Продаж від власника, Без відсотків. Продам будинок 80кв.м в селі Семиполкі 27 кілометрів від міста Бровари та 40 до Києва. Траса Київ - Чернігів тількі відновлена, добратися до міста можна за 20хв. на авто. Стан будинку житловий, потрібно зробити ремонт як для себе та деякі доробки - по тел. подробиці. У будинок заведений газ, світло, вода, зручності розведені потрібно доробити. На територіЇ 25 соток - знаходиться капітальний сарай з гаражем та літньою кухнею в якій є піч, а на другому поверсі можна зробити кімнату(стіни зведені); великій двір; погреб; сад; город - чорнозем; колодязь; скважина; туалет на вулиці; побудовано багато накриттів. Будинок знаходиться в одному з найзручніших мість в селі з асвальтованою дорогою, де недалеко до траси, школи, садочка, стадіону, центру. По бажанню можна ще домовитися про продаж 15 соток городу які межують з 25 сотками на яких стоїть будинок. Документи в порядку.

власник
Дом с.Семиполки, Броварской район
olx.ua

Продається будинок в селі Семиполки 1966р./забудови. Загальна площа 54.9 кв.м, житлова площа 32.5 кв.м. Газ, світло є. Ціна 17000. В будинку було зроблено опалення, проте ним не користувались, стоїть газовий котел але він відключений. Для обігріву є грубка вона обігріває дві кімнати + дає тепло до кухоньки. На ділянці є садок, погріб, сарай.

власник
Будинок в с.Семиполки
olx.ua

Продам полдома с участком (2 комнати + кухня и веранда). Отличное расположение, до Киева - 35 км. Состояние жилое. В доме есть газ, электричество, грубка (автономное отопление), скважина, санузел. На територии имеются 2 хоз постройки (сарай, гараж) и погреб, плодовые деревья, огород, теплица. Забор по всему периметру. Недалеко ставки и речка. Земля и дом приватизованы. Все документи в порядке, готово к продаже! Торг возможен! На все вопроси отвечу по телефону 06******35 (Сергей).

власник
Продам дом в с. Семиполки Киевской обл.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Розглядаємо продаж за державними програмами(постанова, сертифікат)!!! Просторий будинок в с Семиполки - до м Бровари 20 км, до м Киів(ст м Лісова) - 40 км по новій трасі! Розташований в центральній частині села, де поруч школа, магазини, аптека, пошта, зупинка громадського транспорту! Будинок розміщений на ділянці 10 сот- вихід на дві вулиці, а тому є можливість розділити оселю на дві частини! Помешкання площею 110 кв м , це - 4 окремі кімнати та одна прохідна , простора кухня- 16 кв м, санвузол, коридор. В будинку два входи ! Є можливість облаштування також за потребою другий поверх. Опалення газове та дровами! Вода - свердловина, каналізація- септик! Можна проживати та відповідно облаштовувати все на свої уподобання. Поруч з будинком господарські споруди - сарай, літня кухня, гараж з підвалом, дровітня! Погріб! Телефонуйте! Будинок вартий уваги!

Продаж ПРОСТОРОГО будинку в с Семиполки
olx.ua

Продам будинок 80 м² з ділянкою 0.31 га в селі Семиполки, Броварський район. Будинок знаходиться по вулиці Озерна 23. Ділянка має два призначення 0.25 га під будівництво і 0.0639 га для ведення сільського господарства. В будинку 20 років ніхто не жив. Комунікацій в будинку таких як, газ і світло немає. Але всі комунікації три метри від будинку. Криниця є, але її потрібно чистити. Я власниця, якщо є питання - дзвоніть! Відповім на всі Ваші питання :) З повагою Юлія

власник
Продам будинок 80 м² з ділянкою 0.31 га в с. Семиполки
olx.ua

Продаётся дом 100м в Семиполках ,15км от Броваров,30км от Киева.В доме есть газ, котёл газовый,бойлер,отопление,санузел,кухня,деревянные стеклопакеты,хозпостройки,гараж,коровник,курятник,20 соток плодородной земли,много перегноя,держали коров раньше.Для людей,любящих землю,хозяйство.Требует косметического ремонта.Асфальт до ворот,недалеко от трассы ,но без шума машин .В конце улицы луг и лес.Отличные соседи, магазины,рынок,почта,поликлиника,школа и детсад.Всё есть, всё рядом

Продажа дома Семиполки,Броварской район
olx.ua

Пропоную на продаж будинок в с. Семиполки ( Броварського р-ну ) 1968 р/забудови . Будинок невеличкий ( дві кімнати ) Газ, світло , вода ( скважина ) - все є. Ділянка 20 сот. Гарне розташування . Бровари - 30 км , Київ - 43 км Документи готові на продаж , будинок вільний. Ціна - 17000 з оформленням , сюди входить ( АН %, нотаріус , реєстрація )

Продаж будинка  с. Семиполки !
olx.ua

С. Семиполки (Броварський район). Дім 130кв. 2 поверхи. Перший поверх : кухня 18 метрів, ванна кімната ,бойлер, 3 кімнати. Опалення газові конвектори, тепла підлога, камін з грубою. другий поверх: дві кімнати, гардеробна, туалет. Літня кухня з масандрою, погребом, баня, камін.Гараж двоповерховий, великий. У дворі : качеля, альтанка з барбекю та плитою. 26 соток землі.

власник
Продаж житловий будинок дача с. Семиполки
olx.ua

Популярні запити