Терміново Продам будинок в м.Свалява по вулиці Ярослава Мудрого, два поверхи, 104 м2, газове опалення, вода та каналізація централізовані, житловий стан, меблі, земля 12 соток приватизована, виноградник, Ціна 65500$, Телефонуйте можливий торг. Тел.0662527737.

власник
Ярослава Мудрого, 34
rieltor.ua

Великий просторий будинок в Сваляві. Знаходиться на забудованій вулиці. Цегляний, 2 поверховий, є цоколь, в якому знаходиться два гаража. В будинку 6 кімнат, 2 санвузли, гардероб, кухня, просторі коридори, балкони. Вікна склопакети нові, підлога паркет, є внутрішні двері. Всі комунікації в будинку. Опалення газовий котел. В наявності батареї та сходи ( потрібно встановити). Великий сухий підвал. Є прибудова з окремою кімнатою та кухнею з комунікаціями. Землі 6 соток. Хороша дорога , поруч житлові будинки,

Молодіжна
rieltor.ua

Продаж — будинок, м.Свалява (Закарпатська обл). Загальна площа будинку 620 кв.м., три кухні пл.60 кв.м., ділянка 20 сот, розташований на в”їзді в місто зі сторони Мукачево. Додаьково можна купити ділянку 10 сот під тенісний корт чи басейн. Газифікований, електрика, вода (скважина), 3 санвузли, 4 спальні, 2 вітальні, 2 кухонні блоки, столова кімната, хол. Будинок будувався з огляду на те, що може бути розділений на 3 автономні кватири. Літня кухня зі всіма комунікаціями з можливістю переробити в баню. Опалення газове та твердопаливний котел. Артезіанська свердловина. Огороджена територія. Гараж теплий, під будинком, на 2 машини. Підвальні приміщення.Два заїзди до будинку. Два балкони,одна велика тераса, цоколь з додатковою ванною кімнатою, декілька погребів.. Продаж без меблів. Вартість екв. 180000 $.

Мукачівська, 100
rieltor.ua

Продається двохповерховий цегляний будинок з цокольним поверхом.Має 5 житлових кімнат,кухня-студіо ,хол,3 санвузли,тераси на цокольному та першому поверхах.В цокольному поверсі розміщена робоча кухня,кладова,кімната для відпочинку,сауна з басейном.До будинку прилягає цегляний гараж з автоматичними воротами.Є прибудова з двома кімнатами та господарчими приміщеннями ,такох є окремий погріб для зберігання овочів.На ділянці родючий фруктовий сад та виноградник.У будинку проведено 3 види опалення:сучасний камін з розводкою по кімнатах,газове та електричне.Вода централізована.Будинок розміщений біля річки та струмка,недалеко від лісу,в новому житловому районі міста.

власник
Продажа будинку у Сваляві
olx.ua

Продам діючий бізнес! Пропозиція від власника. На території розміщені три будівлі: будинок для відпочинку на березі річки, цех виробничий, прохідна. В будинку наявні три санвузли, дві дзеркальні кімнати для відпочинку із гардеробними та душовими. Територія чудово підійде для зеленого туризму. За деталями звертайтеся за номером 09*********14

власник
Продам будинок та діючу базу
olx.ua

Продається будинок у м.Свалява, вул.Корятовича. Загальна площа - 200м2, 6 кімнат, всі комунікації, вода своя, метало-пластикові вікна, нормальний житловий стан. Є окремо-стоячий гараж, величезний облаштований підвал під будинком. Велика земельна ділянка 25 сот з виходом до річки. До центру міста 7-10 хвилин пішки, гарна асфальтована дорога до будинку.

власник
Будинок з величезною ділянкою
olx.ua

Продаю Будинок повністю все є мебель, сан вузли 3, спорт зал, 3 гаражі площа ділянки 8 соток, є дерев’яний будинок і піцерія котельня власна скважина де завжди є вода якщо цікавить то телефонуйте!

власник
Будинок в Сваляві
olx.ua

Продаю чудовий будинок в центрі міста Свалява. Будинок- триповерховий, площа понад 220 кв. м.На першому поверсі великий хол з каміном (38кв. м), кухня (14кв. м), кабінет (14кв. м., який може бути як окрема кімната), санвузол, два господарські приміщення, плюс ще вбиральня з холу. На другому поверсі три спальні (22, 20 та 12 кв. м), велика засклена тераса близько 15 кв. м, яка може бути використано для спортзалу чи ігрової кімнати. Тераса обігрівається. Є ще поряд гардеробна ( близько 10 кв. м) та ванна кімната (понад 6 кв. м). На третьому поверсі е велика кімната (36кв. м) і прихожа (біля 10 кв.м.). В цей кімнаті для опалення встановлено окремий газовий конвектор, а з прихожої е виходи на чердачні приміщення. Е два великі гаражі: один на першому поверсі в будинку з опаленням , другий окремо з двору. Під цим гаражем збудовано великий підвал, понад 10 кв. м. Вхід у підвал з гаража. Територія повністю огороджена, фасадна сторона -кований паркан, автоматичне відкриття воріт. Є невелика земельна ділянка з садом та виноградником. В будинку комбінована система опалення. Камін може обігрівати хол та кімнати на другому поверсі через спеціальні виходи, а на першому поверсі ще додатково є і електробатареї. Також хол і кухня має теплу підлогу. У всіх кімнатах регульовані батареї, що працюють від газового котла. Водопостачання в будинку з власної свердловини, але будинок підключено до центральної каналізації. Є також централізована та індивідуальна система сигналізації та відео нагляду. В 2015 році в будинку проводився капітальний ремонт. Рахуємо що у теперішний час жодного ремонту не потрібно. Будинок вільний, купуйте і живіть! Звертайтеся, ми покажемо Вам ваше нове помешкання! Ціна 250000 доларів, торг з реальним покупцем можливо, комісія ріелтора - 2,0% . Для інформації Свалява - чудове багатонаціональне закарпатське місто. Це початок закарпатських курортів - Поляна, Солочин, Синяк та інші, які багаті на цілющі мініральні води. Поруч зі Свалявою діють прекрасні та улюблені усім українцям санаторії: "Карпати", "Квітка полонини", "Сонячне Закарпаття", "Синяк" та "Поляна", а також багато сучасних пансіонатів та баз відпочинку. Поруч, куди не кинь свій погляд, - Карпатські гори зі своїм цілющім повітрям. І це назавжди!

Продаємо чудовий будинок Свалява затишний центр
olx.ua

Напівособняк , за ціною 2 кімнатної квартири, в центрі міста, загальна площа 100 м.кв. Цегляний, в цоколі будинку : підвал та гараж, своя водяна скважина, каналізація (що дає можливість зекономити платежі ), опалення комбіноване ( можна газом, електроенергією- вмонтовані тенти в батареї). Можлива добудова другого поверху так як фундамент виконаний з залізо-бетонних блоків. Здано в експлуатацію 2007 року. Розташований на земельній ділянці 2 ст.(ділянка огород, 4ст., знаходиться неподалік від будинку - 300м.) Загальна площа будинку 100м.кв. Всі питання за телефоном 06******33. Торг можливий, в рамках розумного. В оренду не здається.

власник
Продам  напівособняк в Сваляві
olx.ua

Продаємо будинок в місті Свалява Закарпатської області Мукачівського району по вулиці Старолюбовнянська. Будинок триповерховий, площею 270 кв. м. Перший, цокольний, поверх має кухню, комора, інженерні комунікації та гараж на 25 м.кв. На другому, житловому, поверху будинку е прихожа (17 м.кв.), спальна кімната (24 м.кв.), кухня та санвузол. Третій поверх знаходиться в стану ремонту. На ньому заплановано три житлові кімнати – 10, 24, та 31 м.кв., а також санвузол. Поруч з основним будинком побудовано велика двокімнатна літня кухня, а також господарськи приміщення. Будинок підключено до електро – та газової мереж, для опалення використовується газовий котел, водопостачання в будинку з власної свердловини. Територія маєтку огороджена та має загальну площу майже 9 соток. На ділянці чудовий сад, у якому е великий виноградник, яблуні, черешні, вишні та інші садові дерева. Крім того в саду е багато кущів смородини, інших ягід та невелике місце для городу. Звертайтеся, ми покажемо Вам ваше нове помешкання! Ціна 92000 доларів, комісія ріелтора - 1,0% . Для інформації Свалява - чудове багатонаціональне закарпатське місто. Це початок закарпатських курортів - Поляна, Карпати, Синяк та інші, які багаті на цілющі мініральні води. Поруч зі Свалявою діють прекрасні та улюблені усім українцям санаторії: "Карпати", "Квітка полонини", "Сонячне Закарпаття", "Синяк" та "Поляна", а також багато сучасних пансіонатів та баз відпочинку. Поруч, куди не кинь свій погляд, - Карпатські гори зі своїм цілющім повітрям. І це назавжди!

Продаємо будинок з чудовим садом  у місті Свалява
olx.ua

Продам приватний будинок повністю з меблями , технікою та посудом. Після ремонту. Вся додаткова інформація за номером.

власник
Продається будинок
olx.ua

Обіняю на однокімнатну квартиру в центрі в м.Свалява з доплатою або продам Будинок двох поверховий криша є.Ціна договірна звоніть

власник
Продам будинок .
olx.ua

Продам будинок у м. Свалява вул.Августина Волошина. 14 сотин землі. Є всі комунікації. Тихий та спокійний район, до центру 10хв пішки.

власник
Продам будинок в місті Свалява
olx.ua

Продаж 3 поверхового Будинку в Свалява Закарпатська область Продається Будинок з земельною ділянкою 10 соток В Будинку знаходиться 11 кімнат на перших двох поверхах є своя кухня вітальня та санвузли. Будинок продається Без меблів. Будинок можна розділити на 3 окремих спарки, або переробити під готель, ресторан, або під інакші цілі. На першому поверсі знаходиться 6 кімнат, на другому поверсі 5 кімнат. Вартість Будинку 190000$ Можливй торг За додатковою інформацією телефонуйте 06******39 Богдан Покази по домовленості

Продаж 2 поверхового будинку 10 соток землі в Свалява Закарпатська обл
olx.ua

Продається хороший будинок з хорошим ремонтом всі вікна та двері поміняні електрика вся нова криша перекрита повністю зроблений двір плиткою фасад утеплений підопластом рік назад тиха та затишна вулиця від центра города 7хв.пішки рядом є магазини школа садик ітд. Будинок знаходиться по вулиці Добровольців всі питання по телефону

власник
Продам будинок..
olx.ua

Продаємо будинок в місті Свалява, вул. Верховінська , Закарпатської області Мукачівського району. Будинок одноповерховий, загальна площа 90 м.кв., в т.ч. 41 м.кв. жилої. За документами в будинку оформлено дві квартири, які мають окремі входи. В теперішний час квартири з’єднано у єдиний простер. У будинку частина вікон замінено на склопакети. Будинок має дві спальні кімнати площею 25,0 та 15 м.кв.; кухню та санвузол. Система опалення пічна. В будинок заведено електроенергія та центразьний водопровід, виведена місцева (обмеженою дії) каналізація. Територія будинку має загальну площу майже 17 соток, це дві ділянки по 10 та 6,87 соток, які розташовані поруч. При цьому фасад ділянки має ширину 30 м., які виходять на асфальтовану дорогу. Частина ділянки розташована на пагорбі, а з верхній її частини відкриваються чудові краєвиди на місто Свалява та на Карпатські гори. Територія огороджена, на ділянці е садові дерева, великі посадки винограду та місце для городу. На дворі є навіс для автомобіля з оглядовою ямою, альтанка та вольєри для собак. Звертайтеся, ми покажемо Вам цей будинок! Будинок вільний, купуйте та живіть! Ціна 65000 доларів США + оплата оформлення, торг з реальним покупцем можливо, комісія ріелтора - 2,5% . Для інформації Свалява - чудове багатонаціональне закарпатське місто. Це початок закарпатських курортів - Поляна, Карпати, Синяк та інші, які багаті на цілющі мінеральні води. Поруч зі Свалявою діють прекрасні та улюблені усім українцям санаторії: "Карпати", "Квітка полонини", "Сонячне Закарпаття", "Синяк" та "Поляна", а також багато сучасних пансіонатів та баз відпочинку. Поруч, куди не кинь свій погляд, - Карпатські гори зі своїм цілющім повітрям. І це назавжди!

Продаємо будинок в Сваляві Закарпатської області
olx.ua

Продаються сучасні котеджі в стилі барнхаус. Комфортне проживання в такому будинку забезпечить продумане, зручне планування і його місце розташування. В 5хв до центру міста, школи, дитячі садочки, поліклініка, ринок, ТЦ і тд., а у вільний від роботи час ви зможете насолодитися лісом , горами і річкою, які знаходяться в пішій доступності від будинку. Котедж загальною площею 130м² розташований на земельній ділянці 2,5сот, стіни керамоблок утеплені 100мм пінопластом; дах фальцова покрівля; великі панорамні, енергоефективні вікна; Балкони з видом на ліс і гори; Двір в бруківці; Асфальтована дорога; Ціна на даному етапі будівництва 90000$. Можливе розтермінування. Більше інформації по тел.

власник
Продаж сучасних котеджів в центрі Сваляви (р-н. Бистрий)
olx.ua

Продам будинок у мальовничому куточку Закарпаття 5 км від м.Свалява. Стріха поміняна, зроблено відмостку, є літня кухня, підвал, господарські приміщення. За будинком розташовано фруктовий сад, присадибна ділянка, яка закінчується гірською річкою. На ділянку є кадастровий номер, без боргів, є газ, електрика та вода.

власник
Продам будинок у мальовничому куточку
olx.ua

Продається будинок в місті Свалява. Будинок знаходиться у новому районі. Вода своя, котел газовий, місцями є підігрів підлоги. 360 м2 Всі детелі по телефону. Від власника

власник
Будинок Свалява
olx.ua

Продається будинок в 2 км від Сваляви. Ціна 43 тис.$ Підведений газ, вода та електрика. У будинку 280 м2, 3 поверха та гараж, є можливість зробити 2 окремих входа. В середині відштукатурений, фасад повністю затеплений пінопластом. Є вікна і двері на встановлення. Загалом 7 сот. землі. Будинок розташований в мальовничій зоні з дуже гарними краєвидами на тихій тупіковій вулиці з асфальтованою дорогою. В 1 км джерело з мінеральною водою. Поряд вся інфраструктура(дит.садок, магазин,зупинка) недалеко знаходиться база відпочинку з великим басейном ,,Ашад,,. Будинок буде гарним як для проживання своєю сімєю або під туристичний бізнес, також можуть проживати 2 сімї. По всім питанням звертатись по телефону

власник
Будинок у Сваляві
olx.ua

Продаємо будинок в місті Свалява, урочище Бистрий струмок (вул. Михайлівська (Кошового), Закарпатської області Мукачівського району. Будинок одноповерховий з мансардою, загальна площа 153 м.кв. У 2009 - 2 010 роках будинок був реконструювано: каменій фундамент укріплено шлакоблоком; стени повністю обкладено пінаблоком (товщина 40см.), утеплено пінопластом та оштукатурено; дерев’яні вікна замінено на склопакети, встановлені нові внутрішні міжкімнатні двері; оборудовано санвузол; перебудовано спальні кімнати, організовано систему опалення за допомогою каміну; в будинок заведено водопровід та виведена місцева (обмеженою дії) каналізація. Після реконструкції будинок має дві спальні кімнати площею 20 та 17 м.кв. й вітальню 14 м.кв.; кухню 12 м.кв та санвузол. На другому поверсі будинку облаштувано мансарду, в ней заплановано побудувати дві спальні кімнати та хол. Мансарда має загальну площу 75 м.кв. та у теперішний час вона має вільно планування. На мансарді побудовано лоджія та встановлено панорамні вікна, з яких відкриваються чудові краєвиди на місто Свалява та на Карпатські гори. Під будинком побудовано погреб. Територія садиби має загальну площу 11,2 соток, це дві ділянки 10 та 1,2 соток, які розташовані поруч. Территория огорожена, на делянці е садові дерева та велике місце для городу. Двір перед будинком вимощено камінням. Будинок розташовано біля лісу, майже на самому високому місці у місті Свалява де чисте повітря ти тиша! Звертайтеся, ми покажемо Вам ваше нове помешкання! Будинок вільний, купуйте і живіть! Ціна оренди 500 євро продажу 74000 євро, торг з реальним покупцем можливо, участь в оформленні 50/50, комісія ріелтора - 2,0% Для інформації Свалява - чудове багатонаціональне закарпатське місто. Це початок закарпатських курортів - Поляна, Карпати, Синяк та інші, які багаті на цілющі мініральні води. Поруч зі Свалявою діють прекрасні та улюблені усім українцям санаторії: "Карпати", "Квітка полонини", "Сонячне Закарпаття", "Синяк" та "Поляна", а також багато сучасних пансіонатів та баз відпочинку. Поруч, куди не кинь свій погляд, - Карпатські гори зі своїм цілющім повітрям! І це назавжди!

Оренда або продаж будинок біля лесу Свалява Бистрий
olx.ua

Продам будинок в місті Свалява з ремонтами та меблями, більше фото вишлю на вайбер , всі запитання по телефону, звертайтеся. Будинок під ключ Земля 8 соток

власник
Продам будинок в Сваляві, Продам дом в Сваляве, Закарпаття
olx.ua

Продам напівособняк в тихому та спокійному містечку Сваляві. Місто славиться своїми мінеральними водами та санаторіями. Напівособняк знаходиться не далеко від центру, поруч є і магазини і ресторан) Будинок потребує ремонту. Кришу потрібно перекривати, в сусідів перекрито. В дворі є фруктові дерева та хоз. будівлі. В будинку є великий підвал та чердак (можливість доробити ще кімнати)

власник
Продам напівособняк
olx.ua

Продаж будинку (+ земельна ділянка) Загальна площа більше 200кв, жилої - біля 160 Оновлений пакет документів, будинок внесений в держ реєстр (зареєстрований поштовий адрес також) Більше інформації за телефоном

власник
Будинок (та земельна ділянка)
olx.ua

Популярні запити

Географія Свалява