Продам будинок в селі Вовчківці Снятинського району. Будинок підійде як і для життя так і для знесення і купівлі земельної ділянки для ведення бізнесу. У будинку 4 кімнати. Можливий огляд потенційним покупцям.

Шевчнка
rieltor.ua

Продається половина будинку в смт. Заболотів по вул. Міцкевича площею 55 м.кв. (2 кімнати, кухня, коридор) + літня кухня площею 38 м.кв. (2 кімнати, кладовка, коридор, підвал), сад 2 сотики, город 6 сотиків, спільне подвіря. Ціна 20 900 у.о. можливий торг. Деталі за телефоном +38***********49 - Руслан.

власник
Продається половина будинку
olx.ua

Будинок в центрі села.(Горі́шнє Залу́ччя — село Снятинського району Івано-Франківської області.) Площа ділянки з городом 50 сотих.Площа будинку самого 125 кв.м. Гараж та літня кухня 98 кв.м. Велике подвіря. Є літня кухня,стодола,стайня,курятник,гаразж,близько школа,церква,магазин. До річки Черемош 1000 метрів. До ЖД вокзалу 2 км.В місто Снятин 9 км.

власник
Продам будинок в селі Горiшнє - Залуччя. Івано- Франківська обл.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається господарка в с.Белелуя. На території будинок, гараж, стайня, стодола, комора, курник, півниці та криниця. Ділянка розташована на підвищинні, проблем із підтопленням не виникає. !!!Реальному покупцю, РЕАЛЬНИЙ ТОРГ!!!

власник
Будинок, господарка в с.Белелуя
olx.ua

Півтора поверховий будинок, всередині поштукатурено, вставлені металопластикові вікна. 1-ий поверх: коридор, санвузол, кухня і кімната 2-ий поверх: 3 кімнати Є сарай, криниця. Є город і сад, разом 25 соток. В саду росте багато фруктових дерев. Неподалік річка. До Заболотова 3 км

власник
Продам будинок разом із землею 25 соток. Село Іллінці
olx.ua

Продається половину особняка Є гараж підвал сан вузол на першому поверсі великий зал сходова клітка та туалет на другому 3 кімнати та горище Вхід окремий Всі деталі по телефону 09******48

власник
Продається особняк
olx.ua

Продається незавершене будівництво житлового будинку в с. Зібранівка Снятинського району, івано-Франківської області. Будинок двохповерховий, перекриття шифер,євровікна. Деталі по телефону!

власник
нерухоме майно  ..
olx.ua

Продається два житлових будинки в центральній частині міста Снятин з приватизованими земельними ділянками по вулиці Кобринських. Перший будинок має 3 житлових поверхи. Загальна площа: 192,0 кв. м Житлова площа: 105,9 кв. м Будинок складається з 7 житлових кімнат, кухні, 2 ванних кімнат, 3 санвузлів, 2 гардеробних, 3 коридорів, балкона, 2 комірчин, стрих, двох сходових та котельні. Будинок продається з меблями. Стіни: цегла Фендамент: бутобетон Покрівля: оцинкове залізо Підлога: ламінат, паркет, плитка В будинку є газовий котел (DANKO) та котел для дров. Трьох-фазове електричне постачання. Бойлер. Вікна та вхідні двері металопластикові шумоізольовані та енергозберігаючі. Є газ, електрика, водопостачання, гаряча вода, каналізація, інтернет. Будинок надзвичайно затишний, гарно облаштований. Біля будинку є красиве велике подвіря з поставленою тротуарною плиткою, гарним газончиком та літньою терасою. Другий будинок одноповерховий. Загальна площа: 76,1 кв.м Житлова: 24,4 кв. м Будинок складається з 2 житлових кімнат, кухні, гардеробу, ванної, коридора, котельні та підвалу. Стіни: цегла Фундамент; бутобетон Покрівля; оцинкове залізо Є газ, електрика, водопостачання, гаряча вода, каналізація. Документи всі в порядку, земельні ділянки приватизовані. Біля будинка розташовані: Гараж на два автомобілі, 2 сараї, простора оранжерея, стайня та огорожа. Є свій великий сад, город, коптильня, вуличний санвузол. Біля будинку близько розташовані; Церква, ринок, магазини, аптеки, ресторани, нова пошта, автобусна зупинка. Вулиця повністю заасфальтована, чудові сусіди та приємна атмосфера.

Продається  два житлових будинки в м. Снятин за ціною одного.
olx.ua

Продаю господарство в гарному місті Снятин. Місто Снятин вул.Млинська. На подвірї присутня: Житловий будинок: 2 кімнаті,коридор,комора. Літня кухня. Сарай. Два гаражі. Огорожа. Криниця. Торг присутній. При бажанні скину додаткові фото.

власник
Продам господарство)
olx.ua

Продається будинок в місті Снятин по вул. Польова, GoogleMAP(48°2723.7"N 25°3306.2"E) зовні та в середині стіни штукатурені та фарбовані вапном, підведено газ та електрику, по будинку та кімнатах розкинутий електропровід.На - 0 поверсі 2 підвальні приміщення на площу будинку, на 1 поверсі будинку є гараж на 2 машини та кімнати під сауну та басейн господарське приміщення під пральню. На 2 поверсі 2 великі кімнати з виходом на балкон, на 3 поверсі 4 кімнати, 2 балкони, санвузол та вихід на горище.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається газифіковане господарство в центральній частині села Іллінці (через стадіон від центральної дороги), 5 км до Заболотова. Поруч магазини, школа, СТО, автобусна зупинка, ФАП. Дерев’яний будинок 3 кімнати + кладовка, дах – мансарда з балконом, перекриття бляха, опалення – газовий конвектор. На подвір’ї криниця, гараж з оглядовою ямою, стайня, дві стодоли, підвал, підсобні приміщення, сад та присадибна ділянка. Площа 25 сотих (для будівництва і обслуговування житлового будинку) + 29 сотих (с/г призначення).

власник
Продається газифіковане господарство в с. Іллінці Снятинського р-ну
olx.ua

Будинок,дві кухні,гараж,півниця,підведений газ,трьохфазка,керниця,стодола

власник
Все по телефону
olx.ua

Продається будинок с Вовчківці є світло ,газ, також є піч зі шпаргатом криниця у дворі , три кімнати на першому поверсі і дві маленькі на другому ,300метрів від дороги коломия -чернівці ,10 км до Снятина ,10 км до Заболотова ,будинок знаходиться в тихому спокійному місці.є город,для проживання потрібен ремонт. Торг присутній на місці.реальному покупцю нормальна ціна!

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок в с.Олешків, Снятинського району, 20 км від м. Коломия.Будинок 2-х поверховий з комплексом господарських приміщень ( два гаражі, комора, стайня і ні.). Велике просторе подвір‘я. Поруч протікає річка. За 100 м зупинка потяга.Проведено газ, світло, воду. Є літня кухня з двома кімнатами. Є присадибна ділянка біля будинку 25 соток. т. 05*********29

власник
Продам будинок в с.Олешків
olx.ua

Якщо плануєте купити нерухомість в м.Снятині і вагаєтесь з вибором, то радимо відвідати місце розташування нашого будинку за адресою вул Стефаника 47, гарантуємо що ви буде в захваті від мальовничого виду і якості побудови. Поруч в пішому доступі знаходяться вся необхідна для життя інфраструктура : снятинська центральна районна лікарня, супермаркет АТБ, міська ратуша, ліцей, автовокзал та інше. Будинок виконаний з червоної цегли товщ. стін 380мм, з підведеними комунікаціями , гаражем прибудинковою ділянкою 20 сот., наданий адресний номер 47 що в м. Снятин по вул. Стефаника . Зручна транспортна розвязка. Тел. 06*******11 Ірина

Продам будинок центр м.Снятин та ділянка 20соток
olx.ua

С.Борщів,вул Весняна,25,колишній Снятинський район,16 км від Коломиї,всі деталі за телефоном

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається великий двоповерховий будинок із своєю земельною ділянкою 25 соток в селі Хутір Будилів на вул. Космонавтів. Будинок цегляний, та складається з пʼяти кімнат,кухні, ванної кімнати, коридора, стриху та балкона. Загальна площа 156.2 м.кВ. Житлова 65.2 м. кВ Рік побудови 1990-2000 р. Світло, газ, каналізація, вода проведені. Індивідуальне опалення. Також є інтернет. Є літня кухня, гараж,підвал,курник,сараї,стайня. Також є велике гарне подвірʼя,криниця,вольєр,виноградники. Будинок дуже затишний з чудовим плануванням. Спокійний район та гарні сусіди, Біля будинку близько розташовані магазини,залізнична станція, ресторан,автобусна зупинка, школа та садок. Документи всі в порядку та готові до перепису. Ціна 45000 доларів Можливий торг з реальним покупцем.

Продається двоповерховий будинок із землею в с. Хутір Будилів
olx.ua

Продається новобудова для сімʼї в м. Снятин. 5 кімнат, ванна, кухня, кладовка, гараж, підвальне приміщення, мансарда. В хаті проведено світло ( три фази), встановлено лічильник, є проектна документація. Стіни поштукатурені, утеплене перекриття, євро вікна. Приватизована земельна ділянка - 30 сотих. Є можливість зробити ставок. Гарне спокійне місце з видом на ратушу. За додатковою інформацією телефонуйте, з радістю відповім на всі запитання! 09******56 Настя

власник
Продається будинок
olx.ua

Продаю деревяний будинок за вигідною ціною.

власник
Продаю будинок за вигідною ціною
olx.ua

Будин на Західній Україні будинок цегляний Івано Франківська обл Село Прутівка сотих землі городу 30, подвіря 20 сотих .Є стодола,криниця,власний город,стайня. Деталі за телефоном 09******22

власник
Продам будинок ,хату,(дом) Приватизовано
olx.ua

Продам будинок в с.Орелець Івано-Франківська обл .Коломийський район, або обмін на авто з доплатою,є сад і город загальна площа землі 0.2500

власник
Продаю  або обмін на авто
olx.ua

Будинок 67% гіотовності. Комунікації поруч. До міста Снятин 4км. Будинок знаходиться в хорошому місце-знаходженні, асфальтована дорога. Не на схилі, рівна площина ділянки. Сад має 10 соток, груші, яблуні, черешні, вишні, абрикос.

власник
Терміново!Продаж не житлового будинку.
olx.ua

Продам будинок або обміняю на авто з моєю або вашою доплатою.(на обмін ціна не змінна. ) Будинок знаходиться у с.Хутір- Будилів(біля центральної дороги Снятин- Косів),по вул. Лисенка 59. Город засаджений 3-х річними горішками .Загальна площа будинка 82.4 м.кв. З них 55м.кв з дерева.Земельна ділянка площею 0.1428 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку ,господарських будівель і споруд. На території є стайня, стодола , курник і криниця.

власник
Продам ,або обміняю на авто (Хутір- Будилів)
olx.ua

Гарний будинок в тихому спокійному місці. Дуже гарна природа. Близько місто, все доступно. Велика ділянка довкола будинку а також велика ділянка під город. В будинку частково зроблено ремонт дві спальні готові. Всюди нова проводка, нове опалення, нові батареї, котел. Також частково готова ванна, проведено воду опалення, зроблено септик, унітаз, ванна, пральна машина все функціонує, недороблений ремонт у ванні. Тепла підлога в коридорі, ванні, кухні також все нове. Другий поверх мансарда без ремонту. Кухня все підведено ремонт не дороблено є газова плита старий умивальник меблів немає. В усьому будинку рік тому роблено ремонт це нова проводка, опалення, теплі підлоги та чистова штукатурка всюди. Дзвонити 09******14 Богдан Як мене немає на зв’язку можна дзвонити по цьому номеру вайбер телеграм вацаб

власник
Будинок на продаж
olx.ua
1 - 24 з 47 результатів

Популярні запити