Будинок 196м2, 2-поверхи, 2-гаражі,госп. споруди, ділянка 23 сотки, всі зручності, газ, електрика, вода. Поряд річка, гарний краєвид з балкону. Має два входи, тому є можливість розділити будинок на два будинки 1-ший і 2-гий поверхи.Опалення будинку не в робочому стані, потрібна установка всіх радіаторів. 2-км до центру Решетилівки, курсує шкільний автобус , поряд обїзна дорога на Дніпро та ресторанно-готельний комплекс "Сита хата". На карті гугл вул. Миру 4, с.Хоружі .

Будинок 2км від центру Решетилівки
olx.ua

Приватезированная усадьба с домом с. Капустяны Есть сад Огражденный участок забор сетка Металлические ворота Окна металопластик Справа и слева соседи Асфальтированный подъезд к дому

Дом в с участком в Решетиловском районе
olx.ua

Продам дом срочно в Песчаном район развилки. Ул. Киевская 260. Общая площадь участка 19. соток. Торг уместен.

власник
Продам ДОМ срочно
olx.ua

Приватний цегляний будинок. В дворі гараж з ямою, флігель та сараї для домашніх тварин, ділянка під городину. Чудовий будинок для сімї з дітками, так як двір закритий. Поряд є невеликий парк та річка. Будинок на продажу або обмін на 2-3 кімнатну квартиру з доплатою в Решетилівці.

власник
Продам приватний будинок з гаржем та флігелем
olx.ua

Продам будинок в місті Решетилівки. Житлова площа 83кв.м. Додатково є гараж, погріб, літня кухня, хоздвір і додаткові приміщення. Отоплення газове і дровяне. Будинок має 3 житлові кімнати, кухню, туалет і ванну, також гостьову кімнату. При бажанні можна доробити другий поверх. Всі питання за телефоном 05******24 Геннадій.

власник
Продам будинок  м.Решетилівка
olx.ua

Продам дом р-н канала. Газ ,вода,санузел, 4 комнаты. Погреб, летняя кухня, пробойной колодец.

власник
Продам дом. Песчаное р-н канала.
olx.ua

Продам земельну ділянку з будинком та господарськими будівдями в с.Михнівка. Газ в хаті та літній кухні, колодязь у дворі, інтернет, електрика.

власник
Будинок з ділянкою в Решетилівськом районі
olx.ua

Житловий будинок заг. площею 282,70 кв.м. з господарськими будівлями та спорудами та земельною ділянкою 0,25 га для будівництва та обслуговування житл. будинку, госп. будівель та споруд за адресою: Полтавська обл., Решетилівський район, с. Н. Диканька, вул Степна, 23 (біля траси Київ-Харків, поряд річка, ліс, луки, потребує поточного ремонту, газ, світло, скважина в наявності) Можливий обмін на квартиру/и в Полтаві

власник
Продам будинок біля річки
olx.ua

Жд.сполучення.50км.вид Полтавы. Большой двор. Много хоз. Построек. Не большой сад.

власник
Продажа дома в деревне.
olx.ua

Продається Дача в дуже гарному місці. Знаходиться в дачному масиві біля с.Пустовари. 40км від Полтави і до 10км від Решетилівки. Будинок двоповерховий. Цокольне приміщення використовується як підвальне. Участок 6соток. Фундамент блочний, стіни керпичні, перекриття плити залізобетонні, покрівля шифер. Світло підведене. На першому поверсі кімната і кухня невелички, на другому поверсі також кімната. Будинок в середині готовий до прожиапння, на стінахобої, підлга деревяна. З балкона гарний краєвид на річку. До річки 5хв. Вікна деревяні в дуже гарному станні, двері також деревяні. Для більш детальної інформації або якщо є питаня пишіть або телефонуйте. Завжди будемо раді)))

власник
Дача поряд с.Пустовари
olx.ua

Продається будинок з великою ділянкою 25 сот під будівництво та 16 сот під огород на невеликому пагорбі у затишному та мальовничому селі Шрамки, Решитилівського району, Полтавської області, навколо багато зелених насаджень та дерев. На ділянці є будинок, сарай з літньою кухнею, колодяць та підвал. В будинку є туалет. Будинок потребує невеличкого косметичного ремонту та придатний для проживання і в цілому стан задовільний. Підведена електрика, підведений газ. Повз ділянки проходить гарна асвальтована дорога до Решетилівки і до магістарлі Е-40 (М03) на Полтаву та Київ. Село Шрамки знаходиться за 7 км від районного центру смт Решетилівка, за 1 км від центру сільської ради с. Мякеньківка та за 17 км від залізничної станції Решетилівка (с-ще Покровське). Село розділяє мальовнича балка, на дні якої протікає струмок та споруджено 2 ставки. За 1,5 км на південь від села протікає річка Говтва. Розташоване село на горі висотою 133 м над рівнем моря. Історія села Шрамки бере свій початок у другій чверті XVII століття. Заснував село козак по прізвищу або кличці Шрам.

власник
Терміново! Будинок 68 кв.м на ділянці 40 соток в с Шрамки продам
olx.ua

Продається будинок в Полтавській обл. Село Пащенки від Решетилівки 24 км. Будинок з 81-го року, 62 м² є 4 житлові кімнати. Є газ і пічне опалення, в будинку є вода. На подвірї є 2 сараї, погріб і літня кухня. Ціна 7000 $ можливий торг. Звертайтеся за номером телефону 09******59.

власник
Продажа будинка Полтавська область
olx.ua

Полтавська область с. Білоконі В продажі земельна ділянка 35 соток кадастровий номер В кінці ділянки річка Також є будинок 57,8 кв.м. Дві кімнати та велика веранда. Потребує ремонту. Газ та світло в хаті. Вода в дворі (колодязь) Умови АН 5%

Продам дом 57,8 кв.м. от Полтавы 35 км. с. Билокони 35 соток
olx.ua

Продам дом с газом и большой площадью земли можно под дачу пробыта скважина петевая вода рядом речка место бомба . 60 соток земли приватизованой за домом +огород на фото видно если ехать на поезде то ост 294 км

власник
Продам дом с Коломак Решетиловский раён
olx.ua

Будинок з газовим опаленням, стоїть двох контурний котел. Металопластикові вікна. В кухні підлога з підігрівом. Туалет в будинку. На території є гараж з літньою кухнею, гараж-майстерня. По всім питанням телефонуйте з радістю відповім.

власник
Продам будинок в м. Решетилівка
olx.ua

Жилий дім, газове опалення, гараж, сарай, літня кухня, скважина, велика теплиця під склом.

власник
Продам будинок в с. Піщане
olx.ua

Продам будинок в м.Решетилівка. Район Цибулівки. Загальна площа будинку 42,6 кв.м. Без зручностей. В будинку є газ. Новий гараж 45 кв.м. Є скважина. Бесідка. Участок повністю огороджений. Земельна ділянка 15 сот. Гарний молодий садок (багато фруктових дерев та кущів). На території є буд матеріали (газоблок), які входять в ціну. Власник. Торг при огляді.

власник
Будинок в м. Решетилівка
olx.ua

Продається будинок в с. Сухорабівка. Площа 92м². 4 окремі кімнати та одна велика прохідна. Ванна, туалет, газове опалення, сарай на чотири відділення, в тому числі гараж, вхідний погріб. Мальовнича природа, поруч річка. Магазини в пішій доступності(+-1км). Деталі за телефоном.

власник
Продаж будинку с.Сухорабівка
olx.ua

Продам будинок потребує ремонту,вода,каналізація в будинку, опалення газове і є також плита,поруч зупинка два магазини недалеко від центру детальніше тел:05******96

власник
Будинок продам будинок
olx.ua

Будинок Чередники 62 кв.м.. Глинобитний обкладений цеглою. Дві кімнати,кухня, 11 соток землі ( земельна ділянка рівна ), приватизація. Е хозпобудова, скважина. К будинку гарний підїзд.

Будинок Чередники
olx.ua

БУДИНОК РАЙСЬКЕ НАСОЛОДЖЕННЯ ! Продається в мальовничому місці поряд річка доглянутий гарний будинок в передмісті Решетилівки. Підійде як для постійного проживання так і під дачу. Загальна площа будинка 55м кв, дві окремі кімнати та кухня-їдальня. Всі зручності у будинку санвузел сумісний. Зроблен сучасний капітальний ремонт так як робили для себе, перероблена криша. Погрібок, альтанка, тераса є підсобне приміщення-майстерня. Приватизована ділянка землі майже 19 соток. Все зроблено з любовю. Ландшафтний дизайн, різноманітні квіти, виноград, плодові дерева. На фото все яскраво видно. Асфальтований підїзд, до річки 5 хвилин пішки. Центральна вода, газовий двухконтурний котел. Заходь, живи та насолоджуйся. Доброзичливі сусіди. Гарне траспортне сполучення. 2 км до Центру Решетилівки. АН Премєр Ірина Володимирівна

Продаж будинку в мальовничому місці 29км від Полтави 18 соток
olx.ua

До вашої уваги гарний будинок в одному з найкращій районів міста. Нагірна Частина Чередники. Закуплені нові металопластикові вікна на весь будинок, частково вже поміняні. 3 кімнати. Кухня , передпокій. Також закуплені двері. Газ, вода, струм все заведено. Запрошуємо на перегляд.

Продаж будинку / пров Робітничий / Чередники
olx.ua

Продам цегляний будинок загальною площею 82,6кв м в м.Решетилівка, 5-7хв до центру міста 30 км до Полтави 12,6 соток землі (приватизовано) Є господарські споруди: гараж, літня кухня, сарай, погріб Підведені всі комунікації Власник Реальному покупцю розумний торг

власник
Продам будинок в м.Решетилівка (30км до Полтави)
olx.ua

До Вашої уваги пропонується добротний, затишний, будинок в с.Решетилівка! Будинок загальною площею 150м.кв! Та облаштована ділянка 17 соток! Цегляний, з роздільним сан вузлом, великою кухнею, та 3-ма спальнями! В цьому будинку свій особистий простір буде у кожного! Двухконтурний котел, та наявність лічильників на електрику, газ та воду! Висота стелі 3м. свіжий ремонт, металопластикові вікна та наявність балкону! Прибудинкова територія заслуговує окремої уваги! Дорожки викладені тротуарною плиткою, що забеспечить зручність пересування навіть в найгіршу погоду! Для Вашого затишку та відпочинку на ділянці облаштовані тераса з мангальною зоною, прекрасний сад, та персональна водойма у вигляді штучного озера! Також присутній гараж, та навіс для авто! Тож якщо Ви бажаєте жити неподалік від міста, в будинку в який справді хочеться повертатися, ця пропозиція чекає саме на Вас! Телефонуйте! Я з задоволенням організуб для Вас перегляд, та відповім на Ваші запитання! Код 38931 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Добротний будинок в с.Решетилівка
olx.ua
1 - 24 з 39 результатів

Популярні запити