Шукаєте власний, надійний, якісний та добротний будинок в місті? 👉У нас є те, що Вам потрібно! Розташований в одному із найелітніших мікрорайонів міста – Царському Селі. Цікаве, нестандартне планування, достатньо простору для двох сімей. ✅Перший поверх: велика кухня, що плавно переходить в передпокій та більярдну з каміном; прихожа, домашня сауна з ванною кімнатою. ✅Другий поверх: велика гостинна, кабінет, дві кімнати,с\в, кухня з кладовою. ✅Третій поверх – простір відпочинку: дві дитячі кімнати, ванна, гостьова і затишна спальня з виходом на балкон.

Барвиста, 14
rieltor.ua

Продається 2-поверховий будинок з цокольним поверхом: будинок цегляний; фасад утеплений пінопластом 15; перекриття між поверхами - залізобетонні плити; дах утеплений; автономне газове опалення - двоконтурний котел - труби мідні; 1 поверх: вітальня та камінна зала, простора кухня, хол, санвузол; 2 поверх: 3 спальні кімнати, 2 балкони, санвузол; цокольний поверх: гараж на 2 авто, санвузол та котельна, кімната; зроблений хороший ремонт; залишаються меблі та техніка; впорядковане подвіря - альтанка, газон; на подвірї є літня кухня з діючою грубою та сарай; висаджені ягідні кущі, фруктові дерева, сортовий виноград - до 500 л вина; парковка для гостей; вода від водонапірної башти - на 6 будинків; септик переливний; вїзні ворота автоматичні на пульті; земельна ділянка 11 сот.

Смотрицького вул.
rieltor.ua

Продам 2- поверховий будинок в районі Газовика (за шлагбаумом, права сторона): - фасад та дах утеплені; - автономне газове опалення - новий котел; - 1 поверх: велика вітальня з каміном і виходом на терасу, спальня, кухня, коридор, хол, роздільний санвузол, комора; - 2 поверх: 2 спальні кімнати, кабінет, гардеробна, хол, балкон; - тепла підлога на 1 поверсі; - хороший сучасний ремонт; - залишаються меблі та техніка; - впорядковане, ландшафтний дизайн, альтанка з зоною барбекю, газон; - навіс для авто; - вольєр для собаки; - висаджені ягідні кущі, фруктові дерева, туї по периметру; -земельна ділянка - 10 сот. приватизована; -будинок підключений до пульту охорони; - парковка для гостей; - власна свердловина з питною водою, встановлені якісні фільтра та новий глибинний насос; - встановлені 2 літієві батареї та акумулятор - будинок повністю автономний у разі відключення світла, все працює; - капітальний підвал 36 кв.м. з висотою стелі 2,15 м.

Свободи вул.
rieltor.ua

Продається цегляний будинок на Боярці, вул. Вінницька: - загальна площа 160 кв. м.; - в 2013 році повністю реконструйований та перепланований; - зроблений ремонт з якісних матеріалів; - 4 спальні, вітальня, кабінет, кухня, гардеробна, 2 санвузла; - на 1 поверсі тепла водяна підлога - кухня, хол, коридор, санвузол; - частково мебльований; - гардеробна з вбудованою системою для зберігання речей; - до будинку проведений власний водогін та кабель електроживлення; - на ділянці є гараж з кімнатою для зберігання інвентарю та інструментів, а також облаштованим підвалом, сауна з кімнатою відпочинку та душовою, альтанка, теплиця; - комунікації централізовані; - лічильник двозонний день/ніч; - сигналізація, камери спостереження; - подвіря впорядковане; - земельна ділянка 6,02 сот. - приватизована.

Вінницька вул., 13Б
rieltor.ua

Продам сучасний укомплектований будинок із банею та гаражем с. Олександрія Земельна ділянка 15 сот із ландшафтним дизайном. На території знаходиться гараж, баня, складське приміщення, відкрита зона барбекю. Система відеонагляду, автополиву, паркан по периметру, автоматичні ворота. Загальна площа будинку 210м2: Перший поверх - прихожа, окрема спальня, просторий зал\вітальня із виходом на відкриту терасу, кухня із виходом на засклену терасу, санвузол. Другий поверх - 3 спальні кімнати, велика вітальня із балконом, санвузол та кладовка. Виконаний якісний ремонт у сучасному стилі. Укомплектований меблями та технікою. Автономне-газове опалення, тепла підлога.

шевченка, 15
rieltor.ua

МАКСИМАЛЬНА КОМПЛЕКТАЦІЯ За вигідною ціною для Вас 119 000 у.о.-- Вказана ціна дійсна до кінця місяця. Розглядаємо обмін на квартиру. Можливі варіант розтермінування Ви отримаєте: 4 кім. Кухня 2 санвузли Цегляний, площею 120 м Кутовий. Із центральними міськими мережами /газ/світло/електрика/водопровід/каналізація/ Ремонт меблі техніка А ще подвіря 2.5 сот. Приватної території викладене бруківкою, встановлені ворота та зроблений паркінг для авто Ідеально для родини з дітками, всього в декількох хвилинах знаходиться школа, садочок та зупинка маршрутки тролейбуса. Масив забудований та заселений упорядкована територія освітлення. Телефонуйте або пишіть на вайбер/телеграм/вацап та домовляйтеся про огляд вже сьогодні КМ "Сонячна долина" Агенція з нерухомості "Фортуна" м.Рівне вул. Київська 47 оф.504 тел. 067 493 5937

Фабрична вул.
rieltor.ua

американка, сучасний ремонт, меблі, техніка, автономне електричне опалення, кухня-студія, 2 окремі кімнати, котельня, ванна кімната, кладовка, тепла підлога. Огороджено, впорядковане подвіря, зона відпочинку, свердловина, 10кВт електрики.

Виноградна
rieltor.ua

Окремий цегляний будинок Два повноцінних поверхи 3 км. від м.Рівне на 20-ти сотках землі. 5 кімнат ремонт підлога з підігрівом комбіноване опалення газ та котел на твердому паливі. Гараж-майстерня. Велике підвальне приміщення облаштоване під укриття сад з фруктовими деревами впорядкована територія бесідка зона барбекю. поруч магазини та зупинка громадського транспорту. Можливий обмін на квартиру. Телефонуйте 067 493 5937 вайбер /телеграм/вацап 066 -859 3327 Пропозиція обмежена в часі.

Центральна
rieltor.ua

Продаж Будинка район Енерго, вул.Штейнгеля ,побудований з цегли. Дах шиферний. 2ва поверхи, 140м.кв. 4 сот.землі. Хороший жилий стан. Автономне і твердопаливне опалення,додатково бойлер. Тепла підлога по першому поверсі та на другому у санвузол. Є підвал. Двір упорядкований. Септик ,вода централізована, газ. На всі комунікації лічильники. Паркан. Місце на 2ві машини.

Штейнгеля вул.
rieltor.ua

Продаж таун-хауса в Рівному, р-н Грабник (Козацька) Площа - 100 м2 Власна ділянка з терасою Міські комунікації Максимальна комплектація: чистова стяжка і штукатурка стін; броньовані вхідні двері; автономне електроопалення (котел + тепла підлога); бруківка та паркан по периметру ділянки; автоматичні ворота на заїзд в подвіря. Монолітно-цегляний будинок Мембранний дах з ізоляцією та утепленням Німецькі вікна Gealan з теплодистанцією Чудова локація в приватному секторі "Грабник" Виключна близькість до центру міста, 12 школи та "Чайки" Асфальтований доїзд Розтермінування 2 роки без відсотків Вже збудований, огляд в зручний для вас час

можливий продаж по єОселя
Козацька вул., 4
rieltor.ua

Продам просторий будинок в районі Басового кута-Гідропарку Площа 140м2 Ділянка 7, 06 сотки Побудований з червоної цегли (380см) Утеплений повітряною камерою та пінопластом Залізобетонні перекриття, монолітний дах з мембраною Броньовані вхідні двері з Італії Багатокамерні вікна від Epsilon В будинку: кухня з терасою простора вітальня 3 окремих кімнати, 1 прохідна 2 санвузли, гардеробна кімната підвал та гараж з автоматикою балкон в двох кімнатах + балкон-тераса з поверху Підключено міську воду, власний септик 12м3, електрика 10 кВт (3 фази) Поруч парк, озеро, АТБ, Озерянка, зупинки г/т Комфортна та тиха вулиця, повністю забудована та обжита Власна прибудинкова територія біля струмка Будинок чекає на своїх нових власників, телефонуйте!

Красильникова вул., 11
rieltor.ua

Продам будинок з сучасним плануванням розташований в районі Щасливого на 12 сотках землі. Будинок збудований з цегли! Фасад утеплений і пофарбований . По внутрішнім роботам :стяжка та штукатурка вже зроблені , що робить його готовим до подальшого чистового дизайнерського ремонту. У цьому будинку продумане планування, обєднуючи комфорт та естетику. Загальна площа складає 180 квадратних метрів, що дозволяє розміщення великих і затишних 3 кімнат, гардеробної,двох санвузлів і кухні-вітальні з виходом на простору терасу. Будинок оснащений усіма зручностями сучасного життя: підлога з підігрівом, газове автономне опалення з котлом у будинку та центральне водопостачання, розведена електрика .Вікна ТМ Декенінк, металеві вхідні двері.Ворота на автоматиці, забезпечують максимальний комфорт та безпеку. Особливою перлиною є тераса з зоною барбекю, де ви зможете насолоджуватися чудовими моментами з родиною та друзями. Цей будинок - ідеальне місце для тих, хто шукає спокій та комфорт у прекрасному житловому просторі. Звертайтесь за номером

Ярослава Стецька вул.
rieltor.ua

А/о електро, огороджений, мангал, бруківка, озеленений двір, ремонт, меблі, техніка.

Макарова вул.
rieltor.ua

Продаж частини будинку в центрі міста , вул Поштова , 2 сотки приватизовпної землі , автономне опалення, камін , накриття для авто , зроблений ремонт , кімнати окремі , підігрів підлоги , дуже зручне та тихе місцерозташування, поряд Злата плаза, супермаркет , парк , все в пішій доступності , будинок вільний , перегляд в зручний час.

Поштова вул.
rieltor.ua

Продам котедж з ремонтом, укомплектований меблями та технікою. Огороджений. Площа 130 м.кв. Землі 2,2 сот. На першому поверсі розміщена простора вітальня-студія та санвузол. На другому - три окремих кімнати та санвузол. Автономне газове опалення. Тепла підлога. Є балкон. Гараж. Септик. Свердловина. Ціна 130000💲

Макарова
rieltor.ua

Продам укомплектований та сучасний котедж в затишному районі міста! Загальна площа 110м2 1 поверх: коридор, кухня-студія з виходом на терасу, санвузол, гостьова кімната 2 поверх: коридор, спальня, дитяча, кабінет, гардеробна, санвузол, балкон. Дизайнерський ремонт, вмонтована побутова техніка. Повністю мебльований. Встановлено конденсаційний двоконтурний газовий котел, також є електричний (резервний) котел. Тепла підлога на першому поверсі, батареї на другому. Є кондиціонер конвекторного типу працює при температурі -25 град. В дворі облаштований ландшафтний дизайн, (є техніка по догляду за рослинами), садові меблі. Велика тераса, господарське приміщення. Автоматичні ворота, домофон з камерою. Генератор. Запрошую на перегляд у зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Макарова вул.
rieltor.ua

БМ 2210-Клубний будинок, закрита територія з відеонаглядом, сучасний котедж побуд. у 2008р., а/о газ, тепла підлога, 3поверх- мансардний, гараж з автоматикою.

Буковинська вул.
rieltor.ua

Продаж окремого добротного будинку в р-ні «ліній» поруч бульвару Б. Хмельницького. Будинок на 2 поверхи, жилий хороший стан, ззовні утеплений. На земельній ділянці 6 сот. Є господарські будівлі, гараж, гостьовий будиночок 1 кімнатний. Територія огороджена, покладена бруківка.

можливий продаж по єОселя
Г.Виговського, 1
rieltor.ua

Новинка на ринку нерухомості Продаж роскішного окремостоячого будиночку з власною облагородженою територією Цегляний добротний будинок новобудова, зданий в експлуатацію за останніми технологіями Дизайнерське оформлення , якісні дороговартісні матеріали використовувались в ремонті за останніми тенденціями Простора вітальня облаштована великим каміном та розкішними меблями, всюди є підігрів підлоги Кухонна зона повністю облаштована сучасними меблями та технікою , є фільтри для води, вмонтовані холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова, пральні машини Облаштовано 3 санвузли є великий гараж на 2 машини(з опаленням)+автоматичні ворота, європаркан є власне бомбосховище(підвал) Наявні всі комунікації-світло , вода, газ, каналізація ВСЕ НОВЕ ТА СУЧАСНЕ Облаштована охоронна та пожежна сигналізації+відеонагляд Чудовий ланшафтний дизайн просторої ділянки дасть можливість насолодитися власним затишним гніздечком Масив повністю обжитий, престижний рн Газовик поруч живуть достойні сусіди доїзд хороший, по вулиці бруківка Вживу набагато краще ніж фото Запрошуємо на перегляд

можливий продаж по єОселя
Київська вул.
rieltor.ua

Продаж домоволодіння з надвірними будівлями | Червоні Гори Загальні характеристики будинку: - Цегляний будинок збудований в 90році: 2 поверхи + мансарда - Територія 9 сот (облагороджений двір, викладений бруківкою з насадженнями та надвірними будівлями!) - Загальна площа: 170м2, житлова площа: 95.3, допоміжна підсобна: 74.9 м2 - Кількість кімнат: 5, санвузлів: 2 - Два види опалення: Газовий та Електричний котел, на гарячу воду встановлена газова колонка Будинок розташований в спокійному та елітному районі міста, доїзд асфальтований. Поруч кінцева зупинка маршруток, магазин, Укрпошта. Оселя в житловому, хорошому стані, повсюди встановлені якісні, теплозберігаючі пластикові вікна, дах не протікає! Наявний гараж, що прибудуваний в будинку, літня кухня, складське приміщення, та приміщення під баню. Два види опалення + діючий камін в залі на дровах. Пропозиція від АН «Пан Рієлтор» Готові відповісти на всі Ваші запитання по телефону, або при огляді. До зустрічі!

Смотрицького вул., 31
rieltor.ua

🏡ПРОДАМ капітальний будинок в районі Басового Кута! 🏷️Продається 3-поверховий будинок, з гаражем, по вул. Марії Несвицької ✅Загальні характеристики будинку: ✔️Збудований із червоної цегли, в півтора кладки ✔️Ділянка 7.5 сотих (є прибудови на території, сад з фруктових дерев, місце для городу та відпочинку) ✔️Загальна площа: 250 м2 👉Кількість кімнат: 5 👉Два балкони 👉Складські приміщення ✔️Автономне газове опалення (двоконтурний котел) ✅До будинку під’єднано всі міські комунікації, а саме: ✔️Світло (під’єднано 3 фази, розкинути мідну проводку) ✔️Вода ✔️Газ ✔️Каналізація: Септик ( на 3 круги ) 💬Пропозиція від агенства нерухомості «Пан Рієлтор», без комісії для покупця!

Несвицької Марії вул.
rieltor.ua

‼️‼️Терміновий продаж‼️‼️ ‼️БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ ‼️ 💕Пропонуємо Вашій увазі дійсно хороший котедж з ремонтом в зручній затишній локації , до центру 5 хв на авто 🏡Побудований з цегли , на 3 поверхи, загальна площа 135 кв.м. ✨На першому поверсі при вході тамбур, простора кухня-вітальня, санвузол. По всій площі тепла підлога. ✨На другому поверсі окрема кімната з виходом на балкон , санвузол(тепла підлога) ✨Третій поверх - кімната з виходом на балкон ✨Сучасний якісний ремонт, хороша побутова техніка ▪️Комунікації: водопостачання та водовідведення - місто , індивідуальне електроопалення ▪️На кожному поверсі кондиціонери , також зроблена вентиляція з рекуперацією ▪️Прилегла територія доглянута, бруківка, шлагбаум, місце для авто, земельна ділянка 1 сот. Вартість: 120.000$🔥 Огляд по домовленості 📞0984590744 Аліна АН GRAND CITY

Соборна
rieltor.ua

Продаж будинку готового для проживання. с.Великий Житин (2км від Рівного) 135м.кв. простора кухня-вітальня гардеробна кімната В цьому будинку ви будете мати власну баню на дровах , а також сласний спортзал. Територія повністю облагородження. Багато фруктових насаджень, лохина, виноград, фундук, ліщина, декоративні рослини. Ціна за такий обєкт дуже хороша. Потрібно терміново продати, тому власники готові до обговорення ціни.

Шевченка
rieltor.ua

Продам укомплектований кутовий котедж! Загальна площа 101м2 Простора кухня-вітальня та дві кімнати Котедж укомплектований меблями та технікою Є місце під авто та невелика ділянка Закрита територія На території містечка є дитячий майданчик, зона відпочинку , волейбольне поле. Огляд у зручний для вас час!

Демянчука вул.
rieltor.ua
1 - 24 з 274 результатів