Без комісії! Пропонуємо просторий будинок на продаж в престижному районі Сокільник,вул.Садова. Розташування ідеальне ! Цей будинок площею 270 квадратних метрів, розташований на ділянці площею 15 сотих. Пропонує багато місця для вашої родини. Перший поверх : кухня , вітальна , гостьова кімната , санвузол та гардероб . Другий поверх : батьківська спальня з санвузлом , дві окремі кімнати та санвузол на поверсі. Великий гараж на дві машини , котельня та кладова кімната . Підведені всі необхідні комунікації, підігрів підлоги, котел, радіатори. Також передбачено камін, який ідеально підходить для затишних вечорів. Цей будинок був побудований з використанням високоякісних матеріалів, що гарантує довговічність на довгі роки. Зв’яжіться з нами сьогодні, щоб запланувати перегляд і зробити цей дім мрії вашим!

Продаж будинку Сокільники
olx.ua

Продаж окремостоячого будинку в передмісті Львова с. Сокільники вул. Садова. Загальна площа 500 кв.м. Площа ділянки 12сот. Будинок складається з 1-го поверху (вітальня, кухня, коридор, тераса, санвузол, кімната, гараж на два авто), 2-го поверху (закрита тераса з піччю, 3 спальні з балконами, 2 санвузли, коридор), -1-го поверху (зона басейну,зона лазні, відпочинкова зона, котельня)! В будинку зроблені всі чорнові роботи, поштукатурено та вирівняно стіни, розведено електрику, встановлено підігрів підлоги. Територія огороджена парканом, встановлені автоматичні ворота! Подвіря вкладене з натурального каменю, постелено газон та висаджено дерева! Будинок вартий вашої уваги! Є відео! Ціна 1100$/м2 Без комісії для покупця! Більше деталей за тел. 06******50 Тарас АН "Новий Дім"

Продаж  окремостоячого будинку в с. Сокільники 500м2
olx.ua

Продаж двоповерхового будинку у с. Сокільники, вул. Успенська (5хв їзди від ТРЦ Вікторія Гарденс). Котеджне містечко закритого типу розташоване в гарному, затишному місці, де не чути шуму машин, в оточенні чудових сусідів з гарним доїздом. Площа котеджу - 160м2. Планування: 4 житлові кімнати, 2 санвузли, кухня-вітальня, котельня і гараж. Прибудинкова територія - 7 соток. Ціна 170 000$. Право власності. Продаж без комісії для покупця. Будинок виконано з якісних матеріалів. Перестінки з цегли вже поштукатурені гіпсовою штукатурку під помальовку. Вікна REHAU (двокамерний склопакет пятикамерний профіль). В будинок заведене світло (20кВт), газ, вода (центральне водопостачання), центральна каналізація. Гаражні ворота HORMANN. Навколо будинку покладена бруківка та засіяний газон. Також буде встановлена металева огорожа. Дізнатись детальніше або домовитись про огляд можливо за телефоном.

= БЕЗ КОМІСІЇ = продаж окремо стоячого будинку з гаражем с.Сокільники
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається недобудований будинок із земельною ділянкою в селі Сокільники вул. Бічна Садова. Підведене світло, будинок збудований із цегли, накриття – нержавіюча бляха. Будинок має два повноцінних поверхи, а також напівпідвальний поверх з гаражем та господарською кімнатою, велике горище. Вільне планування. Загальна площа близько 300 м2 (без горища і підвального поверху). Будинок може бути розділений на окремих дві частини. Ділянка 11,8 га, наявний сад, огорожа. До будинку прилягає асфальтна дорога. Сусідні ділянки забудовані. Близько магазин, озеро та церква Успіння Пресвятої Богородиці, маг. Рукавичка – 1,5 км, АТБ – 2 км. До Львова (вул. Кульпарківська) автомобілем – до 5 хв., до громадського транспорту 10 хв. пішки. Гарний тихий район. Можливо добудовувати під бізнес: дитячий садочок напр. На кожному поверсі є окремі санвузли, тому можна розділити будинок на дві окремі частини (сім’ї). Можливий торг, обмін на квартири у Львові.

власник
Продаж Будинок і земля в Сокільниках вул. Бічна Садова 5 хв. до Львова
olx.ua

Продаж 2-х поверхового будинку за містом у с.Сокільники, вул. Успенська (4,5 км від Victoria Gardens) БЕЗ КОМІСІЇ Площа будинку - 160м.кв. Площа землі - 7,3сот. Ціна - 170000$ Планування: 4кім, 2 санвузли, кухня-вітальня, котельня і гараж. В будинок вже підведена центральна каналізація, газ і вода, світло - 20 кВт, встановлено опалення. Всюди є штукатурка та чистова стяжка. Встановлені якісні вікна REHAU, гаражні ворота HORMANN, покладена бруківка. Навколо будинку огорожа + ворота+ фіртка. Будинок знаходиться в котеджному містечку закритого типу, в мальовничому та затишному місці, де не чути шуму машин, з гарним та зручним доїздом. Телефонуйте, радо проконсультую Вас чи домовимось про огляд!

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 2-х поверхового будинку Сокільники, вул.Успенська
olx.ua

Сучасний котедж у затишному закритому містечку біля озера! Ваша мрія про ідеальний будинок стає реальністю! Основні особливості: Площа: 146 кв. м Розташування: Елітне закрите котеджне містечко біля озера Планування: Простора кухня-студія на першому поверсі та три затишні спальні на другому Ремонт: Виконаний за сучасними дизайнерськими стандартами Зручності: Система кондиціонування, підігрів підлоги, камін та газовий котел з ефективною системою економії газу Меблі: Повністю мебльований для вашої зручності Особливості: Гардеробні кімнати, три санвузли Прибудинкова територія: Доглянута зелена зона, 2 сотки Додатково: Підсобні приміщення, окрема пральня Це ідеальне місце для вашого комфортного життя та відпочинку Для отримання детальної інформації та організації перегляду, звертайтеся за вказаним номером телефону. Не пропустіть свою можливість на нове життя в розкішному будинку! Зателефонуйте нам прямо зараз

Котедж 4 кімнати вул. Садова с. Сокільники
olx.ua

Код об`єкта: 230196. АН "Атланта".Продається чудовий будинок з ремонтом в Сокільниках.Ідеальний вибір для сімї!Будинок знаходиться на затишній вулиці. в тихому та спокійному місці.Відстань до Льовова 5 кілометрів.Загальна площа будинку становить 200 кв.м.На першому поверсі знаходиться простора кухня з вітальнею.У вітальні передбачений камін.Також є гостьовий санвузол.На другому поверсі передбачені три спальні та санвузол.На третьому поверсі тераса та підсобне приміщення.Ремонт зроблено з якісних та дорогих матеріалів.Цей будинок - ідеальний вибір для тих, хто мріє про тихе та спокійне сімейне життя!З радістю Вам організуємо показ!Звертайтесь за телефоном!

Садовая улица, 100, Сокольники, Львовская 155000.0 USD
dom.ria.com

Розкішний та комфортний! #10024; #127775; Ви мрієте про просторий житловий простір, який відображає ваш стиль и представляє собою ідеальне місце для сімейного життя? Тоді цей прекрасний двоповерхний котедж площею 139 квадратних метрів стане твоїм втіленням мрії! #127775; #9989; Зручне розташування: Розташований у котеджному містечку в Сокільниках, цей котедж надає вам можливість насолоджуватись всіма перевагами міського життя. Ви можете злегкістю добратися до магазинів, ресторанів та парків розташувавшись в комфортній близькості. #9989; Великий простір: Загальная площа котеджу складає 139 квадратних метрів, що дає вам багато простору для творчості та розвитку. Це ідеальне місце для тих, хто любить насолоджуватись комфортом и простором. #9989; Функціональне планування: На другом поверсі котеджу розташовані три просторі кімнати, на першому повесі знаходиться простора кухня-студія, та гараж для Вашого авто. #9989; Висока якість будівництва: Котедж збудований з використанням найсучасніших технологій. Дзвони зараз, бо вже завтра, можеш почути, що ВІН ПРОДАНИЙ(

Весенняя улица, 3, Сокольники (Пустомыты), Львовская 125000.0 USD
dom.ria.com

Продаж сучасного будинку, с.Сокільники вул. Хмельницького Б. введений в експлуатацію, зареєстровано право власності. Чотири житлові кімнати(одна на першому та три на другому поверсі); два санвузли; два великі балкони, Загальна площа 340 кв.м., гараж 42 кв.м. 16сот. Землі. Будинок збудований, з цегли, пощикатурений, Австрійська черепиця. Дорога під будинок з бруківки. Є відео будинку. Ціна: 230000 у.о. Власник

Продаж сучасного будинку, с.Сокільники вул. Хмельницького Б
olx.ua

Будинок знаходиться у с. Сокільники, район «Галіція»Затишне місце, чисте повітря, з панорамних вікон будинку відкривається чудовий краєвид. Підключення всіх комунікацій: газ, вода - власна скважина,світло, каналізація. У кожній кімнаті є балкон, на першому поверсі- тераса. Є гараж. Зручний доїзд -нова дорога,Також неподалік (50 м) є зупинка автобусу. Будинок зданий Від забудовника.

власник
Продаж будинку
olx.ua

Продається котедж у с. Сокільники. Загальна площа 180 кв.м. На першому поверсі розташована кухня-вітальня з діючим каміном, панорамними вікнами та виходом на задній двір, гостьовий санвузол, гараж. На другому поверсі 3 ізольовані кімнати, балкон та санвузол. На третьому поверсі пральня та тераса. Велике підвальне приміщення. У будинку індивідуальне опалення (двохфункційний котел), підігрів підлоги, сигналізація, якісна столярка, деревяна підлога, декоративна штукатурка. Сучасний євроремонт. Вмонтовані меблі. Електрика, газ, скважина на декілька котеджів та септик. Котедж огороджений, кутовий, невелике подвіря та задній двір (1, 5 сот). Поруч живуть сусіди. Гарне місце розташування. Пропозиція від агенції нерухомості.

Продаж котеджу с. Сокільники
olx.ua

Котеджне містечко «Prime Hill» Львів - Стиль, Якість, Комфорт. Продаж сучасних будинків Premium рівня в елітному котеджному містечку Львова «Prime Hill», яке рознашоване в новому елітному районі забудови в безпосередній близькості до Львова. Хороша локація до м.Львів. с.Сокільники, бічна вул.Кульпарківській, 5хв їзди до Victoria Gardens. Район елітної котеджної забудови. Котеджне містечко спроектоване з використанням найсучасніших технологій та матеріалів, що забезпечить високий рівень комфорту та безпеки. Містечко складається з 12 будинків площею 160 м² та 165 м² кожен з яких має ділянку з ландшафтним дизайном і автоматичним поливом площею 5 сотих.

Продаж преміум будинку в передмісті Львова | Сокільники |KM Prime Hill
olx.ua

Спарений котедж у Сокільниках з власною ділянкою Загальна площа: 311.9м2 Ділянка: 6 сотих Збудований в 2021 році 2 поверхи В будинку поштукатурені стіни, розведене опалення та сантехніка. Дерев`яні склопакети, простора тераса, дружні сусіди Обжитий район, гарний доїзд з бруківки Правильне планування Ціна: 150.000$

Продаж спареного котеджу у Сокільниках!
olx.ua

Продаж будинку з ділянкою 17сотих в Сокільниках.Будинок розташований в затишному місці,п’ять хвилин їзди до Львова.Біля будинку є літня кухня з навісом для авто,подвір’я облаштоване бруківкою.Власник.

власник
Продаж будинку в Сокільниках
olx.ua

Пропонуємо Вам унікальну можливість придбати останній вже збудований окремий будинок у нашому містечку закритого типу, сплативши перший внесок 50 %, а решту сплатити кількома внесками до кінця року! Будинок має власну прибудинкову територію площею 3 сот., для втілення Ваших задумів. Будуємо професійно з екологічних та енергоощадних матеріалів (використовуємо керамоблок, встановлюємо вікна VEKA та двері TermoHouse) - буде тепло і затишно! Якість у кожній деталі, жодних компромісів! Містечко розташоване поруч з ЖК Grand Village, неподалік ресторану Панська Гора, та 5 хв на авто до Victoria Gardens. Архітектор втілив у життя дуже вдале планування: на першому поверсі вітальня (є можливість встановити камін), кухня, гостьова спальня чи кабінет, санвузол; на другому поверсі - три спальні, гардероб та санвузол. Також у вартість включено навіс для автомобіля. Комплектація: - фундамент захищений термоізоляцією та утеплений екструдованим пінопластом на глибину промерзання. - стіни керамоблок , 380мм утеплено пінополістиролом товщиною 100мм. - дах з металочерепиці з утепленням мінеральною ватою товщиною 200мм; - внутрішні міжповерхові сходи - монолітні; - металопластикові вікна VEKA з двокамерним енергоощадним склопакетом (40мм) та пятикамернимм профілем; - в котеджах встановлені броньовані, вогнестійкі двері TermoHouse. - опалення індивідуальне, газ підведено (котел у подарунок); - електрика заведено 10 кВт; - водопостачання та каналізація центральні; - котеджі вводяться в експлуатацію з поштукатуреними стінами та підключеними центральними комунікаціями. Професійність, порядність та дотримання строків гарантуємо! Забудовник з 15 річним досвідом будівництва з сонячного Миколаєва!

власник
Будинок з 4 спальнями у КМ Sokilnyky GrandHouse
olx.ua

Продається 3 -кімнатний будинок з великою кухнею-студією у Сокільниках по вул. У. Кармелюка - Загальна площа: 186 м² - Житлова площа: 140 м² - Земля: 4, 5 сот; - 3 кімнати; - 2 поверхи; Ціна: 149 000 $ Детальніше за номером: 0 **********80 Надія

Продається 3-кімнатний будинок з великою кухнею-студією у Сокільниках
olx.ua

Продається котедж в містечку Lagom, с. Сокількики (в межах Львова - бічна Стрийської) від власника. Доступна єОселя. Будинок збудовано, здача 06.2024 Площа 94м² (перший і другий поверх) + 26м² третього поверху /мансарда. Окрім самої коробки: • проведені всі комунікації (навіть оптоволокно) • 12 кВт - 3 фази • встановлено газовий котел Viessmann • монолітні сходи між першим і другим поверхами • металеві сходи між другим і третім поверхами • змонтовано підлогу на третьому поверсі • утеплена мінватою стеля другого поверху • утеплено дах піною • два дахові вікна на мансарді • навіс на 2 авто з можливістю перероблення в гараж • задній двір ~8x9 метрів (з туями по периметру) • додатково зроблено перепланування будинку і стартував дизайн проєкт Це унікальна пропозиція, забудовник більше не пропонує будинків такої площі. Готовий відповісти на будь які питання.

власник
Котедж Lagom 94м²; єОселя
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SH-183-520-LX. Продається будинок в Сокільниках, площа 170 кв. Два поверхи по 85 квадратів, гараж з технічним приміщенням 60 кв, дах перекрито, утеплено ватою, фасад утеплено 10 см пінопластом, енергоефективні вікна. Ремонт робився без халтури, для себе. На даний момент ремонт вже майже 90% зроблений . Фото додаткові після завершення ремонту . Дизайнерський проєкт з повним дизайном світла, санвузлів, розкладкою плитки, кухнею і всім рештою додається. В будинку ідеальне планування: гардероб, технічна кімната, два санвузли, три спальні, кабінет, чудова вітальня з кухнею. Планування - великий плюс цього будинку. Скважина, глибинний насос, вода в будинку. Всі стіни поштукатурені, ідеально вирівняні, 90 градусів де це потрібно, готові до шпаклювання, світло повністю розведено згідно з проєктом, встановлено щитки. Встановлено дорогий камін Gavryliv and sons, 70 см стальна топка, розведено канали по кімнатах другого поверху. На другому поверсі встановлено закладні під кондиціонери. Зроблений септик на 4 кільця по 1.5 метра. Ділянка 7 сотих, є дерева, ґрунтових вод немає.

Будинок,170м2, с. Сокільники, Пустомитівський район
olx.ua

Власник Продається затишний Котедж в с.Сокільники, Панська-Гора Ділянка котеджу (двійки) 4.2 сот. Ділянка котеджу (окремого будинку) 5.2 сот. Характеристики Котеджу: Тип будинку: Новобудова Клас житла: Комфорт Поверховість: 2, Загальна площа: 166 м² Висота стелі: 3м Тип стін: Керамічний блок Кімнат: 1й поверх кухня студія, гараж, ванна, кладова (гардероб) коридор 2й поверх 3ри кімнати, санвузол, гардероб, балкон. Ремонт: штукатурні роботи Тип угоди: Договір купівлі-продажу земельної ділянки, Переоформлення будівельного паспорту на покупця. Комунікації: Електрика, Центральний водопровід, каналізація (всередині). Інтернет, відеонагляд Опис та переваги: До Котеджу заведено усі необхідні комунікації. Котедж готовий до ремонту. Поруч є уся необхідна інфраструктура: аптеки, відділення пошти, школа, дитячі садки, автомийка, заправка, магазини та зупинка транспорту. Ідеальний варіант щодо затишної власної оселі. Для перегляду та додаткової інформації телефонуйте за номером. 09******78 Юрій 09******37 Юрій 06******46 Володя

власник
Котедж с.Сокільники, р-н Панська Гора
olx.ua

Продається будинок ( без комісії) с.Сокільники ( 500 м до вул. Стрийської / м.Львів ) Площа ділянки 10 сот. ( прямокутної форми , зручний заїзд) Площа будинку: 242 м2 Плаща гаража і підсобних приміщень : 120м2 (під майстерню, сауну, і т.д) 1 поверх 121 м2 ( житловий стан) 2 поверх 121 м2 ( незавершений ремонт, під чистовий ремонт) Всі комінікації, централізоване водопостачання та каналізація, додатково є криниця. Будинок збудований з цегли, якісне і надійне будівництво, перекриття даху ( металочерепиця) Деревяні двері та паркет, МП вікна Опалення: індивідуальне газове , 2 контурний котел Дуже хороша локація, затишне місце, асфальтований доїзд ( бруківка), бічна вулиці Стрийської. Вартість 165.000 $ ( без комісії для покупців) Деталі та огляд за телефоном (09******91 ) Іван “Rise Together”)

Продається будинок з ділянкою 10 ст ( Сокільники)
olx.ua

Продаж капітального цегляного будинку( спарки) в Сокільниках! Обєкт будівництва має 720 м загальної площі і введений в експлуатацію як недобудова 76% готовності! Стіни- червона цегла Перекриття- залізобетонне Площа ділянки 17 сотих, ідеально рівна, має доїзд по бруківці! Повністю жилий район, частково відеонагляд вулиці, всі ділянки поруч забудовані! Комунікації- газ, світло, ведеться центральна каналізація і вода! Цікавий обєкт для інвестування, розділення покотеджно або навіть поквартирно, що зараз користується попитом! Чекаємо на ваш дзвінок! Код 309658

Будинок під інвестицію .розділення на спарки або квартири Сокільники !
olx.ua

Продаж кутового котеджу на вулиці Садовій в Сокільниках Площа 180 м.кв 4 кімнати + кухня-вітальня 2 туалети Підвал , тераса на даху Гараж, автоматичні ворота Італійська та іспанська плитка, мармурові підвіконники

Продаж котеджу з ремонтом Сокільники
olx.ua

Одноповерховий будинок з усіма комунікаціями. Планування на фото, є підвал з окремим входом. Наявність встановленого каміну. Дуже зручна і близька до Львова локація, с. Сокільники. Наявність в близькій пішій дохідності маршрутних зупинок. утеплення підлоги, фасаду, гідроізоляція зроблені, а також паркан від дороги. Дорога, підїзд до будинку асвальтований. 7,6 соток землі. Також є план від архітектора та дизайн середини будинку. З усіх інших питань які цікавлять, прошу телефонувати 09******01.

власник
Будинок з усіма комунікаціями та прекрасним розташуванням, Сокільники
olx.ua

Містечко біля озера LAGOM від забудовника Lagom Development. Безвідсоткове розтермінування до 19 місяців! Величезний вибір планувань з різними варіантами земельних ділянок. Доступні як збудовані будинки, так і на етапі будівництва. Близько 300 котеджів у містечку, 7 черг будівництва. Власна інфраструктура: дитячі та спортивні майданчики, набережна з виглядом на озеро. Підʼїзні дороги з бруківки, велодоріжки, тротуари з вуличними меблями, безліч чудових дерев та ландшафтний дизайн усієї території. Авторський проект: естетика та продуманість до найменших дрібниць. Ідеальна локація у м. Львів (бічна вул. Стрийської, с. Сокільники, вул. Грушевського). Відстань до вул. Стрийської - 1,3 км. У 5 хвилинах від Вас знаходяться: дитячий садок, школа, супермаркет, ТРЦ Кінг Крос, аптека, лікарня, поліклініка, ресторан, кінотеатр, автовокзал. На території котеджного містечка розташовані: - власний спортзал та СПА; - дитячий садочок; - спортивні та дитячі майданчики; - тенісний корт; - сапсерфінг; - фонтани; - супермаркет; - зарядки для електромобілів; - гостьовий паркінг; - укриття - озеро для прогулянок; - закрита територія та відеонагляд 24/7. Великий вибір планувань. - площа доступних збудованих котеджів (м²): 94, 129, 189 - котеджі на етапі будівництва (м²): 125, 132, 136, 139*********** 220 - площі земельних ділянок: від 2 до 6 сот - є можливість замовити у забудовника навіс для 2 авто У вартість входять: - підведені центральні комунікації: вода, газ, електроенергія - центральна каналізація - заведене оптоволокно - 2 власні еко-парковки; - власна огороджена ділянка; - благоустрій вулиці, на якій знаходиться котедж згідно норм озеленення містечка; - панорамні вікна REHAU преміум-класу; - алюмінієві вхідні двері; - покрівля даху - фальцева від німецького виробника; - стіни з керамічної цегли товщиною 380мм; - перекриття - залізобетонне монолітне 16 см; - внутрішнє оздоблення: підлоги - чорнові стяжка та штукатурення стін ; - внутрішні міжповерхові сходи - монолітні; - вентканал для каміну

власник
Продам будинок біля Львова (с. Сокільники, бічна Стрийської)
olx.ua
1 - 24 з 41 результатів

Популярні запити

Географія Сокільники