Пропоную нерухомість, яка збереже вам кошти та принесе гарантовані 2000 дол прибутку від здачі в оренду. *Чудова пропозиція і для великої родини (15 км від Полтави) *Основний будинок площею 110 м2 *Гостьовий будинок 65 м2 *Будиночок для свят з каміном 45 м2 *Гараж для машини 25 м2 *Зона барбекю *Міні-зоопарк зі спеціальним вольєром для павичів *Сортові фруктові та декоративні насадження, зелений та гарний ландшафт. *Комплекс знаходиться в 50 м від річки Ворскла поряд з піщаним пляжем, лісом та має асфальтований під?їзд. *Можна вкласти кошти в нерухомість для їх збереження та додатково отримувати дохід від здачі в оренду. (2000 дол гарантовано) *Фото не передадуть всіє краси цього комплексу, краще дивитись наживо. Телефонуйте, та записуйтесь на перегляд.

Центральна, 7
rieltor.ua

Продам будинок в тихому, гарному місці, загальною площею 75,3 кв.м., с.Семянівка (Кротенки), від міста 5 км.. * Велика приватизована земельна ділянка - 37 соток, є два кадастрові номери. * Підсобні споруди для ведення домашнього господарства. Погріб, гараж, сарай. * Опалення газово-пічне, вулична вбиральня, вода - колодязь. * Жилий стан, три кімнати, велика кухня – 16,7 кв.м.. * Будинок знаходиться на рівному місці. * Поруч зупинка, магазин, річка. * Документи готові. Ціна 17000. Розумний торг.

Реальний продаж будинку в гарному місці,з великою земельною ділянкою.
olx.ua

Продам повністю готову для проживання садибу в мальовничому місці у с. Олепіри (с.Семьянівка/ Кротенки). Дім у гарному стані, з авторським ремонтом, є вся необхідна побутова техніка та меблі. На 1 поверсі розташовані простора вітальня із каміном - 30 кв.м, кабінет - 17 кв.м та кухня 17 кв.м, на 2му - 3 спальні - 32, 19 та 17 кв.м. та засклена тераса. Також по периметру будинку є велике підвальне приміщення та чердачний поверх. Є гараж, господарськи споруди, теплиця. Велика облаштована присадибна територія включаючи частину ставка.

власник
Продам велику садибу біля Полтави.
olx.ua

Популярні запити