Продається будинок в м. Самбір Код будинку - #22005697 • площа - 235 м2 • кухня - 7 м2 • розмір земельної ділянки - 6 сот; • ремонт; • бойлер; • гараж; • літня кухня; Комфортний та просторий двоповерховий будинок в м. Самбір. Світлий та затишний будинок з хорошим ремонтом, який вдало доповнюють якісні меблі. Житлова площа будинку 114 м кв, є 4 кімнати та кухня 7 м кв розташовані на першому поверсі та 3 кімнати і три кладових - на другому поверсі. Помешкання має підведений інтернет, центральне і індивідуальне водопостачання. На території будинку є літня кухня (времянка), окремо збудований двоповерховий гараж (складське приміщення зверху), гараж під будинком, три великі кімнати в підвалі, колодязь. Будинок цегляний, проведені всі комунікації (газ, електрика, вода, каналізація) Перевагою квартири є індивідуальне опалення, яке допоможе заощадити кош8ти на оплаті комунальних послуг та бойлер, що забезпечить постійне постачання гарячої води до будинку. Окремо збудоване приміщення для можливого тримання свійських тварин(курей, кролів тощо). Таку пропозицію зустрінеш не часто, телефонуйте та дізнайтеся деталі!

Самбір
rieltor.ua

Будиночок в селі Чайковичі на 4 кімнати . в кожній кімнаті є пец . Велика ділянка на 25 соток . призначення ділянки під житлову забудову . Код будинку - #26999819 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Спортивна, 124
rieltor.ua

Розташований в 5 км від міста Самбір. Є всі документи, середній станбудинку, світло,газ,вода.Центр села,все поруч.Дуже гарна локація,село розбудовується та перспективне, центр села,тільки вїхати в село зразу будинок,автобусна зупинка поряд,магазин,сілька рада,школа все поруч,асфальт

Львівська, 5
rieltor.ua

Продається 2-х поверховий будинок, житловий стан першого поверху - без ремонту. Торг. Додаткова інформація по телефону.

власник
Продається особняк, будинок м. Самбір Львівська обл.
olx.ua

500 м до мостиської траси 30 км до польського кордону

власник
Продам будинок (с. Садковичі, Львівська обл.)
olx.ua

Продам або здам в оренду будинок у с.Верхівці, Самбірського району. Три кімнати, кухня, два входи. Опалення пічне, нова деревяна підлога, вікна і двері- дерево. Велике подвіря (50 арів). Будинок приватизований і вся земля також приватизована. Всі деталі по телефону

власник
Продається будинок у с.Верхівці
olx.ua

Продається житловий будинок в с. Ралівка. До центру Самбора - 6 км., 10-15 хв на машині. Два поверхи (плюс стрих) , є гараж, літній будиночок, індивідуальне газове опалення, повністю огороджене асфальтоване подвір‘я, сад та великий город. На першому поверсі зроблений новий євроремонт, кухня-студія, поністю весь поверх підігрів підлоги, сучасне вінілове покриття, нові вхідні броньовані двері. На другому поверсі також нові батереї. За детальною інформацію прошу телефонувати.

Продається будинок с. Ралівка
olx.ua

Продається новий одноповерховий будинок по вул.Східна в м.Самборі. Сучасний ремонт. Підігрів підлоги по цілому будинку. Загальна площа 97 м2. Продається з мебеллю та побутовою технікою (частково). Літня тераса. Гараж. Господарські приміщення. Земля 6 сот. Переписка входить у вартість будинку. Агенція.

Продається будинок в м.Самборі
olx.ua

Продається житловий будинок у місті Самборі по вулиці Калнишевського. Загальна площа-105кв.м. Будинок цегляний,огороджений бляхою .Є підвал,літня кухня,стайня,вбиральня,колодязь. В будинку є проведено нове парове опалення +пічне опалення.Є всі документи. Звертайтесь за номером телефону: 09********51 Ціна: 62 тис.S

власник
Продається будинок!
olx.ua

Продається одноповерховий будинок з горищем , підвалом та літнім будиночком.Житловий стан.Є газ, світло, вода, каналізація (септик) криниця ,город, сад.Заїзд хороший. Поряд є магазин зупинка автобуса,школа, церква.

власник
Хата в селі Михайлевичі 108м2 ТОРГ
olx.ua

Будинок знаходиться 5 км від м. Самбір. На земельній ділянці розташований один деревяний житловий будинок, який складається з двох житлових кімнат та однієї кухні + додаткової кімнати (кладова). Також є можливість збільшити кількість кімнат без добудови. На території розміщено 2 земельні ділянки (город), сад, гараж під автомобіль, сарай, колодязь, погріб для зберігання картоплі або інших харчових продуктів. Якщо зацікавлені, пишіть в повідомлення. Більше інформації можна дізнатися по телефону!

власник
Продаж житлового будинку
olx.ua

Ціну знижено!!! Підлога паркет. Вікна пластик. Опалення водяне. 5- кімнат. Санвузол спарений, в цоколі гараж і господарські приміщення - 68,2кв.м. . Фінська лазня. ,кущі та дерева.,власна криниця. Порук невеликий лісок,гарна локація,тиха вулиця ,хороші сусіди, Детальніше за телефоном. Продаж від власника!!!

Будинок Самбір вул. Лисенка
olx.ua

Деревяний будиночок з просторою територією у 25 соток чекає на свого нового власника! Це ідеальне пропозиція для тих, хто мріє про окремий затишний приватний простір. Будинок 1-поверховий. Є газ, світло, 2 кімнати, кухня, коридор, веранда, 2 кладовки та окрема кімната для вигод під добудову. Є власна криниця. Загальна площа будинку 79м2. Великий сад з різними видами дерев та можливістю створення вашого власного оазису. Окрема прилегла територія для городу стане місцем для вирощування свіжих овочів та трав, даруючи вам радість від власних врожаїв. Велике подвіря дозволяє збудувати ще один будинок з боку. Загальна територія 25 соток. Не пропустіть унікальну можливість стати власником цього чудового будиночка з великою територією. За 5 хв ходьби від будинку є магазин з різними товарами. За 10 хв їзди м. Самбір. Курсує автобус кожних 20 хв. Марія. Прямий Власник будинку. 09******42

власник
Деревяний будиночок з просторою територією у 25 соток
olx.ua

Продам цегляний будинок у селі Новий Острів. 3 кімнати. Під ремонт. Землі 25 сотих. Є газ і світло. Ціна 8 000 $. Торг.Всі питання по телефону. 05******30

власник
Продам цегляний будинок
olx.ua

Продам деревяний будинок 45м.кв по вул.Середня,в будинку 2 кімнати,кухня,коридор,ванна,кладова,є прибудова з якої можна 3 мімнату зробити,сарай,0.07 га землі.Біля будинку школа,магазин,курсує транспорт.

Продам деревяний будинок
olx.ua

Будинок мурований є три великі кімнати, кухня, коридор, веранда. Багато землі біля хати, газ, світло . Детальніше за телефоном 09******46

власник
Самбірський район , с. Рогізно Продається будинок мурований в с. Рогі
olx.ua

Продам цегляний будинок в селі Нагірне, Самбірський район, Львівська область. Будинок при трасі Самбір -Борислав, сад, город, викопана криниця, підведено газ і електроенергію під будинок. Будинок повністю поштукатурений, вікна металопластикові, дах з металочерепиці всі питання за номером телефону +39*****54567( вайбер, вотцап)

власник
Будинок в Львівській області
olx.ua

Затишне місце для тих, хто любить природу, тишину, спів пташок, чисте повітря. Пропоную дерев;яний житловий будинок в селі Воля-Блажівська придатний для житла. З великим подвірям . Будинок розташований в центрі села. Поруч річка. Кількість кімнат - 3, кухня, коридор, великий підвал. добудована цегляна веранда.. опалення дровами чи вугіллям, кахельні пічки. Є можливість зробити ванну і туалетну кімнату в домі. На подвірї є ще будова (літня кухня). Є можливість добудувати сауну (є фундамент). Поруч сосновий ліс, річка, сад, грядки.

власник
Житловий будинок
olx.ua

4.7 Продається будинок вул. Ч о р н о в о л а Цегляний критий шифером. Кухня і чотири кімнати. Стіни – вапно. Підлога дощата. Вікна дерево. Опалення пічне. Вода - криниця. Каналізація центральна. Загальна площа – 85,6 кв.м. Житлова площа – 55,9 кв.м. Потребує кап.ремонту. Літня кухня. Земля – 10 сот. в користуванні. Є можливість розподілу на дві частини з окремим заїздом. Ціна – 38 000 у.о. Торг.

Продам цегляний будинок м.Самбір
olx.ua

Продається будинок у Самборі , район Мрев Звуко-ізоляція ,утеплення стін. Проведені усі коммунікації (газ,вода,світло,каналізація) навколо будинку- дренаж,приватизація Вікна та двері вхідні і між кімнатні нові встановлені Балкон положена плитка, балконні двері нові, огорожа,накриття заїзду перед гаражем Деталі за номером

власник
Продаж Будинку самбір
olx.ua

Продається двоповерховий спарений будинок на вулиці Грінченка в м. САМБІР, житлово площа 140кв.м, загальна 270кв. Помешкання складається з шести кімнат, трьох санвузлів, два гаражі. Біля будинку 4 сотих землі в будинку наявні всі комунікації: центральна вода, центральна каналізація, світло і газ. Інші деталі по телефону обо повідомлення на ОЛХ.

власник
Продається двоповерховий будинок
olx.ua

Продається будинок в селі Хлопчиці всі деталі по номеру телефону

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається житловий будинок з ділянкою 25 соток в с. Викоти Самбірського району, зручні умови проживання, біля лісу, ставу, центр села, 7 км від районного центру Самбір, Мостиський напрямок. В селі школа, дитячий садок, супермаркети, громадський транспорт. Півтора поверховий будинок з трьома кімнатами, гараж, кухня. Велика відкрита територія.Прохання посередників не турбувати. Прошу телефонувати і писати.

власник
Будинок з ділянкою в с. Викоти
olx.ua

Цегляний будинок з усіма зручностями,ванна,кухня, 4 кімнати, коридор, розвинута інфраструктура, поруч м.Рудки. За більш детальною інформацією телефонуйте.

власник
Будинок цегляний
olx.ua
123...6
1 - 24 з 137 результатів

Популярні запити