Будинок знаходиться в с.Костинці. Біля будинку є літня кухня, 2 гаражі, 2 підвали, 2 криниці та інші прибудови. Є сад та город.

власник
Продається будинок
olx.ua

Є газовий стояв, електрика,вода.до траси 800метрів недолеко школа садок лікарня магазин.

власник
Продається будинок,навколо будинку є 56 сотих города.
olx.ua

Продається маєток в селі Михальче Сторожинецького району. Газ, вода, каналізація, два колодця, дві хати, всього території 0,48га. Асфальтована дорога! ДЕТАЛЬНІШЕ РОЗПОВІМ ПО ТЕЛЕФОНУ!!! ТОРГ!!!

власник
Продам господарство
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в центрі села Стара Жадова, Ділянка 0,25га, є пічне опалення, скважина,поряд школа, дитячий садок лікарня та магазини, кілька метрів від центральной дороги. Будинок приватизований. План Будинку на другому фото ЗВОНІТЬ або ПИШІТЬ ДИВІТЬСЯ ІНШІ МОЇ ОГОЛОШЕННЯ

власник
Продаю Будинок Звоніть
olx.ua

Продам Дім і Землю 0.30соток біля центру Буденець біля церкви ціна 18$ тел:+38********40

власник
Продам Дім і Землю
olx.ua

Продам будинок в центрі села Стара Жадова, Ділянка 0,25га, є пічне опалення, скважина,поряд школа, дитячий садок лікарня та магазини, кілька метрів від центральной дороги. ЗВОНІТЬ або ПИШІТЬ ДИВІТЬСЯ ІНШІ МОЇ ОГОЛОШЕННЯ!

власник
Продаю Будинок В С Стара Жадова
olx.ua

Продам будинок в центрі села Стара Жадова, Ділянка 0, 16га, є пічне опалення, Підвал. скважина, поряд школа, дитячий садок лікарня та магазини, кілька метрів від центральной дороги. Документи в порядку Будинок має коридор вилику комнату та нижиле приміщення. На ділянці є виликий гараш з ямою. ЗВОНІТЬ АБО ПИШІТЬ.

власник
Продаю Будинок В С Стара Жадова
olx.ua

Високоякісний цегляний будинок . Стіни 50см товщини + утеплення 10см пінопластом . Поруч ліс, озеро, річка, краєвиди. Можливо навіть під готель. Поруч є можливість розмістити підйомники. Більше інформації по телефону. Ціна нижча собівартості будівнитства . Терміновий продаж

власник
olx.ua

СРОЧНО! Без Торга.Продам дом,в с. Великий кучурів,по вул.Шевченка. Дом старий з великим участком 25 соток і садом,прекрасним краєвидом.заїзд машини з дороги, деревяний забор.Участок знаходиться біля дороги,де проїжают маршрутки.100 м.до зупинки,рядом магазин,новострої,сусіди,рівне місце для будівництва,газ у двори, світло є, дорога вся майже освальтирована, власник,по іншим питанням пишіть у вайбер

власник
Продам дом с участком.СРОЧНО
olx.ua

Продається будинок с. Дубове, із земельною ділянкою 25соток

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок у селі Іжевці. У гарному тихому місці, поряд із лісом. Будинок площею 80 кв. У дворі господарські будівлі та двокімнатний гостьовий будиночок. У кухні та спальні зроблено ремонт, поміняна піч, яка опалює і кухню та спальню. Прокладено каналізацію. Зал і ванну з туалетом можна доробити на свій смак.

власник
Продаємо будинок в Іживцях
olx.ua

Будинок побудований за новими стандартами, проводка зроблена італійцем, поблизу є ліс, річка. Є 10 соток городу , стояк газовий біля хати.Більше інформації по телефону 09******84

власник
Будинок, квартира,Таунхаус
olx.ua

12 соток біля вишкі , Е сад ставок ,Дуже гарне і тихе місце …………………….. звоніть : +38********30

власник
Срочно! Продам дачу 12 соток  Е сад ставок ,Дуже гарне і тихе місце
olx.ua

В 10 хвилинах від м.Чернівці, в тихому, затишному, мальовничому місці продається будинок, с.Великий Кучурів, 100 кв.м., 4 кімнати, косметичний ремонт, металопластикові вікна, всі зручності в домі. Опалення - твердопаливний котел. Повністю житловий стан. Земельна ділянка 0,72 га. Великий плодоносний сортовий виноградник, для поціновувачів та бажаючих розвивати даний бізнес. Також, можливе використання ділянки ( майже 1 га.) для забудови під таунхаузи. Південний склон, придатний для встановлення сонячних панелей.

власник
Будинок с. Великий Кучурів, Чернівецька область. 9 км.до м.Чернівці
olx.ua

ЦІНА ВКАЗАНА ЗА КВАДРАТНИЙ МЕТР! Продаж двоповерхового будинку з дизайнерським ремонтом за індивідуальним авторським проектом в престижному місці серед котеджнної забудови. Наш проект вигідно відрізняється від усіх будинків! Загальна площа будинку 509 м.кв, на 30 сотках з повним благоустроєм території. Знаходиться в районі затишних будинків, що потопають у зелені і красі високих струнких сосен! Просторі світлі приміщення: висота стель h = 3.20, великі видові вікна. По двох поверхах оздоблення авторською ліпниною в стилі бароко. У будинку розведені всі інженерні комунікації. Асфальтований підїзд, хороша транспортна розвязка. Якісне будівництво з дорогих матеріалів. подача води - з власної свердловини міська каналізація вікна з енергозберігаючими склопакетами і якісною фурнітурою по всьому периметру ділянка огороджена парканом з автоматичними воротами вся вхідна група, місце під кілька авто, вимощення - все викладено натуральним каменем. 1 поверх -світла кухня -їдальня з виходом на терасу - великий зал з унікальним каміном з виходом на літню терасу, де вранці можна із задоволенням випити чашку ароматної кави -кабінет -гостьова кімната -ванна кімната з душ кабіною 2 поверх дві великих світлих кімнати з виходом на балкон, сан вузол і душова кімната велика спальня з гардеробною і просторим сан вузол з шикарною ванною просторий хол з виходом на терасу, де відкривається мальовничий краєвид. Житлова мансарда з шикарним краєвидом на місто Унікальна атмосфера, тепла і затишна обстановка дозволить відпочивати і приємно проводити час з близькими.

власник
Будинок Годилів 2 поверха мансарда 3000$ кв. м.
olx.ua

Продається господарство в центрі с.Панка Сторожинецького р-н. Житловий будинок газифікований з підвалом,літня кухня,сараї,гараж,колодязь,каналізація,присадибна ділянка , разом 14 сотих + окремо 25сотих огород, поруч річка.Всі документи в наявності.

власник
Продається господарство в с.Панка
olx.ua

Продам Танхаус!без ремонту Майже зданий в експлуатацію 200 метрів до магазину,піцерії,зупинки 109м2 всі документи є С.Великий Кучурів

власник
Продаж Танхаусу
olx.ua

Продаються два будинки на одній ділянці. Вартість 110000€ ( Розрахунок можливий також у $) Двохповерховий будинок ( рожевий) Другий будинок (білий)

власник
Будинки в Сторожинці
olx.ua

Чудова новина для тих хто шукає будинок в місті !Закрита територія ! Сучасний Таунхаус в районі: Мальованка! До центру міста 5-7хв На першому поверсі розташовано: вітальня,санвузел,кухня,(комора)Тераса! На другому поверсі три кімнати(балкон)та санвузел! Мансардний поверх з можливістю повного планування! На території 2парко. місця! Тераса з власним подвірʼям! Пропаную один раз побачити ніж 100разів почути! Це чудова пропозиція як для себе так і для інвестиції за дуже привабливу ціну .НЕ ПРОГАВ! Для перегляду або деталей звертайтесь за вказаним телефоном!

власник
Таунхаус р-н Мальованка
olx.ua

Продається гарний будинок на подвірї два будинки, два гаражі дві криниці проведений газ, будинок приватизований сама хата потребує ремонту в другій хаті дві кімнаті кухня і баня і маленький калідор у бані все є кухня з меблями якщо цікавить відповім на всі питання по телефону.

власник
Продам гарне господарство.
olx.ua

Продається дім - Красноїльск - Ванна кімната готова (туалет окремо) - Кухня під монтаж кухонного набору(тепла підлога) - Кімнати готові під покраску - Підвал та котельня Більше фото та інформації за номером телефону! Торг є!

власник
Продается Дом - Дім з участком. Земля
olx.ua

Продам дачу на ближній рощі , 5 хвилин від майдану , поряд зупинка автобуса ,5соток землі ,

власник
Дача на рощі
olx.ua

Продаю будинок С.Панка 9.50 на 19.50 є бетон до цього будинку 2 кімнаті і коридор обча площа 20 сотих будинок 5 кімнат стайня стодола свинарник стартова ціна 25 тисяч доларів можливий торг ±38********33

власник
Продам будинок. С.Панка
olx.ua

Гарне місце, 30 км від Чернівців, село Бобівці, будинок цегляний, товсті стіни, панельні перекриття, одна несуча стіна посередині, тому можливість вільного планування першого поверху та добудови другого, можна розділити на дві частини зі своїми входами та комунікаціями, всередині заведено воду та каналізацію, розведено опалення під твердопаливний котел,380 вольт мережа, огорожена територія, акт на землю, можна для виробництва, комерції і т.д., можливий обмін на нерухомість, землю, авто

власник
Будинок зі ставком, 0.60 га, обмін на авто
olx.ua
1 - 24 з 59 результатів

Популярні запити