Хочете купити будинок у передмісті Чернігова? У продажі добротний будинок в смт Ріпки, 2 км до центру міста (30 км від міста Чернігова). Стан - житловий. За бажанням можна зробити косметичний ремонт. Це чудова можливість проявити фантазію та втілити мрії про заміське житло! Залишаються меблі та техніка! ПЛАНУВАННЯ: веранда, простора кухня, затишна кімната. Є кладова. Є газ, твердопаливний котел! Є світло. Вода - централізована. Встановлені лічильники. Свій колодязь у дворі. Простора територія - 12 сот приватизованої землі. Є погріб та сарай, хозприміщення. Гарне розташування! У населеному пункті є школа та дитячий садочок, магазини, відділення пошти та ін. Зупинки транспорту - до 10 хв пішки від будинку, рух маршрутних автобусів кожні 30 хв. Розглянемо продаж під СЕРТИФІКАТ! Недалеко ліс та річка - чудові місця для відпочинку! Хочете мати заміський будинок та жити на лоні природи? Телефонуйте - відповімо на питання та із задоволенням покажемо будинок.

Шевченка, 21
rieltor.ua

Продам будинок на два входи в центрі міста Ріпки. Одна частина як житлова, а друга частина будинку під магазин. Будинок цегляний, проведено опалення, є піч та всі зручності, центральна вода та каналізація. Є господарські будівлі, баня, 52 сотки приватизованої землі. Реальному покупцю торг. Можу організувати покази у зручний для Вас час.

Пірогова, 3
rieltor.ua

Продається будинок в смт. Ріпки Чернігівська область. Будинок знаходиться на березі річки (вул.Грициніна 68), велика земельна ділянка. Всі документи в наявності. До м.Чернігів 20 км. До будинку проведено водопостачання, газопровід з газовою колонкою. Можливий торг.

власник
Будинок смт.Ріпки на березі річки
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагаю Вашему вниманию продажу жилого дома в пгт Репки Черниговского района Черниговской области. Строение из бруса, имеет 70м² общей площади, две комнаты, место для санузла, холодную веранду, отопление - газопечное, во дворе колодец, погреб, деревянные хозпостройки. Участок земли 25соток, выходит под самый лес. Усадьба расположена по центральной улице Чернигов - Новые Ярыловычи. Торг присутствует в разумных пределах. Более подробную информацию можно получить позвонив на один из указанных номеров телефона. Документы на дом и участок земли в полном порядке и готовы к проведению нотариального оформления. Прописаных нету. Прошу Вас заранее предупреждать о просмотре.

Дом газофицирован. Вода в доме. Центральная улица. Репки.
olx.ua

Продам земельну ділянку 12 соток з будинком. По всіх питаннях звертатись по телефону09******87

власник
Продється будинок смт Ріпки
olx.ua

Ділянка розташована в у центрі смт.Ріпки за 30 км від м.Чернігова та за 25 км від Блакитних озер. Будинок цегляний, критий шифером, є гараж, господарська будівля та погріб. Підведені всі комунікації. Опалення газове, також є піч, груба та додатковий твердопаливний котел. Вулиця асфальтована, поряд розташовані школа, дитсадок, лікарня, магазини та автобусна зупинка.

власник
Продається будинок
olx.ua

Пропонуємо ознайомитися з доволі привабливою пропозицією щодо продажу будинку та (приватизованої) земельної ділянки, які знаходяться за адресою: смт. Ріпки, вулиця Лісова, будинок 2. Селище розташоване в 40-ка кілометрах від міста Чернігів, що за часом займе трохи більше півгодини їзди. Розташування самого будинку досить зручне, адже поруч знаходиться абсолютно все необхідне для комфортного проживання та відпочинку, а саме: Озеро, лісові масиви в одному боці, адміністративні будівлі, дитячий садок, загальноосвітня школа № 2, супермаркети, парк і невеликий сквер - все це в пішій доступності, варто вказати, що поруч так само знаходиться підприємство з обробки дерева. Що стосується опису: На території є два сараї загальною площею 40 кв. м. у придатному для використання стані з виходом на горище, колодязь із водою технічного призначення, вуличний льох ( чудово справляється зі збереженням овочів, консервації, від підземних вод не страждає), земельна ділянка площею 27 соток. Будинок включає в себе 5 кімнат-2 спальні (5 і 8кв.м), передпокій (12кв.м), кухню (5кв.м) і зал (18кв.м), коридор, комора. Житлова площа становить 53 кв.м., опалення здійснюється за допомогою печі та двох грубок, які дуже швидко нагрівають будинок, за рахунок того, що він деревяний. і довго тримає тепло (дуже корисна опція як для зими так і для літа, зберігається відмінний мікроклімат). Газ відсутній, проте можна завжди скористатися газовим балоном. Підєднано воду і світло (проводка радянського зразка), каналізація відсутня, наявний внутрішній льох на кухні 5 м. кв., також вільне місце на горищі, дах у гарному стані без пробоїн і протікань. Паркан цілком звичайний, складається наполовину з дощок, наполовину із сітки рабиці. Окремо відзначу цілком велику територію ділянки, на якій з легкістю можна розмістити як альтанку, теплицю, гараж, так і лазню (чудове рішення на довгострокову перспективу і, звісно ж, відкрита природа та спокій, те, чого багатьом нині дуже бракує), тож не варто упускати шанс убезпечити себе від цього дефіциту. Із задоволенням відповім на всі питання, а також за вашим бажанням зможу організувати огляд у зручний для вас час.

власник
продаж деревяного будинку
olx.ua

Продам дом в центре Репок, жилое состояние, первая линия от Реки, отличное расположение, 70 м2 общая площадь, 2 комнаты, кухня 10м2, удобства в доме, хоз.постройки.

Продам дом в городе Репки
olx.ua

Продам будинок у зеленому живописом місці без посередників.

власник
Будинок. Чернігівська область
olx.ua