Поки ти думаєш, інші купують! Вже починається 3-тя черга будівництва. Це означає, що попередні дві мали успіх. Придбай своє житло з урахуванням всіх побажань. А по ціні нижчій, ніж готовий будинок. Вільне планування дозволяє вносити необхідні корективи в проект: збільшити кухню чи змінити місце розташування гардеробної. Деталі будівництва: - опалення тепловий насос; - стіни з керамічної цегли; - утеплення мінватою; - оздоблення - клінкерна цегла; - будівництво преміум класу; - ділянка від 5 сот; - власний камін, тераса, барбекю; Котеджі від 130 м2 до 143 м2. Також розмір найбільшої ділянки — 8 сотих. Проект передбачає закриту територію для жителів і відеонагляд. Пропозиція без комісії. Представник забудовника. Є можливість розтермінувати оплату! Умови максимально вигідні. Якщо вам хочеться вже купити і робити ремонт: залишився ще останній збудований котедж з 2-ї черги. За деталями телефонуйте!

вул. Л. Українки
rieltor.ua

Продаж в передмісті Стрия (300 м до межі) с. Дуліби 2-поверхового цегляного будинку пл. 170 м2 на першому поверсі (житловий стан) з ділянкою 25 сот по центральній вул. Шевченка. Наявна можливість освоєння 2-го поверху, який без ремонту. Підвал пл. 45м2 для якісного зберігання продуктів та господарських потреб. Хороша підїздна асфальнта дорога, комунікації: газ, електрика, вода з криниці заведена в будинок, каналізація - септик. Опалення газове пічне. Можливість реконструкції в будинок для двох сімей з окремими входами та плануванням території. На прибудинкові території розташовані стайня, стодола та фундамент під гараж. На ділянці великий сад горіхів та фруктових дерев. Ділянка простягається між двома асфальтними дорогами паралельних вулиць. Можливість влаштування другого вʼїзду на територію. Поруч вся соціальна інфраструктура: транспортна зупинка автобусів, школа , садочок, супермаркет та господарські магазини.

возможна продажа по єОселя
Шевченка, 45
rieltor.ua

Продається частина житлового будинку Будинок розташований в місті Стрий на вул.Симона Петлюри Загальна площа-46,6 кв Житлова площа-36,3 кв Кімнати-прохідні Санвузол-суміжний Присутні комунікації: -газ, -вода, -світло. Можна розширити будинок за рахунок прибудови.

Продається частина будинку
olx.ua

ПРОДАЄТЬСЯ БУДИНОК 137.5 м.кв. з ДІЛЯНКОЮ 10 соток.!! Знаходиться в місті Стрий, Вул. Львівська (біля ЕкоМаркету) Будинок має добрий житловий стан. На першому поверсі зроблений ремонт. Опалення забезпечується газовими конвекторами. Присутній підвал 5.9 м.кв. Фасад утеплений. Всі меблі та побутова техніка залишаються. Подвіря огороджене (10 соток)! Присутні плодові дерева, альтанка. - Загальна площа 137.5 м.кв. - 1й поверх 109.5 м.кв. (4 кімнати площею 75.2м.кв) - 2й поверх 28 м.кв (мансардний/1-кімната) - Простора кухня 14.3 м.кв. Кадастровий номер ділянки 4611200000:04:015:0153 *ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ БУДИНОК ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!!

ПРОДАЄТЬСЯ БУДИНОК 137.5 м.кв. з ДІЛЯНКОЮ 10 соток!!!Вул. Львівська
olx.ua

Продається будинок. вулиця Львівська. Велике прямокутне подвіря. Можна мати 2 заїзди. 9 соток з можливістю збільшити. Хата - основа з дуба. Потрібен ремонт. Електрика є. Планування гарне - можна змінити під свої потреби. ПИСАТИ/ТЕЛЕФОНУВАТИ ТИМЧАСОВО ТІЛЬКИ НА ВАЙБЕР

владелец
Продається будинок / хата з великим подвірям / Стрий
olx.ua

Продається добротний цегляний будинок в центр. частині м.Моршин по вул.І.Франка. Загальна площа 158 м.кв. В будинку: 5-кімнат, прихожа, кухня, комора та підвал пл. 40м.кв. Всередині без євроремонту, добрий житловий стан. Матеріал стін: цегла, ззовні поштукатурений на фундаменті, накритий металевими листами. Газ та електроенергія присутні. Водопостачання та водовідведення централізовані. Земельна ділянка 6.5 сот., кутова.

Продається добротний цегляний будинок в центр. частині м.Моршин...
olx.ua

Продається добротний цегляний будинок у мікрорайоні по вул.Львівській(р-н Колібрісу). Загальна площа 176м.кв., є можливість подвоєння площі за рахунок мансардного поверху. В будинку: 5-кімнат, прихожа, кухня, санвузол, комірка та підвал. Власне опалення(пічне),всередині без євроремонту стан житловий. Матеріал стін: цегла, ззовні поштукатурений на високому фундаменті, накритий металевими листами. Комунікації всі присутні, водопостачання та водовідведення індивідуальні. Земельна ділянка 5 сот., в її межах: будинок та гараж. Неподалік школа, садочок супермаркет та зупинка громадського транспорту... Можливе використання в комерційних цілях!!!

Продається будинок у мікрорайоні по вул.Львівській(р-н Колібрісу).
olx.ua

Продається 2 х поверховий будинок у центральній частині м. Стрий по вул. Львівській Загальна площа будинку 164 м.кв Будинок складається з 5ти житлових кімнат площею 84.6 м.кв Комунікації Газ, світло, вода (власна - водяний насос) Матеріал стін - дерево Власний септик у дворі Опалення - пічки Покрівля - металеві листи Земельна ділянка 2.2 сот. Великий підвал під будинком До будинку належить цегляний сарай У дворі є цегляний гараж Будинок має дуже хорошу локацію - центральна частина міста, поряд є все необхідне для комфортного проживання: школи, садочки, зупинка громадського транспорту, розважальні та спортивні заклади, адміністративні будівлі, міська лікарня, поліклініка, лікарня, Епіцентр, річка Стрий тощо.

Продаж будинку у центральній частині міста
olx.ua

Продається добротний цегляний будинок Вул. Львівська. Ближній центр. На першому поверсі 4 кімнати, санвузол, кухня. На другому 2 кімнати і горище . Загальна площа 176 м.кв. В будинку житловий стан. На підлозі дубовий паркет. Земельна ділянка 6 сотих. Є цегляний гараж з ямою і господарська споруда. Великий підвал. Будинок розташований в гарному місці. Поруч все є для комфортного проживання. Вартість 85 тис. Дол.

Продається цегляний будинок м.Стрий. Центр.
olx.ua

Продам будинок розташований у с. Гірне Стрийського р-ну 25 соток приватизованої ділянки + 25 соток не приватизованої. Дзвонити по тел. 09******96 Можливий обмін на авто з доплатою.

владелец
Деревяний будинок у с. Гірне з можливістью обміну на авто .
olx.ua

продам цегляний будинок, новобудова з 0 циклом, проведено світло, газ, є колодязь, сад , город. Встановлено електропідстанцію потужністю 30 кВа та підключено зелений тариф.

владелец
olx.ua

Продається діючий бізнес на Міжнародній автодорозі М 06 "Київ - Чоп" в м. Стрий в житловому масиві з великим трафіком В комплекс входить: Їдальня Магазин Офіси Великий гараж Підвал Своя водяна скважина На 2-у поверсі облаштовані житлові кімнати з євроремонтом. Даний бізнес, розташований в окремій 2-х поверховій будівлі, загальною площею 487.2 м.кв на приватизованій земельній ділянці - 5 сот., в будівлі встановлено, сучасні системи опалення та вентиляції, присутні всі комунікації, проведено благоустрій території. Особливості планування з опаленням • з ремонтом • з меблями • з мансардою • з гаражем • з терасою • з садом • з балконом • з підвалом • з верандою • з бесідкою

Продається будинок
olx.ua

Продається будинок заг. пл. 100м2 на приватизованій зем. діл 5 сот, є гараж з надбудованим приміщенням зверху, є газ, світло, вода. Гарна, затишна вулиця, поруч супермаркет. Детальніше: Агенція Нерухомості ФОП Суржок Є.В.

Продається будинок
olx.ua

Продається незавершене будівництво в с Нежухів гарне місце земля 12соток, коропка накрита ,є перегородки, 1,5поверхи, власна вода, панельне перекриття, газ і світло поряд тільки підключити

владелец
Продається незавершене будівництво
olx.ua

Продається будинок, великий, новобудова.Будинок в чудовому стані, не до кінця зроблений. Два поверхи, опалення сучасне, пластикові вікна, каналізація, світло, газ коло будинку проходить. Всі документи на будинок наявні, 8 соток землі, перший власник. Близько школа, садочок, траса в місто Звертайтеся, подробиці особисто.

владелец
Продається будинок ( недобудований)
olx.ua

Продається цегляний садовий будинок з документами поблизу м. Моршин у СТ "Берізка 1 Загальна площа будинку 37.5 м.кв Дві житлові кімнати загальною площею 29.2 м.кв Кужня 6.9 м.кв Земельна ділянка загальною площею 6.3 сот. Кадастровий номер 4625381600:23:000:0019 Електроенергія неподалік з будинкм Опалення - пічне, на дрова Є можливість підключення до інтернету Будинок, знаходиться у хорошій локації, посеред лісу. Дорога грунтова, рівна на обслуговуванні СТ "Берізка 1" Даний будинок, може бути хорошим варіантом для відпочинку.

Продаж садового будинку поблизу Моршина
olx.ua

Продається цегляний будинок поряд з м. Стрий у с. Конюхів по вул. Шевченка Загальна площа будинку 174.5 м.кв Житлова площа 65.4 м. кв Кухня 20.2 м.кв Ванна кімната і санвузол (вмонтована інсталяція) - на першому та другому поверсі Дві гардеробні та котельня Комунікації світло, вода (власна - водяний насос), камін на дрова з тепловими рукавами на першому поверсі Підігрів підлоги, електрика розведена по будинку Покрівля - металочерепиця Тераса Вікна МП Земельна ділянка 12 сот. кадастровй номер 4625383000:01:009:0003 В"їзд у двір та гараж обладнані автоматичними воротами У дворі: альтанки, відкрите вогнище, ландшафтний дизайн з пфдсвіткою території на якій ростуть фруктові та декоративні культури. Будинок має дуже хорошу локацію, неподалік озеро, дитячий та спортивний майданчики. Село розташоване за 9 км від міста Стрий поруч із автошляхом міжнародного значення М06 Київ — Чоп. В центрі села є столітня церква, виконана в бароковому стилі за проектом архітектора Василя Нагірного. З іншої сторони вулиці — Народний дім. Поруч загальноосвітня школа, дитячий садок і магазини.

Продається будинок
olx.ua

Недорого продається будинок з ділянкою 25 соток. Загальна площа 79.5 м.кв.. В будинку: 2-кімнати, прихожа, кухня, комірка та горище. Власне опалення(пічка), всередині потребує ремонту. Матеріал стін: дерево, ззовні поштукатурений на фундаменті, накритий шифером. Газ та електроенергія присутні. Земельна ділянка 25 сот., в її межах: будинок та госпспоруди. Розташований в с.Йосиповичі Стрийського р-ну, поруч з будинком є все необхідне для проживання: школа, дитячий садок, магазин та зупинка громадського транспорту...

Найкраща ціна на будинок з ділянкою 25 соток...
olx.ua

Продається житловий цегляний будинок неподалік м.Стрий в с.Фалиш Стрийського р-ну(до 7 км. від м.Стрий та м.Моршин). Загальна площа 103 м.кв. В будинку: 4-кімнати, прихожа, кухня, санвузол та комірка. Власне опалення(пічки та конвектор),всередині добрий житловий стан(дві кімнати без ремонту). Матеріал стін: цегла, ззовні поштукатурений на фундаменті, накритий шифером. Комунікації всі присутні. Земельна ділянка 15 сот., в її межах: цегляні будинок, та госп. споруда, попри ділянку є невелика річка що дасть можливість облаштувати став з протічною водою. Можливий обмін на квартиру в м.Стрий...

Продається житловий цегляний будинок неподалік м.Стрий та м.Моршин...
olx.ua

Продається будинок (коробка) з вбудованим гаражем в початковій стадії будівництва заг пл орієнтовно 150м2. 2 поверхи, загальна пл. приватизованої земельної ділянки 14сот. Практично вся земельна ділянка огороджена. Дуже гарний район новобудов в с. Добряни, поруч світло і газ. Детальніше: Агенція Нерухомості ФОП Суржок Є.В.

Продається незавершений будинок
olx.ua

Продається цегляний будинок у с. Лисовичі по вул. Івана Франка Загальна площа будинку 126.1 м.кв Житлова площа 74.3 м.кв Будинок має 4 житлові кімнати Кухня 14.2 м.кв Комунікації Газ, світло, вода Опалення: індивідуальне газове - пічки, конвектора. котел Покрівля - металочерепиця Земельна ділянка 28 сот. На ділянці розташована цегляна літня кухня з 3-ма гаражами, все чистенька та красиво. Будинок, цегляний, утеплений, перекритий, вікна всі м/п, міжкімнатні двері замінені на нові, в середині косметичний ремонт, має ідеальний технічний стан, з хорошою локацією, дорога асфальтована, поряд, продуктові магазини, зупинка громадського транспорту. Вартість будинку: 54 900 Запрошую на перегляд будинку Деталі за телефоном 09*********70 Viber 06*********63 З Повагою Ваш ріелтор Кецик Тарас

Продається цегляний будинок  у с. Лисовичі по вул. Івана Франка
olx.ua

Подається будинок 44 метри квадратні, знаходиться на земельній ділянці понад 25 соток а також є літня кухня, хліви та погріб. Знаходиться за адресою с.Завадів будинок 309, Явірський р-н, Львівська область

владелец
Продам будинок в с.Завадів
olx.ua

Недорого продається добротний цегляний будинок в с.Олексичі Стрийського р-ну до 10 км. до м.Стрий. Загальна площа орієнтовно 195 м.кв. В будинку: 5-кімнат, прихожа, кухня, комірка та горище. Матеріал стін: цегла, накритий шифером.Газ та електроенергія присутні. Земельна ділянка розташована в центрі села, площа 8 сот. в її межах будинок та двоповерховий гараж.

Недорого продається добротний цегляний будинок з гаражем...
olx.ua

Будинок по вул. Зваричі 39.Комунікації. Можливе нове будівництво. Гарне місце.все приватизовано.

владелец
Будинок із землею в Стрию
olx.ua
123...8
1 - 24 из 172 результатов

Популярные запросы