Продам будинок в мальовничому селі Шамраївка. 25 км від Білої Церкви та 100 км від Києва. -Будинок з шлакоблока обложений білою цеглою -Загальна площа 94 кв.м. -4 кімнати -Газове автономне опалення -Є санвузол(сумісний) -Вода заведена в будинок -Криниця в дворі -23 сотки землі -Є лежанка(опалення дровами) -Великий цегляний гараж,сарай,льох -Залишаються всі меблі та техніка В будинку всі комунікації-газ,вода,світло.Є всі лічильники. Будинок розташований в центрі села.Гарне місцерозташування.Поруч магазини,школа,аптеки,зупинка,ліс,річка,озеро.Поруч живуть гарні сусіди. Автобуси в місто кожні 30 хв. Документи готові до продажу.Телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Ювілейна
rieltor.ua

Просторий, комфортабельний будинок, побудований із якісних матеріалів. Розташований в тихому, затишному районі міста. Перший поверх складається із облаштованої всім необхідним, просторої кухні - гостьової кімнати, трьох спален, кабінет і великий санвузол. Мансардний поверх - незакінчений ремонт, де можна втілити будь-які мрії. Меблі та техніка за домовленістю. Також на ділянці розташований великий гостьовий будинок з власною кухнею, кімнатою для відпочинку та господарським приміщенням. Гараж на одну машину. Комора. Додатково є місце для паркування двох автівок. Доглянута ділянка з зеленими насадженнями, альтанкою та качелею. Для любителей тварин є просторий вольєр. Поруч з будинком прекрасно розвинена інфраструктура: в пішій доступності ліцей, музична школа, диячий садок, магазини. Найкраща пропозиція для сім`ї.

Незалежності, 45
rieltor.ua

Продаю 2к квартиру по вул Максима Рильського, біля парку Майже таунхаус, , тому що: 1 поверх, свій окремий вхід, бонус- госп споруда, для зберігання інвентарю, мото/ вело. Може бути під магазин, вікна виходять на вулицю Окремо в продажу є гараж у дворі Для деталей телефонуйте Індивідуальне газове опалення

2к квартира в центрі міста, без комісії
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В ОРЕНДУ НЕ ЗДАЄМО. Продається будинок 4 кімнати, коридор, кухня, ванна. На території будинку: літня кухня, погріб, сарай, гараж. Всі комунікації підведені. Дет. за тел. 09******90.

власник
Будинок продаж Сквира
olx.ua

Продається дворівнева квартира з автономним опаленням у місті Сквира.Перший поверх утеплений по периметру, має 2 кімнати,кухню та санвузол.На другому поверсі є дві кімнати та кладова. Також є добудована і узаконена віранда. Опалення-газове(двоконтурний італійський котел).Заведена вода,каналізація-вигрібна яма .Всі комунікації нові, узаконені,є план.Вікна металопластикові ,нові вхідні двері. Загальний стан квартири жилий,під свій ремонт.Також є літня кухня,гараж,невелика земельна ділянка під будинком.Окремий вхід та заїзд для машини.

Дворівнева квартира з АО
olx.ua

Будинок в привабливому місці с.Безугляки ~площа 70 м2 ~вода в будинку ~ділянка правильноі форми ~гараж сарай ~документи готові до продажу

Продаж будинку с.Безугляки/ участок в річку
olx.ua

Продаж будинку в с.Руда. будинок на 2 входи загальною площею 100 м2. В будинок заведено світло, пічне опалення. Одна половина будинку придатна до проживання. Друга половина- потребує ремонту, тому, що в одній із кімнат була пожежа. Земельна ділянка загальною площею 25 соток. В кожній половині будинку є свої господарські споруди, а також- гараж, банька. Ціна 5500$. АН Злагода:‎09******30

Продаж будинку в с. Руда
olx.ua

Продається будинок, в с.Красноліси, заг. площею 79м.кв., житлова 44м.кв., веранда 4.8м.кв., санвузол-котельня 10м.кв., прихожа 2.5м.кв., коридор 6.5м.кв., кухня 10м.кв., кладова 2м.кв., житлові кімнати:16м.кв., 17м.кв., та11м.кв..Трифазний ток, газ.Стіни цегла, вікна метало пластикові.Санвузол, котельня, веранда підлога плитка.Кухня підлога ламінат, в кімнатах деревяна. Вода, своя скважина, подача води насосом в будинок, плюс колодязь.Опалення дровяний котел, та газовий, бойлер.Зовні будинок утеплений.Каналізація великого обєму. На горищі постелена деревяна підлога, дах утеплений, можна використовувати для проживання. В будинку високий камяний фундамент, гараж, сарай на три відділення, просторий, деревяна підлога. Вхідний погріб, зимово-літній будинок, з пічкою, плитою, мангалом. Дровяний сарай, баня, літній душ, надвірний туалет, вольєр. Вся територія обнесена парканом, бетоновані доріжки, садок, розроблений город. До будинку асфальт, до магазину 200 метрів. Навкруги села ставки, 300-500 метрів. Продається з меблями, матеріалами для будівництва. Дві земельні ділянки:23, та 41сотки. Будинок та господарство відлажено для комфортного проживання та використання. Документи готові до продажу. Продається, в звязку з сімейними обставинами. Аргументований торг.

Продається будинок.
olx.ua

Продається двоповерховий будинок, коло річки, практично в центрі міста.Заг. площа першого поверху 59м.кв., прихожа 6.8м.кв., санвузол 3м.кв., гардеробна 3.5м.кв., тепла підлога, плитка, кухня12.8м.кв., вітальня24.5м.кв., балкон 6.95м.кв.коридор, сходова клітка, вихід на другий поверх 8.4м.кв. Заг. площа другого поверху 81.8м.кв., коридор-сходова клітка 9.5м.кв., житлова кімната 15м.кв, та 18.7м.кв., санвузол 4м.кв., передпокій13.5м.кв., житлова кімната18.7м.кв.гардеробна 4.1м.кв..В конструкцію будинку прибудований гараж, вхід з будинку та внутрішнього двору, приміщення для прання, санвузол. На першому поверсі, зі сторони внутрішнього двору до будинку прибудована літня кухня, з газом, водой та пічним опаленням(чугунна піч).Будинок мало експлуатувався, має гарний стан.В підвальному приміщенні дві кімнати, в одній твердопаливний котел, в другій технічна апаратура водопостачання, два контури водопостачання обладнані насосами, скважина та колодязь, двоконтурний водовідвід, душові кабіни, кухня відвід води для орошувальної системи в сад.Санвузол відвід води в каналізаційну яму великого обєму. Опалення двоконтурний газовий котел, та твердопаливний котел, плюс пічне другий поверх.Вікна металопластикові, підлога ламінат, дах металочерепиця, горище будинку утеплене мін.ватою, стіни будинку ракушняк, обкладений цеглою, перший поверх зовні утеплений, літня кухня.На внутрішньому дворі гостьовий літньо-зимовий будиночок, зовні утеплений, має дві кімнати, кухню, санвузол, та пічне опалення. Надвірний туалет підєднаний до води та каналізації. На внутрішньому дворі з двох сторін обладнані дві бесідки-альтанки для барбекю та відпочинку, з виходом на садок та річку.Зі сторони дороги, на внутрішньому дворі забетоноване місце під гараж-стоянку для авто.Навколо будинку бетоновані доріжки та сходи, та викладені доріжки з плитки.В нижній частині земельної ділянки прямий вихід до річки.Будинок, подвіря та сад обладнані всім необхідним для комфортного проживання.Будинок продається з меблями. Перегляд за попередньою домовленістю. Аргументований торг.

Продається будинок.
olx.ua

Продається будинок на земельній ділянці площею 25 соток. Купуючи цю нерухомість, ви отримаєте затишне місце для проживання або дачі і ведення домашнього господарства, поруч ставки для рибалки, за городом відразу річка. Високий ступінь родючості ґрунту, врожаю буде завжди вдосталь, що не посади. Цегляний будинок загальною площею 67,2 кв., сарай, гараж, погріб, підведений газ. Опалюється як дровами так і газовими конвекторами. Автобусне сполучення Сквира-Біла Церква-Київ.До Київа 120 км.

власник
Земельна ділянка з будинком
olx.ua

Продається будинок, заг. площею 75.3м.кв., житлова 47.4м.кв., три кімнати: 22.5, 14.1, та 10.8м.кв., кухня 18.3м.кв., веранда 5.5м.кв., комора 4.1м.кв., застройка 75-80роки. Вікна метало пластикові, в будинку зовні утеплені три стіни, стіни цегла, дах шифер, на високому фундаменті, гарна деревяна підлога. Автономне опалення газовий котел, плюс груба-плита, електрика. Сарай, гараж з погрібом, надвірний туалет, металеві ворота. Земельна ділянка 14 соток. Практично в центрі міста. До ощадбанку 400 метрів, до школи 500 метрів. До будинку асфальт. Торг.

Продається будинок.
olx.ua

Продается полдома, общей площадью 68 кв.м. Дом газифицированый, с централизованным водопроводом и канализацией (на все есть документы). Имеется газовый котел и колонка. Дом кирпичный, крыша под шифером, высокий фундамент. Высота потолков - более 3 м. Три комнаты, веранда, кухня. Центральная канализация - совмещённый санузел в доме. Под верандой погреб. На 3-х сотках есть гараж, летняя кухня, большой сарай 32 кв.м, кладовая. Участок огражден. Небольшой огородик - 12 кв.м. Участок в центре, близко озеро, рядом школа, ресторан ,,Казка,,.

власник
СРОЧНО! Продам полдома в Сквире
olx.ua

Продається будинок по вул.Маслова.До будинку підведений газ,вода.Земельна ділянка 6 соток. Є господарські споруди: гараж,погріб,сарай. За більш повною інформацією телефонуйте 0-9-8-9-5-2-5-1-0-8 Тетяна Олександрівна на повідомлення не відповідаю.

власник
Продам будинок м.Сквира торг
olx.ua

Продається будинок, заг. площею 69м.кв., житлова 41м.кв., три кімнати, кухня 9.4м.кв., коридор, санвузол, веранда. Зроблений капітальний ремонт, стіни цегла, зовні утеплений, вікна метало пластикові, підлога бетонна стяжка. Нова електропроводка, опалення газовий котел, своя скважина, насосна станція для подачі води знаходиться в спеціальному теплому приміщенні, прибудованому до будинку. Сарай, гараж, вхідний погріб, надвірний туалет, каналізація-вигрібна яма, великого обєму(6м.куб.). Бетоноване подвіря, бетоновані доріжки, відмостка, металеві ворота та паркан. Земельна ділянка 10 соток. До будинку асфальт. Навпроти магазин, до центру міста, школи, дит. садка 1 км.. Торг.

Продається  будинок.
olx.ua

Продається двокімнатна квартира, в одноповерховому будинку, заг. площею 46.4м.кв., житлова площа 30.4м.кв., веранда, санвузол, кухня 7м.. Централізоване водопостачання, каналізація, газ, гаряча вода бойлер. Земельна ділянка 6 соток. Гараж, сарай. Поряд школа, спорт. школа. До будинку асфальт.

Продається квартира.
olx.ua

Пропонуємо до продажу будинок в місті Сквира . Загальна площа 64,7м2. Будинок цегляний ,має три кімнати ,віранду ,кухню,ванну кімнату ( туалет на вулиці). Вода централізована ,заведена в будинок. Опалення газове . Також є груба на дровах! На території такі госп.споруди : цегляний гараж, сарай , погріб. Вся територія огороджена сіткою. Ціна 17000$ торг . АН " Ваша оселя " Таня 06******80

Продам будинок в місті Сквира
olx.ua

Продається трикімнатна квартира, практично в центрі міста, на першому поверсі, двоповерхового цегляного будинку. Заг. площа 52.5м.кв., житлова 36.3м.кв., коридор 6.1м.кв., кухня 6.5м.кв., санвузол 3.5м.кв., кімнати: 16.5, 12.6, та 7.2м.кв..Зроблений новий, капітальний євроремонт, перетягнуті стіни, поклеєні нові дорогі шпалери, підвісні стелі, нова електропроводка та електроприбори, 3-х камерні металопластикові вікна, на кухні стіни та підлога плитка, ванна кімната та підлога в коридорі плитка. В коридорі, кухні та ванній кімнаті підлога з підігрівом, в кімнатах ламінат на утеплювачі, міжкімнатні двері деревяні, комбіновані, вхідні броньовані, обшиті деревом. В спільні, дитячій та прихожій-коридорі встановлені шафи-купе, в кімнатах нові меблі, зроблені під замовлення з-за кордону. Нові кухонні меблі, нові телевізор, та пральна машина. Новий пилосмок, праска-відпарювач, набори посуду, газова плита, кухонний комбайн "Бош". Зовні стіни та фундамент утеплені. В подвірї біля будинку є місце під гараж, стоянка, сарай з погрібом, зем. ділянка до 1.5 сотки. Опалення та гаряча вода 2-х контурний газовий котел. Квартира продається разом з меблями та технікою. Поряд дит. садок, до школи 500 метрів, парк, магазин 100 метрів, до Фори та АТБ пішки 10-15 хвилин. Аргументований торг.

Продається трикімнатна квартира.
olx.ua

Продається будинок з найнеобхіднішим, та навіть більше, для сучасного, якісного життя. Побудований в 90-х роках, цегляний. Капітальний ремонт проведено в 2023р., при якому було замінено та утеплено повністю дах, з стропилами включно, утеплена та покладена нова підлога по всьому будинку, зроблен підігрів підлоги в коридорі, ванній кімнаті та кухні, обєднано сан.вузол, з укладанням нової плитки, та встановлення нової сантехніки, виконано перепланування в самому будинку, з виділенням окремих зон відпочинку, та трансформером кухней-вітальней. Використано якісні, сучасні метеріали. Ремонт робився для себе. Загальна пл. 81 м.кв., Житлова 42 м.кв. 2 кімнати, по 20 і 14 м.кв., окрема дитяча кімната 8 м.кв., коридор 12 м.кв., та кухня 14 кв.м. Газове опалення. Встановлено новий газовий котел, з новою розводкою по будинку. МП вікна, з подвійними склопакетами. Будинок двосторонній, з вихідом на внутрішній двір, де розташовані гараж, з оглядовою ямою, великий гарний погріб, та сауна з басейном та каміном. Двір асфальтовано. Є місце для заїзду 4-5 машин одночасно. Заведено окремо 380 Вт. Меблі при продажі, залишаються. Подвірря розділено на зелену зону і невеликий город, та садок з сортовим виноградом. Нижче, каскадами ідуть ставки, де можна порибалити, та відпочити. Щоденне, пряме сполучення автобусів Сквира - Київ. Агенція. Ключі. Показуємо у зручний час.

Продам будинок в м. Сквира після ремонту
olx.ua

Від власника: район Автостанція Продам частину будинку із спільним двором. Є 3 кімнати (одна прохідна), туалет, душ, коридор, кухня та дві добудови (одна іде з кімнати, інша з вулиці). Погріб. Город. Гараж (вписаний у тех паспорт) 31.74 квадратів Вода, газ, опалення, каналізація-все є. Криша метало профіль Ремонту не потребує

власник
Продам власний будинок
olx.ua

Продаж будинку в с.Тарасвока Сквирский район, (ранее - с. Ленинское) 6 кімнат • 1 поверх Мансардний поверх Площа 120 м² • 70 м² • 12 м² Стіни з цегли Окремий будинок Централізоване опалення Пропозиція від власника Опис Продается дом, Сквирский р-н, 28 км от Белой церкви, 90 км от Киева. 2 этажа. С отделкой. На первом этаже: 4 комнаты, ванная, туалет, кухня. Інженерні мережі треба дороблювати. На втором этаже: 2 комнаты (отделка не закончена). Газ проведен. Рядом колодец. Есть хоз.блок: гараж, летняя кухня, хоз. помещение, погреб.

власник
Продаю 2-х этажный дом 120 кв. м, 6 к-т, С. Тарасовка (Ленинское)
olx.ua

Продається будинок в Сквирі. Всі зручності, вода і каналізація міські, опалення газом ( двохконтурний котел) і твердопаливний. Ділянка 12 соток. На ділянці плодові дерева і кущі. Гараж,сарай, погріб і господарські приміщення. Детальніше по телефону.

власник
Продам будинок .
olx.ua

БУДИНОК цегловий в с. Шамраївка, 10 км до городу. Є школа, садочок, амбулаторія, кафе, ресторан, мотель, церква, Нова пошта, аптека, продуктові магазини, опорний пункт поліції, будівельний магазин, гарне транспортне сполучення. Біля дому ліс ( через дорогу), річка. Вода Центральна, (від цукрового заводу), лічильник встановлений, Криниця в дворі, гараж. Будинок розташовується на земельній ділянці площею 25 соток з ЦІЛЬОВИМ ПРИЗНАЧЕННЯМ: для БУДІВНИЦТВА, зараз використовується під огород.

власник
Продам будинок с. Шамраївка
olx.ua

Заходь та живи! ТЕЛЕФОНУЙТЕ ЗАРАЗ Продається будинок в селі Шамраївка, 23 км від Білої Церкви. В селі є школа, садочок, амбулаторія, Нова пошта, аптека, продуктові магазини, опорний пункт поліції, будівельний магазин. Хороше транспортне сполучення. Поруч ліс. Загальна площа будинку - 61 кв.м . Загальна площа садиби - 30 соток. В будинку зроблено якісний ремонт . Залишаються деякі меблі та техніка. Заведені усі комунікації газ, світло, вода , каналізація. Опалення - нова грубка , дах . Дві окремі кімнати, кухня, санвузол, коридор, віранда. Встановлено металопластикові вікна та броньовані двері. На подвірї є погреб, літня кухня, великий гараж. Двір загороджений металевим парканом. Ціна будинку 27000 долларів США. Пропозиція від агенції нерухомості "Сакура"

Продаж будинку в Шамраївці
olx.ua

Пропонується до продажу затишний будинок в Київській області, у селі В.Ерчики, площею 63 кв.м. Зручне планування з трьома кімнатами, просторою кухнею, затишною верандою та технічною кімнатою для газового котла. На подвірї розташовані двоповерховий господарський блок/гараж, підвал, літня кухня та сарай. Загальна площа земельної ділянки - 27 соток, яка вже приватизована. Всього в 7 км від міста Сквира. У селі є Інтернет, продуктові магазини, ресторани, а також ліс та водойми для відпочинку. У 3 км від будинку розташоване село Буки, відоме своїм сучасним парковим дизайном, що приваблює багато туристів. Ідеальне місце для спокійного життя або як інвестиція в сімейний бізнес. Потребує ремонту.

власник
Продається будинок в мальовничому  місці
olx.ua
1 - 24 з 40 результатів

Популярні запити