Прекрасний житловий комплекс включає в себе будинок площею 150 квадратних метрів, гостинний будиночок, лазню в 2 поверхи, а також продуктовий магазин площею 60 квадратних метрів і пропонує неймовірну різноманітність можливостей для комфортного і функціонального життя. Цей унікальний комплекс розташований у спокійному і мальовничому районі в самому центрі міста. Поруч знаходиться міський парк, дитячий садочок, школа, стадіон. В пішой доступності супермаркети "Сільпо", "Траш". Основні характеристики: Житловий будинок: Просторий і сучасний, площею 150 квадратних метрів, створений з використанням високоякісних матеріалів. Утеплений 100 мм пінопластом, який покритий мармуровою крихтою. Дах укритий металочерепицею і так само утеплений мінеральною ватою, а також в будинку встановлені високоякісні металопластикові вікна(7 камер). Опалення в будинку твердопаливне. В будинку прокладено 100 квадратних метрів теплого полу. Також будинок обладнаний кондиціонером. Також в будинку є цокольний поверх який так само має 150 квадратних метрів, і зараз використовується як бойлерна. У будинку передбачені зручні приміщення, включно з просторими спальнями, комфортною вітальнею та обладнаною кухнею. Тут ви знайдете все необхідне для життя з комфортом. Продуктовий магазин: У складі комплексу є продуктовий магазин площею 60 квадратних метрів. Він пропонує широкий асортимент свіжих продуктів і предметів першої необхідності. Баня: Цей комплекс також включає в себе простору двоповерхову баню, де ви зможете розслабитися і насолодитися атмосферою спокою і затишку. Відмінне місце для зустрічей з друзями або для сімейних вихідних. Великий просторий гараж: Для тих, хто цінує свою автомашину, у нас є просторий гараж, де ви зможете безпечно зберігати своє авто і мати всі необхідні інструменти для обслуговування. Гостинний будиночок: Комплекс пропонує також затишний гостьовий будиночок, в якому знаходиться BBQ, підведена гаряча/холодна вода + каналізація, газ - балонний. Підключений інтернет + TV. Тут ваші гості зможуть зупинитися і насолодитися комфортом. Вольєр для собаки: Для любителів домашніх тварин у нас є доглянутий вольєр, де ваша собака зможе насолоджуватися свіжим повітрям і комфортним життям. Цей унікальний житловий комплекс ідеально підходить для тих, хто шукає зручність, комфорт і різноманітність. Не пропустіть шанс стати власником цього чудового житлового комплексу! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться за вказаним номером телефону.

власник
Продається унікальний житловий комплекс
olx.ua

Будинок загальною площею 90 м. кв. (є продовження фундаменту, по бажанню можна добудувати кімнати) і ділянкою 32 сотки м. Радомишль. Огороджена територія, великий гараж для автомобіля з цегли (в гаражі є невелика яма для огляду авто), біля гаража дровник, літня кухня з погребом. Комунікації: Газ та електрика є, все працює. На території власний колодязь (поряд викладений з цегли отвір під насосну станцію), вода проведена в дім, але потрібно ставити нову насосну станцію. Ділянка розташована остання на вулиці, далі йде луг та природа. В 200 метрах від дому протікає річка Тетерів, поряд є ліс, відкриваються гарні види з вікон будинку.

власник
Продаж будинку 90 м. кв. на 32 сотках землі Радомишль
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира у 4-х квартирному одноповерховому будинку, по вул. М. Житомирська, 65. Загальна площа 72 м. кв. Є сарай, гараж, погріб, невелика присадибна ділянка. В квартирі індивідуальне опалення. Поруч гімназія та дитячий садочок.

власник
Квартира 3-х кімнатна
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Зручне місце саме під комерційне будівництво. Біля 5 соток землі, разом з будинком. Будинок знаходиться в центрі міста біля ліцею #1 , 100 м. Загальна площа половини будинку 59,2 м.кв. 1 кімната - 19 м.кв, 2 - 12,8 м.кв плюс кухня біля 15 м.кв, коридор, веранда, кладовка. Потребує ремонту. Туалет на вулиці. Воду до будинку не підведено, на вулиці є електроколонка. Також є літня кухня з погребом, сарай, гараж. Тел. 09******08 Леся 09******45 Валентина

власник
Продам півбудинку в центрі міста, декілька соток землі під будівництво
olx.ua

Продається будинок у місті Радомишль 80 м2. в тихому і зручному місці для комфортного проживання. Будинок складається з 4 кімнат, кухні, столової. Є місце для санвузла. Є газове опалення, світло, криниця, гараж, погріб, 15 соток приватизованої землі.

Продаж будинку 80 квадратів у Радомишль
olx.ua

Продається будинок площею 80кв.м та присадибна ділянка 15 соток за адресою Житомирська обл, місто Радомишль, вул. Мала Житомирська 91. Будинок опалюється як газом та твердим паливом. У будинку 4 кімнати, кухня, санвузол. Також є гараж, літня кухня(проведений газ до плити та є піч), сарай та погріб. Всі питання за номером тел.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продається житловий будинок на дві окремі квартири з господарськими спорудами, гаражем та земельною ділянкою. Хороший варіант для двох сімей. Опалення газове, вода свердловина. Даний будинок знаходиться в самому центрі міста.

власник
Продаж житлового будинку
olx.ua

Продам двоповерховий житловий будинок - дача , 70кв.м, гараж на цокольному поверсi. Дiлянка 6 соток, огороджена, на території сад, криниця , навптроти будинку озеро , лiс поруч . Проведений газ в будинок стоїть конвектор, в будинку також є груба. На другому поверсі мається камін в кімнаті. Туалет на території. Дуже гарний вибiр для вiдпочинку. За подробицями телефонуйте 06******38

власник
Продам Будинок ( дача)
olx.ua

Популярні запити