. Богомазова, 1
rieltor.ua

У продажу новий будинок. Околиця міста Суми С.Піщане Поруч Пр. Перемоги ( Курський проспект) ** Будинок збудований з піноблоку ** Комунікації всі у будинку ** Двухконтурний котел ** 1й поверх - простора кухня, зал- вітальня та санвузол , ванна ** 2й поверх- 2 кімнати ** Є камін ** Тепла підлога на першому поверсі ** Будинок знаходиться поряд із лісом. Школа, садок, магазин теж поруч ** Зупинка за 10 метрів від будинку ** 15 соток землі Детальна інформація за номером телефону. Дзвоніть, записуйтесь на перегляд

Піщане
rieltor.ua

Продам будинок по вул.Вербна(Тельмана), район Добровільної. 3 кімнати. Загальна площа 52,5м2 Кухня 7,6м2. Кухня та санвузол в будинку. Дах - металочерепиця. Гарний ремонт. Кондиціонер. Централізована вода. Каналізація - септик. Опалення - газовий котел. Бойлер. Гараж Зона барбекю. Двір вимощено пресованою плиткою. При продажі залишаються меблі та техніка.

можливий продаж по єОселя
Вербна вул. (Тельмана), 34
rieltor.ua

Будинок нової побудови, раціональне планування з урахуванням сучасних потреб. Окремі кімнати, гардеробні, простора кухня,є балкон. Чудовий вид на місто!

можливий продаж по єОселя
8 Березня вул., 23
rieltor.ua

Ексклюзивна продажа приватного цегляного будинку в м. Суми * Загальна площа 75кв.м., 3-и ізольовані кімнати+гостьова з каміном. * У будинку відчувається просторість завдяки висоті потолків. * Індивідуальне газове та пічне опалення, радіатори чугунні. * Стан кімнат потребує Ваших втілень в ремонт. * Усі зручності в будинку, санвузол сумісний, наявність бойлера. * Чудова прибудника территорія, в наявності господарські прибудови, погріб. * Окремим літнім будинком являється флігель з конвекторним та пічним опаленням. * Каналізація своя на 3 кільця, вода центральна. * Участок 10соток, на территорії знаходиться зона барбекю Будинок має чудове місцерозположення, поруч чудові сусіди...та зупинка автотранспорту. Перегляди у зручний час, цей будинок може стати Вашим у найближчі терміни. Ціна 35000дол, приймаємо пропозиції по ціні. 0953021161 Тетяна

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова)
rieltor.ua

У продажу половина будинку район Степана Бандери, окремий двір, адрес, можливо зробити заїзд для авто, погріб , сарай , городу 2 сотки .Вода централізована, нова проводка, газ, інтернет. Дві кімнати , кухня , місце для санвузла .

Лєскова вул.
rieltor.ua
1 - 24 з 1 016 результатів